- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.921
Sabah ilk saatler temizken havuza girerim olmazsa tek denize girerim
Zaten cok bayilmiyorum ama canim cekiyor :)) aseriyorum dermisim
aleyküm selam kızçemmm
sıkıldım kızçem sıkılmammınerde kaldınız de bakem
calisiyordum bnde cumartesi cumartesi4 de cktm eve geldm namazimi filan kildm..baktm kiscemin sesi geliyor bi bakm dedm
benimde düşüncem öyle kızçem ama benimkinin beni sokucagını sanmam
sen yınede dıkkatli ol canım güneş altında fazla kalma sakın bide daha sonra mayonu değiştir hemen kasıklarını ıslak bırakma
Ya daha dr gidip gormedigim ve adetim tam gecmedigi icin hala inanamiyorum bugun 4+0. Olldu anca
Rabbim bu sayfada hamile kalmayan bebegine kavusmayan birakmasin insallah
Kizlar instagraminiz falan varmi?
ozaman dikkat et üstünde tutma çıkarma şansın varsa girerken giy sonrasında çıkar .Mayo olsa gene iyi hasema zaten gicik oluyorum iskak islak sirf oyuzden girmeyi sevmiyorum
hoşgeldiniz kızçem
iyi sanırım canbonum bişey hissetmiyorum daha ama kötü bir belirtide yok şuan çok şükür
benim teyzoşum nasıl peki
iyidir heralde ...ben çok kötü oluyorum bazen bu kilo konusunda göbeğim çıktı tişört falan giyince tişort üste çıkıyo göbek gözüküyorerken çıktı göbeğm sanki ya senin karnın çıktı mı hayalotum
kızlar deniz konusuna dikkat edin ben bir kaç sefer girdim ertesi günler hatta akşamına kalmaz yanmam başladı hamileyken vuct hassas olduğu içip üşütüp iltihap oluşabiliyormuş allahtan bende olmadı bir dahada gimedim zaten
iyi olun
kızçem benim halimi heç sorma
göbeğimi gören kaç aylık diyordaha 2 buçuk diyince büle oluyolar ee tabi bende bu şekil oluyorum
bide benim füzeler bir hışımla büyüyorlarbilmiyorum sütaşa destek vericem sanırım bu gidişle
kıyafetlerimde olmuyor malumm
he he oyle derlerbana fırça atacak daha doğmadımı desem ne desem acep
kafasına yer terliği valla
CAnim instagram akilli twlefonlarda kullanilan bi program sadece foto paylasilio facebooktan biraz farkli tek foto kareleri
Bilgisayarada yukleyip takip yapBiliyorsun ama
Birbirimizi gorur takip ederdik diye sordum
Gobek olayina gelince cok sukur henuz kilo almadim dicem cunku kizimda daha ogrenmeden bi kilo almistim bile
Bunda kilom cok sukyr degismemisti hatta cok daha ince gorunuyordum ama yolculuktan sobra gobusum sisti duzen bpzuldugu icin heralde.
Oruc tutacakmisiniz ben iyi olursam tutacagim insallah
CAnim instagram akilli twlefonlarda kullanilan bi program sadece foto paylasilio facebooktan biraz farkli tek foto kareleri
Bilgisayarada yukleyip takip yapBiliyorsun ama
Birbirimizi gorur takip ederdik diye sordum
Gobek olayina gelince cok sukur henuz kilo almadim dicem cunku kizimda daha ogrenmeden bi kilo almistim bile
Bunda kilom cok sukyr degismemisti hatta cok daha ince gorunuyordum ama yolculuktan sobra gobusum sisti duzen bpzuldugu icin heralde.
Oruc tutacakmisiniz ben iyi olursam tutacagim insallah
aynenn ya pantolanlar iç çamaşırları olmaz oldu ne olcak bizim bu halimiz bilmiyorum valla artık az az yemek yiyorum korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?