Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

HAHAHAHAHAHAHAHAHhahahahahahahah allah iyiligini versin hic gülecegim yoktu;9:
valla cnm dün benım koca suratını astııı oturduuu aşkımm hanii bugunn yapacakkktıkk kandırdın yinee diyorr
yaw bi kac kere baktim..evet cok güzeldi.ama simdi hangi günler oynuyodu unuttum...:44::44::44::44::44:ama calismayi ihmal etme yaw

cuma günleri bidahakini izle sözlü yapacam senii bacım çalışmayı bu aralar yoğun tutmam lazım aslında yumurtluyor olabilirim

cuma kanal d demi?:44::44::44::44::44:

diziyi bahane ettn dimi halvete girmemek için
kızım hem izle hem yap bi ara faceden yazda anlatıyım nasıl yapıldığını

sizin ki yumurtluyo da benim ki niye yimurtlamiyo anlamadim yavas mi calisiyorum yoksa ne dersiniz:44:

Canim her kadin yumurtluyo ama o gunlerini bilmek gerekiyo ovulasyon gunlerinin yani yumurtlama gunlerini o gunleri tutturursan zaten hamile kalma sansin cok yuksek olur onuda netten yada ovulasyon testleri var onlarla yapabiliyosun

Canim her kadin yumurtluyo ama o gunlerini bilmek gerekiyo ovulasyon gunlerinin yani yumurtlama gunlerini o gunleri tutturursan zaten hamile kalma sansin cok yuksek olur onuda netten yada ovulasyon testleri var onlarla yapabiliyosun

TMM CANIM BEN kaciyorum aksam konusuruz byy byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…