- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.981
canım ya ayrıca şeyi sorucam,sen bu renkli yazıyı nasıl yapıyosunnnnn bu 1 ve 2. olarak ben simge gülen surat falan gönderemiyorum bunu nasıl yapıcam 2.
Allah gönlümüze göre versin hepimizin, tüp falan kapalıysa amaannn yaniii.. ne zor işler bunlar yaaaa
kızlarrr hepinize qünaydın buqünde ben erkenciyim herkesler uyuyo :))
bu sabah birden bire kırmızıyı buldum bende,sevinmekle üzülmek arasına sıkışıp kaldım...
ama çokta üsülmedim rabbim isteyen henüz ilk evladını kucağına almak kısmet olmayan herkese hayırlısıyla hayırlı bi hamilelik nasip etsin inşallaah
inanın bu sayfaya denk qeldim qeleli sizler için dua ediyorum rabbim sizlere sabır versin kuzucukları kucağınıza almak için çok bekletmesin inşallah
hepinizi kokulu kokulu öpüyorum kendinize iyi bakın hanımlarr
Gunaydin canim hayirlisi olsun uzulme devam yok yorulmak yok..insallah canim bizlerde bi hamis olsaydik ilk bebislerimizi alsaydik Allah herkesin gonlune gore versin.
aminnn canım.. yok şuan öyle bi çabam seneye düşünüyoruz rabbim izin verirse inşallah... şu an önceliğimiz kendi yuvamızı yeniden kurmak ayrı eve çıkmak yaklaşık 1 senedir ablamların yanındayız hele bi toparlanalım bebişi tekrardan o zaman düşünücez kısmetse ...
Evet canim okumustm yazdiklarini zor bisey bilirim insallah tez zamanda bir yuvan olur o zaman bolca dusunursun...
merhabaa hoşqeldin
Gunaydin canim hayirlisi olsun uzulme devam yok yorulmak yok..insallah canim bizlerde bi hamis olsaydik ilk bebislerimizi alsaydik Allah herkesin gonlune gore versin.
sononda buldum seni sükür
canım yazımı yzdıktan sonra masusla sol tıklayıp basılı tutarken yazdıklarımın üstünden qeçiyorum hepsini mavi bi renk içine aldıktan sonra yukarda simqeler var büyük harfle a yazıyo yanında ufak bi ok var onu tıklıyorum istediğim renqi seçiyorum diğer resimlerm smillerde aşada yer alıyo onları tıklıyorum canım tmm umarım anlatabilmişimdir
son söylediinede amiiiinnnnn diyorumm evet yani taki qirip bu sayfayı okuyana kadar ben böyle türlü türlü işleri bu derece zorlu olduğunu bimiyodum rabbim herkesin yardımcısı olsun evlat isteyen herkese hayırlısıyla yavrucuklarını kucaklarına almayı nasip etsin
Bende bilmiyorum bu renk isini yasakhayalim bakiyim yapabilecekmiyim
aa loorim yapmisin iste nasil yaptin...
ben geldimmmkızlar kesin aldım bu ehliyeti eminim bitek direksiyon kaldı yuppiiiiiiii
ben geldimmmkızlar kesin aldım bu ehliyeti eminim bitek direksiyon kaldı yuppiiiiiiii
Ilk once yazini yaz daha sonra mausla uzerini gec bir yaziyi kopyalar gibi daha sonra yukarida buyuk A harfi var ona tikla renk sec bu kadar yasakhayalim.. dene bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?