- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.041
hee en son pıhtılılar topıgınde takılıodumşimdi buraya uçtum yeniden bırazdanda 2013 topıgıne nasılsınn tatlımmm
Hosgeldinnnnn hadi insallah tatlimm ALLAH KAZADAN BELADAN KORUSUN....
heleşükür bitti eee nabıyonuz bakem.bana bak kaçakhayal sen durduğun yerde dur bakem azcık
darisi basimiza insallah ::
kayıp şehiri izliyomusunuz yaaa ben bayılıorumm o diziyeee şiddetle tavsiye edıorum uyku gozumden akıyo onun yuzunden akşam yaramazlıkta yapamadık
kayıp şehiri izliyomusunuz yaaa ben bayılıorumm o diziyeee şiddetle tavsiye edıorum uyku gozumden akıyo onun yuzunden akşam yaramazlıkta yapamadık
arada griyorum ama 2012 aralık 2013 ocakda bebek düşünenler var oraya başladım öngörüşme tamamdır
hemde ne gezme kıçının üstünde durmuyo
sey inanma hayalotum....
Ah laylam benim senin nasil gidiyo geldimi kirmizilar fln yada calismaya basladinmi neler ettin bakiyim?
okadar cok yazıyoki kendide unutuyo dayımda böyle yalan söylüyo geri söylediği yalanı unutyo başka söylüyo alem adam dayımsimdi hatirladim gumusüm....kiz haklisin ....biseyler yazdim
ne oıhtısı ne 2013 ü daha ateş ölçme var varda varhee en son pıhtılılar topıgınde takılıodumşimdi buraya uçtum yeniden bırazdanda 2013 topıgıne nasılsınn tatlımmm
yeni adı gezekçiheleşükür bitti eee nabıyonuz bakem.bana bak kaçakhayal sen durduğun yerde dur bakem azcık
bnde cok sevdm kocam sevmedi izletmiyo tekrardan takip ediyorum özellikle aysele bayılıyorum tohumuna paramı saydım dedi ya koptumkayıp şehiri izliyomusunuz yaaa ben bayılıorumm o diziyeee şiddetle tavsiye edıorum uyku gozumden akıyo onun yuzunden akşam yaramazlıkta yapamadık
bakalımm oranın ömrü kaç gün olacakkkbiyerde kalsaydıkk daha iyiydi burdaki kızlarlaa sabit bi topık belırlesektehep orda bulussak daha iyi kapı kapı aramak zor oluyor :86:
sus bakemaşağıdan bakıyorum ben kim var kim yok topikte ona göre haaaaaaaaaa
Bencede iyi fikir yasakhayalin pesinden kosuyorum ama hatuna yetismek ne mumkun orayi okumadan baska yere kaciyo bende pesinden tabisii
yaw bi kac kere baktim..evet cok güzeldi.ama simdi hangi günler oynuyodu unuttum...:44::44::44::44::44:ama calismayi ihmal etme yaw
YOK CANIM YA DAHA gelmedi kirmizilar daha var gelmesine valla biz de islere devam ediyoruz ama artik ne zaman tutarsa
tamam oldu...anladim artik
bakalım sarmazsa kaçarım hemen bu arada eski topik listesinden silinmişiz haberin olabakalımm oranın ömrü kaç gün olacakkkbiyerde kalsaydıkk daha iyiydi burdaki kızlarlaa sabit bi topık belırlesektehep orda bulussak daha iyi kapı kapı aramak zor oluyor :86:
loorim hemen pes etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?