- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.421
Valla kizlar sizinle alakali deil ben o gun cok kotuydum.hem kanamam vardi bununla beraber bel agrisi ve stres.diaformin ve ecopirin bide folbiol aliyorum.bu diaformin mahvediyor beni her gun ama hergun abartisiz ikikere kusuyorum.ortalkta bulantiyla geziyorum.fiskirir tarzda kustum snra esimle tartistim ben bu ilaci almam dyirum o inatla alcaksin dyor.snra bi baktm benm sol bacak gitti tutmaz oldu.resmwn aksiyorum bel fitigina bagliyorum.tekrar mr cektircm.bide bi akrabayla karsilastm bni opck sandm kucaginda bebegi tabi ucuncu.bebis varmi dedi yoo dedim tuu sana dyip cekti gitti aglamaktan oldm ya..aksilikler ust uste geldi.yinede halimize sukur.bu bebislerde gelmez oldu zaten.of of
Bennn geldimmmmm habibtelerim yemek yaptim evi temizledim kizi 2 saate bir emzir utu yap elmali pasta yaptim bulasik derken simdi oturdum popomun ustuneeeeeee
habıbtemmmmmmmmm hoşgeldınnn nekadar tuhafıma gıdıyor bı bılsen anne oldunuz ya asetonumla maşallah sıze varmı teyzoşumun resmı bakalım
inşallahh canım inşallah hepimizin karnı memiki büyüsün ama yağla etle değil bebişleee
ahh gülbişim senin adamm soralım diyo doktora demek ki kullanmaya niyeti var benimki kendi doktor sankii yok olmaz öyle şeyy kullannmıcaz diyoo
gonzalezimin pcsi yine tırt yapmışşşşyazamıyormuşşşş
Anladm canm benim hem pko var hemde esimin morfoloji ve ileri hareketlilik cok kotu urolog bnce beklemeyin tup bebek yaptirin dedi iki yilimizsdoldu.bnde bde bunu deneyelim dyorum nede olsa tutuyor.esimde birsuru ilac ari sutu polen blmem keciboynuzu yani ne dyduysak kullaniyor.onunda yazik midesinde ulser ckti
Darisi basinaaaaa bitaneemmm hayirlisiyla dogurursun kucagina slirsin teyzosim nasill oksa benim yerime yerim ben onu gotolar var habibteeee ama cepten atmasini bilmiyorummmmmmm
NE olmusssss hurmaaaa gozlumeeeeeeee
Benm adam ne duyarsa uygulutor canm can atiyor cocuk olsn dye cok istiyor.bde ben hissediyorum da kendisini sucluyor degerleri kotu cikiyor yaseninki neden yok dyor korkuyordur sana zarar verirmi dye
ah gülbişim üzme kendini geçicek hepsi bizlerde evlat sahibi olcaz.. asıl sen tükürseydin o akrabanın yüzüne terbiyesiz insan... Allahım herkesin kalbini biliyo seninde gönlüne göre vercek en kısa zamanda olcak bebişin... biliyorum ağlamamak elde değil. bende glıkofende kusuyorum sürekli canım 2 gün aldım elim ayağım titredi kustum bütün gün bıraktım bende... eşinde anlayışlı olsa ya biraz ama öküz oluyo acıkk bu erkekler benimkide hiç takmıyo olacağı varsa olur ne olmuş 2 yıllık evliyiz daha diyoo düşükleri ne kafana takıyosun her şerde var bi hayır diyo bu rahatlığı benim sinirimi bozuyo bizde tartıştık bugün çok sonra tamam gideriz doktora dediii....
ama takma sen bişeyi kafana geçicek hepsi bizde ahanda böyle olcazzz
hoşgeldin canımmmmmmm
Bennn geldimmmmm habibtelerim yemek yaptim evi temizledim kizi 2 saate bir emzir utu yap elmali pasta yaptim bulasik derken simdi oturdum popomun ustuneeeeeee
Nasilsinizzzzzzzzzzz habibtekwrrimmmmmm cok ozledim yahuuuuu siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amin inşallah cümlemize olsun inşallahpcye gecınce atarsın arabıstana nezaman doncen kızçem okşadım habıbtem sende popusuna popusuna öpücük kondur teyzoşumun
maşallah ne güzel canım uyguluyomuş allahım şifa versin. valla benim ki pek relax olcak gör bak zamanı var 3. düşmücek daha yeni evliyiz sonuçta hamilede kalabiliyosun diyo.. bana bişey olmsından mı korkuyo bilmiyorum yada kendini hazır hissetmiyo benim adam. ben dert ediyorum kendime halbuki yaşı ilerliyo adamın umrunda değil. ben daha gencim asıl benim takmamam lazım sen uğraş diyorum oluruna bırak diyooo
habiptem hsgeldin..
sen döndün mü kendi evine, dün sormak aklıma gelmemis :26::26::26:
En yakin zamanda Gidecegimmmm habibtemmmmm kardeslerim birakmiyor ama cokuzuluyorlar gitmeme ama gitmem lazim :2:
Ben evimdeyimmm habibtemmmmmm arabistana daha gitmedimmmmmmmmmm canim benimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?