- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.001
canım çok samimi söylüyorum benim 8 ay olmadı ...olur daha stres yapınca bütün hormonlar etkileniyor bende yazıyordum olmuyor diye daha erken olur dediler artık her ay adeti beklemekten bıktım bebek olsun diye beraberlikten artık ne zaman olursa olsun dedim attım kafmdan olursa olur olmazsa olmaz ama o ay adet olmadım ...allah nasip edince olur inşallah bu kadar sıkma o tatlı canını
öyle oluyor zaten artık düşüne düşüne vucut tepki veriyor mide bulantıları hamile olmasan bile adetin 3 gün gecikiyor canın sürekli bir şeyler istiyor ama hamileyim derken adet oluyorsunuz gerçekten kötü duygular yaşıyorsunuz bazen ağlıyorsunuz ama elimizden olan bir şey yok kızlar rabbim ne zaman isterse o bebek konacak göbeğinize bol bol dua edelim inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda hamile kalırsınız ....
Evet cnm calisan hamile olmak zormushoşgeldin canım her güzel şeyin maalesef bir sonu oluyor ya olsun hayırlısı artık ay ben heyecanlandım şimdiden inşallah miniğin iyidircanım bu ayrıntılı ultrosana kaçıncı hafta giriliyor yoksa doktora mı kalmış bir şey :44:
scorcipim hoşgeldinizzz
stres yapmamak elde mi adet oldum söyleyince eşimin yüzünü görünce çok üzülüyorum:2:
Evet cnm calisan hamile olmak zormusyaz gelince daha da zor
Tatlim ayrintili usg genellikle 18-22. Haftalar arasi yapilyor.ggerci arkadasimin dr u 25. Haftada yaptirdi.benimki gecen kontrolde 1 ay sonra yaptir demisti.be 19+6 da yaptiricam.insallah heraey yolundadir ve insallah cinsiyeti de kesinlestiririz artik
Hosbuldum tatlimmm.teysesinin.kuzusu nasill.yoruyomu annesini.nasil geciyo hamilelik kuzum
Hakikaten beklemek çok zor. Ben de gittim dr. a ama bir sorun yok dedi. Aslında stres yapmamız gerekiyor ama o da elde değil. Burdan birbirimize destek olalım, moralimizi yüksek tutalım hayırlısı ile birbirimize güzel haberler veriririz inşallahh...
ben seni ne söylesemde teselli edemyeceğim galiba bence sen umudunu çok erken kaybetmişin gördün belki hayalot var 5 yıl sonra verdi rabbim ona sen daha 6 ay olmuş neyi dert ediyosun 15 yıl bekleyenler var allah herkese nasip etsin ...benim eşimde yüzü asılıyodu ben köyde oturuyorum ve dedi kodu bol burda eşimin yanında benden için karını doktora götür dediler ne kadar ağır geliyor insana sağlam olduğun halde kısır muamelesi görüyorsun ama yapcak hç bir şey yok rabbim vermese olmuyor işte onun için üzülmecanım aynı şeyleri bende yaşdım soğan suyu içtim doktora gittim ovulasyon testi kullandım klomen içtim olmadı yatakta saatlerce bekledim avuda kalktım olmadı...
ve hiç bir şey yapmadığım an rabbim o sevinci yaşattı ve o mucizeyi allah vermesse olmaycağını öğrendim ...her zaman dua ediyorum bana nasip etti rabbim herkes nasip etsin inşallah ...
doğrudur sabırsızım biraz cahil bi ailede gelinim ve tek erkek çocuğunu karısıyım dün kayısını olmamışını yiyiyordum kayınvalidemgilde bana eşimle haber gönderdi yemesin ekşidir bebek için çevre çok konuşuyor kadın hep kısırdır maalesef RABBİM evladını bağışlasın bizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah
doğrudur sabırsızım biraz cahil bi ailede gelinim ve tek erkek çocuğunu karısıyım dün kayısını olmamışını yiyiyordum kayınvalidemgilde bana eşimle haber gönderdi yemesin ekşidir bebek için çevre çok konuşuyor kadın hep kısırdır maalesef RABBİM evladını bağışlasın bizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah
çok teşekkür ederim bilgileriniz için... evde sürekli bişilerle uğraşıorum düşünmemek için ama bugünde regl olmadım. vücut ısım çok yüksek regl olacağm herhalde diorum ama artık çabuk olayım yani kan testi de yaptırmak istemiorum çünkü geçen gebeliğimde reglden 3 gün önce öğrenmiştim bu sefer çıkmadı yok diorum... bu gün internetten ovulasyon testleri ile jellere baktım bi fikri olan var mı acaba...
hosgeldn cnm.onu emin ol herkes yasiyor ben iki yildr her ay esimle beraber husrana ugruyoruz.genede sukurlur olsn iki yil cok deil dyorm.cunku 15-20 yil olmayan var senin daha cok yeniymis.cahillere bakma sen istedikleri gbi konussunlar.benmkiler de konusuyor ustelik sorun esimde olmasna ragmen konusuyorlar bunun da farkndalar.bende cok takiyordm cok agliyordm ama bu topige geldkten snra rahatladm.stres yapmamak elde mi adet oldum söyleyince eşimin yüzünü görünce çok üzülüyorum:2:
Günaydın herkese nasılsınız:))) bende oğlumun uyanmasını bekliyorum birazdan onu okula götüreceğim yarım gün yaz okulu.. Dua edin inşallah alışır sever daha önce 1 saat dahi biryere bırakmadım ve benden ayrılmaya hiç alışkın diil ancak kardeşi doğduktan 7 8 ay sonra okula baslaması gerekiyor oda annem kardeşim olunca beni evden uzaklsstırdı hissi yaratabiliyormus cocuklarda o yuzden hafta 3 defa yarım gün okula bırakalım alıssın yavas yavas istedik.... Umarım doğru bir karardır yaz okulu programları hafif oldugundan onunla denicez bzm sitedeki bir anaokulunda..
ohh ohh neka güzel scorcipim cok sevındım güzel gectıgıneTatili bitirdik dun gece istanbula donduk .sabah ta arkadaslara davetliyydik kahvaltoya.eve yeni geldik.yorulmusum azcik
Tatilimiz guzel gecti.zaten annemlerin yazligindaydik kari koca basbasa.keyif yaptil.dinlendik.1hafta gunesten kactim golgelerde neredeyse hhic bronzlasmamistim ama dun hava kapaliydi kumsalda arkadaslarla sohbete dalmisiz 2 saatte gunes acip kaparle yanmisiz.valla cok uzuldum.yuzum haric kremlenmemistim de insallah leke kalmaz vucudumda.Allahtan esmerim de acimiyo biyerim.ama zavalli eim bi kizard ki sormayinadami bepanten kovasina sokmam lazim sairim
İste boyle canlarim.bebisko da iyi.ctesi ayrintili usg de gorcez insallah.ozledim kuzumu 1 ay oldu nerdeyse.
Yarin da isbasiben iyiydim boyle artik alisicam mecburrrr
olabilir canım ya sabah benimde eşim hocalarla birlikte denize gittiler ikindiye kadar gelmeyeceklerdi yolcu ettim onu kapıyı kapattım bende bir tek kalma yalnız kaldm hissettim gibi bir şey oldu gözlerimden yaş aktı hemen garip ya hamilelikten oluyoruz böyle galiba..
inş canımhoşbulduk canım,inş canım hayırlısı artık zamanı vardır ins beni çok bekletmez
aminnn canım aminnnnnbende az bişey umutluydum ama olmadı inşallah ramazan bize hem cenneti hemde cennetten gelen meleği kazandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?