- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.841
Hnk canim ilac plaquenil
Kategoriside c
Amotolog bunilav vdogum yapan hastalarim var dedi ama icim rahat etmiyor icsem bi turlu icmesem baska turlu kendim icinde korkuyorim acikcasi uc yildir ilacsiz bi gunum gecmedi cunku
selam kizlar hayirli cumalar olsn Rabbim dualarimizi kabul etsn.ne var neyokk.bakayim neler topigmzde
kiscem cok uzuldum canmnyseki hafiflemis Rabbim sifa versn bitanem
ben de plaquenil alıommmm
kiscem hayirli ugurlu olsun cok sevindimAllah kucagina da almayi nasip etsin ins darisi da bizlere olsun.. hayde tilili tilili
Senin dr ne diyor hamisken ic mi diyor???
Kadin dogumcu 12 haftaya kadar icme mumkunse dedi msordum diger dr da ramam ama sana ne olacagino bilemeyiz dedi(
Mechulum yani
Kendimi iyi hissetmessem icecegim kar zarar durumuna gore icedebilirsin dedi kadin dogumcu
tünaydın diyeyim benhoşgeldin canım aramıza nasılsın
geç oldu ama güç olmaz inşallah hosbuldum dıyeyım oncelıkle ıyıyım dıcem degılım aslında hatırlarmısın bılmıyorum ama tup bebege baslamıstım ıgneler bugun bıttı yarın kontrol var yumoşlara bakacaklar yastan oturu oldukça endıselı bekleyısteyım kaç tane cıkacak dıye meraktayım yarın sabah hormon testlerı var bırde ıgne var yarın ola hayrola ne zor bekleyıs her asamasında ayrı gergınlıgım var yas sınırına gelmeden Allah ın ıznıyle bı oluverse daha baska bırsey ıstemem su 15 yllık ozlem bı bıtıverse benımle beraber herkes bı rahatlayıverecek neyse oyle çenem düştü yıne
bu arada ıyı geceler oldu hepinize ıyı geceler
şelale gibiyimhayalotumm kiscem nasilsinn.bir ben yapamadim su temizligi yaa.ne kaa tembelimmasallah sana valla ama kiscem pasakli oldugumdan degil ha binaya isi yalitimm mi ne dosuyolar gorsen ortalik virane.camlar batti.normalde ufak tefek temizligi yapiyorum iki gune bir.duvarlari filan silemedim camlar..dolaplari halletmistm tekrar yapcam ramazan da geliyor netcem yaa.kiizceler yardima gelin yahu
Eee kimseler yokmu hala.grci sabah sabah kim olcakki prioriim nerdesin
heheheheh tililililililibeğendimm
ben deltacortil ile plaquenil i birlikte alıyodum.. o zaman sorduğumda.. deltacortili hamişken de alabilirsin dedi (kortizon olduğu için sormuştum özellikle).. ama şuan hamilelik durumu olmadığı için sormadım diğerini.. bi de almasam da çok bişi olmaz inşallah.. benim ağır dönem geçti çok nadir azıcık ağrım oluyoo
BendE aynen cortizonu yilbasindan once kestim hamilelikte plaquenil devam etceksin atak falan olursa kortizonda baslariz zarari yok demisti
Canim suan bende elhsmdulillah cok iyiyim ama hamilelikte veya hemen sonrasinda atak yapabilir dedi dr bu yuzden baski altinda titmak ve yasam kalitemin bozulmamasi icin ilaclara devam edecegiz
Dogum yapip bebegini kucagina alamayanlar var tutuldukkari icin insallah olmaz ama ben bebegimi emzirmekte ustiyorum sonrasinda agir ilaclara baslamak zorunda kalmak istemiyorum
Rabbim birdaha eski gunlerimize dondurmesin insallh sifa versin
şelale gibiyimpriorim öldürcek beniii kızçem 2 aydır yatıyodum bulantılardan inan hiç bir şey yapmıyodum dedim artık yeter yat yat şiştim ya çok şükür bitti kızçem tamirat olan evde temzlik olmaz yat aşağı uzan temizlik temizlik nere kadar bende yapmayınca 2 ay benim herif bu ev nıye böyle Allahtan hamile kaldın diyodu şimdi temizlik yapıyorum yat dinlensene çocuğa bısey olcak dıye dingesüz müdür nedir ben anlamadım
ahanda yettimmmm gayreeee
heheheheh tililililililibeğendimm
BendE aynen cortizonu yilbasindan once kestim hamilelikte plaquenil devam etceksin atak falan olursa kortizonda baslariz zarari yok demisti
Canim suan bende elhsmdulillah cok iyiyim ama hamilelikte veya hemen sonrasinda atak yapabilir dedi dr bu yuzden baski altinda titmak ve yasam kalitemin bozulmamasi icin ilaclara devam edecegiz
Dogum yapip bebegini kucagina alamayanlar var tutuldukkari icin insallah olmaz ama ben bebegimi emzirmekte ustiyorum sonrasinda agir ilaclara baslamak zorunda kalmak istemiyorum
Rabbim birdaha eski gunlerimize dondurmesin insallh sifa versin
HAyalotum operim sizide dikkat etcok yorma yinede kendini sizden kiymetli degil ya birak pis kalsin birazda esin yapsin arada bir evi ona supurttur sen haff seyler yap bundan sonrada
Yolcunun duasi makbul olurmus
Cuma hurmetine rabbim burda sana el acip dua eden arkadaslarimin ellerini bos cevirme insallah cabuk kabul olan dualardan eyle.amin
günaydınnn canbonlarımmmmhayırlı cumalarrrrr
şelale gibiyimpriorim öldürcek beniii kızçem 2 aydır yatıyodum bulantılardan inan hiç bir şey yapmıyodum dedim artık yeter yat yat şiştim ya çok şükür bitti kızçem tamirat olan evde temzlik olmaz yat aşağı uzan temizlik temizlik nere kadar bende yapmayınca 2 ay benim herif bu ev nıye böyle Allahtan hamile kaldın diyodu şimdi temizlik yapıyorum yat dinlensene çocuğa bısey olcak dıye dingesüz müdür nedir ben anlamadım
ahanda yettimmmm gayreeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?