- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.881
ayy ben size kiyarmiyim hic hemde teyzoslu halinlesiz en iyisi kiscelerle kahveye gelin bana benim herif yardm eder cok sukur hele bi etmesin varyaa enistem dmek iyle ha ayip ediyor bak kiz tarafiyik agam biz.kizimizi findigimizi alir gderiz ona gore
hoş geldin canım.çok geçmiş olsun doğru demiş doktorun en mantıklısı buydu zatenherkese slm
evet hayalot laparoskopi oldum tüpler tamamen kapalı ve açılmıyor bağlandı tüpün içinde sıvı birikimi oluyormuş buda tüp bebekte düşüğe yol açabiliyormuş en iyisi bu dedi doktor bizde kabul ettik Tüp bebek tek şansım . Hastaneden geldim şimdik yumoşların durumu ıyıymıs yarın sabah yatıyorum hastaneye pazar günü toplanacakmış bi sevindim bi sevindim sanki dünyaları bağışladılar bana çok korkuyordum ama atlattık bu aşamayıda sıra diğer aşamalarda Allah ın izniyle onlarıda atlatırım inşallah....Allah ım nerde isteyen varsa hayırlısıysa herkesi meleklerine kavuştursun nasıl bir duygu bilmiyorum ama herkese yaşatsın
e napak biseyler etmek lazım dimi.. oturduğun gibi olmuyo bu işler hayaloot hanıımmmmmheeç biseycik yapamaz.. hayalot böyle yap dedi, bnde yaptım derim.. bisey olursa sen gittin gardaşş
ebruli hoş geldin nasılsın canım
hoşbuldum diyeceğim ama bu seferde sen yoksun olsun ne yapalım bakalım ıyıyım dıyeyım heyecanlıyım az bıraz desem yalan olur cok fazla da gergınım ılk oldugu ıcın sanırım boyle oldum asılamalarda da aynıydım gerçi bilmiyorum karışık işte öyle
aşılama olmuştun kızçem sonuçlar nasıl:26:inşallah teyzoşum senınledır
niye kimsecikler yok
küsücem size yaa
zaten herifimde gittiiiii
niye kimsecikler yok
küsücem size yaa
zaten herifimde gittiiiii
kızçelerim herifim konyaya gitti
yarın akşama doğru geri gelcek ama ben habire ağladım geldiğinden beri
ilk defa bukadar basit bişey için ağlıyorum ya:26:allahım esirgesin bişey olmadan sağ salim gelse
ben niye ağlıyorum şimdik
hadi bakalım esilam hayırlısı olsun inşbekliyorum cnm.test günüm perşembe.tabi ozamana kadar regli olmazsam
sen napıyorsun.na sıl gidiyor hamilelik
zaten ben onsuz uyuyamıyorum tek başıma kalmaya alıştım bıraz bırazAllah kavuştursun cnm.evde tek başına nasıl kalcan.ben olsam korkarım.
sen izlememişmiydin kızçem zeynebin ölüşünü 3 kez izledimkiscem ben geldimm.filme dalmisim.zeynep olduaglamadan oldum.arka sokaklar yani.hmde elim yandi biberden onun acisina agladm aslnda cok fena yandi cok sonra esimi gonderdim eczaneden ilac aldi da gecti cok sukur anca alabildm telefonu elime.ay kiscm insanin neresi acirsa kotu ya.gecince yeniden dogmus gbi.oldum herifin nere gitti ki??
aaaa Allah kavustursun kiscem aglama yaahamilelik psikolojisidir.biseyckler olmz ins
uyanalı cok oldu da canım gelemedim ben ...hayırlı günler herkese nasılsın hayalotum miniğin nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?