Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

netten yazı okuyorumda diyorki memikler 20.haftada 2 kat büyür benimkiler zaten 2 kat büyümüştü şimdi bi 2 kat daha büyürse ne olur benim halimmümkünmü

seninkiler önceden büyümüş hayalotum daha büyümezler sanırımmm. anammmm daha büyürlerse kaç beden olcak senin memiklerrrr

netten yazı okuyorumda diyorki memikler 20.haftada 2 kat büyür benimkiler zaten 2 kat büyümüştü şimdi bi 2 kat daha büyürse ne olur benim halimmümkünmü

e normaldir toto büyücek,. karın büyücek. memikler küçük mü kalcak olmaz öyle şey
herkescikler gitmişşşşş

ben burdayım da. pc nazlanınca yazamıyom ki
resetledim smdi açtım

seninkiler önceden büyümüş hayalotum daha büyümezler sanırımmm. anammmm daha büyürlerse kaç beden olcak senin memiklerrrr
karamım 85 b ile hamile kaldım geçen ay 90 d beden aldım şimdi ufak geliyor sıkıyor artık:26:ve desteksiz kullanıyorum düşün haliminolur dursun artık yaabu kullandığımın daha büyüğüde yoktu en son gidişimde sorduydum:26:sanırım artık emzirme sütyenimi alsam napsam

yaptım canım onuda denedım 3 ay mıdem bulana bulana:120::120::120: ama doktorum kullanma dedı:100: myomlarımı kucultsun dıye ıcıyodum ama nafıle ıyıce buyutmus doktorumda kızdı eger boyle bıse olsa ılac fırmalrı kapsulunu yapar dıye
Kuzum gormemisim idare ediyorum iste biraz yogun geciyor gunlerim.bugun de temizlige basladim.sen nasilsin

Bu arada gecenlerde bisey sormustum neden yardmci olan olmadiki acepp gormedinizmi acaba :26:

iyim cok sukur canım bende bayramda yapamadıgım temızlıgı sımdı yaptım sen ne sormustun bıktım yazmıstın

maşallah hayalotummmm dursun artıkın ne o öyle büyümesin daha çocuk emincede büyüycek bunlarrr... olmadı özel diktiririz sanaaa en büsbüyüğündennnn

maşallah hayalotummmm dursun artıkın ne o öyle büyümesin daha çocuk emincede büyüycek bunlarrr... olmadı özel diktiririz sanaaa en büsbüyüğündennnn
maşallahmıallahım olmayanlara versin benimkiler zaten yeterliydi bana:26::26:bu gidişle herifede diyorum özel dikim yeri bulcaz diye ne çok takıyorsun dıyor ama takılmıycak giibi değilkiyinede rabbimin gücüne gitmesin isyan değil ama çok zor ve tuhafıma gıdıyor

iyim cok sukur canım bende bayramda yapamadıgım temızlıgı sımdı yaptım sen ne sormustun bıktım yazmıstın[/QUOTE]

Bendw bugun basladim tadilat vardi yeni bitti .onmli bisi deil braz kanamam vardida batim karisik dusuk filan olunca gunler deisti.bktim dan once yazmistm sorun deil gecti suan.

cnm. dr a dersen,. o tabi kullanma der..
dr lar öyle soğan kürüymüş, bilmem neymis, bunları pek hazetmezler

faydasını görenler var, bunu desen onlara, denk gelmiştir der kesin.
benimde myom var, küçük bi iki tane fln. heç bisorun da olmuyo.
ben yapıcam yine.
gerçi ben çok yapmıyom öyle de. 3ay naptın sen hacı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…