Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Anlamadim hamilemiydin kanaman oldu???

keske annene hic söylemeseydin..iki ay önce ben de yaptim kimseye söylemedim....
benim doktorum adetinin 3 ile 6 .günleri arasinda gel yapalim demisti...ama simdi düsük yaptiysan hormon sonuclarini etkilermi acaba...bende bunu düsündüm simdi....yaptirmadan önce bi sorsan iyi olur...

Son düzenleme:

Başımdan geçeni anlatırım olmadı muane eder ne bileyim korkuyorum kötü birşey çıkacak diye çok karışığım

Başımdan geçeni anlatırım olmadı muane eder ne bileyim korkuyorum kötü birşey çıkacak diye çok karışığım

korkma canim benim...kendilinden olan düsüklerde genelde parca kalmiyo....yerlesemiyo zaten düsük oluyo....en iyisi öyle yap olanlari anlat zaten doktorun önce rahim icine bakar..ondan sonra ne yaptirirsa yaptirir....

Kızlar bende ilk kimyasal geçirdim şimdi 4.5 aylık hamileyim ilk zamanlar bende kahverengi akıntılar oldu progestan iç dedi doktor içtim şimdi iyi yani çok fazla kafanıza taktığınızdada böyle seyler oluyor allaha bırakın bol dua edin herşey yolunda gider allahın izniyle

hamileligin hayirli olsun...doru söylüyosun aslinda kafaya takmayip,hakkimizda hayirlisini istemek en dogrusu...

Sağolun ilginize teşekkürler... Pazartesiyi bekleyecem bakalım... Şimdilik hoşçakalın... yarın görüşmek üzere iyi geceler...

yaw ev sahibi gibi oldum herkesi yatagina ugurladim

bari kendimede iyi geceler olsun....bende yataga gidiyim artik,uykum geldi

hamilelik belirtileriniz varmı onları yazında bir bakalım belki vardır belirti benim ateşim cıktı gibi olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…