- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.961
kacırmısım yazını hayır suyunu doktoruma sormustum ama öyle seyleri bosver dedı yarıyomu gercektensen denedınmı
Valla anneme anlattım kardeşime anlattım onlarda aynı şeyi söylüyor annemde üzüldü kadın durduk yere offf ben şimdi Pazartesi gitsem hormon testi yaptırabilecek miyim acaba dün gece oldum 4. Günün sabahı oluyor ama sorun olur mu acaba??
Valla anneme anlattım kardeşime anlattım onlarda aynı şeyi söylüyor annemde üzüldü kadın durduk yere offf ben şimdi Pazartesi gitsem hormon testi yaptırabilecek miyim acaba dün gece oldum 4. Günün sabahı oluyor ama sorun olur mu acaba??
Günün gectigi icin icme cnm düsuk riski yuksek onda allah korusun. bana parlodel verdi dok.
İyi geceler ben kactimm.
banada progestan verdi düşük olmasın diye canım su hayır suyunu yapıcam bu ay eger adet gorursem 3, gunu yine hormon testlerime bakıcak düşmüşmü diye
keske annene hic söylemeseydin..iki ay önce ben de yaptim kimseye söylemedim....
benim doktorum adetinin 3 ile 6 .günleri arasinda gel yapalim demisti...ama simdi düsük yaptiysan hormon sonuclarini etkilermi acaba...bende bunu düsündüm simdi....yaptirmadan önce bi sorsan iyi olur...
Başımdan geçeni anlatırım olmadı muane eder ne bileyim korkuyorum kötü birşey çıkacak diye çok karışığım
Kızlar bende ilk kimyasal geçirdim şimdi 4.5 aylık hamileyim ilk zamanlar bende kahverengi akıntılar oldu progestan iç dedi doktor içtim şimdi iyi yani çok fazla kafanıza taktığınızdada böyle seyler oluyor allaha bırakın bol dua edin herşey yolunda gider allahın izniyle
Sağolun ilginize teşekkürler... Pazartesiyi bekleyecem bakalım... Şimdilik hoşçakalın... yarın görüşmek üzere iyi geceler...
kızlar iyi gecelr hamilelik haberi alırsam size habr vericem ilginiz için teskkurler
hamilelik belirtileriniz varmı onları yazında bir bakalım belki vardır belirti benim ateşim cıktı gibi olmustu
ayse canim simdi burda kimsecikler kalmadikeske aksam girseydin....simdi hepsi rüyalar alemindedir
16 ekimde yaptım negatifti acaba geç döllnmemei diye düşündümcanim keske önce idrar testi yapsaydin...cünkü adetinde gecmis olsa ondada cikardi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?