- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.861
sekerlerim günaydınlar .. nassınız bakim.. Cumanız Hayırlı olsun ins. dualarınız kabul olsun ..
yahu sinir oldum, şu afr, nedense kk ya girdiğimde yapıyor şunu, nasıl düzelcek bu yaww.. ne virüsmüş anlamadım, girip yazasım gelmiyo sankiaha oldu her sayfa değistikçe, 17 afr, 18 afr, 19 afr.. yeteerrrr
ohh bee.. sayfa değişirken olmuyo bu expolerde..hay aklımla bin yaşayayım.. chrome hallettim, bide expolleri hallediyim de, enişteniz uçursun beni dün dedim baksaydı pc sine günah benden gitti ne edek
sanada gunaydın canım hayırlı cumalar...sekerlerim günaydınlar .. nassınız bakim.. Cumanız Hayırlı olsun ins. dualarınız kabul olsun ..
yahu sinir oldum, şu afr, nedense kk ya girdiğimde yapıyor şunu, nasıl düzelcek bu yaww.. ne virüsmüş anlamadım, girip yazasım gelmiyo sankiaha oldu her sayfa değistikçe, 17 afr, 18 afr, 19 afr.. yeteerrrr
asetonum masaAllah size..ama erkekin çok sert bakışlı, daha smdiden böyle olursa.
yandı gelecek kısçeler
sanada gunaydın canım hayırlı cumalar...chrome kaldır bence tekrar yukle canım
masallah sizecok tatlı tekrar tekrar masallah
çoookkk huysuz umudumm..valla sabah 7 buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum yeni uyudu ağlıyor anca...oturdum sinirden bende ağladım..işim çook zorrr
hayırlı yolculuklar kızçem kazasız belasız inşallahHAyalotum operim sizide dikkat etcok yorma yinede kendini sizden kiymetli degil ya birak pis kalsin birazda esin yapsin arada bir evi ona supurttur sen haff seyler yap bundan sonrada
Yolcunun duasi makbul olurmus
Cuma hurmetine rabbim burda sana el acip dua eden arkadaslarimin ellerini bos cevirme insallah cabuk kabul olan dualardan eyle.amin
şekerimmmmmmmmmmm aşk olsun..... yeter ki keyifler şelale olsun
masallah masallah selaleler irmaklarr nehir mehir okyanusa kadar gder.nazar degmesin yanidimi yaa yatayim asagi o da yapilir birgun.yani smdi sen dyorsunki kiscem yardima gelemem.yavas yavas yaparsin sen eniste de size kiyamiyor zaaar yazik
liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitey tey teyy
bak bak nelerde akıl etmişte yapmışşşkısçeler.. aklıma bi fikir geldine uyanığım övünmek gibim olmasın Google chrome ' dan giriyodum her seferinde kk ya , yada bska sayfalara .. aklıma bide expoller den girmek geldi.. veee bunda öyle bisey olmuyo.. birde chrome dan giridğimde , yanlarda ki reklamların yerinde bembeyaz bir yer olarak görünüyo.. nerden nasıl kaptı bu şifayı bilemedim bunda normal face, tvit, Google, gibi reklamlar var, normali de böyle oluyordu daha 2gün öncesine kadar
enişetem saçcıklarından tutacak akşamaohh bee.. sayfa değişirken olmuyo bu expolerde..hay aklımla bin yaşayayım.. chrome hallettim, bide expolleri hallediyim de, enişteniz uçursun beni dün dedim baksaydı pc sine günah benden gitti ne edek
çoookkk huysuz umudumm..valla sabah 7 buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum yeni uyudu ağlıyor anca...oturdum sinirden bende ağladım..işim çook zorrr
kızçem gelirim tabiiii gelmemmiiii siz perdeleri asarkene ben ev süpürüp siler bide toz alırım kızçelerde cam kapı silsin artık aksine enişten olcak zar yapılı insan kıyma gibi kıyıyor bana kızçem
liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisese bak yaaaa
hatırladım canım hatırladım peki laparoskopi olucaktın oldunmu:26:yanlıs hatırlamıyorum inşallah
demek başladın tüpe hadi hayırlısı olsun..gerçi kazenin açtığı topiktede okumuştum yazdıklarını ama inan bağdaştıramadım ozaman sensin diye kusuruma bakmahadi inşallah güzel yumoşların çıkar meleğine kavuşursun inşallah geldiğinde yazarsın inş sonucu bende meraklandım şimdi
Allah gonlune gore versın canım su mubarek gunler hurmetıne ınsallah tutunur bebısın Rabbim bu guzel aylarda bızımde bebıs mujdelerı vermemızı nasıp etsın ınsallahhhhh
bak bak nelerde akıl etmişte yapmışşş
enişetem saçcıklarından tutacak akşamanettin adamın pcsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?