Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sabah ilk saatler temizken havuza girerim olmazsa tek denize girerim
Zaten cok bayilmiyorum ama canim cekiyor :)) aseriyorum dermisim

benimde düşüncem öyle kızçem ama benimkinin beni sokucagını sanmam
sen yınede dıkkatli ol canım güneş altında fazla kalma sakın bide daha sonra mayonu değiştir hemen kasıklarını ıslak bırakma

Ya daha dr gidip gormedigim ve adetim tam gecmedigi icin hala inanamiyorum bugun 4+0. Olldu anca
Rabbim bu sayfada hamile kalmayan bebegine kavusmayan birakmasin insallah
Kizlar instagraminiz falan varmi?

Mayo olsa gene iyi hasema zaten gicik oluyorum iskak islak sirf oyuzden girmeyi sevmiyorum

Ya daha dr gidip gormedigim ve adetim tam gecmedigi icin hala inanamiyorum bugun 4+0. Olldu anca
Rabbim bu sayfada hamile kalmayan bebegine kavusmayan birakmasin insallah
Kizlar instagraminiz falan varmi?

kızçem instagram dediğin her neyse bende yokcahilmiyim neyim:44::44:
bide gebelik var ama çok yine.tutunması için çok dikkatli olman gerek canım..yorma sakın kendini öyle suda 5-10 dakika gir yüzceksen sırt üstü yatarak yüz

hoşgeldiniz kızçem
iyi sanırım canbonum bişey hissetmiyorum daha ama kötü bir belirtide yok şuan çok şükür
benim teyzoşum nasıl peki

iyidir heralde ...ben çok kötü oluyorum bazen bu kilo konusunda göbeğim çıktı tişört falan giyince tişort üste çıkıyo göbek gözüküyor erken çıktı göbeğm sanki ya senin karnın çıktı mı hayalotum

kızlar deniz konusuna dikkat edin ben bir kaç sefer girdim ertesi günler hatta akşamına kalmaz yanmam başladı hamileyken vuct hassas olduğu içip üşütüp iltihap oluşabiliyormuş allahtan bende olmadı bir dahada gimedim zaten

iyi olun
kızçem benim halimi heç sorma
göbeğimi gören kaç aylık diyordaha 2 buçuk diyince büle oluyolaree tabi bende bu şekil oluyorum
bide benim füzeler bir hışımla büyüyorlar bilmiyorum sütaşa destek vericem sanırım bu gidişle
kıyafetlerimde olmuyor malumm

Allah korusun :26::26:
sanırım tatil hayalleri bu gidişle suya düştü benim yerime

CAnim instagram akilli twlefonlarda kullanilan bi program sadece foto paylasilio facebooktan biraz farkli tek foto kareleri
Bilgisayarada yukleyip takip yapBiliyorsun ama
Birbirimizi gorur takip ederdik diye sordum

Gobek olayina gelince cok sukur henuz kilo almadim dicem cunku kizimda daha ogrenmeden bi kilo almistim bile
Bunda kilom cok sukyr degismemisti hatta cok daha ince gorunuyordum ama yolculuktan sobra gobusum sisti duzen bpzuldugu icin heralde.
Oruc tutacakmisiniz ben iyi olursam tutacagim insallah

aynenn ya pantolanlar iç çamaşırları olmaz oldu ne olcak bizim bu halimiz bilmiyorum valla artık az az yemek yiyorum korkudan

valla bende kararsızım oruç konusunda doktor günlük 10 bardak su içeceksin dedi ama sen tecrübelisindir canım zararlı falan uzun süre aç kalmak diyorlar aslında tutsak hem kazası üzerimizi yük olmaz hem de zayıflarız ama bebek beslenemesse o zaman ne olacak ya :44:

anladım canım demekki benim telefonum akıllı bişey olmadığı için ben bilmiyorum
iyi bişeymiş ama benim bitek facem var ondan başka bişeyden anlamam
ilk öğrendiğimde ben göbek olayına takılmadım oluyodu herşeyim bide çok şiştim adet yüzündenşimdi göbek şişkin özellikle kasık kısmım top gibi
bu gidişle orucumu ben tutamıcam sanırımçok acıkıyorum oan yemek yemeyincede midem bulanıyor kusacak şekilde:26:belki ilk gün niyet etmeden denerim tutmayı

aynenn ya pantolanlar iç çamaşırları olmaz oldu ne olcak bizim bu halimiz bilmiyorum valla artık az az yemek yiyorum korkudan

yok kızçem ben yiyorum ama yemek yerine artık salata ve meyve koymaya başladım
ilk ay hep yemek +meyve yiyordum şimdiye kadar 2 kilo almışım
dikkat etmek lazım aç kalmadan:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…