Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw umutum ben bu doktorları anlamıyom yaa biri tüp bebeek yaptırmanız lazım diyo biri herşey çok iyi sizin zaten bebeğiniz olur diyo hangisine uyacağımı şaşırıyom

kuzum bu dr.ların hepsi paracı olmuş yaa, bize de aynı şeyi söyledi dr.un biri... neden tüp bebek diyorsunuz, bi sorun mu var dedim.. hayır sizin durumunuzda da eşinizin durumunda da olumsuz hiç bişey yok.. herşey gayet iyi ama beklemek zaman kaybı demesin mi manyak paracı herif

yerimde olsan aynı şeyi demezdin emin ol medim demezdin..
belki çoğu yaşadığım şeyi burada anlatamıyorum ama, inan ki insan elinden gelenin fazlasını yapıpta hatta olmayınc,a olamadığını hazmetmesi ne zordur bunu yaşamadığınız için anlamazsınız..
tmm ben yapmayacaklar diye birsey demedim sonuçta..yapanlarada niye yaptınız. hayır yapamazsınız mı dedim simdiye kdar böyle bisey duydunuz mu benden ?.. tabi ki kk yönetimi de iyilik olsun diye yapmıslardır eminim..ama benim şuan ki ruh halimi hiçkimse bilemez.. nispet << dediğine de katılmıyorum, ben suan yapamıyorum diye sadece kendim için söyledim..kimse alınmasın.
bebek muhabbetlerine alıstım..hatta yeni doğan bebek görmeye de alıstım..ama eylül den beir geldiğim şu topikde bitek buna alısamadım heralde niyeyse..belki çok bi hayatı etkileyecek birsey değil sonuçta ama, insan heves ediyor işte..yapamadığı, kendinin de olsun istediği şeye de imreniyor.. "MasaAllah arkadasların var.. bende yapabilir miyim acaba ??" diye dsündüğüm günler oldu..
her adetimde takılıdğım noktalardan birisi de bu.

nyse ben susam en iyisi.. yazarken ellerim ttiriyo cünkü.

bunları ALLAH havale ediyorum zatenn
benmde ogluma hamile ikenn sırf para için sakat olur alalım die tutturdu hamile oldugumu blmiyodum grip aşısı olmuştumm:26: bundan 10 sene önce 150 tl istedii

Son düzenleme:

bizdede tam tersi oldu kız biz tüp bebek die ittik doktor sizin hiç bişeyiniz yok dedi allah var hakkını yemiyim gel hemen yapalım demedi ama bu ay olmazsa artık yaptırmayı istiyoz umutum bilir biz şubattan beri tüp diyoz

valla kuzumm, demeyeceğimden adım gibi eminim... sadce bebek değil.. zman zaman insanın hayatında olmasını isteyipte olmayan yada ulaşmak için her çabayı harcadığı halde bi türlü elde edemediği bir sürü şey var... ama ben hiç bi zaman brileri ona ulaşabildi diye de üzülmedim... kişilik meselesi umudum, sen öylesin ben böyle bi başkası daha farklı...
kimse takvim yapmayacak demedin ama o takvim beni mutsuz ediyo diyince seninde gördüğün gibi insanlar zan altında kalarak kaldıralım mı diye sordu.. yani bunu yazarken böyle zan altında kalacaklarını düşünmediğini sanmıyorum umudum... heves etmekse ben de heves ediyorum burda heves eden bir sürü insan var ama ama ama.. evet adet dönemlerinde çok değişiyosun umudum ben 1 hafta yoktum burda.. dr.a gittim falan döndüğümde topikte burda, hayalotuma kaç kez sordum umudum nasıl diye.. bana dönüpte dr. işin ne oldu demedin... sana defalarca yazdığım halde üstelik de topikte kızçelerle yazıştığın ahalde dönüp tek kelime cvp yazmadın bana.. biz senin yazdığın bişeyi bi sayfa atlayınca kızıyosun sen ama ayın 25inden beri ben sana yazığım halde tek kelime yazmamışsın bana... bunu da adet dönemine bağlayacaksan ne diyeyim canın sağ olsun...

Son düzenleme:
umudum benım ben senın ne demek ıstedıgını anladım canım benım sen boyle yapınca ben cok uzuluyorum inşallah hepımızın bı bebgı olacak meddcezirimin topigi herkese nasiplerle geldi bizimde zamanımız var demekki canım senin her yazdıgını okuyunca bende aglıyorum

Habibtelerimmmmmmmmmmm nasılsiniz canlarimmmmmmmmmmmm

Selenimmmmm nabersinnnnnnnn habibtmmmm teyzosum nasilll

meddcezirim geldımı kırmızıların ınsallah gelmemıstır benımkıler hala gelmedı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…