- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.941
anladım canım demekki benim telefonum akıllı bişey olmadığı için ben bilmiyorum
iyi bişeymiş ama benim bitek facem var ondan başka bişeyden anlamam
ilk öğrendiğimde ben göbek olayına takılmadım oluyodu herşeyim bide çok şiştim adet yüzündenşimdi göbek şişkin özellikle kasık kısmım top gibi
bu gidişle orucumu ben tutamıcam sanırımçok acıkıyorum oan yemek yemeyincede midem bulanıyor kusacak şekilde:26:belki ilk gün niyet etmeden denerim tutmayı
hoşbulduk canım ...herkese selaammmmm
aynen benimde senin gibi hayolotum birde ellerim falan titremeye başlıyor sonra deli gibi yemek yiyorum
yok kızçem ben yiyorum ama yemek yerine artık salata ve meyve koymaya başladım
ilk ay hep yemek +meyve yiyordum şimdiye kadar 2 kilo almışım
dikkat etmek lazım aç kalmadan:26::26:
kızçem sen ye sen zaten zayıf hamile kaldın
ben yürüyen hatta yuvarlanan topaç olabılırım
bende hiç yürüyüş yapmadım kızçem sanırım biz ondan kilo alıyoruz:26::26:offff offff...ben artık günlük yürüyüşe çıkmaya başladım en azından kiloyu korumak açısından çatlaklar için ne düşüyon tatlım evde kayısı yağı vardı 2 ğünde bir sürüyorum ben onu faydası olursa bakalım
bende hiç yürüyüş yapmadım kızçem sanırım biz ondan kilo alıyoruz:26::26:
çatlak için bişey düşünmedim daha badem yağı sür diyorlar ama bende pko yüzünden çok tüylenme oldu oyüzden badem yağı güçleştircek onları dıye korkuyorum
Hwr hilelik fatklu kizimds ramazan yasamafim
Aclik masil etkiler bilmiyorum mide bulantidi olmazsa tutacagim borclanmak cok zor gercekten iki yilda bitirdim 63 gun borcumu
Tdkrar borclanmak istemiyorum insallah
Bence birgun deneyin sahurda cok su icerek biraz erken kalkip iftarda ve sknrasindada icersiniz etkilemezse tuymak daha iyi borctan
Hayirlisi bakalkm ama ben hamileligime birde ramazanda bircum olmayacak diye cok sevinmistim :))
Kilo konusunda diyetisyenw gidecegim ins dr bi belki olsun bakalim nasil gecexek bulsntiliki degilmi ondan sonra git dedi tatil donusu pitpitlari duyayim oyle gidecegim ins
Kizimda 26 kili almistim bunda 10 u gecmek istemiyorum umarim oyle olur
kayısı yağı sür canım hem kokusu çok güzelll
zayıf hamlie kaldım da daha çok kilo alıyorlarmış zayıflar eşim 57 kilo ben şimdiden 50 oldum doğuma kadar eşemi geçerim bu gidişle
bende ondan alıyım bari aktardamı satılıyor eczanedemi peki
Hc bulanti yasamadim ondanmi kan ilaclari balik yaglarindanmi bilmiyorum ama verdigim icin sukrediyorum herzaman
Ama kilo alnak istemiyorum artik ustunden 6 yil gecti yadlandim vetemem diye korkuyorum :)
Saglikli olmak en onemlisi tabi az kilo kolay dogum icinde iyi bisey
ben aktardan almıştım canım ...eşlere dalga konusu olacaz vallahi benim ki şimdiden şişko demeye başladı bile arada bir dalga geçiyor skasına bende bebek o diyorum bebigin ağrırlı ne ki diyor falan
ama kızçem biz iki aydan bire adet olmuyoruz o var bebegin suyu var bebek var böyle teselli olalım dermişim
kiscem kardesim yigenlerim geldi onlarlan ilgilendm.ygenleri gnderdim biricik kardesim brda kaldi.bide midem hafif hafif bulaniyordu aldiris etmedim brden bire istifa ettim.anlamadim bu neydi smdi :26::26: normalde kusmayi hc sevmem acayip kotu olurum.gene vucudum langr langr titredi uzandm.on dk ya turp gbi oldmhemşirem nere gittin kızçem yamacıma gellllll
kiscem nasil uc kez izledin ya bu yeni bolumdu ama hemde sezon finali gomduler filan katilini buldular.eliflemi karistirdin acaba cunku ondada baya aglamstm.yoksa sezon finalini mi tekrarlattilar :26::26: elimi sorma yaa firinda kirmizi biber pisirmistim.bir guzel soydum dogradim yemege koydm pisirirken hissettim cok aciymis iki elimde fena yandi buz koydum daha cok yanmaya bsladi.snra yanik kremi aldi geldi de esim yanmasi gecti.sen izlememişmiydin kızçem zeynebin ölüşünü 3 kez izledim3ündede ağladım valla geçmiş olsun kızçem elin nasıl yaktınki
sağol kızçem gece ağlaya ağlaya uyumuşum valla tek başımahemide ben uyumuşum doru psikolji kaybı yaşıyorum şu zamanlar
bende hiç yürüyüş yapmadım kızçem sanırım biz ondan kilo alıyoruz:26::26:
çatlak için bişey düşünmedim daha badem yağı sür diyorlar ama bende pko yüzünden çok tüylenme oldu oyüzden badem yağı güçleştircek onları dıye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?