- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.261
günaydın kızçelerimmmşuanda 2 kafa ile dolaşıyorum gibi hissediyorum kendimi vallahi böyle oldum kavaltı hazırlıycam şimdi ara ara gelmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi gününüz güzel geçsin inşallah
Günaydın canım ,
Güzel haberlerini bekliyorum bende . Öpüyoruz sizi .
aynen öyle canımcım çokk şüküriçerde temizlik var yani kuzum.. ama bol bol sıvı al hayatımm...
oyyy maşallah size olsun annemin deyimiyle uyuduklarına say annem öyle diyodu ablamlara dogumdan sonraSelammmmmmmm habibtrlerimmmmmm nasilsinizzzzzzzzzzzz hepinizi cok ozledimmmmmmm ahhhh ahh edki gunler herkes oykmi ben uykusuzim bizim kizgece uyumuyor resmen boyle oldum
günaydın sabah şekerimmm hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel takipteyimgünaydın kızçelerimmmmmmmmmmmmm
herkesler için güzellll birgün olsunnnn
ben bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek bizee... :44::44:
hahah kıyamam sendede aynı sorun vardı dimidarısı başımagözün aydın sernesim
günaydın balım babanne yüzündenmigünaydın kızçelerimmmşuanda 2 kafa ile dolaşıyorum gibi hissediyorum kendimi vallahi böyle oldum kavaltı hazırlıycam şimdi ara ara gelmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi gününüz güzel geçsin inşallah
günaydın meleğimmgünaydın kızlar
günaydın canım nasılsınaynen öyle canımcım çokk şükürbol bol su içmeye çalışıyorum
oyyy maşallah size olsun annemin deyimiyle uyuduklarına say annem öyle diyodu ablamlara dogumdan sonra
günaydın sabah şekerimmm hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel takipteyim
hahah kıyamam sendede aynı sorun vardı dimihadi inşallah
günaydın balım babanne yüzündenmiafiyet olsun
günaydın meleğimm
günaydın canım nasılsınben geldim ama kısceler yok meydanda
İyiyim canım....takılıyorum kk da adet oldum yine merak ediyorum 9 ay boyunca adet olmadığım günler gelirmi diyesaol canım iyim çok şükür sen nasılsn
evet onlar geliyo biz yokuz biz geliyoruz onlar yok
İyiyim canım....takılıyorum kk da adet oldum yine merak ediyorum 9 ay boyunca adet olmadığım günler gelirmi diye
inş canım o günler gelirolacak o bebk bu göbüşlere gelecekkkk!!!!
Rabbim daha fazla bekletmesin
inş canım o günler gelir
hadi ya ne güzel niye olmamıştı ki 10 yılinşallah canım inşallah gelicek umut fakirin ekmeğidirher zaman burda soyluyorum gorumcemın 10 sene sonra geldı kızları 3.de yolda o bana cok kızıyo benım olduysa sızın de olur dıye tevekkül edelim
hadi ya ne güzel niye olmamıştı ki 10 yıl
inşallah canım inşallah gelicek umut fakirin ekmeğidirher zaman burda soyluyorum gorumcemın 10 sene sonra geldı kızları 3.de yolda o bana cok kızıyo benım olduysa sızın de olur dıye tevekkül edelim
inş bi<imde mucizelerimiz hiç beklemediğimiz bi an gelir bi günproblem eşindeymiş varikosel..10 sene boyunca riskli ameliyat falan denmiş ameliyat olmazsan ileriki yaşlarda erkekliğini kaybedebilirsin falan ameliyattada o olasılık varmış erteledikçe ertelemişler en son yine aynı doktor kendi sağlığın için bu ameliyatı olmalısın demiş ve olmuş.ameliyattan 2 ay sonrada hamile kalmış.normal yolla 3 tüp bebekten sonra dile kolay ne sıkıntılar ne maddi zorluklar ama zamanı varmış demkki hayırlı zamanda isteyince
inş bi<imde mucizelerimiz hiç beklemediğimiz bi an gelir bi gün
biz<im sorunda erkek kaynaklı 5 tüp bebek denememiz var hepsi negatifinşallah canım
sizdeki problem tam olarak ne?
biz<im sorunda erkek kaynaklı 5 tüp bebek denememiz var hepsi negatif
amin umutum amin Allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin... zaten bugün eşimle konuştum dayanamıyorum kaldıramıyorum artık diye. eğer üçüncü defa hamile kalıp onuda düşürürsem dayanamam psikolojim zaten bozuk iyice bozulur dedim. maşallah benim koca hiç kafasına takmıyo bebek konusunu olursa olur ne var bunda kısmet işi diyo biliyorum nasip kısmet işi ama önce elimizden geleni yapalım doktora gidelim test tahlil ne varsa yaptıralım gerisi zaten Rabbime kalmış verecek olan o... bu ay adet olayım gidicem özele gidicem doktora iki tane prof var hangisine gitsem bilemedim... bide bu ay kürler denicem bal-çörekotu-tarçın eşimede keçiboynuzu pekmezi dayıycam.... inşallah tez zamanda Rabbim bana sana isteyen herkese nasip etsin anne olmayı bizimde olsun meleklerimiz bizde uykusuz kalalım geceleri... göbüşlerimiz bebek dolsun... AMİNNNNNNNNNiyi demişsin cnm.. valla devlette sürünceğme, özelin adı var.. hersey baska oluyo.. hani parasal boyutu biraz zorlasa da insanı, yinede özel yani
bizde bu 4. tüp te hastane mi olsun, özel mi olsun derken, hadi hastane arastırdık ettik derken, gittik.. hastaneye, sıra alıyosun, sıram 45 mi neydi.. saat 10 a kadar tahlil vermen gerekiyo, daha ben sıram gelipte dr odasına giremediydim.. düşün yani, hastane hız konusunda bu kadar ilerlemis
içime bi sıkıntı geldi oturup bekliyoz hastalar bekliyo koridorda.. ay dedim içim şişti; eşimede bisey demiyorm, diyemiyorum..
