Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hemşirem ağrın ııcın once doktora gıt bekletme
ılaçlarıda dktora söylemen lazım
yan etkısıdır o ve degıstırmesı lazım
senı rahatsız edecek kadarsa
bu sekılde tedaviden başarı sağlanmaz cunku:26:rabbım yardımcın olsun ınsallah.
bak ben hamıle kaldığım ay cok ağladım sız bılıyonuz
tüp bebeğe baslıcam sıra herkes laf sokuyordu bana
dalga gecmıslerdı hep yaslı baslı karılar
allahım dedım sana ınanıyorum sen bılırsın doğrusunu bak başlamadan rabbimden geldı hedıyem
hep ınanın emın ol beklemedıgın bı anda olcak ınsallah

Bennn geldimmmmm habibtelerim yemek yaptim evi temizledim kizi 2 saate bir emzir utu yap elmali pasta yaptim bulasik derken simdi oturdum popomun ustuneeeeeee

habıbtemmmmmmmmm hoşgeldınnnnekadar tuhafıma gıdıyor bı bılsenanne oldunuz ya asetonumlamaşallah sızevarmı teyzoşumun resmı bakalım

habıbtemmmmmmmmm hoşgeldınnnnekadar tuhafıma gıdıyor bı bılsenanne oldunuz ya asetonumlamaşallah sızevarmı teyzoşumun resmı bakalım

Darisi basinaaaaa bitaneemmm hayirlisiyla dogurursun kucagina slirsin teyzosim nasill oksa benim yerime yerim ben onu gotolar var habibteeee ama cepten atmasini bilmiyorummmmmmm

Benm adam ne duyarsa uygulutor canm can atiyor cocuk olsn dye cok istiyor.bde ben hissediyorum da kendisini sucluyor degerleri kotu cikiyor ya seninki neden yok dyor korkuyordur sana zarar verirmi dye

hemşirem benim eşim sorunsuzdu çok şükür ama sağ ve sol yumurtalığım hep pkoydu:26:bak ben yumurtaladım sizde yumurtlarsınız emin ol olmıycak bişey değilmiş yeterki rabbım nasıp etsınbirde siz deneyin kızçem sizin her ay yumurta çatlıyor sonuçta değilmi..benim yumurta hiç atılmıyordu rahimebunuda deneyin sonra çare tüpteyse beklemenın alemı yokbebişler gelsin sıra sıra tüp arabalara binip

Darisi basinaaaaa bitaneemmm hayirlisiyla dogurursun kucagina slirsin teyzosim nasill oksa benim yerime yerim ben onu gotolar var habibteeee ama cepten atmasini bilmiyorummmmmmm

amin inşallah cümlemize olsun inşallahpcye gecınce atarsın arabıstana nezaman doncen kızçemokşadım habıbtem sende popusuna popusuna öpücük kondur teyzoşumun

Benm adam ne duyarsa uygulutor canm can atiyor cocuk olsn dye cok istiyor.bde ben hissediyorum da kendisini sucluyor degerleri kotu cikiyor ya seninki neden yok dyor korkuyordur sana zarar verirmi dye

maşallah ne güzel canım uyguluyomuş allahım şifa versin. valla benim ki pek relax olcak gör bak zamanı var 3. düşmücek daha yeni evliyiz sonuçta hamilede kalabiliyosun diyo.. bana bişey olmsından mı korkuyo bilmiyorum yada kendini hazır hissetmiyo benim adam. ben dert ediyorum kendime halbuki yaşı ilerliyo adamın umrunda değil. ben daha gencim asıl benim takmamam lazım sen uğraş diyorum oluruna bırak diyooo

İnsallah balimm

Bennn geldimmmmm habibtelerim yemek yaptim evi temizledim kizi 2 saate bir emzir utu yap elmali pasta yaptim bulasik derken simdi oturdum popomun ustuneeeeeee

Nasilsinizzzzzzzzzzz habibtekwrrimmmmmm cok ozledim yahuuuuu siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

habiptem hsgeldin..
sen döndün mü kendi evine, dün sormak aklıma gelmemis :26::26::26:

amin inşallah cümlemize olsun inşallahpcye gecınce atarsın arabıstana nezaman doncen kızçemokşadım habıbtem sende popusuna popusuna öpücük kondur teyzoşumun

En yakin zamanda Gidecegimmmm habibtemmmmm kardeslerim birakmiyor ama cokuzuluyorlar gitmeme ama gitmem lazim :2:

karamım erkeler daha soğuk kanlı ve uzak duruyo gıbı görünürler ama emın ol oda senın gıbı içerliyodur duruma.ama ılışkıde birinin bu durumu kaldırması gerek değilmieşlerimizi çok takıyoruz bızım gıbı değiller dıye ama sadece kendımızı yıpratıyoruz..oyuzden bırak herşey olucagına varır.onlarda sonuçta korkuyolar.ee bizlerle uğraşmakta kolay olmuyor her kırmızı kart yendıgınde..

vallah gözüme takılanları tıkladım, b.eğendim.. cvp veremiyorum simdik. pc inat ediyo.

gulbisim noldu sana kuzum ya.. laf diyeni Allah'a havale et kusum ya.. öpüyom sni

hayalot,. ben tırtlıycam sana simdi

Alpinim.. bu hayalot bana hep böyle yapıyo

ascık sikayet edem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…