- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.301
peki hic süphelendigin bi durum varmi?BELIRTI NE MESALA?
ben sana adet göreceğim zaman ne ler oldugunu yazıyım bide simdi durumu sen yorum yap normalde adet olucaksam bi kaçtane büyük sivilce cıkardı onlar cıkmadı sonra adet olmadan önce belim ve kasıklarım da agrı olurdu oda yok goguslerım bukadar buyumedi hiç ayrıca bukadarda cok akıntım olmuyordu cok fazla akıntım var
evet belirtiler adete benzemiyo..hadi insallah güzel haberlerle gelirsin...
ben sana adet göreceğim zaman ne ler oldugunu yazıyım bide simdi durumu sen yorum yap normalde adet olucaksam bi kaçtane büyük sivilce cıkardı onlar cıkmadı sonra adet olmadan önce belim ve kasıklarım da agrı olurdu oda yok goguslerım bukadar buyumedi hiç ayrıca bukadarda cok akıntım olmuyordu cok fazla akıntım var
birazdan cıkıcam yarım saat sonra haberi veririm eger burda olursan umarım hamileyimdir inşallah dua et benim için
pembegri gelmedin mi daha?ACABA NE CIKTI SONUC
geldim doktorum amılyata gırmıs saat 3 te cıkcakmıs gosteremedım ama ben baktım 0,05 cıkmış yani hamile değilim
moralim cok bozuldu aglamamak için kendimi cok zor tutuyorum inan suanda cok kotuyum
anladim canim benim..göstermede zaten..ahh bizlerde insallah bi an önce yavrularimiza kavusuruz..yoksa valla her ay böyle cok üzülüyoruz...
ben geldimbugün misafirim gelcek kızlar çok yoğunum ama yine kimse yok.önceden bu topik böylemiydi ya
geldim doktorum amılyata gırmıs saat 3 te cıkcakmıs gosteremedım ama ben baktım 0,05 cıkmış yani hamile değilim
eh işte idare eder tatlımm yarın adet gunum ve hıc belırtım yoookk ama hamıle olmadıgımı dusunuom nedense yıne gecıkcem galıbahoşgeldin canım benim.dün konuşamadık geçmişi okuyosun sandım meğersem ben çıkınca yazmışın görmedimnasılsın
burayada hos geldin hayalotum..kiz senin sansindanmi su sürpriz hep karisikliga gitti...
ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkimse yok muuu
ay sormayın basıma geleni yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?