Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ahhh cannnımmmmmbenim herifte ben çalışıyorkene herşeyi o yapardı ben haftada 1 gün yapardım sadeceanam noldu bu adama anlamadımhem bebem diyor hem yardım etmiyor

hoş geldin canım.çok geçmiş olsun doğru demiş doktorun en mantıklısı buydu zatenhadi bakalım güzel sonuçlar alıcaksın inşallahdualarım seninle kızçem..ayyy çok heyecan yaptım ben ya

e napak biseyler etmek lazım dimi.. oturduğun gibi olmuyo bu işler hayaloot hanıımmmmm heeç biseycik yapamaz.. hayalot böyle yap dedi, bnde yaptım derim.. bisey olursa sen gittin gardaşş

abowww suçu banamı attın beya
de enişteme de de versin senin ağzının payınıbikerem eniştem beni sever bana güvenir en azından onca yazdığım şiir boşa gitmemiştir umarımdime eniştemcanım eniştemmm
eee umut hanım neyse biz eniştemle olayı bağladık ayyyy çok yoruldum gayre bizraz dinlenem

ebruli hoş geldin nasılsın canım

hoşbuldum diyeceğim ama bu seferde sen yoksun olsun ne yapalım bakalım ıyıyım dıyeyım heyecanlıyım az bıraz desem yalan olur cok fazla da gergınım ılk oldugu ıcın sanırım boyle oldum asılamalarda da aynıydım gerçi bilmiyorum karışık işte öyle

şimdi karşılaştık sanırım..sakın ha stres yapmamaya çalış .en aza indir indirebildiğin kadarherşey güzel olucak inşallahheyecan olur tabii ama sonunda meleklerin seninle olucak inşallah

kızçelerim herifim konyaya gitti
yarın akşama doğru geri gelcek ama ben habire ağladım geldiğinden beri
ilk defa bukadar basit bişey için ağlıyorum ya:26:allahım esirgesin bişey olmadan sağ salim gelse
ben niye ağlıyorum şimdik

niye kimsecikler yok
küsücem size yaa
zaten herifimde gittiiiii

kiscem ben geldimm.filme dalmisim.zeynep oldu aglamadan oldum.arka sokaklar yani.hmde elim yandi biberden onun acisina agladm aslnda cok fena yandi cok sonra esimi gonderdim eczaneden ilac aldi da gecti cok sukur anca alabildm telefonu elime.ay kiscm insanin neresi acirsa kotu ya.gecince yeniden dogmus gbi.oldum herifin nere gitti ki??

aaaa Allah kavustursun kiscem aglama yaa hamilelik psikolojisidir.biseyckler olmz ins

bekliyorum cnm.test günüm perşembe.tabi ozamana kadar regli olmazsam

sen napıyorsun.na sıl gidiyor hamilelik
hadi bakalım esilam hayırlısı olsun inş
Allah kavuştursun cnm.evde tek başına nasıl kalcan.ben olsam korkarım.
zaten ben onsuz uyuyamıyorum tek başıma kalmaya alıştım bıraz bırazAllahım korkak hayalot bebeye nasıl bakıcak acaba

sen izlememişmiydin kızçem zeynebin ölüşünü 3 kez izledim 3ündede ağladım vallageçmiş olsun kızçem elin nasıl yaktınki
aaaa Allah kavustursun kiscem aglama yaa hamilelik psikolojisidir.biseyckler olmz ins

sağol kızçem gece ağlaya ağlaya uyumuşum valla tek başımahemide ben uyumuşumdoru psikolji kaybı yaşıyorum şu zamanlar

uyanalı cok oldu da canım gelemedim ben ...hayırlı günler herkese nasılsın hayalotum miniğin nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…