Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

şükür iyiym canım uzun bir ardından biraz dinlendim sonra buruya geldim sen nasılsın canım ...bu kadınların işleri hç bitmiyor ya bulaşık bitse çamaşır o bitse ütü başlıyor

yorma kendini kızçem bende birazdaha iyi sayılırım başım ağrıyo biraz:26:sabahtan beri durduk yere ağlamalar başladı napcamı bilemedim

Tatili bitirdik dun gece istanbula donduk .sabah ta arkadaslara davetliyydik kahvaltoya.eve yeni geldik.yorulmusum azcik
Tatilimiz guzel gecti.zaten annemlerin yazligindaydik kari koca basbasa.keyif yaptil.dinlendik.1hafta gunesten kactim golgelerde neredeyse hhic bronzlasmamistim ama dun hava kapaliydi kumsalda arkadaslarla sohbete dalmisiz 2 saatte gunes acip kaparle yanmisiz.valla cok uzuldum.yuzum haric kremlenmemistim de insallah leke kalmaz vucudumda.Allahtan esmerim de acimiyo biyerim.ama zavalli eim bi kizard ki sormayinadami bepanten kovasina sokmam lazim sairim
İste boyle canlarim.bebisko da iyi.ctesi ayrintili usg de gorcez insallah.ozledim kuzumu 1 ay oldu nerdeyse.
Yarin da isbasiben iyiydim boyleartik alisicam mecburrrr

yorma kendini kızçem bende birazdaha iyi sayılırım başım ağrıyo biraz:26:sabahtan beri durduk yere ağlamalar başladı napcamı bilemedim

olabilir canım ya sabah benimde eşim hocalarla birlikte denize gittiler ikindiye kadar gelmeyeceklerdi yolcu ettim onu kapıyı kapattım bende bir tek kalma yalnız kaldm hissettim gibi bir şey oldu gözlerimden yaş aktı hemen garip ya hamilelikten oluyoruz böyle galiba..

selam zetene üzülme canım olacak inşallah...hoşgeldin bu arada ... minik bebeğin doğru zamanı bekliyor gelmek için ...ne kadar zamandan beri çocuk istiyorsun ?

selam canım hoşbulduk 6 aydan beridir uğraşıyoruz çok kez dr gittim bişeyin yok dedi

hoşgeldin canım her güzel şeyin maalesef bir sonu oluyor ya olsun hayırlısı artık ay ben heyecanlandım şimdiden inşallah miniğin iyidir canım bu ayrıntılı ultrosana kaçıncı hafta giriliyor yoksa doktora mı kalmış bir şey :44:

selam canım hoşbulduk 6 aydan beridir uğraşıyoruz çok kez dr gittim bişeyin yok dedi

canım çok samimi söylüyorum benim 8 ay olmadı ...olur daha stres yapınca bütün hormonlar etkileniyor bende yazıyordum olmuyor diye daha erken olur dediler artık her ay adeti beklemekten bıktım bebek olsun diye beraberlikten artık ne zaman olursa olsun dedim attım kafmdan olursa olur olmazsa olmaz ama o ay adet olmadım ...allah nasip edince olur inşallah bu kadar sıkma o tatlı canını

bizde 7 aydan beri uğraşıyoruz...hayırlısı olsun 1 yıla kadar normal kabul ediyor zaten doktorlar rabbim ne zaman isterse o gün olacak inş......psikolojim bozuldu resmen her şeyi hamileliğe yoruyorum

umarım hepimiz hamiş olur da bebeklerimizi kucağımıza alırız..

ins canım hayırlısıyla gelsin ins bebeklerimiz...allah kimseye aratmasın ins arayanada hemen buldursun ins

bizde 7 aydan beri uğraşıyoruz...hayırlısı olsun 1 yıla kadar normal kabul ediyor zaten doktorlar rabbim ne zaman isterse o gün olacak inş......psikolojim bozuldu resmen her şeyi hamileliğe yoruyorum

öyle oluyor zaten artık düşüne düşüne vucut tepki veriyor mide bulantıları hamile olmasan bile adetin 3 gün gecikiyor canın sürekli bir şeyler istiyor ama hamileyim derken adet oluyorsunuz gerçekten kötü duygular yaşıyorsunuz bazen ağlıyorsunuz ama elimizden olan bir şey yok kızlar rabbim ne zaman isterse o bebek konacak göbeğinize bol bol dua edelim inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda hamile kalırsınız ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…