- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.161
burdayım kızçem burdayımhoşgeldinnn
hoşbulduk canım ya dün net dondu giremedim bi türlü karnında ağrı oluyor mu sende canım ya bazen ara ara sanki adet olcakmışım gibi ağrı oluyor bende
Canim evet ondan onceki gun oldu bugun de olcak benimkini arayimda erken gelsin bari :) canim bana cok yardimci oldun insan bi umit diyo 12sene odu ogustosta 13 ce gircem hala bi umit diyom rabbim herseyin hayirlisini versin sevgller
priorim hoşgeldinnnn
balımmmm hoşbuldukkkk.... nasılsınn teyzoşş nasıllll..
herkesleriii çokk özledimm ama işler yığıldı tekrardan.. amirim izinli 3 hafta böyle devam edecek... geçmişi okudumm.. herşey yolunda gibi...
esilamınnnn aşılaması umarım sıkıntısızz geçerrr....
berfin kızçemin tüpü de aynı şekilde sorunsuz hallolur inşallahhhh ...
kolayb gelsın kızçem çok yorma kendını
amın kızçem ama tüp transferınde olan ebrulimiz
berfınımızınde dun yumurtası catlamısss
bende ıyıyım cok sukur camasırım var asılcak üşeniyorumteyzoşunda ıyı kızçem
aminnn inşş kuzumbu arada esilamda aşılamasını oldu inş oda kavuşur bebeğine
heyooo ben geldimnaber canım nasılsın
Tamam canim ne kadar uzanayim dua et olurmu insallah tutar tutarsa var ya benim icin buyuk bir mucize olur bunca yildan sonra cunku hic bi sekilde hamile kalmamisim ondan sizleri seviyorum dualarim sizinle simdi disari alisverise cikmam lazim kendinize iyi bakin yarin gorusuruz insallahsevgiler
karaaammm nasilsin hosgeldin canimhepinize slm olsun canlarım ciğerleri. nasılsınız bakalım var mı yeni hamişlerimiz... ben bayadır giremiyrm 1 haftadır tatildeydim daha öncesindede internetim yoktu şükür internetimede sizlerede kavuştumm. umarım hepiniz iyisinizdirr. haber verin bakalım bana ne oldu geçmişte
şekerimmm günaydınn...yaww bizim müdür değiştiii dün koşuşturmacadan giremedim toplantı üstünee toplantıı... çok yoruldummmm ... bu arada 3 hazıran bat... ama ben de bişi yok... bi de dün sabah erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı bu ay da yok galibaaa
orda ki kelebekk ben oliiiimmmm
hepinize slm olsun canlarım ciğerleri. nasılsınız bakalım var mı yeni hamişlerimiz... ben bayadır giremiyrm 1 haftadır tatildeydim daha öncesindede internetim yoktu şükür internetimede sizlerede kavuştumm. umarım hepiniz iyisinizdirr. haber verin bakalım bana ne oldu geçmişte
eee haber vermek sanırım bu durumda bana düşüyo
yaz saatimiz hamileeee
onun dışında tatilciler dönüyortatilciler gidiyor
işte büle kızçem herkes iyi çok şükür
bi arkadaşımızında transferi olcak tüp bebekteebruli vardı konuşmuşluğun varmıydı bilemedim
yeni kızçelerimiz katıldı aramıza
slmm herkese kızlar kurstan geldik fazla kalamayacağım ben kahvaltıyı hazırlayayım eşime gelirim yine öptümm herkesii hoşgeldin bu arada karam
kızçelerim ses verinnnn
herkese slm alykmmnabersiniz kizlarr
arkadaşlar ben daha adet olmadım göğüslerim çok acıo hatta dün akşam yatarken bile yüzüste yatamadım acıdan prolaktin yüzünden acı olabilir mi? adet gecikmem bundan dolayı olabilir mi
cnm bi kan vereydin ya.. :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?