Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kayıp şehiri izliyomusunuz yaaa ben bayılıorumm o diziyeee şiddetle tavsiye edıorum uyku gozumden akıyo onun yuzunden akşam yaramazlıkta yapamadık

kayıp şehiri izliyomusunuz yaaa ben bayılıorumm o diziyeee şiddetle tavsiye edıorum uyku gozumden akıyo onun yuzunden akşam yaramazlıkta yapamadık

yaw bi kac kere baktim..evet cok güzeldi.ama simdi hangi günler oynuyodu unuttum...:44::44::44::44::44:ama calismayi ihmal etme yaw

Son düzenleme:
arada griyorum ama 2012 aralık 2013 ocakda bebek düşünenler var oraya başladım öngörüşme tamamdır

hemde ne gezme kıçının üstünde durmuyo

bakalımm oranın ömrü kaç gün olacakkk biyerde kalsaydıkk daha iyiydi burdaki kızlarlaa sabit bi topık belırlesektehep orda bulussak daha iyi kapı kapı aramak zor oluyor :86:

simdi hatirladim gumusüm....kiz haklisin....biseyler yazdim
okadar cok yazıyoki kendide unutuyo dayımda böyle yalan söylüyo geri söylediği yalanı unutyo başka söylüyo alem adam dayım
hee en son pıhtılılar topıgınde takılıodum şimdi buraya uçtum yeniden bırazdanda 2013 topıgıne nasılsınn tatlımmm
ne oıhtısı ne 2013 ü daha ateş ölçme var varda var
heleşükür bitti eee nabıyonuz bakem.bana bak kaçakhayal sen durduğun yerde dur bakem azcık
yeni adı gezekçi
bnde cok sevdm kocam sevmedi izletmiyo tekrardan takip ediyorum özellikle aysele bayılıyorum tohumuna paramı saydım dedi ya koptum

bakalımm oranın ömrü kaç gün olacakkk biyerde kalsaydıkk daha iyiydi burdaki kızlarlaa sabit bi topık belırlesektehep orda bulussak daha iyi kapı kapı aramak zor oluyor :86:

Bencede iyi fikir yasakhayalin pesinden kosuyorum ama hatuna yetismek ne mumkun orayi okumadan baska yere kaciyo bende pesinden tabisii

bakalım sarmazsa kaçarım hemen bu arada eski topik listesinden silinmişiz haberin ola
burda tanıştık burda toplanalım ama ihmal etmeyn başka topikler hobi olsun bura sabit anlaştıkmı

ayende canim ac güzel bi topik toplanalim orda..gezmekten basim döndü iyice:86::86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…