Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızçelerimmmmmmmm günaydınlarr olsunnnnn...

hayırlı cumalarrrr olsunnn..

dualarınız kabul, göbüşler bebekle dolsunnnnn

selam kizlar hayirli cumalar olsn Rabbim dualarimizi kabul etsn.ne var neyokk.bakayim neler topigmzde

hayırlı cumalar kızçemmm

ben de plaquenil alıommmm

Senin dr ne diyor hamisken ic mi diyor???
Kadin dogumcu 12 haftaya kadar icme mumkunse dedi msordum diger dr da ramam ama sana ne olacagino bilemeyiz dedi (
Mechulum yani
Kendimi iyi hissetmessem icecegim kar zarar durumuna gore icedebilirsin dedi kadin dogumcu

ben deltacortil ile plaquenil i birlikte alıyodum.. o zaman sorduğumda.. deltacortili hamişken de alabilirsin dedi (kortizon olduğu için sormuştum özellikle).. ama şuan hamilelik durumu olmadığı için sormadım diğerini.. bi de almasam da çok bişi olmaz inşallah.. benim ağır dönem geçti çok nadir azıcık ağrım oluyoo

hatırladım canım hatırladım peki laparoskopi olucaktın oldunmu:26:yanlıs hatırlamıyorum inşallah
demek başladın tüpe hadi hayırlısı olsun..gerçi kazenin açtığı topiktede okumuştum yazdıklarını ama inan bağdaştıramadım ozaman sensin diye kusuruma bakmahadi inşallah güzel yumoşların çıkar meleğine kavuşursun inşallahgeldiğinde yazarsın inş sonucu bende meraklandım şimdi

Son düzenleme:
şelale gibiyimpriorim öldürcek beniiikızçem 2 aydır yatıyodum bulantılardan inan hiç bir şey yapmıyodum dedim artık yeter yat yat şiştim yaçok şükür bittikızçem tamirat olan evde temzlik olmaz yat aşağı uzan temizlik temizlik nere kadarbende yapmayınca 2 ay benim herif bu ev nıye böyle Allahtan hamile kaldın diyoduşimdi temizlik yapıyorum yat dinlensene çocuğa bısey olcak dıyedingesüz müdür nedir ben anlamadım
Eee kimseler yokmu hala.grci sabah sabah kim olcakki prioriim nerdesin

ahanda yettimmmm gayreeee

BendE aynen cortizonu yilbasindan once kestim hamilelikte plaquenil devam etceksin atak falan olursa kortizonda baslariz zarari yok demisti
Canim suan bende elhsmdulillah cok iyiyim ama hamilelikte veya hemen sonrasinda atak yapabilir dedi dr bu yuzden baski altinda titmak ve yasam kalitemin bozulmamasi icin ilaclara devam edecegiz
Dogum yapip bebegini kucagina alamayanlar var tutuldukkari icin insallah olmaz ama ben bebegimi emzirmekte ustiyorum sonrasinda agir ilaclara baslamak zorunda kalmak istemiyorum
Rabbim birdaha eski gunlerimize dondurmesin insallh sifa versin

emzircen inşallah yazsaatimmrabbim şifa versin inşallah tüm hastalarımıza

HAyalotum operim sizide dikkat etcok yorma yinede kendini sizden kiymetli degil ya birak pis kalsin birazda esin yapsin arada bir evi ona supurttur sen haff seyler yap bundan sonrada

Yolcunun duasi makbul olurmus
Cuma hurmetine rabbim burda sana el acip dua eden arkadaslarimin ellerini bos cevirme insallah cabuk kabul olan dualardan eyle.amin

şekerimmmmmmmmmmm aşk olsun ..... yeter ki keyifler şelale olsun

Allah ın izniylee herşeyy güzel olur kuzum beni..... sağlıklaa bebişiii alırsın kucağınaaaa inşallaaahhhhh

aminnnn kızçeemm... hayırlı yolculuklar olsun inşallahh.. kazasızz belasızz git gell.... çok özletme kendinii...

masallah masallah selaleler irmaklarr nehir mehir okyanusa kadar gder.nazar degmesin yani dimi yaa yatayim asagi o da yapilir birgun.yani smdi sen dyorsunki kiscem yardima gelemem.yavas yavas yaparsin sen eniste de size kiyamiyor zaaar yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…