derken ,,.. eşim de, hadi kalk gidiyoz diğer özel die konustğmz yere dedi..
hemmen durur muyum, kaldık gittik .. öğle arasına da 1saat kalmıstı..
hemmen adımız yokken bile, sıraya aldılar ettiler, dr odasına girdik çıkdık, kan verdik.. 12 ye gelmeden işlerimiz bitmisti ve öğldn sonrada tahlil sonucu aldık .. düşün yani ..
Allah kimseyi hastanelere mecbur kılıpta, orada ki kişilerin eline düşürmesin..Amin..
aa sahi.. yeşil çay içerdim, o da aklıma gelmemis
ooo babanne he.. haydi gözünaydın kusum
ooo masaAllah scorpim, epey yola girdiniz he
uzun bacaklı demek, büyyünce manken olur kesin
kilo da çok almamışsın öyle, 5 kilocuktan ne olur..
kilo konusunda, sen hayalotu geçemezsinbikerem hayalot gebertcek beni :18::18::18:
hahah
Hayalotum bu benim devlete 2. gidişim. hamiş kalmadan önce gitmiştim hsg çektir demişti yüzüme bile bakmamıştı bu defada bekle dedi sinirlerimi bozdu. daha gitmem canım devlete falan. çok şükür özele gitmeye imkanım var özele gitcem... bu ay kürlere başlıcam canım bu bal çörekotu tarçın karışımı ölçüsünü bilen varsa yazabilir mi bana bi zahmetcikkkahh kuzum benim rabbım hayırlı şeylerle karşılaştırsın inşallah.devlete gidersen bidaha 3 ise 5 de 5 ise 10 diycen .yoksa 1adım ilerleyemessin tedavi konusundauygun özeller aşılama yapan yerler var ama teste gelince başka bi hastanede yine sorr soruştur yaptır derim
sağol umudum artık gözünmmü aydın yoksa karardımı bilemedim amaçok konuşuyor sağolsun babanem beynim patlamasa iyidir dorum beni geçemez napam hamile kalınca benden şişko ol eniştemle aynı yatağa sığma inşallah diyemmi he diyemmiiiiiii
nurlummm biz de seni çokk öpüyoruzz... inşallah geleceğiz güzel haberlerle.. akşama yazarımm bi aksılık olmazsa.. randevumuz 17.10 da
günaydın kızlar
çookk zor canım atıyoruz kendımızı buraya daha cıkamıyoruz burdan baktıkca bazen rahatlıyoruz bazende ıyıce kasvet basıyo Rabbim hayırlısını nasıp etsin herkese.bizimkisi sebepsiz suan ıcın esimle gitcez tekrar doktora kendımızı hazır hıssedınce
amin umutum amin Allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin... zaten bugün eşimle konuştum dayanamıyorum kaldıramıyorum artık diye. eğer üçüncü defa hamile kalıp onuda düşürürsem dayanamam psikolojim zaten bozuk iyice bozulur dedim. maşallah benim koca hiç kafasına takmıyo bebek konusunu olursa olur ne var bunda kısmet işi diyo biliyorum nasip kısmet işi ama önce elimizden geleni yapalım doktora gidelim test tahlil ne varsa yaptıralım gerisi zaten Rabbime kalmış verecek olan o... bu ay adet olayım gidicem özele gidicem doktora iki tane prof var hangisine gitsem bilemedim... bide bu ay kürler denicem bal-çörekotu-tarçın eşimede keçiboynuzu pekmezi dayıycam.... inşallah tez zamanda Rabbim bana sana isteyen herkese nasip etsin anne olmayı bizimde olsun meleklerimiz bizde uykusuz kalalım geceleri... göbüşlerimiz bebek dolsun... AMİNNNNNNNNN
ozmn gözün karardı diyem
tmm senden şişko olam, ama ikiz olursa
deli bu yaa..enistemle aynı yatağa sığma diyo pess
piriorum.. kusum bakalım dr neler diyecek, haberini bekliyoz cnm
hsgledin melekimnassın bakam
sernesim.. yazını okuyunca bikaç bisey yazam dedim ..
sebepsiz dedin ya..
sen soğan kürünü yapmış mıydın, bi denesen iyi gelir diye umuyorum :26::26:
bak kln e de ben yaptırdım, smdi doğuma yakın zamanlarında..
şu bikaç güne adet olma zamanım, ben yeniden yapmayı düsünüyom soğan kürünü.
karamım snde yaptın mıydı bilmiyom.. soğan kürünü deneyin be canım :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?