Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fakat yaklaşık 10 aydır sitenizi takip ediyorum. arkadaşlar ben ekimde ikiz bebeklere hamile kaldım fakat birini 8. hafta kaybettim diğerinin 12. haftada kalbi durdu. 2 ay kanamam sürdü daha sonra çok ağrı çektiğim ve piskolojim çok bozulduğu için bebek istemedik bu ay çok istiyorum reglime 1 hafta kala kan testi yaptırdım 1.2 çıktı göğüslerimin uçları sızlıyo midem çok bulanıyo bugün adet olmam gerekiodu daha ses soluk yok test aldım yine negatif ama hamileliğim hissediyorum yada psikolojik mi herşey bilmiorum bana yardımmm edin lütfennnn

canım hoşgeldinn. .. çok geçmişş olsun ..Rabbim tekrarını yaşatmasın.... psikoljik de olabilir , geç döllenme de olabilir kızçemm... adetinden bikaçgün sonra testte çıkan var...

aminn teşekkür ederim... benim eşimin işi dolayısıyla yumurtlama dönemini pek takip edemiyoruz bu ay yumurta çatlatma iğnesi kullanmak istiyorum aslında eşim doktor olduğu için bir kere oldu bi daha olur ilaca ne gerek var dio ama çok beklemek istemiyorum. inş bu ay hamileyimdir. geçen ay adet geciktirici kullanmıştım oda geciktirio olabilir mi

oo negüzel gözün aydın kızçemmniye çıkardın ki öyle:26:bende hayatta kusamam kızçem olay gerçekleşirken titreme geliyor elim ayağım kesiliyor bayılcakmışım gibievlendiğimden beri 1 kez çıkadım şu evde ondada eşim Aman sen kusma nolur diyokızçem ya havadan yada yediğin bişey dokunmuştur bide son ihtimal batın nezamandı
hemşirem yok sen tekrarını izlemişin.geçen haftalarda finaldi.sonra ertesi gününe tekrar verdiler bide izlediğin günde tekrar verdiler 3ünüde izledim oyüzden kızçem acı biber almayın ben hiç kullanmam valla hep çarli alıyorum ...geldi bizim herifffçok özlemişim vallahiçok şükür kavuştuk şimdi uyanınca tartışmaya başlarız

kızzzçeleriimm... bepanten çatlak kremi var geçen gün eczanede görrdümm.. deneyinn derim.. ya da iyi bir eczacınız varsa ona danışınn..
bepantenin çatlak kremide mi varmış kızçemdur ben alım bi deniyeyim.gerçi bu kremler 4 aydan sonra kullanılıyormuş ama sormak gerek tabi:26:

hoş geldin canım aramızaöncelikle çok gçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahnormalde kan sonucun negatif çıkmış gebelik gözükmüyor canım..ama adetin gelene kadar bekle.olurda belki geç döllenme falan olmuştur:26:eğer gebelik yoksa yalancı gebelik yaşayabilirsin canım ki bu doğal.vücudumuz bize oyun oynuyabliyor.bende 1 defa yaşamıştım çünkü:26:belirtilerin adet beirtiside olabilir gebelikte.şuan sabırla beklemen gerek adetin 1 hafta geçerse eğer yine olmassan bir daha kan testi yaptırabilirsin.

günaydınn hayalotumm ...günaydın herkese yeni katılan arkadaşım hoşgeldin sende aramıza geç döllenmede olabilir yada vucud oyun oynuyor olabilir bende öyle çok belirti yaşayıp adet olanlardanım maalesf ama inşallah hamilesindir ...

selam zetene üzülme canım olacak inşallah...hoşgeldin bu arada ... minik bebeğin doğru zamanı bekliyor gelmek için ...ne kadar zamandan beri çocuk istiyorsun ?

şükür iyiym canım uzun bir ardından biraz dinlendim sonra buruya geldim sen nasılsın canım ...bu kadınların işleri hç bitmiyor ya bulaşık bitse çamaşır o bitse ütü başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…