- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.081
o kocanın suyu ısınıyor bakokadar cok yazıyoki kendide unutuyo dayımda böyle yalan söylüyo geri söylediği yalanı unutyo başka söylüyo alem adam dayım
ne oıhtısı ne 2013 ü daha ateş ölçme var varda var
yeni adı gezekçi
bnde cok sevdm kocam sevmedi izletmiyo tekrardan takip ediyorum özellikle aysele bayılıyorum tohumuna paramı saydım dedi ya koptum
aynen cnmm vallaaa bi oraya ucuyoruz bı orayaaaBencede iyi fikir yasakhayalin pesinden kosuyorum ama hatuna yetismek ne mumkun orayi okumadan baska yere kaciyo bende pesinden tabisii
neeeeeeeeeeey silinmişmiyizzzz amaann cokta umrumdaaabakalım sarmazsa kaçarım hemen bu arada eski topik listesinden silinmişiz haberin ola
burda tanıştık burda toplanalım ama ihmal etmeyn başka topikler hobi olsun bura sabit anlaştıkmı
2013 topıgı ıyı deılmıydııı cnmm aslındaa ortak bi karar verelimmmayende canim ac güzel bi topik toplanalim orda..gezmekten basim döndü iyice:86::86::86::86::86::86:
evettt tatlımmm 22:30 dacuma kanal d demi?:44::44::44::44::44:
BANA da yardim edin lütfennnnnnnnnnnnnn
OoOoO hatuna bak hem izle hem yap vayyyy 10 parmakta 10 marifet valla gumusum
inş cnm inş doğurabilceğin bebeğe hamile kalırsıntmm deniyecem canim insallah olur yaaaaaaaaaa
kızım buda +18 değil herkes evli barklıkiz yine +18 YAZISI KOYMAMISIN::::
halvet kelimene cok güldüm yaw
TMM CANIM BEN kaciyorum aksam konusuruz byy byy
Delisiniz yaaa egleceli ama devamm canimm
inş cnm inş doğurabilceğin bebeğe hamile kalırsın
kızım buda +18 değil herkes evli barklı
bi sonraki yazım +18 onada koydum zaten
kız burası iyi bnceo kocanın suyu ısınıyor bakkarısmasınn sanaaa
aynen cnmm vallaaa bi oraya ucuyoruz bı orayaaanaapsakkiii :44::44: belirleyim bitanesiniii
neeeeeeeeeeey silinmişmiyizzzz amaann cokta umrumdaaahiç umrumda deiill aglamıomm bileee
2013 topıgı ıyı deılmıydııı cnmm aslındaa ortak bi karar verelimmm
evettt tatlımmm 22:30 da
nolduuuuuuuuuuuuuuu :26:
gören öyle zannediyoda valla iş yok bnde ayda bikaç kere ancak harekete gecerim yoksa kocamın zoruyla yada uyku sersemi yalakarsabu gumus varya cok yetenekli ve cilveli
bal tarcın corek otu yee işe yarıyorHER konuda yunurtlama gunu mesela
deli çılgınn karıııı :84::84::84:kocamın beni yakalayabildiği her yer halvet yeri oluyo bize gecen spor aletindeydi bi öpiyim dedim yakaladı beni
diziyi bahane ettn dimi halvete girmemek için
kızım hem izle hem yap bi ara faceden yazda anlatıyım nasıl yapıldığını
Ben dün gece kırmızıları tam anlamıyla görür görmez sağ kasığıma daha önce yaşamadığım bir sancı girdi biraz dinlendim eşim sıcak su torbası yaptı hafifledi yarım saat içinde dedim bir duş yapayım söylemesi ayıp ama ayağımı küvete atarken kayısı kadar bi parça düştü bi yerde okumuştum o parçayı suya tutunca dağılıp giderse pıhtı gitmezse bebiş diye suya tuttum o aklıma gelince et gibi rengi değişti zaten çok değişikti şekil ve görünüş olarak üzgün ve korkuluyum açıkçası Pazartesi randevu aldım ilk defa doktora gideceğim... Yaşayan var mı buna benzer şeyler merak ettim belki yol gösterir bana....(
bnecede topik açılmalı adıda bebek için geri sayıma 3 2 1 olmalı hadi açın biriniz yaayende canim bence yeni topigin acilmasi..yoksa herkes bi yerlere gider...
tüm aile çin bi sorun kaynana nasıl tespit amakiz gumus bide tüm aile icin olan bi mesaj yaz
kız burası iyi bnce
kocam cok karışıyo bu ara deli etcek beni akşam kaynoşa gidilcek aspiratör aldı kocam onu takacak
eski topik bnmde umrumda değil zaten bnde ağlamam heçççsilcem hem faceden hem burdan
gören öyle zannediyoda valla iş yok bnde ayda bikaç kere ancak harekete gecerim yoksa kocamın zoruyla yada uyku sersemi yalakarsa
hadi hadi bilirim senivallaaaaa onuda becerir beklerimm yanii
bal tarcın corek otu yee işe yarıyor
deli çılgınn karıııı :84::84::84:
yoook öyle deildii vallaaaa
kizlar yogun ilgimizden dolayi topik cöktü galiba giremiyorumbi cikim sonra geri gelirim
HER konuda yunurtlama gunu mesela
kocamın beni yakalayabildiği her yer halvet yeri oluyo bize gecen spor aletindeydi bi öpiyim dedim yakaladı beni
diziyi bahane ettn dimi halvete girmemek için
kızım hem izle hem yap bi ara faceden yazda anlatıyım nasıl yapıldığını
bencedee topıgın adı ne olsunnnnn :26::26:ayende canim bence yeni topigin acilmasi..yoksa herkes bi yerlere gider...
ooo uyku sersemi filan fantaziyee bakk seniii seniiiiikız burası iyi bnce
kocam cok karışıyo bu ara deli etcek beni akşam kaynoşa gidilcek aspiratör aldı kocam onu takacak
eski topik bnmde umrumda değil zaten bnde ağlamam heçççsilcem hem faceden hem burdan
gören öyle zannediyoda valla iş yok bnde ayda bikaç kere ancak harekete gecerim yoksa kocamın zoruyla yada uyku sersemi yalakarsa
bu gumus varya cok yetenekli ve cilveli
sağolun fanlarım benm örnek alın tamam mı bi öpücüüm yeterGumusum idolumsun valla tebrik ediyorum
ayyy acayip gaza geldim önümüzdeki ay gazlayın beni ben bu gazla akşam arabada yakalarım adamı nişanlılık günlerimizide anmış oluruzozaman burda kalalim......inanmam sana sen cok cilvelisin
kız dedim ya bebek için geri ayıma 3 2 1 olsun topiğin adıbencedee topıgın adı ne olsunnnnn :26::26:
ooo uyku sersemi filan fantaziyee bakk seniii seniiiii
fişekk gibii kadınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?