Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

peki hic süphelendigin bi durum varmi?BELIRTI NE MESALA?

ben sana adet göreceğim zaman ne ler oldugunu yazıyım bide simdi durumu sen yorum yap normalde adet olucaksam bi kaçtane büyük sivilce cıkardı onlar cıkmadı sonra adet olmadan önce belim ve kasıklarım da agrı olurdu oda yok goguslerım bukadar buyumedi hiç ayrıca bukadarda cok akıntım olmuyordu cok fazla akıntım var

evet belirtiler adete benzemiyo..hadi insallah güzel haberlerle gelirsin...

canım seni umutlandırmak istemem ama bu belirtiler ilk hamileliğimde bende de vardı hamilelik belirtilerine benziyo inşallah hayırlı haberlerle qelirsin rabbim qönlüne qöre versin

canım seni umutlandırmak istemem ama bu belirtiler ilk hamileliğimde bende de vardı hamilelik belirtilerine benziyo inşallah hayırlı haberlerle qelirsin rabbim qönlüne qöre versin

geldim doktorum amılyata gırmıs saat 3 te cıkcakmıs gosteremedım ama ben baktım 0,05 cıkmış yani hamile değilim

anladim canim benim..göstermede zaten..ahh bizlerde insallah bi an önce yavrularimiza kavusuruz..yoksa valla her ay böyle cok üzülüyoruz...

moralim cok bozuldu aglamamak için kendimi cok zor tutuyorum inan suanda cok kotuyum

güzelim benim ne olur yiprandirma kendini böyle......hepimiz böyle yikimlar yasiyoruz.bak benimde 3 günüm var ama hic umudum yok simdiden kendimi alistirdim..test nede yapmayacagim...bide ben bu idrar testlerinin doru olduguna inananlardanim....onda negatif cikinca cogunluklada kandada negatif cikiyo..cok az bi kisminda yanilma oluyo....

ben geldimbugün misafirim gelcek kızlar çok yoğunum ama yine kimse yok.önceden bu topik böylemiydi ya

geldim doktorum amılyata gırmıs saat 3 te cıkcakmıs gosteremedım ama ben baktım 0,05 cıkmış yani hamile değilim

canım benim hayırlısı olsun üzülme nolurumutlarımızın tükenmemesi lazım meleklerimize kavuşmak için .zamanı var elbet gelicekler birgün yuvalarına

hoşgeldin canım benim.dün konuşamadık geçmişi okuyosun sandım meğersem ben çıkınca yazmışın görmedim nasılsın
eh işte idare eder tatlımm yarın adet gunum ve hıc belırtım yoookk ama hamıle olmadıgımı dusunuom nedense yıne gecıkcem galıba

ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimse yok muuu

ay sormayın basıma geleni yinee

ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimse yok muuu

ay sormayın basıma geleni yinee

ne geldi anlat bakalim...kiz senin yüzünden zaten aklima düstükce o hamile kalmak icin yaptigina gülüyorum alalala

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…