- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.821
Canım yaptır zaten bende ilk oğlumda yaptırmıstık ikincide böle karar verdik oda yakın cewremizde yasadığımız bir olaydan dolayı... O yuzden yaptır cnm sen yinede..
Bu arada cnm ben tas düsürüyorum o yuzden idrar yollarım ğroblemli sancım ve bulantım birtürlü bitmedi... Tam geçmişti 20 gün sonra bgn tahlil yaptırdım sonuc yine bu:)) inşaatcı olacak bnm oğlanlar ilkindede kum taş harap olmuştum:)))
bugün 36 günlük oldukk
AseTon masallah hayirli evlat olsun uzun omurlu olsun ins annesi
Hnk canim karindan bakti bisi gorunmedi tabiki daha 4hafta bile bitmedigi icin
İlacimi uzun zamandr kullaniyorum ama romatizma dr kullan dedi istersen sor dogum dr una dedi sana birakiyorum karari dedi
Kadin dogumcuda suan cok ihtiyacin varmi dedi suan iyiyim dedim 12haftaya kadar keselim istersen diger dr lada gorus tekrar sonra baslarsin dedi
Bende icmicem ilaci sonra baslarim artik
bugün 36 günlük oldukk
kızçelerim pilav yapıp gelıyorummherif işten çıkıcak ortada tamamlanan yemek yok
gelirim yine öpüyorum hepinizi
selam kısçeler ..
yaww bu pc ye bisey oldu.. son ikidir girdiğimde kk ya.. devamlı kendliğinden biseyler indiriyo bu siteden sanki
sayfa değiştiğimde yapıyo, çoklu alıntı yapcak olduğumda yapıyo.. nedir bu anlamadım yaw
her sayfa değiştiğimde ..... afr <--- diye birsey iniyo ..nedir bu yaa :s
birde sitenin yanlarında reklamlar oluyordu ya.. benim yan kısımlar beyaz sadece hiçbirsey yok
demin enistenize dedim, virüs fln olmasın dedi
----
bu arada biraz daha iyi sayılırım son ki yazdığıma göre..
yazsaatim ksra bkma cnm.. benim hallerim hep böyle.. arada bir fena vuruyor beynime
seni de tebrik edemedim..
Rabbim sağlıklan tamamına erdirmeyi nasip etsin cnm, öpüyorum kısçem seni
tünaydın diyeyim benhoşgeldin canım aramıza nasılsın
geç oldu ama güç olmaz inşallah hosbuldum dıyeyım oncelıkle ıyıyım dıcem degılım aslında hatırlarmısın bılmıyorum ama tup bebege baslamıstım ıgneler bugun bıttı yarın kontrol var yumoşlara bakacaklar yastan oturu oldukça endıselı bekleyısteyım kaç tane cıkacak dıye meraktayım yarın sabah hormon testlerı var bırde ıgne var yarın ola hayrola ne zor bekleyıs her asamasında ayrı gergınlıgım var yas sınırına gelmeden Allah ın ıznıyle bı oluverse daha baska bırsey ıstemem su 15 yllık ozlem bı bıtıverse benımle beraber herkes bı rahatlayıverecek neyse oyle çenem düştü yıne
bu arada ıyı geceler oldu hepinize ıyı geceler
geç oldu ama güç olmaz inşallah hosbuldum dıyeyım oncelıkle ıyıyım dıcem degılım aslında hatırlarmısın bılmıyorum ama tup bebege baslamıstım ıgneler bugun bıttı yarın kontrol var yumoşlara bakacaklar yastan oturu oldukça endıselı bekleyısteyım kaç tane cıkacak dıye meraktayım yarın sabah hormon testlerı var bırde ıgne var yarın ola hayrola ne zor bekleyıs her asamasında ayrı gergınlıgım var yas sınırına gelmeden Allah ın ıznıyle bı oluverse daha baska bırsey ıstemem su 15 yllık ozlem bı bıtıverse benımle beraber herkes bı rahatlayıverecek neyse oyle çenem düştü yıne
bu arada ıyı geceler oldu hepinize ıyı geceler
sagol canım bugun bıraz daha ıyım karnım bıraz agrıyo yumurtlamaylamı alakalı anlamadım
hosbuldum canım tatilim superdı ailemle kardeslerımle bırlıkte guzel 2 haftam gectı eve dondum sankı hıc gorusmemısızz gıbı hıssedıyorumsen nasılsın
canbonlarım dün gelemedim.biraz temizlik yaptımdamalum 2 aydır yatıpta iş güce kalkıınca pestilim çıktı şimdik turp gibiyim ama özlemişim sizleri yaaa
canım benim ki romaoid artrit.. doktor önce sedefliden şüphelendi ama o değilmişş.. benim de parmaklarım şişiyor eklemler tutuluyor.... lise dönemimde yani 2001-2003 yıllarında çok ağır yaşadımm.. otursam kalkamıom, yatsam doğrulamıodum.. annem kıyafetlerimi giydirip çıkarıoodu.. yatakta sağdan sola dönemez, üstüm açılsa örtemezdim... aylık iğne falan kullandımm çok şükür daha iyiyim o günler geride kaldı.. rabbim herkese şifa versin çooook zorşimdi kontrol altındayım.çok fazla tutulmuyorum... hafif bi kortizon kullanıodum onu bıraktı doktorum. bi tane ilacım kaldııı... Rabbim sana da şifa versin canım benimm.. çokk ağrın olursa buz kompress yap...
ben ilk parmağım şişti kilitlendi.. bilmiomda nolduğunu :44::44:.. canım çok yanıoduu.. bastım elimi sıcak suyaa.. meğer sıcak suda daha da çok şişermiş.. iltihap artarmışş .. öylee kızçemm inşallah daha iyi ol sende .....
biraz huysusuz ama iiizzz sen nasılsın bitanem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?