Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bundan sonra renkli yazacam böylesi daha güzelmis....

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım benim ben bundan 3 sene önce adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim depresyon dedi o sıra mantarda vardı.eşimle ikimizin kullanacağı ilaç verdi geçti çok şükür ve adet söktörücü sonra normal oldum hep ufak tefek oynamalar oluyodu sadece 1 sene önce tekrar başladı düzensizlik devlete gidiyodum kistler çıktı basit kist dedi yasmin verdi bide başka bir d.kontrol ama günleri ayarlayamadığım için devleti bırakmak zorunda kaldım özele geçtim .özeldeki doktor pko dedi dirak devletteki önemseme köt bişey yok dedi özeldeki hemen ilaç tedavisi bayağı ilaç yasmin kullandım gittiler daha sonra tekrar bir türlü yumurtamı göremedik anlıcan.sonra herkes doktor değiştir dedi biz osıra tatile çıktık eşimle son kistim 6c olmuştu yasmin kullanıyodum tatilden döndüm adetle gitmiş ilk defa ağustosta yumurtam olduğumu öğrendim .bunun dışında klomen vs hiç bir ilaç kullanmadım.yasmin hariç.işte bu kist olmasaydı bu ay çatlatma iğnesine başlıcaktım ama kısmet olmadı.ya sence benimki vakit kaybımı ben anlamadım şimdi canım.benimde yumurtlamam tembel .yumurtlama oluncada çatlamadan kiste dönüşüyo ama olgunlaşmada sorun yok dedi.şimdi ben nasıl bir yol izlicem kafam karıştı ya:44:

Son düzenleme:
kaçakhayalim kaçırmammı kız ehliyeti kaptıkmı tamamdır bu işloorim senide boğazda gezdircem

Ohhh tamadir bu is o zamann balik ekmeklerde benden Bu arada yasakhayli kacirdiginda bana da ugrayin benide alin 2.5 3 saat var yasakhayalimle oraya kadar gelmisken benide ugrar alirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…