Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cancağızımm küstün mü sen bize niye cvp vermiyon kiiii:26::26:

Canimm ben kusermiyim hic size.acik brakiyorum mallum telden giriyorum bidaa girmesi zor oluyor.kocisime meyve hazirladim dondurma filan yedm atistrdm geldm zaten bu gidsle duba gibi olcm.bide net bndede yavasladi ya of zorla ilerliyor

amannn takma be hayalotum millet senin ki gibi olması için milyarlar döküp silikon taktırıyooo. hem tekrar döncek eski halineeee boşver sen hamişliğine bak keşke bende hamiş olsamda memiklerim ağzıma kadar büyüyüp ayraniç inekleri gibi gezsem

iyim cok sukur canım bende bayramda yapamadıgım temızlıgı sımdı yaptım sen ne sormustun bıktım yazmıstın

Bendw bugun basladim tadilat vardi yeni bitti .onmli bisi deil braz kanamam vardida batim karisik dusuk filan olunca gunler deisti.bktim dan once yazmistm sorun deil gecti suan.[/QUOTE]
gülbişim düşükten sonra bat karışıyo ara kanamlar oluyo benim diğer düşükte düşükten sonraki 15 günden sonra 15 gün kanamam oldu oluyomuş böyle. ilaç falan kullanıyomusun canımm

kanamanmı vardıki ben okumadım hiç böyle bişey:26:bıktım yazdıydın bide o neydı hemşirem sonra cevap yazmadın hiç:26:
Bendw bugun basladim tadilat vardi yeni bitti .onmli bisi deil braz kanamam vardida batim karisik dusuk filan olunca gunler deisti.bktim dan once yazmistm sorun deil gecti suan.

Son düzenleme:
salata yaptım kızçembendemi yesem acep neysem ben süt içsem daha iyi
boşver yeme sütünü içsen süt kuzummm

Canimm ben kusermiyim hic size.acik brakiyorum mallum telden giriyorum bidaa girmesi zor oluyor.kocisime meyve hazirladim dondurma filan yedm atistrdm geldm zaten bu gidsle duba gibi olcm.bide net bndede yavasladi ya of zorla ilerliyor
merak ettim bende canım üzüldüm valla sen yazmayınca. ohh afiyet olsun canımm evde oturmaktan dana gibi oldum bende... sözde her internetin%99 çekim gücü var ama nerdeeeeee

ahh karamım herkes diyordu bana güüyordum keşke bende olaydım dıyordum hanı belki doğum yapsam yıne fıkrım aynı olcak.belki suan psikolojimde değişiyor ondan ayrıntılara giriyorum düşüncelerde:26:tabı çok şükür yinede 100 kilo olsamda agladıgım gunlerımı unutmıyorum asla..ama bunlarla yaşamakta zor hiç birşleye sığmıyorlarzaten diyorum hani 7 kilo aldım ya 3 kilo düş hayalot memiklerdenbu arda inşallah dolancan karamım ama yınede buykadar buyumesın

Son düzenleme:

Benim herifde preseedi dra soralim dyor deli ya dr onaylarmi hic bnce kizar

evet canım myomlar için 3 ay yapmak lazımmıs 3 cmlik myomlar 6 cme ulastı malesef artı 3 cmlık bi tane daha var

doktorlarda onerıyo canım forumlarda okudum ben sebep olsun ınsallah

evde meyve kalmamış bende bugun almayı unuttum eşimle gittik aldık geldik umudum şeftalinin faydalarını yazınca

offf kızlar şuan sizi saçcıklarınızdan çekesim var
sabah akşama kadar bekledim hiç kimse yoktu şimdi siz burdasınız eşimdi pc istiyo of ya neyse haydin görüşürük

inşallahh canım inşallah hepimizin karnı memiki büyüsün ama yağla etle değil bebişleee

ahh gülbişim senin adamm soralım diyo doktora demek ki kullanmaya niyeti var benimki kendi doktor sankii yok olmaz öyle şeyy kullannmıcaz diyoo

hemşirem ben seval Taşdemir diye bi doktor var ona sorduydum eşimde sorun yok pkoluyum presed işe yararmı diye:26:bu cevabı yazmıştı bana sperm sa yısı normal ise gerek yok. P.C.O.S. 'lu hastaların bir kısmı kendiliğinden, bir kısmı aşılama, bir kısmı da tüp bebek tedavisiyle gebe kalmaktadır. Burada vereceğiniz karar ve ne kadar bekleyeceğiniz size aittir. 1 yıl boyunca korunmasız ilişkiye, yumurtlama takibine ve aşılamaya rağmen gebelik oluşmazsa bizimki gibi bir tüp bebek merkezinden yardım almalısınız

Valla kizlar sizinle alakali deil ben o gun cok kotuydum.hem kanamam vardi bununla beraber bel agrisi ve stres.diaformin ve ecopirin bide folbiol aliyorum.bu diaformin mahvediyor beni her gun ama hergun abartisiz ikikere kusuyorum.ortalkta bulantiyla geziyorum.fiskirir tarzda kustum snra esimle tartistim ben bu ilaci almam dyirum o inatla alcaksin dyor.snra bi baktm benm sol bacak gitti tutmaz oldu.resmwn aksiyorum bel fitigina bagliyorum.tekrar mr cektircm.bide bi akrabayla karsilastm bni opck sandm kucaginda bebegi tabi ucuncu.bebis varmi dedi yoo dedim tuu sana dyip cekti gitti aglamaktan oldm ya..aksilikler ust uste geldi.yinede halimize sukur.bu bebislerde gelmez oldu zaten.of of

Bennn geldimmmmm habibtelerim yemek yaptim evi temizledim kizi 2 saate bir emzir utu yap elmali pasta yaptim bulasik derken simdi oturdum popomun ustuneeeeeee

Anladm canm benim hem pko var hemde esimin morfoloji ve ileri hareketlilik cok kotu urolog bnce beklemeyin tup bebek yaptirin dedi iki yilimizsdoldu.bnde bde bunu deneyelim dyorum nede olsa tutuyor.esimde birsuru ilac ari sutu polen blmem keciboynuzu yani ne dyduysak kullaniyor.onunda yazik midesinde ulser ckti

ah gülbişim üzme kendini geçicek hepsi bizlerde evlat sahibi olcaz.. asıl sen tükürseydin o akrabanın yüzüne terbiyesiz insan... Allahım herkesin kalbini biliyo seninde gönlüne göre vercek en kısa zamanda olcak bebişin... biliyorum ağlamamak elde değil. bende glıkofende kusuyorum sürekli canım 2 gün aldım elim ayağım titredi kustum bütün gün bıraktım bende... eşinde anlayışlı olsa ya biraz ama öküz oluyo acıkk bu erkekler benimkide hiç takmıyo olacağı varsa olur ne olmuş 2 yıllık evliyiz daha diyoo düşükleri ne kafana takıyosun her şerde var bi hayır diyo bu rahatlığı benim sinirimi bozuyo bizde tartıştık bugün çok sonra tamam gideriz doktora dediii....
ama takma sen bişeyi kafana geçicek hepsi bizde ahanda böyle olcazzz

Bennn geldimmmmm habibtelerim yemek yaptim evi temizledim kizi 2 saate bir emzir utu yap elmali pasta yaptim bulasik derken simdi oturdum popomun ustuneeeeeee
hoşgeldin canımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…