- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.381
netten yazı okuyorumda diyorki memikler 20.haftada 2 kat büyürbenimkiler zaten 2 kat büyümüştü şimdi bi 2 kat daha büyürse ne olur benim halim mümkünmü
netten yazı okuyorumda diyorki memikler 20.haftada 2 kat büyürbenimkiler zaten 2 kat büyümüştü şimdi bi 2 kat daha büyürse ne olur benim halim mümkünmü
herkescikler gitmişşşşş
yavrukuşlarım benim gerizekalı net gitti giremedim siteye yavvv
noldu bu gece internetlere
karamım 85 b ile hamile kaldım geçen ay 90 d beden aldım şimdi ufak geliyor sıkıyor artık:26:ve desteksiz kullanıyorum düşün halimiseninkiler önceden büyümüş hayalotum daha büyümezler sanırımmm. anammmm daha büyürlerse kaç beden olcak senin memiklerrrr
e normaldirtoto büyücek,. karın büyücek. memikler küçük mü kalcak olmaz öyle şey
ben burdayım da. pc nazlanınca yazamıyom ki
resetledim smdi açtım
benim net hep gidik canım söde avea jet var ama daha jetliğini göremedim eşek gibi gidiyo nettt
yaptım canım onuda denedım 3 ay mıdem bulana bulana:120::120::120: ama doktorum kullanma dedı:100: myomlarımı kucultsun dıye ıcıyodum ama nafıle ıyıce buyutmus doktorumda kızdı eger boyle bıse olsa ılac fırmalrı kapsulunu yapar dıyeozmn gözün karardı diyem
tmm senden şişko olam, ama ikiz olursa
deli bu yaa..enistemle aynı yatağa sığma diyo pess
piriorum.. kusum bakalım dr neler diyecek, haberini bekliyoz cnm
hsgledin melekimnassın bakam
sernesim.. yazını okuyunca bikaç bisey yazam dedim ..
sebepsiz dedin ya..
sen soğan kürünü yapmış mıydın, bi denesen iyi gelir diye umuyorum :26::26:
bak kln e de ben yaptırdım, smdi doğuma yakın zamanlarında..
şu bikaç güne adet olma zamanım, ben yeniden yapmayı düsünüyom soğan kürünü.
karamım snde yaptın mıydı bilmiyom.. soğan kürünü deneyin be canım :26::26:
Kuzum gormemisim idare ediyorum iste biraz yogun geciyor gunlerim.bugun de temizlige basladim.sen nasilsin
Bu arada gecenlerde bisey sormustum neden yardmci olan olmadiki aceppgormedinizmi acaba :26:
karamım 85 b ile hamile kaldım geçen ay 90 d beden aldım şimdi ufak geliyor sıkıyor artık:26:ve desteksiz kullanıyorum düşün haliminolur dursun artık yaa bu kullandığımın daha büyüğüde yoktu en son gidişimde sorduydum:26:sanırım artık emzirme sütyenimi alsam napsam
hayırdır ne oldu gülbişimmmmmmm????
Bosver karamim gecti.benm bu aralar psikolojim yine bozuk da..
babaneme yemek hazırlayıp gelıyorum
maşallahmımaşallah hayalotummmm dursun artıkın ne o öyle büyümesin daha çocuk emincede büyüycek bunlarrr... olmadı özel diktiririz sanaaa en büsbüyüğündennnn
Bu saatte mii
yaptım canım onuda denedım 3 ay mıdem bulana bulana:120::120::120: ama doktorum kullanma dedı:100: myomlarımı kucultsun dıye ıcıyodum ama nafıle ıyıce buyutmus doktorumda kızdı eger boyle bıse olsa ılac fırmalrı kapsulunu yapar dıye
iyim cok sukur canım bende bayramda yapamadıgım temızlıgı sımdı yaptım sen ne sormustun bıktım yazmıstın
dokunur bu saatte yemekk çok yedirme kız babaanneyeee afiyet bal şeker olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?