Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

stres yapmamak elde mi adet oldum söyleyince eşimin yüzünü görünce çok üzülüyorum:2:

inş. canım dualarınızı eksik etmeyin

Evet cnm calisan hamile olmak zormusyaz gelince daha da zor
Tatlim ayrintili usg genellikle 18-22. Haftalar arasi yapilyor.ggerci arkadasimin dr u 25. Haftada yaptirdi.benimki gecen kontrolde 1 ay sonra yaptir demisti.be 19+6 da yaptiricam.insallah heraey yolundadir ve insallah cinsiyeti de kesinlestiririz artik
scorcipim hoşgeldinizzz

Hosbuldum tatlimmm.teysesinin.kuzusu nasill.yoruyomu annesini.nasil geciyo hamilelik kuzum

stres yapmamak elde mi adet oldum söyleyince eşimin yüzünü görünce çok üzülüyorum:2:

ben seni ne söylesemde teselli edemyeceğim galiba bence sen umudunu çok erken kaybetmişin gördün belki hayalot var 5 yıl sonra verdi rabbim ona sen daha 6 ay olmuş neyi dert ediyosun 15 yıl bekleyenler var allah herkese nasip etsin ...benim eşimde yüzü asılıyodu ben köyde oturuyorum ve dedi kodu bol burda eşimin yanında benden için karını doktora götür dediler ne kadar ağır geliyor insana sağlam olduğun halde kısır muamelesi görüyorsun ama yapcak hç bir şey yok rabbim vermese olmuyor işte onun için üzülmecanım aynı şeyleri bende yaşdım soğan suyu içtim doktora gittim ovulasyon testi kullandım klomen içtim olmadı yatakta saatlerce bekledim avuda kalktım olmadı...

ve hiç bir şey yapmadığım an rabbim o sevinci yaşattı ve o mucizeyi allah vermesse olmaycağını öğrendim ...her zaman dua ediyorum bana nasip etti rabbim herkes nasip etsin inşallah ...

Son düzenleme:

hmm bende çok istiyorum ayrıntılı görmeyi normal ultrasonda görsek de işte nefis her zaman daha fazlasını istiyor ne bileyim kolunu parmaklarını yüzünü net görmek güzel olsa gerek

çok teşekkür ederim bilgileriniz için... evde sürekli bişilerle uğraşıorum düşünmemek için ama bugünde regl olmadım. vücut ısım çok yüksek regl olacağm herhalde diorum ama artık çabuk olayım yani kan testi de yaptırmak istemiorum çünkü geçen gebeliğimde reglden 3 gün önce öğrenmiştim bu sefer çıkmadı yok diorum... bu gün internetten ovulasyon testleri ile jellere baktım bi fikri olan var mı acaba...

çok zor bende stres yapmak istemiorum ama elde diil sadece dilim sölüo o kadar... inşallah allah isteyen herkese verir...

doğrudur sabırsızım biraz cahil bi ailede gelinim ve tek erkek çocuğunu karısıyım dün kayısını olmamışını yiyiyordum kayınvalidemgilde bana eşimle haber gönderdi yemesin ekşidir bebek için çevre çok konuşuyor kadın hep kısırdır maalesef RABBİM evladını bağışlasın bizede nasip etsin en kısa zamanda inşallah

ins canım cok güzel bebeklerimiz olur bugunleri unuturuz stres yapmamaya calıs tabi bu cok zor ama kendin ailen ve olacak bebeğin için ...hayırlısı olsun hakkımızda

stres yapma ama arkadaşım biz evleneli 2 yıl bitecek 3 yıl çocuk istemiyorduk herkezde bilio 1 yıl sonra kaynanamlar başladı benim çocuğum olmuyomuş falan die. eşime yalvarıodum nolur söle onlara korunuyoruz die bana ben kimseye açıklama yapmak zorunda değilim diodu. sonra allah verdi hemde ikiz ondada gözleri kaldı öldü ikiside bebişlerimin bende çok zor dönemler atlattım ki benimkiler cahil diil yani anne baba emekli sınavımızz ne yapalım bnada şükür allahım inşallah hepinize en sağlıklısından en güzelinden verir...

canimm ins hamissindir.Rabbim biranonce dualarimizi kabul etsin ins

Günaydın herkese nasılsınız:))) bende oğlumun uyanmasını bekliyorum birazdan onu okula götüreceğim yarım gün yaz okulu.. Dua edin inşallah alışır sever daha önce 1 saat dahi biryere bırakmadım ve benden ayrılmaya hiç alışkın diil ancak kardeşi doğduktan 7 8 ay sonra okula baslaması gerekiyor oda annem kardeşim olunca beni evden uzaklsstırdı hissi yaratabiliyormus cocuklarda o yuzden hafta 3 defa yarım gün okula bırakalım alıssın yavas yavas istedik.... Umarım doğru bir karardır yaz okulu programları hafif oldugundan onunla denicez bzm sitedeki bir anaokulunda..

8scorpions hatırladın mı bilmiyorum ama ben bir kac ay oncede giriyordum.. Uzunca zaman girmeyince gecmişi kacırmıstım biraz evvel gördüm.. Hayırlı olsun bebişin Çok sevindim Allah vaktiyle zamanıyla saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşallah cnmm:)

hosgeldn cnm.onu emin ol herkes yasiyor ben iki yildr her ay esimle beraber husrana ugruyoruz.genede sukurlur olsn iki yil cok deil dyorm.cunku 15-20 yil olmayan var senin daha cok yeniymis.cahillere bakma sen istedikleri gbi konussunlar.benmkiler de konusuyor ustelik sorun esimde olmasna ragmen konusuyorlar bunun da farkndalar.bende cok takiyordm cok agliyordm ama bu topige geldkten snra rahatladm. herseyin hayrlisi olsn canm. stresini anliyoruz yaz konus dok icini bol bol.zamanla alisacaksin ve sabretmeyi ogreneceksin snrada meleginin beklemedigin anda gelicegine inanip rahatlayacaksinn

gunaydin canm masallah hayirli ugurlu olsn okulunuz Rabbim bu duygulari bisede yasatsin ins

ohh ohh neka güzel scorcipim cok sevındım güzel gectıgıneeşinde benim gibi beyaz tenli sanırımçok kötü oluyoruz gunesı gorunceyazık adamcaza naptın kızçemanam yerim ben o fındığıdenize girdinmi peki kızçem :26:anlat bakım hadi bakalım inş güzel pozlar vercek teyzoşum annesıne

aynı ben adam kapıyı kapadığı gıbı krıze gırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…