- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.621
:26::26:msjmııhemen bakıyomm
kız ben seni napimmmALLAHIMM sana nasıl beddua ettim bi bilsennn
saol balımm iyiyiz ikimizdeeseni sormalıı sen nasılsınn
saol canım sana afiyet olsunn eşim bana yasakladıı dondurmayıı
çok yedim için midemi üşüttümm çocuklara dio anneniz dondurma isterse almayınsankii onlar benim annem ben çocugumm
oh maşallah bıtanemeslm herkese canlarr nasılsınız umudum valla sağlık ocağında kan verdim dün kansızlık var mı diye o arada beta hcg yede baktırdım bir şey demedi kansızlığında yok dedi şimdiye kadar da kadın doğuma gitmedik keseyi falan göremeyiz diye öyle işte yaaaa
hayalotum inşallah senin değerinde yükselecek canım hayırlısıyla
Kızlar siz birbirinizde eklimisiniz facede ben çok merak ediyorum kimse alınmasın ama en çokta hayalot ve umutu merak ediyom birbirinizle çok uğraşıyonuz ya ondan olsa gerek :):)
kim benmi uğraşıyom:44::44: hayalotum bunu görünce ne diyecek çk merak ediyorum doğrusu
evt.. ekli olunca insan daha bi uğraşası geliyo
ama hayalot da az değil hani.. o uğraşıyo en çok benle
e tabi gördü benim gibi ........ burayı beni bilen doldursun
sen nıye evı kayganaya bırakıyon de bakem banacanım evet taşıncaz çocuklaRIn okulunu bekliyoruz eşim şuan orda çalışıyo hafta sonları geliyo
yanlış görmediysem taşıncamı sormuşsun
bakalım ordada kiralar çok pahalıymışş begeenmedigin ev 500bi ev beğendim 700 :30
bende ilk defa kirada oturcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsunn
patlasın senin kocan......can.....:13:
yaw benım fabrıka ayralrı bozukmu bende hıoc böyle seyler olmadıo zaman şuna da cevap istiyorum... ben tavık mıyımmm:44::44: nie 2 kere oluooooo :44::44:ben de ya da ben mi yanlış biliomm yımırtlamayı... o yımırta akı gibi olandan geliooo :44::44: kasıklarım da da ağrı oluyoo
hayalotum da geldi..
ooo uyan uyan üsküdar'da sabah oldu anacım
naapcan yaww:44::44:
ne dedin kimbilir :44::44:
bida de.bida de
benımde ev tasıma sorunum var kıradayım kentsel donusum yuzunden bosaltmamız lazım tam bellı degıl enınde sonunda cıkcaz ama kıralar cok pahalı:26:öyel cnm yaa.. inan ki suan evim küçük.. sıkntı basıyo.. onu oray koycamyer sıkıntısı.. mtfak desen öyle..
bazen elimebise alıyom arkamda masaya koyaym diyorum..dönüyom dolasıyom kendi etrafımad aynı yere dönmüsüm bi bakıyom
insaAllah iyi yerlere geliriz bakalım
ben bitter isterimmmm
canbonlarımm saat gelmıs ya ben gıyınıp çıkıyorum evden
sonuçları almaya gıtcem
hangısı benım için hayırlısı ise o olsun
gelınce yazarım hemen sıze bol sohbetler canbonlarımmm
bi yaşıma daha girdim valla eklenmeye hazırım seremcemim senlede uğraşalım ozaman
sen nıye evı kayganaya bırakıyon de bakem bana
kim benmi uğraşıyomüstüme iyilik sağlık daha neler şunun şurusunda kaç sayfa yazmışımki bu topiğe pes vallahi pes hep sen yapıyon herşeyi sonrada hayalot didi
saol balımm iyiyiz ikimizdeeseni sormalıı sen nasılsınn
saol canım sana afiyet olsunn eşim bana yasakladıı dondurmayıı
çok yedim için midemi üşüttümm çocuklara dio anneniz dondurma isterse almayınsankii onlar benim annem ben çocugumm
sonunda uyandımmm
ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM umudumaaaa 3z verrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş şu mubarekk günlerin hürmetineeee (AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN)
OHBEEE daha sen durrrr bu beddualr devam edecekkk
canbonlarımm saat gelmıs ya ben gıyınıp çıkıyorum evden
sonuçları almaya gıtcem
hangısı benım için hayırlısı ise o olsun
gelınce yazarım hemen sıze bol sohbetler canbonlarımmm
:44::44::44::44:kızım baya baya yımırtlıyonndemkki sende iki kez oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?