- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.061
valla cnm dün benım koca suratını astııı oturduuuHAHAHAHAHAHAHAHAHhahahahahahahah allah iyiligini versin hic gülecegim yoktu;9:
yaw bi kac kere baktim..evet cok güzeldi.ama simdi hangi günler oynuyodu unuttum...:44::44::44::44::44:ama calismayi ihmal etme yaw
Pes etmiyorum zaten sirf o yuzden seni artik profilinden takip ediyorum
loorim hemen pes etme...
valla cnm dün benım koca suratını astııı oturduuuaşkımm hanii bugunn yapacakkktıkk kandırdın yinee diyorr
cuma günleri bidahakini izle sözlü yapacam seniibacım çalışmayı bu aralar yoğun tutmam lazım aslında yumurtluyor olabilirim
doru ordan takip et..
INSALLA hepimiz birden hamile kaliriz allahim sesimi duysun
kaçakhayalimi yakalamak zordur çok yakında ben kaçıracam onu hiç bulamayacaksınızDDD
diziyi bahane ettn dimi halvete girmemek içinvalla cnm dün benım koca suratını astııı oturduuuaşkımm hanii bugunn yapacakkktıkk kandırdın yinee diyorr
cuma günleri bidahakini izle sözlü yapacam seniibacım çalışmayı bu aralar yoğun tutmam lazım aslında yumurtluyor olabilirim
BANA da yardim edin lütfennnnnnnnnnnnnn
cuma kanal d demi?:44::44::44::44::44:
BANA da yardim edin lütfennnnnnnnnnnnnn
diziyi bahane ettn dimi halvete girmemek için
kızım hem izle hem yap bi ara faceden yazda anlatıyım nasıl yapıldığını
benm yumurtlama sorunum yok ama burda cok duydum soğan ve incir kürlerini bi dene istersensizin ki yumurtluyo da benim ki niye yimurtlamiyo anlamadim yavas mi calisiyorum yoksa ne dersiniz:44:
Hangi konuda yardim edelim tatlim soyle ?
kocamın beni yakalayabildiği her yer halvet yeri oluyo bize gecen spor aletindeydi bi öpiyim dedim yakaladı beniOoOoO hatuna bak hem izle hem yap vayyyy 10 parmakta 10 marifet valla gumusum
sizin ki yumurtluyo da benim ki niye yimurtlamiyo anlamadim yavas mi calisiyorum yoksa ne dersiniz:44:
benm yumurtlama sorunum yok ama burda cok duydum soğan ve incir kürlerini bi dene istersen
diziyi bahane ettn dimi halvete girmemek için
kızım hem izle hem yap bi ara faceden yazda anlatıyım nasıl yapıldığını
kocamın beni yakalayabildiği her yer halvet yeri oluyo bize gecen spor aletindeydi bi öpiyim dedim yakaladı beni
Canim her kadin yumurtluyo ama o gunlerini bilmek gerekiyo ovulasyon gunlerinin yani yumurtlama gunlerini o gunleri tutturursan zaten hamile kalma sansin cok yuksek olur onuda netten yada ovulasyon testleri var onlarla yapabiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?