Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sekerlerim günaydınlar .. nassınız bakim.. Cumanız Hayırlı olsun ins. dualarınız kabul olsun ..

yahu sinir oldum, şu afr, nedense kk ya girdiğimde yapıyor şunu, nasıl düzelcek bu yaww.. ne virüsmüş anlamadım, girip yazasım gelmiyo sanki aha oldu her sayfa değistikçe, 17 afr, 18 afr, 19 afr.. yeteerrrr

kısçeler.. aklıma bi fikir geldi ne uyanığım övünmek gibim olmasın Google chrome ' dan giriyodum her seferinde kk ya , yada bska sayfalara .. aklıma bide expoller den girmek geldi.. veee bunda öyle bisey olmuyo.. birde chrome dan giridğimde , yanlarda ki reklamların yerinde bembeyaz bir yer olarak görünüyo.. nerden nasıl kaptı bu şifayı bilemedim bunda normal face, tvit, Google, gibi reklamlar var, normali de böyle oluyordu daha 2gün öncesine kadar

Son düzenleme:
ohh bee.. sayfa değişirken olmuyo bu expolerde.. hay aklımla bin yaşayayım.. chrome hallettim, bide expolleri hallediyim de, enişteniz uçursun beni dün dedim baksaydı pc sine günah benden gitti ne edek

Son düzenleme:
ohh bee.. sayfa değişirken olmuyo bu expolerde.. hay aklımla bin yaşayayım.. chrome hallettim, bide expolleri hallediyim de, enişteniz uçursun beni dün dedim baksaydı pc sine günah benden gitti ne edek

bravo bravo alkisss yalniz fazla kurcalamaa bence boyle iyi sanada hayirli cumalar kiscm nasilsin.pc disinda yani

hayalotum kiscelerim oynuyorduk ne guzel nere gittinz yahu :26::26: nyse nyse bugun cuma toparlanalim braz gene oynarik snra.ben de bugun sakinim uc hastam var uyuyolar.su dualarimi yetistireyim braz kiscelerimede dua edeyim

sanada gunaydın canım hayırlı cumalar... chrome kaldır bence tekrar yukle canım

masallah size cok tatlı tekrar tekrar masallah

Son düzenleme:

asetonum masaAllah size.. ama erkekin çok sert bakışlı, daha smdiden böyle olursa.
yandı gelecek kısçeler

çoookkk huysuz umudumm.. valla sabah 7 buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum yeni uyudu ağlıyor anca...oturdum sinirden bende ağladım..işim çook zorrr

hayırlı yolculuklar kızçem kazasız belasız inşallahbenim herif odun muş kızçem yeni farkediyorumhamile kalmadan önce adam yardım edıyodu şimdi yapmıyo
şekerimmmmmmmmmmm aşk olsun ..... yeter ki keyifler şelale olsun

masallah masallah selaleler irmaklarr nehir mehir okyanusa kadar gder.nazar degmesin yani dimi yaa yatayim asagi o da yapilir birgun.yani smdi sen dyorsunki kiscem yardima gelemem.yavas yavas yaparsin sen eniste de size kiyamiyor zaaar yazik
kızçem gelirim tabiiii gelmemmiiiisiz perdeleri asarkene ben ev süpürüp siler bide toz alırım kızçelerde cam kapı silsin artıkaksine enişten olcak zar yapılı insan kıyma gibi kıyıyor bana kızçem
liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisese bak yaaaa

bak bak nelerde akıl etmişte yapmışşş
enişetem saçcıklarından tutacak akşamanettin adamın pcsine

ayy ben size kiyarmiyim hic hemde teyzoslu halinle siz en iyisi kiscelerle kahveye gelin bana benim herif yardm eder cok sukur hele bi etmesin varyaa enistem dmek iyle ha ayip ediyor bak kiz tarafiyik agam biz.kizimizi findigimizi alir gderiz ona gore

herkese slm
evet hayalot laparoskopi oldum tüpler tamamen kapalı ve açılmıyor bağlandı tüpün içinde sıvı birikimi oluyormuş buda tüp bebekte düşüğe yol açabiliyormuş en iyisi bu dedi doktor bizde kabul ettik Tüp bebek tek şansım . Hastaneden geldim şimdik yumoşların durumu ıyıymıs yarın sabah yatıyorum hastaneye pazar günü toplanacakmış bi sevindim bi sevindim sanki dünyaları bağışladılar bana çok korkuyordum ama atlattık bu aşamayıda sıra diğer aşamalarda Allah ın izniyle onlarıda atlatırım inşallah....Allah ım nerde isteyen varsa hayırlısıysa herkesi meleklerine kavuştursun nasıl bir duygu bilmiyorum ama herkese yaşatsın

Allah gonlune gore versın canım su mubarek gunler hurmetıne ınsallah tutunur bebısın Rabbim bu guzel aylarda bızımde bebıs mujdelerı vermemızı nasıp etsın ınsallahhhhh

AMİNNNNNNN diyelim cümlemizin inşallah cnm sanırım herşey yolunda giderse ben ramazanda hamile olacağım ne güzel bir kelime ben dahil herkese bu kelimeyi söylemeyi nasip etsin Allah ım

çoookkk huysuz umudumm.. valla sabah 7 buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum yeni uyudu ağlıyor anca...oturdum sinirden bende ağladım..işim çook zorrr

amanııııınnnn :18:huysuz mu, gönder bana geçer geçer o günlerde.. e çocuk bu nasıl büyüyecek.. öyle, böyle derken.. bir bakmışsın hoopp görkemcik büyüdü

bak bak nelerde akıl etmişte yapmışşş

enişetem saçcıklarından tutacak akşamanettin adamın pcsine

e napak biseyler etmek lazım dimi.. oturduğun gibi olmuyo bu işler hayaloot hanıımmmmm heeç biseycik yapamaz.. hayalot böyle yap dedi, bnde yaptım derim.. bisey olursa sen gittin gardaşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…