Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim beyaz akinti demisin beyaz akintim var kotumu iyimi korktum simdi insallah dun vardi ama bugun yok rabbim hayirlisini versin 12 yildan sonra insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin sevgiler

eee haber vermek sanırım bu durumda bana düşüyo
yaz saatimiz hamileeee
onun dışında tatilciler dönüyortatilciler gidiyor
işte büle kızçem herkes iyi çok şükür
bi arkadaşımızında transferi olcak tüp bebekteebruli vardı konuşmuşluğun varmıydı bilemedim
yeni kızçelerimiz katıldı aramıza

Canim beyaz akinti demisin beyaz akintim var kotumu iyimi korktum simdi insallah dun vardi ama bugun yok rabbim hayirlisini versin 12 yildan sonra insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin sevgiler

demekki yumurtan çatlamış kuzum..
çalışma yaptınızmı dün bugünde yapın sakın kaçırmayın inşallah tutar Allahım

karamımmm kızçem nerelerdeydinnnnhoşgeldinnnn

kızçemmmmmmçok şükür iyi gidiyor kuzumbende çok özledim canbonumm dur bi sarılamteyzoşunda iidir herhaldesen nasılsın

ah bitanem sarılalım valla aman iyi olun canım bende iyiyim çok şükür tatildeydim dün akşam geldik çok yorulmuşum kesintisiz 10 saat uyumuşum valla çatlıyo başım ağrıdan. daha kırmızıları görmedim bekliyorum ne zamana adet olucam onuda bilmiyorum gelicek mi bakalım. inş. gelmez. öyle işte canım yaptığım bişey yok tatilden geldik şimdi kayınvalidem aradı gelmiyo musunuz diye onlara gidicez daha benim yorgunluğum bile çıkmadı ama...

gunaydin canm masallah hayirli ugurlu olsn okulunuz Rabbim bu duygulari bisede yasatsin ins

saol canım amin inşallah herkese nasip etsin yasatsın tez zamanda gerçekten çok çok güzel bir duygu.. yalnız bebekliklerinin kıymetini bilmek lazım cok zor büyüyorlar belki ama cokcabuk büyüyorlar cidden:))

günaydın kuzuuteyzoşum nasıll
alışır canım merak etme ama yok ben seni dışarıda bekliycem falan deme çocuğa anlat ona evdeykeninşallah çabuk alışır rabbım kolaylık versın

günaydınn canım... teyzosun iyi su an okulda 10.30 da bıraktım 12.30 da alıcam.. sanıyorum mutlu sabah uyanınca yine okula gidelim mi dedim eveeeettt diye bagırdı peki kahvaltı edelim mi önce dedim ı ıhhh dedi:))) 2 yas sendromunda herşeye hayır diyen bir sıpadan büyük bir zevkle eveeettt bagrısını duymak inan cok içimi rahatlattı:))

Allah daha ii etsin kuzumuyu uyu yorgunluğunu atamssın tabi bi kaç günndaha yeni geldiniz sonra gıtsenız daha ıyıydı halbuki ama anlamazlar işte
hayırlısı kızçem inşallah meleğin senninledir

Maşallah yazsaati adına çok sevindim Rabbim hayyırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. ebrulininde inş. bebişi tutar... tüm isteyenlerede Rabbim bebişlerimizi tez vakitte verirr inşallah...

sıpaya bakvalla bende sevındım canım sevdıgıne okulu
hosbuldukk canımm:))) ben bugun bebişi görmeye gidicem cok meraktayım bakiim hala erkek mi yoksa kız olabilir mi:)))

ne ka guzellllhadi bakalım hayırlısı olsuneli ayağı duzgun olsun inşbende rüyamda gördüm ult. giriyodum ama bebeği göremiyodum:26:haırlara çıksın inş

Maşallah yazsaati adına çok sevindim Rabbim hayyırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. ebrulininde inş. bebişi tutar... tüm isteyenlerede Rabbim bebişlerimizi tez vakitte verirr inşallah...

aminnn inşş kuzumbu arada esilamda aşılamasını oldu inş oda kavuşur bebeğine

slmm herkese kızlar kurstan geldik fazla kalamayacağım ben kahvaltıyı hazırlayayım eşime gelirim yine öptümm herkesii hoşgeldin bu arada karam

canım hayır olsun insallah... o hamilelikte bebegin varlıgını bilipte kendisini görememek meshurdur zaten:))) kaandada cok olmustu bundada oluyor:))) merakla beklediğimden miydi neydi:) Kaanda hele 9. ayımda sonunda rüyamda bebeği görmüştüm 9 aylık cok zayıf sarısın bıcır bıcır konusan bir bebekti. tersine kaan obez olabilir denerek diyete yönlendirilmiş beyaz tenli ama koyu renk saclı kaslı ve 2 yasından sonra ancak konusmaya baslamıs bir bebek:))) resmen rüyaların tersi cıkarın ispatı benim oglan olmustur:)))

neyse teyzesi ben sıpamı alıyımda geliim bekler beni:))) görüşürüs:))

bende önceden bebeğimi görürdüm rüyamda hep hamile kaldığım aydan beri hiç görmüyorum acaba hamile kadınlar görmüyormuhamıle kaldığım ay hep pozıtıf testler görmüştüm kkya gelıp hamılemıyım dıye soruyordum rüyamda megersem hamıleymısımdarısı kızçelerıme ınsbende önceden bebeğimi esmer kıvırcık saclı goruyodum hep erkek goruyodum ama şimdi içime kız gibi doğmaya başladı çevrenin etkiside olabılır hayırlısısen al kuzunu kızçembenım yerımede op mıncıkla doktordan gelınce yaz bızlere optummmm

Canim dun olmadi cunku dun berbat durumdaydim agrim coktu bugun caliscam ama insallah hayirlisi olur hakkimizda

canım ondan önceki gün yaptıysanda idare eder ama bugün mutlaka yapman lazım çok geç saate bırakmayın çatlamış yumurtanın ömrü 24 -36 saat arasıdır kızçem sperm ise 2 -3 gün canlı kalır..bugün son geceniz iyi değerlendir hemen kalkma yataktan başlarken besmele çekin hadi hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…