Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

..rabbim başa vermesin kuzum çok zor verenlerede yardım etsın rabbim:26ff canım bende 2 defa kum dökmüştüm çok kötübide taşı düşünemiyorum
allah yardımcın olsun inşallah...inşaatçılar piyasaya cıkıyo desene

bugün 36 günlük oldukk

Maasallah yavrum benim ya cok tatlı Rabbim uzun ömürler versin inşallahh
Offf küçük bebeği çzlemişim ben yaa)

Ayyy canımm hadi gözünaydın:))) daha görünmez cnm dediğin gibi erken olduğundan.. İlacıda öyle yap bakalım canım.. Bu arada ilacın neydi ben colchicum dispert alıyorum ama içmezsem ataklarım oluyor

Hnk canim ilac plaquenil
Kategoriside c
Amotolog bunilav vdogum yapan hastalarim var dedi ama icim rahat etmiyor icsem bi turlu icmesem baska turlu kendim icinde korkuyorim acikcasi uc yildir ilacsiz bi gunum gecmedi cunku

selam kısçeler ..
yaww bu pc ye bisey oldu.. son ikidir girdiğimde kk ya.. devamlı kendliğinden biseyler indiriyo bu siteden sanki
sayfa değiştiğimde yapıyo, çoklu alıntı yapcak olduğumda yapıyo.. nedir bu anlamadım yaw

her sayfa değiştiğimde ..... afr <--- diye birsey iniyo ..nedir bu yaa :s

birde sitenin yanlarında reklamlar oluyordu ya.. benim yan kısımlar beyaz sadece hiçbirsey yok

demin enistenize dedim, virüs fln olmasın dedi
----
bu arada biraz daha iyi sayılırım son ki yazdığıma göre..

yazsaatim ksra bkma cnm.. benim hallerim hep böyle.. arada bir fena vuruyor beynime

seni de tebrik edemedim..

Rabbim sağlıklan tamamına erdirmeyi nasip etsin cnm, öpüyorum kısçem seni

Son düzenleme:

canım aynı dert bende de var sayfa değşştrnce hemen bişy iniyor snr oldum...

bilgisayarınıza virus bulaşmış olabilir ...virüs temizleme programı var indirin eset nod32 diye bu program temizliyor inş kalmaz virüsler canlarım

Allah gonlune gore versın canım su mubarek gunler hurmetıne ınsallah tutunur bebısın Rabbim bu guzel aylarda bızımde bebıs mujdelerı vermemızı nasıp etsın ınsallahhhhh

oh sevindim kiscem aman super olsun cok sevindim canm.insan alisinca oyle oluyor ya gecertenn bi daa gdersin ins uzulmu bnde cok sukur iyim.haftasonu annmlerdeydim kardesimi getirdm gelirken.onunla geziyorum bol bol

canbonlarım dün gelemedim.biraz temizlik yaptımdamalum 2 aydır yatıpta iş güce kalkıınca pestilim çıktışimdik turp gibiyim ama özlemişim sizleri yaaa

hayalotumm kiscem nasilsinn.bir ben yapamadim su temizligi yaa.ne kaa tembelim masallah sana valla ama kiscem pasakli oldugumdan degil ha binaya isi yalitimm mi ne dosuyolar gorsen ortalik virane.camlar batti.normalde ufak tefek temizligi yapiyorum iki gune bir.duvarlari filan silemedim camlar..dolaplari halletmistm tekrar yapcam ramazan da geliyor netcem yaa.kiizceler yardima gelin yahu

kiscem cok uzuldum canm nyseki hafiflemis Rabbim sifa versn bitanem

kiscem hayirli ugurlu olsun cok sevindim Allah kucagina da almayi nasip etsin ins darisi da bizlere olsun.. hayde tilili tilili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…