Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbulduk canım ya dün net dondu giremedim bi türlü karnında ağrı oluyor mu sende canım ya bazen ara ara sanki adet olcakmışım gibi ağrı oluyor bende

olur canım çünkü adet günümüz yaklaştı benimde başladı bu sıralar dıkkatlı ol adet dönemini atlatınca geçer yınebide rahımde buyuyor artık ondanda olabılır bu sıralar

Canim evet ondan onceki gun oldu bugun de olcak benimkini arayimda erken gelsin bari :) canim bana cok yardimci oldun insan bi umit diyo 12sene odu ogustosta 13 ce gircem hala bi umit diyom rabbim herseyin hayirlisini versin sevgller

Canim evet ondan onceki gun oldu bugun de olcak benimkini arayimda erken gelsin bari :) canim bana cok yardimci oldun insan bi umit diyo 12sene odu ogustosta 13 ce gircem hala bi umit diyom rabbim herseyin hayirlisini versin sevgller

tamam suan %50 şansını sen kullandın ozaman canım %50de rabbimden uygun görürde kavuşursun inş meleğinesen yınede bugun ve yarın ılıskı yaşayın.ve duşa hemen gırme mümkünse bıraz uzan..

priorim hoşgeldinnnn

balımmmm hoşbuldukkkk.... nasılsınn teyzoşş nasıllll..
herkesleriii çokk özledimm ama işler yığıldı tekrardan.. amirim izinli 3 hafta böyle devam edecek... geçmişi okudumm.. herşey yolunda gibi...

esilamınnnn aşılaması umarım sıkıntısızz geçerrr....

berfin kızçemin tüpü de aynı şekilde sorunsuz hallolur inşallahhhh ...

Son düzenleme:

kolayb gelsın kızçem çok yorma kendını
amın kızçem ama tüp transferınde olan ebrulimiz
berfınımızınde dun yumurtası catlamısss
bende ıyıyım cok sukur camasırım var asılcak üşeniyorumteyzoşunda ıyı kızçem

Son düzenleme:
Tamam canim ne kadar uzanayim dua et olurmu insallah tutar tutarsa var ya benim icin buyuk bir mucize olur bunca yildan sonra cunku hic bi sekilde hamile kalmamisim ondan sizleri seviyorum dualarim sizinle simdi disari alisverise cikmam lazim kendinize iyi bakin yarin gorusuruz insallahsevgiler

yorgunumm yaaa karıştırmışımmm kızzçeleriiii

insallah canim benim inss.Rabbim yuzune baksn da mucize gerceklessin artik dualarimiz seninle cok dua etcm sana

karaaammm nasilsin hosgeldin canim

arkadaşlar ben daha adet olmadım göğüslerim çok acıo hatta dün akşam yatarken bile yüzüste yatamadım acıdan prolaktin yüzünden acı olabilir mi? adet gecikmem bundan dolayı olabilir mi

priorim hsgeldin kuzum.. çok mu işin var. gelem yardım bebisim
orda ki kelebekk ben oliiiimmmm

ol kusum.. orda ki kebelek sen ol

karam hsgeldin sekerim.. nerelere kayıp oldun sen.. tatil hadi iyi gelmiştir de.. net olmayınca kötü oluyor bee

valla magazinciler gibisin hayalotm.. bilmdeğin yok valla. ben yaşlandım heralde, tutamıyorum herseyi kaçıyo
slmm herkese kızlar kurstan geldik fazla kalamayacağım ben kahvaltıyı hazırlayayım eşime gelirim yine öptümm herkesii hoşgeldin bu arada karam

sekerim nassın bakim.. ne kursuydu bu, unuttum bak gördün mü :26::26:

kızçelerim ses verinnnn

ses verin bağırtmayın şu kısçeyi, sağır etcek simci bizi
herkese slm alykmm nabersiniz kizlarr

ve aleykumselam hatun hsgeldin
eyiyiz, gelin kahve var, yanında finduklu ikram var , isteyen koşa koşa gelsin

bu çenesi düşük hayalot nereye kaybuldu ki ascık sataşaydım olaydı burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…