- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.101
sağolun fanlarım benm örnek alın tamam mı bi öpücüüm yeter
ayyy acayip gaza geldim önümüzdeki ay gazlayın beni ben bu gazla akşam arabada yakalarım adamı nişanlılık günlerimizide anmış oluruz
ayy pot kırdım gene +18 diyimde kızmayın
eee hadii açççç hayırlayalımm kankaaabnecede topik açılmalı adıda bebek için geri sayıma 3 2 1 olmalı hadi açın biriniz ya
tüm aile çin bi sorun kaynana nasıl tespit ama
kafiyeli bile oldu
:86::86::86: sen beniöldürcen yakında taktikte verirsin
ayyy acayip gaza geldim önümüzdeki ay gazlayın beni ben bu gazla akşam arabada yakalarım adamı nişanlılık günlerimizide anmış oluruz
ayıptır söylemesi biz ilk denemede tutturuyoruz bu ateşle tutmaması imkansızAy beni guldurdun vallla senden onumuzdeki ay mutlaka hamile haberi bekliyoruz baksana bu gidisle herhalde tutturucaksin sen bunu
dur açıyımeee hadii açççç hayırlayalımm kankaaa
abooo napıodun kız adamaaaa arabadaaa ayyy allah iyiligini versinnn :84:
ver coşkuyuuuuuuGumusum idolumsun valla tebrik ediyorum
benımkı yatak odasından baska yerdee yatmazzhadi hadi bilirim seniyumurtluyosun bnce kaçırma bugünleri
sanki siz cılgın değilsiniz illa yatakodasındamı halvet olcak alla alla
bak bak laflara bak fanlarım filannn
ver coşkuyuuuuuu
benımkı yatak odasından baska yerdee yatmazz
bı arkads anlatmıstııı ormana cekmıslerr arabayııı dıreksıyona popsu degmıssss goooonkkk gonnkk arabanın kornasıııı ötmüüşşş :84:
topik açtım gelmeyenle küsüyorum
Ay beni guldurdun vallla senden onumuzdeki ay mutlaka hamile haberi bekliyoruz baksana bu gidisle herhalde tutturucaksin sen bunu
aaa benmki yakaldığı yerde hallederver coşkuyuuuuuu
benımkı yatak odasından baska yerdee yatmazz
bı arkads anlatmıstııı ormana cekmıslerr arabayııı dıreksıyona popsu degmıssss goooonkkk gonnkk arabanın kornasıııı ötmüüşşş :84:
neydi adıı lenntopik açtım gelmeyenle küsüyorum
Ay cok iyidi direksiyonda poponun ne isi var dimi ama
profilden baksana cnm bebek için geri sayım 3 2 1Nerede canim ismi cismi nedir
ayyy valla laf verdm sanabencede tutturamazsa dilimden kurtulamazz
bencede tutturamazsa dilimden kurtulamazz
arkadaslar merhaba nasılsınız.. ay yine günlerdir giremedim. ne var ne yok nasılsınız var mı yeni haberler? geçmiş sayfalar 100 sayfa olmus tabiiki okuyamadım:)
arkadaslar merhaba nasılsınız.. ay yine günlerdir giremedim. ne var ne yok nasılsınız var mı yeni haberler? geçmiş sayfalar 100 sayfa olmus tabiiki okuyamadım:)
canim yeni topige gelll oradayizz
nasılsın canım benim hoşgeldin bebişin nasıl
canım iyiyiz şükür.. oglum Allahıma cok şükür.. ama hastalıktan sonra cok huysuz oldu asla söz geciremiyorum. geceleri ya 1.30 2 de uyuyor yada erkende uyursa gece 3 te dikilityr. bunların 2 yas sendromu varmıs bebeklerde ergenlik diyorlarmıs sanırım o dönemi yasıoruz. aman neyse Allah saglık versin yawrum hastalanmasın iyi olsunda gececek elbet bu günlerde.. bi işte 2. bebek çalışmalarımız bu ayda yattı bizim uyanık olduumuz her daim uyanık olduundan:))) eşim sabah 8 akşam 9.30 arası çalışıyor ve gece 12 1 de uyuakalıyor normal olarak adamcagız o zmndada bnm sıpa uyumuyor. kardeş istemiyor sanırsam henüz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?