- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #51.981
şükür iyiym canım uzun bir ardından biraz dinlendim sonra buruya geldim sen nasılsın canım ...bu kadınların işleri hç bitmiyor ya bulaşık bitse çamaşır o bitse ütü başlıyor
malesef benim de bu ay olmadı........
yorma kendini kızçembende birazdaha iyi sayılırım başım ağrıyo biraz:26:sabahtan beri durduk yere ağlamalar başladı napcamı bilemedim
olur canım olur merak etme hiç.hayırlı zamanda gelir meleğin inşhoşgeldin aramıza
hiç üzülme yanlız değilsin
selam zetene üzülme canım olacak inşallah...hoşgeldin bu arada ... minik bebeğin doğru zamanı bekliyor gelmek için ...ne kadar zamandan beri çocuk istiyorsun ?
bende az bişey umutluydum ama olmadı inşallah ramazan bize hem cenneti hemde cennetten gelen meleği kazandırırfazla umutlandım sanırım sonu hüsran oldu canım ins önümüzdeki zamanlarda güzel haberler alırız
Tatili bitirdik dun gece istanbula donduk .sabah ta arkadaslara davetliyydik kahvaltoya.eve yeni geldik.yorulmusum azcik
Tatilimiz guzel gecti.zaten annemlerin yazligindaydik kari koca basbasa.keyif yaptil.dinlendik.1hafta gunesten kactim golgelerde neredeyse hhic bronzlasmamistim ama dun hava kapaliydi kumsalda arkadaslarla sohbete dalmisiz 2 saatte gunes acip kaparle yanmisiz.valla cok uzuldum.yuzum haric kremlenmemistim de insallah leke kalmaz vucudumda.Allahtan esmerim de acimiyo biyerim.ama zavalli eim bi kizard ki sormayinadami bepanten kovasina sokmam lazim sairim
İste boyle canlarim.bebisko da iyi.ctesi ayrintili usg de gorcez insallah.ozledim kuzumu 1 ay oldu nerdeyse.
Yarin da isbasiben iyiydim boyle artik alisicam mecburrrr
selam canım Allah ümidini kaybettirmesin inş. olur canım dualarım seninle...
bende az bişey umutluydum ama olmadı inşallah ramazan bize hem cenneti hemde cennetten gelen meleği kazandırır
selam canım hoşbulduk 6 aydan beridir uğraşıyoruz çok kez dr gittim bişeyin yok dedi
ayyy ins canım ne güzel bi temenni.....ins sen ve ben gibi isteyen herkese mübarek günlerde güzel meleklerimiz gelir
tesekkür ederim canım,allahımdan kesmedim ümidimi ins[/QUOTvakti zamanı var demek ki dahaumarım hepimiz hamiş olur da bebeklerimizi kucağımıza alırız...
canım çok samimi söylüyorum benim 8 ay olmadı ...olur daha stres yapınca bütün hormonlar etkileniyor bende yazıyordum olmuyor diye daha erken olur dediler artık her ay adeti beklemekten bıktım bebek olsun diye beraberlikten artık ne zaman olursa olsun dedim attım kafmdan olursa olur olmazsa olmaz ama o ay adet olmadım ...allah nasip edince olur inşallah bu kadar sıkma o tatlı canını
ayyy ins canım ne güzel bi temenni.....ins sen ve ben gibi isteyen herkese mübarek günlerde güzel meleklerimiz gelir
bizde 7 aydan beri uğraşıyoruz...hayırlısı olsun 1 yıla kadar normal kabul ediyor zaten doktorlar rabbim ne zaman isterse o gün olacak inş......psikolojim bozuldu resmen her şeyi hamileliğe yoruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?