- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.001
Oldu oldu ball gibi oldu
az önce bi konuya baktım bayan yineyorum yazmışbundan sonra renkli yazacam böylesi daha güzelmis....
ben klasık hormon tahlilleri rahim flmi çekildi kistim oldugu için 2ay yasmin kullandım geçmesi için sonra kloman kullandım 3 ay ignesis işe yaramadı şimdi tedavim aşılamaydı eşimin spermlerinde iltihap var şimdi hem vitamin hem kurutucu 2aylık tedavi verdi geçerse aşılama yapılcak yumurtalarımda tebbellik var ama yumurtam oluşuyo ama dollenmiyo aşılama yapılcak allah nasip ederse dr. olur büyük ihtimal diyo biliyom artık hayırlısı
bundan sonra renkli yazacam böylesi daha güzelmis....
az önce bi konuya baktım bayan yineyorum yazmış
bu arada renkli deniyorum
kaçakhayalim kaçırmammı kız ehliyeti kaptıkmı tamamdır bu işloorim senide boğazda gezdircem
Daha janjanli duruyo yasakhayalim
az önce bi konuya baktım bayan yineyorum yazmış
bu arada renkli deniyorum
loorim ne güzel kelime yazmisin öyle...janjanli
kaçakhayalim kaçırmammı kız ehliyeti kaptıkmı tamamdır bu işloorim senide boğazda gezdircem
o biliyo kendinide yinede söyliyim ama aramızda kalsınGumusum bayan X de kimmis bakalim?
Arada geliyo iste yasakhayal janjanli fln
o biliyo kendinide yinede söyliyim ama aramızda kalsınyasakhayal o:113::113:
kese görünüyo ama test negatif konusu şöyle bi bakıyımdedim maşallah orayada yetişmişsin dur nazarlık atıyımkiz kime söyledin anlamadim:44::44::44::44::44:ne yazilmis ki
o biliyo kendinide yinede söyliyim ama aramızda kalsınyasakhayal o:113::113:
yalanmı söyluyorum ayol topik topik geziyosun gezekçine benmiyim :26::26::26::26::26::26:
hayalotum görüyon demi bir an önce al su ehliyetini:4:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?