Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ay beni guldurdun vallla senden onumuzdeki ay mutlaka hamile haberi bekliyoruz baksana bu gidisle herhalde tutturucaksin sen bunu

bnecede topik açılmalı adıda bebek için geri sayıma 3 2 1 olmalı hadi açın biriniz ya

tüm aile çin bi sorun kaynana nasıl tespit ama
kafiyeli bile oldu
eee hadii açççç hayırlayalımm kankaaa

abooo napıodun kız adamaaaa arabadaaa ayyy allah iyiligini versinnn :84:

Ay beni guldurdun vallla senden onumuzdeki ay mutlaka hamile haberi bekliyoruz baksana bu gidisle herhalde tutturucaksin sen bunu
ayıptır söylemesi biz ilk denemede tutturuyoruz bu ateşle tutmaması imkansız
eee hadii açççç hayırlayalımm kankaaa

abooo napıodun kız adamaaaa arabadaaa ayyy allah iyiligini versinnn :84:
dur açıyım
kız bişey yapmadık tenha bi yerde oturduk sohbet ettik başka bişey yok
belki öpüş koklaş devamı yok valla

Gumusum idolumsun valla tebrik ediyorum
ver coşkuyuuuuuu
hadi hadi bilirim seni yumurtluyosun bnce kaçırma bugünleri
sanki siz cılgın değilsiniz illa yatakodasındamı halvet olcak alla alla
benımkı yatak odasından baska yerdee yatmazz

bı arkads anlatmıstııı ormana cekmıslerr arabayııı dıreksıyona popsu degmıssss goooonkkk gonnkk arabanın kornasıııı ötmüüşşş :84:

Ay cok iyidi direksiyonda poponun ne isi var dimi ama

aaa benmki yakaldığı yerde halleder
ayyy gülmekten çatladım :90::90: yok biz arka koltuğa geciyoduk

Haylotum yeni topik acti arkadaslar gelll bekletme bizi bebek icin geri sayim 3-2-1 diye sare merhabalar sende oraya gelebilirsin

arkadaslar merhaba nasılsınız.. ay yine günlerdir giremedim. ne var ne yok nasılsınız var mı yeni haberler? geçmiş sayfalar 100 sayfa olmus tabiiki okuyamadım:)

nasılsın canım benim hoşgeldin bebişin nasıl

canım iyiyiz şükür.. oglum Allahıma cok şükür.. ama hastalıktan sonra cok huysuz oldu asla söz geciremiyorum. geceleri ya 1.30 2 de uyuyor yada erkende uyursa gece 3 te dikilityr. bunların 2 yas sendromu varmıs bebeklerde ergenlik diyorlarmıs sanırım o dönemi yasıoruz. aman neyse Allah saglık versin yawrum hastalanmasın iyi olsunda gececek elbet bu günlerde.. bi işte 2. bebek çalışmalarımız bu ayda yattı bizim uyanık olduumuz her daim uyanık olduundan:))) eşim sabah 8 akşam 9.30 arası çalışıyor ve gece 12 1 de uyuakalıyor normal olarak adamcagız o zmndada bnm sıpa uyumuyor. kardeş istemiyor sanırsam henüz:)))

ah bir bise kardeş nasıl oluyordüzelir canım büyüyor artık öğlen uykusu falan hakgetire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…