Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosbuldum canım bıde çin takvimine baksana gorumceme baktım ben 3.de kız ve gercektende ultrasondada kız cıkmıs teadufmu bılemedım:44:
canım benim ya ben gebelik testi yapmayalı aylar oldu bosver takma bosuna para verme o testlere benımde bat 6 temmuz ama belırtılerım basladı napalım nasip kısmet
hosgeldin karam bizler iyiz sukur sen nasılsın
inş.cnm son 2 gün bakalım inş. hayırlı sonuç alırım.
hayırlısı olsun canım galıba asılama yapıldı sana insallah tutmustur canım
ayy kiscem benim dun ben gitmisim sen gelmissin.ben iyiym cok sukur sen nasilsin
evet canım oyle oldu bende iyim napım temızlık yaptım canım cıktı azcık uzandım bilgisayarda kucagımda
dün idrar testi yaptım çıkmadı ki adetimde gecikti çıkması lazımdı eğer hamilelik olsaydı artık prolaktine bağlıom olayı ya da bilmiom yaaa offfff

canım gogustekı agrılar benım hep oluyo ama prolaktın normal cıktı bende adetin 3.gunu olculmesı şazım sen ne zaman olcturdun kac cıktı

aşılama yapıldı cnm.sen nasılsın?napıyosun?

aşılama yapıldı cnm.sen nasılsın?napıyosun?
iyim canım cok sukur senden rıca etsem bana anlatırmısın asılamanın nasıl yapıldıgını arastırdım netten ama bıde senden duyayım benımde asılama olmam lazımmıs cunku baska bı sorunumuz gozukmuyo
oh oh keyfe bak iyi yapmissin canim dinlen biraz

ya ne keyf sıkıntıdan patladım bana da hıc bıse yaranamıyo hem yalnızlıktan sıkılıyorum hemde kalabalıktan dun esımın dedesıgllerı yemege aldım izmirden gelmıslerdı gecede bızde kaladılar sabahta erkenden kalktılaronlara kahvaltı hazırladım sonra gıttıler bıde dedelrı gormek ıcın dıger akrabalarda bıze toplandılar gece mutfagı topla topla bıtıremedım mahvoldum sabah kalktım heryer kuruyemıs kabukalrı coluk cocuktan mahvolmus ev.ustune bide vıledamın sapı koptukoca evı yerbezıyle sıldım suan durumum bu

dün idrar testi yaptım çıkmadı ki adetimde gecikti çıkması lazımdı eğer hamilelik olsaydı artık prolaktine bağlıom olayı ya da bilmiom yaaa offfff

prolaktini bilmiyorum ama, idrarda çıkmayan kan da çıkabiliyo, emin olmuş olurdun yaptırsaydın.

biz bi iki gün geçse bayram ediyoz da

kızlar aldım telefonu transfere gıdıyorum yarın hadı bana sans dıleyın benım 1 yumoşum ınatla ılerlemeye devam edıyormus :) hayalotum duydum ananası siparişi verdim akşama getirecek eşim şu buğday çiminide kimse bilmiyor diye cesaret edemedim sadece sağlıklı besleneceğim

berfin 3529 cnm moralini bozma benımde 15 yıllık evliliğim var ılk evlendıgım gunden berı ıstedık cocugu ama yazılmadıysa olmuyor mucadele edecegız elbet takdırı olacak arkadasım

priori sen ege üniversitesinde mi tedavi görüyordun ?

hadi bakalım canım dualarımız senınle hakkından hayırlısı olsun hayırlı saglıklı evlatlar versın Rabbim
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

hos geldin bebm nerelerdesın bı denklesemıyoruz mınıgım napıyo ıyıdir ınsallah

hemen anlatayım cnm.drum menegon iğne verdi bana.7 gün kalçadan vuruldum.tabi bu arada iki günde bir kontrole çağırdı.yumoşların büyüklüğüne bakmak için.sonrada en son çatlatma iğnesi verdi.handi saatte vurulcağımı söledi.36 saat sonra tekrar eşimle beraber çağırdı.sabah 11:00 de eşimi sperm yıkama işlemi için aldılar.2 saat sonrada aşılama yapıldı.bu arada 4 gün cinsel perhiz verdi.ondan sonra aşılama yapıldı.sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

canım pekı devlette yapılması ıcın gereken prosedurlerı bılıyomusun sen ozeldemı yaptırdın nerede yaptırdın fıyat konusunda bılgı verebılırmısın

canım pekı devlette yapılması ıcın gereken prosedurlerı bılıyomusun sen ozeldemı yaptırdın nerede yaptırdın fıyat konusunda bılgı verebılırmısın

cnm ben özelde yaptırdım ama rapor çıkardılar.29 mayıs hastanesinde yaptırdım.150 tl muayne ücreti 700 aşılama işlemi.119 lirada ilaçlara verdim.senin bütün hormonlara bakıldımı.amh tsh hormonlarına falan.cnm bi yemek yiyip geliyom

istanbuldakı 29 mayısmı oraya hıc gıtmedım.benım butun hormonlara bakıldı hepsı cok sukur normal cıktı rahım fılmımde temız cıktı tuplerım acıkmıs cok sukur.esimde hafif hareket sorunu var hemen asılama yaptırın dedı doktorum ben 3ay klomen 3.ayda da catlatma ıgnesı vuruldum ama tutmadı malesef buarada afıyet olsun canım bende kalkıp bı toparlanayım esım gelıp benı boyle dagınık gormesın

ne bilim kiscem bnde yeni eve geldm uzanmak icin can atiyorum ama daa namaz kilcam balkon kirlenmis orayi yikicam snra yemek yapcam ohoo.yetistirmem gereken cuzum de var aksam okurum artk.bugun bi ilceye gidp calstim scakta yolculuk cok kotu midem bulaniyor araba tuttu galiba.ne cok.konustum ya yani kiscem uzun lafin kisasi,tadini cikar.ama sende bayaa yorulmussun kiyamam.viledanin sapi hele kotu olms valla bezle silmk zor braz.ev hanmligi ne zormus kiscem aslnda ben severim de ikisi zor oluyor.cocuk olunca nederik acep :26::26: aman olsunda bosver herseyi yaparm

cnm evet istanbul fatihteki.sen ist damı oturuyon.bizdede morfoloji düşük.ama hareket sorunu varsa aşılama öneriyorlar.çünkü kaliteli olanları seçilo ya ozaman da hızlanıyorlar tabiki.

seninde isin zormus kolay gelsın benıde araba cok tutuyo malesef bende daa naamaz kılmadım bı turlude netten cıkamadımev hanımlıgı zor evet ama bebıssızlıkte zor
cnm evet istanbul fatihteki.sen ist damı oturuyon.bizdede morfoloji düşük.ama hareket sorunu varsa aşılama öneriyorlar.çünkü kaliteli olanları seçilo ya ozaman da hızlanıyorlar tabiki.

bezmialemin karsısındaki evet biliyorum bende istanbuldayım hep bezmialeme gittim ama ordaki doktorlar cok genc ve bu tur ıslemler asılama turu yanı yapılmıyor

Herkese merhaba..

Doktora gittim gelldim oğlum olacagı kesinleşti artık.. Saglığı sıhhatı keyfi yerinde idi şükür abisi gibi göbekli idi buda.. Bu arada doktora giderken oğlumu uyutup gitmiştim hiçbirseyi yoktu ama bir döndüm uyanalı 15 dk fakan olmus ve ateslenmiş ayyy cok canım sıkıldı. Dua edin teyzeleri oğluma..

abisi kac yasindaydi kiscem ne kadar var aralarinda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…