Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Günaydın hayalotum babaannenin ellerinden öpüyorum . Çok konuşuyorsa sizin evde eğlence var demek ki

Sizimde gününüz canlı , heyecanlı , süper geçsin .

Artık önce kuzunu , sonra seni öpüyorum .

içerde temizlik var yani kuzum .. ama bol bol sıvı al hayatımm...
aynen öyle canımcım çokk şükür bol bol su içmeye çalışıyorum
Selammmmmmmm habibtrlerimmmmmm nasilsinizzzzzzzzzzzz hepinizi cok ozledimmmmmmm ahhhh ahh edki gunler herkes oykmi ben uykusuzim bizim kizgece uyumuyor resmen boyle oldum
oyyy maşallah size olsun annemin deyimiyle uyuduklarına say annem öyle diyodu ablamlara dogumdan sonra
günaydın kızçelerimmmmmmmmmmmmm

herkesler için güzellll birgün olsunnnn

ben bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek bizee... :44::44:
günaydın sabah şekerimmm hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel takipteyim
darısı başımagözün aydın sernesim
hahah kıyamam sendede aynı sorun vardı dimi hadi inşallah
günaydın balım babanne yüzündenmi afiyet olsun
günaydın kızlar
günaydın meleğimm

günaydın canım nasılsın ben geldim ama kısceler yok meydanda

Son düzenleme:
ben hiç fal baktırmıyorum yeminliyim bu konuda evliliğimin ilk aylarında kaynanam kalabalık bi yerde kocakarıya fal baktırdı beni niyetleyip ama haberim yok çok sinirlenmiştim kadın baya konuştu o kalabalıkta sesini zor duyuyodum yakınında değildim ama salak gibi şurayı duydum''gelinin bebeği olcak ama biraz zamanı var '' şom ağızlı duymaz olsaydımofff nerden aklıma geldiyse

hadi ya ne güzel niye olmamıştı ki 10 yıl

problem eşindeymiş varikosel..10 sene boyunca riskli ameliyat falan denmiş ameliyat olmazsan ileriki yaşlarda erkekliğini kaybedebilirsin falan ameliyattada o olasılık varmış erteledikçe ertelemişler en son yine aynı doktor kendi sağlığın için bu ameliyatı olmalısın demiş ve olmuş.ameliyattan 2 ay sonrada hamile kalmış.normal yolla 3 tüp bebekten sonra dile kolay ne sıkıntılar ne maddi zorluklar ama zamanı varmış demkki hayırlı zamanda isteyince

inşallah canım inşallah gelicek umut fakirin ekmeğidir her zaman burda soyluyorum gorumcemın 10 sene sonra geldı kızları 3.de yolda o bana cok kızıyo benım olduysa sızın de olur dıye tevekkül edelim

inş bi<imde mucizelerimiz hiç beklemediğimiz bi an gelir bi gün

biz<im sorunda erkek kaynaklı 5 tüp bebek denememiz var hepsi negatif

çookk zor canım atıyoruz kendımızı buraya daha cıkamıyoruz burdan baktıkca bazen rahatlıyoruz bazende ıyıce kasvet basıyo Rabbim hayırlısını nasıp etsin herkese.bizimkisi sebepsiz suan ıcın esimle gitcez tekrar doktora kendımızı hazır hıssedınce

amin umutum amin Allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin... zaten bugün eşimle konuştum dayanamıyorum kaldıramıyorum artık diye. eğer üçüncü defa hamile kalıp onuda düşürürsem dayanamam psikolojim zaten bozuk iyice bozulur dedim. maşallah benim koca hiç kafasına takmıyo bebek konusunu olursa olur ne var bunda kısmet işi diyo biliyorum nasip kısmet işi ama önce elimizden geleni yapalım doktora gidelim test tahlil ne varsa yaptıralım gerisi zaten Rabbime kalmış verecek olan o... bu ay adet olayım gidicem özele gidicem doktora iki tane prof var hangisine gitsem bilemedim... bide bu ay kürler denicem bal-çörekotu-tarçın eşimede keçiboynuzu pekmezi dayıycam.... inşallah tez zamanda Rabbim bana sana isteyen herkese nasip etsin anne olmayı bizimde olsun meleklerimiz bizde uykusuz kalalım geceleri... göbüşlerimiz bebek dolsun... AMİNNNNNNNNN

Hayalotum bu benim devlete 2. gidişim. hamiş kalmadan önce gitmiştim hsg çektir demişti yüzüme bile bakmamıştı bu defada bekle dedi sinirlerimi bozdu. daha gitmem canım devlete falan. çok şükür özele gitmeye imkanım var özele gitcem... bu ay kürlere başlıcam canım bu bal çörekotu tarçın karışımı ölçüsünü bilen varsa yazabilir mi bana bi zahmetcikkk

ozmn gözün karardı diyem

tmm senden şişko olam, ama ikiz olursa
deli bu yaa.. enistemle aynı yatağa sığma diyo pess

nurlummm biz de seni çokk öpüyoruzz... inşallah geleceğiz güzel haberlerle.. akşama yazarımm bi aksılık olmazsa.. randevumuz 17.10 da

piriorum.. kusum bakalım dr neler diyecek, haberini bekliyoz cnm
günaydın kızlar

hsgledin melekim nassın bakam

sernesim.. yazını okuyunca bikaç bisey yazam dedim ..
sebepsiz dedin ya..
sen soğan kürünü yapmış mıydın, bi denesen iyi gelir diye umuyorum :26::26:

bak kln e de ben yaptırdım, smdi doğuma yakın zamanlarında..

şu bikaç güne adet olma zamanım, ben yeniden yapmayı düsünüyom soğan kürünü.

karamım snde yaptın mıydı bilmiyom.. soğan kürünü deneyin be canım :26::26:

iyiym umudum sen nasılsın bakim şubat topiğne yazdım okudun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…