Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aynen benimde senin gibi hayolotum birde ellerim falan titremeye başlıyor sonra deli gibi yemek yiyorum

yok kızçem ben yiyorum ama yemek yerine artık salata ve meyve koymaya başladım
ilk ay hep yemek +meyve yiyordum şimdiye kadar 2 kilo almışım
dikkat etmek lazım aç kalmadan:26::26:

offff offff...ben artık günlük yürüyüşe çıkmaya başladım en azından kiloyu korumak açısından çatlaklar için ne düşüyon tatlım evde kayısı yağı vardı 2 ğünde bir sürüyorum ben onu faydası olursa bakalım

Hwr hilelik fatklu kizimds ramazan yasamafim
Aclik masil etkiler bilmiyorum mide bulantidi olmazsa tutacagim borclanmak cok zor gercekten iki yilda bitirdim 63 gun borcumu
Tdkrar borclanmak istemiyorum insallah
Bence birgun deneyin sahurda cok su icerek biraz erken kalkip iftarda ve sknrasindada icersiniz etkilemezse tuymak daha iyi borctan
Hayirlisi bakalkm ama ben hamileligime birde ramazanda bircum olmayacak diye cok sevinmistim :))

Kilo konusunda diyetisyenw gidecegim ins dr bi belki olsun bakalim nasil gecexek bulsntiliki degilmi ondan sonra git dedi tatil donusu pitpitlari duyayim oyle gidecegim ins
Kizimda 26 kili almistim bunda 10 u gecmek istemiyorum umarim oyle olur

bende hiç yürüyüş yapmadım kızçem sanırım biz ondan kilo alıyoruz:26::26:
çatlak için bişey düşünmedim daha badem yağı sür diyorlar ama bende pko yüzünden çok tüylenme oldu oyüzden badem yağı güçleştircek onları dıye korkuyorum

kayısı yağı sür canım hem kokusu çok güzelll

maşallah 26 kiloyu nasıl verdın kızçem :26:sanırım bende alırım okadar ama ben cok zor kılo veren yapıya sahıbımoyuzden korkum yosa tabıkı kılo degıl sağlıklı gebelik onemlı olan ama dıkkat etmektede faydavar benım acımdan:26:
bende ılk gun denıyecegım niyetlenmeden bakalım nasıl gecıcek:26:

Hc bulanti yasamadim ondanmi kan ilaclari balik yaglarindanmi bilmiyorum ama verdigim icin sukrediyorum herzaman
Ama kilo alnak istemiyorum artik ustunden 6 yil gecti yadlandim vetemem diye korkuyorum :)
Saglikli olmak en onemlisi tabi az kilo kolay dogum icinde iyi bisey

bende ondan alıyım bari aktardamı satılıyor eczanedemi peki

ben aktardan almıştım canım ...eşlere dalga konusu olacaz vallahi benim ki şimdiden şişko demeye başladı bile arada bir dalga geçiyor skasına bende bebek o diyorum bebigin ağrırlı ne ki diyor falan

ama kızçem biz iki aydan bire adet olmuyoruz o var bebegin suyu var bebek var böyle teselli olalım dermişim

doru sağlıklı doğum ıcınde onemli:26:
neyse Allah yardımcımız olsun diğer kızçelerimede nasip etsin rabbım böyle tatlı kılo almayı

yok benimki dalga geçmez öylehele bi geçsin valla binerim tepesine
doğru şiş o şiş yağ su bebek ne ararsan var işte

hemşirem nere gittin kızçem yamacıma gellllll
kiscem kardesim yigenlerim geldi onlarlan ilgilendm.ygenleri gnderdim biricik kardesim brda kaldi.bide midem hafif hafif bulaniyordu aldiris etmedim brden bire istifa ettim.anlamadim bu neydi smdi :26::26: normalde kusmayi hc sevmem acayip kotu olurum.gene vucudum langr langr titredi uzandm.on dk ya turp gbi oldm ne dokundu acaba bisi de yemedimki :26::26:

kiscem nasil uc kez izledin ya bu yeni bolumdu ama hemde sezon finali gomduler filan katilini buldular.eliflemi karistirdin acaba cunku ondada baya aglamstm.yoksa sezon finalini mi tekrarlattilar :26::26: elimi sorma yaa firinda kirmizi biber pisirmistim.bir guzel soydum dogradim yemege koydm pisirirken hissettim cok aciymis iki elimde fena yandi buz koydum daha cok yanmaya bsladi.snra yanik kremi aldi geldi de esim yanmasi gecti.
tabi esime tatli al dye tekrarladim gtmis aci alms blmeden o da terligi yedi eniste geldimi kscem ne zaman geliyor neden gitti korkma gel bzde kal evde tek kalma ben hayatta kalamam.

kızzzçeleriimm... bepanten çatlak kremi var geçen gün eczanede görrdümm.. deneyinn derim.. ya da iyi bir eczacınız varsa ona danışınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…