- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.841
hımmmm anladım hayırlısı artık ne diim canım pozitifi görünce 3 gün çalıştık
yaw umutum ben bu doktorları anlamıyom yaa biri tüp bebeek yaptırmanız lazım diyo biri herşey çok iyi sizin zaten bebeğiniz olur diyo hangisine uyacağımı şaşırıyom
uyumuştur kesinn canımmhayalotum nerde yaaa :26: geldi mi hiç bugün :44:
inşş meyvesinide alırsınız canımm
iyiyi sağol canım, sen nasılsın
valla katılmayabilirsin saygı duyarım.. ama biz hamile değiliz diye insanlar da hamilelik takvimi yapamıycak diye bişey yok ki.. bu onların en doğal hakkı.. hem kimse o takvimi birilerini üzmek için nispet yapmazk için de yapmıyo ki umudum.. bu seni rahattsız ediyosa o zaman biz burda hiç bebek muhabbeti de yapmayalım.. insanlar hamişlik haberini de vermesin, bebeklerinin gelişiminden durumundan da bahsetmesin öyle mi? valla insanlar resmen zan altında kalıyo... bak selencelkim rahatsız oluyosan kaldırayım yazmışbiliyorum çok üzülüyosun çok acı çektin 15 yıl dile kolay.. çoook da dua ettim kuzum sana, Allah biliyo ya kendime etmediğim kadar sana dua ettim.. ama kısmet olmayınca elden bişey gelmez kuzum, nasipte ne varsa o..
lütfen hayatı kendine daha fazla zindan etme... dua et ve umudunu hiç bi zaman yitirme
uyumuştur kesinn canımmakşam gelmedii hiçç
benmde gözler gidiyoo
kuzum bu dr.ların hepsi paracı olmuş yaa, bize de aynı şeyi söyledi dr.un biri... neden tüp bebek diyorsunuz, bi sorun mu var dedim.. hayır sizin durumunuzda da eşinizin durumunda da olumsuz hiç bişey yok.. herşey gayet iyi ama beklemek zaman kaybı demesin mimanyak paracı herif
kuzum bu dr.ların hepsi paracı olmuş yaa, bize de aynı şeyi söyledi dr.un biri... neden tüp bebek diyorsunuz, bi sorun mu var dedim.. hayır sizin durumunuzda da eşinizin durumunda da olumsuz hiç bişey yok.. herşey gayet iyi ama beklemek zaman kaybı demesin mimanyak paracı herif
bişey sorcam bu erken gebelik testleri ne kadar erken gösterir sonucu üstünü okudum ilişkiden 7 gün sonra gösterir diyo
taze hamiş ya kuzummmoyy yerim ben onuuu
demk senin de gözler gidiyovalla benim de gözler gidiyo ama yorgunluktan
neyse.. sizlere doyum olmaz.. bana müsade.. hayırlı geceler .
yerimde olsan aynı şeyi demezdin emin ol medim demezdin..
belki çoğu yaşadığım şeyi burada anlatamıyorum ama, inan ki insan elinden gelenin fazlasını yapıpta hatta olmayınc,a olamadığını hazmetmesi ne zordur bunu yaşamadığınız için anlamazsınız..
tmm ben yapmayacaklar diye birsey demedim sonuçta..yapanlarada niye yaptınız. hayır yapamazsınız mı dedim simdiye kdar böyle bisey duydunuz mu benden ?.. tabi ki kk yönetimi de iyilik olsun diye yapmıslardır eminim..ama benim şuan ki ruh halimi hiçkimse bilemez.. nispet << dediğine de katılmıyorum, ben suan yapamıyorum diye sadece kendim için söyledim..kimse alınmasın.
bebek muhabbetlerine alıstım..hatta yeni doğan bebek görmeye de alıstım..ama eylül den beir geldiğim şu topikde bitek buna alısamadım heralde niyeyse..belki çok bi hayatı etkileyecek birsey değil sonuçta ama, insan heves ediyor işte..yapamadığı, kendinin de olsun istediği şeye de imreniyor.. "MasaAllah arkadasların var.. bende yapabilir miyim acaba ??" diye dsündüğüm günler oldu..
her adetimde takılıdğım noktalardan birisi de bu.
nyse ben susam en iyisi.. yazarken ellerim ttiriyo cünkü.
umudum benım ben senın ne demek ıstedıgını anladım canım benım sen boyle yapınca ben cok uzuluyorum inşallah hepımızın bı bebgı olacak meddcezirimin topigi herkese nasiplerle geldi bizimde zamanımız var demekki canım senin her yazdıgını okuyunca bende aglıyorumyerimde olsan aynı şeyi demezdin emin ol medim demezdin..
belki çoğu yaşadığım şeyi burada anlatamıyorum ama, inan ki insan elinden gelenin fazlasını yapıpta hatta olmayınc,a olamadığını hazmetmesi ne zordur bunu yaşamadığınız için anlamazsınız..
tmm ben yapmayacaklar diye birsey demedim sonuçta..yapanlarada niye yaptınız. hayır yapamazsınız mı dedim simdiye kdar böyle bisey duydunuz mu benden ?.. tabi ki kk yönetimi de iyilik olsun diye yapmıslardır eminim..ama benim şuan ki ruh halimi hiçkimse bilemez.. nispet << dediğine de katılmıyorum, ben suan yapamıyorum diye sadece kendim için söyledim..kimse alınmasın.
bebek muhabbetlerine alıstım..hatta yeni doğan bebek görmeye de alıstım..ama eylül den beir geldiğim şu topikde bitek buna alısamadım heralde niyeyse..belki çok bi hayatı etkileyecek birsey değil sonuçta ama, insan heves ediyor işte..yapamadığı, kendinin de olsun istediği şeye de imreniyor.. "MasaAllah arkadasların var.. bende yapabilir miyim acaba ??" diye dsündüğüm günler oldu..
her adetimde takılıdğım noktalardan birisi de bu.
nyse ben susam en iyisi.. yazarken ellerim ttiriyo cünkü.
Habibtelerimmmmmmmmmmm nasılsiniz canlarimmmmmmmmmmmm
Selenimmmmm nabersinnnnnnnn habibtmmmm teyzosum nasilll
Habibtelerimmmmmmmmmmm nasılsiniz canlarimmmmmmmmmmmm
Selenimmmmm nabersinnnnnnnn habibtmmmm teyzosum nasilll
meddcezirim geldımı kırmızıların ınsallah gelmemıstır benımkıler hala gelmedı:26:
oyyy habibtemmmm gelmiiiişşş nasılsın kuzummnaz iremim nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?