- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.961
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fakat yaklaşık 10 aydır sitenizi takip ediyorum. arkadaşlar ben ekimde ikiz bebeklere hamile kaldım fakat birini 8. hafta kaybettim diğerinin 12. haftada kalbi durdu. 2 ay kanamam sürdü daha sonra çok ağrı çektiğim ve piskolojim çok bozulduğu için bebek istemedik bu ay çok istiyorum reglime 1 hafta kala kan testi yaptırdım 1.2 çıktı göğüslerimin uçları sızlıyo midem çok bulanıyo bugün adet olmam gerekiodu daha ses soluk yok test aldım yine negatif ama hamileliğim hissediyorum yada psikolojik mi herşey bilmiorum bana yardımmm edin lütfennnn
oo negüzel gözün aydın kızçemmkiscem kardesim yigenlerim geldi onlarlan ilgilendm.ygenleri gnderdim biricik kardesim brda kaldi.bide midem hafif hafif bulaniyordu aldiris etmedim brden bire istifa ettim.anlamadim bu neydi smdi :26::26: normalde kusmayi hc sevmem acayip kotu olurum.gene vucudum langr langr titredi uzandm.on dk ya turp gbi oldmne dokundu acaba bisi de yemedimki :26::26:
hemşirem yok sen tekrarını izlemişin.geçen haftalarda finaldi.sonra ertesi gününe tekrar verdiler bide izlediğin günde tekrar verdiler 3ünüde izledim oyüzdenkiscem nasil uc kez izledin ya bu yeni bolumdu ama hemde sezon finali gomduler filan katilini buldular.eliflemi karistirdin acaba cunku ondada baya aglamstm.yoksa sezon finalini mi tekrarlattilar :26::26: elimi sorma yaa firinda kirmizi biber pisirmistim.bir guzel soydum dogradim yemege koydm pisirirken hissettim cok aciymis iki elimde fena yandi buz koydum daha cok yanmaya bsladi.snra yanik kremi aldi geldi de esim yanmasi gecti.
tabi esime tatli al dye tekrarladim gtmis aci alms blmeden o da terligi yedieniste geldimi kscem ne zaman geliyor neden gitti korkma gel bzde kal evde tek kalma ben hayatta kalamam.
bepantenin çatlak kremide mi varmış kızçemkızzzçeleriimm... bepanten çatlak kremi var geçen gün eczanede görrdümm.. deneyinn derim.. ya da iyi bir eczacınız varsa ona danışınn..
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fakat yaklaşık 10 aydır sitenizi takip ediyorum. arkadaşlar ben ekimde ikiz bebeklere hamile kaldım fakat birini 8. hafta kaybettim diğerinin 12. haftada kalbi durdu. 2 ay kanamam sürdü daha sonra çok ağrı çektiğim ve piskolojim çok bozulduğu için bebek istemedik bu ay çok istiyorum reglime 1 hafta kala kan testi yaptırdım 1.2 çıktı göğüslerimin uçları sızlıyo midem çok bulanıyo bugün adet olmam gerekiodu daha ses soluk yok test aldım yine negatif ama hamileliğim hissediyorum yada psikolojik mi herşey bilmiorum bana yardımmm edin lütfennnn
benimde bu ay olmadı üzülüyorum:2:
benimde bu ay olmadı üzülüyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?