Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonuma bak sen canbonuma.. maşaAllahı var anacım..
teyzos da besili olucak bu gidisle, 5kilocuk doğarmıs bide, ay ne güleriiiimmmmm
ayy insaAllah bizler de böyle en yakın zamanda anlatabiliriz Allahım bizlere de nasip et

huuu kısçeler hadi gelin artık nerdesiniz pc bana kaldı esim bi yere kadar gitti
ascık da face bakam bi , buralardayım

tahlil sonucuda güzel çıktı kızçem sorun yok dedi doktordarısı senin sonuca inşallahnezaman göstercen doktoruna sen şimdiyok kızçem zate tartıda ne çıkıyorsam doktorum 1 kilo düşüp öyle konuşuyor benimle.napalım artık alıyorum önünede geçemiyorum bakalım bu ay yüzücem belki biraz fayda sağlar.olurda eğer oda sağlamazsa demkki yapım gerreği gelişiyo artık :26:kepçe fındık kurdukoli bandıyla bantlarmışım bide çocuğun kulaklarınışaka şaka sağlıklı olsunda

hayırlı uğurlu olsun gonzalezim güle güle gir kkyabir telefonum bile yokki kkya girem
Bu arada net ten siparis ettllermiz bgun geldi...Artık tamamen adet olup bittgnde calismalar baslicak kismetse ..Allahim ins hersey güzel gelisir ve o bekldgmiz mutlulugmuza 17.senemizin baslarinda kawusabiluriz artik
haydık hayırlısı dualarım seninle gonzalezimmm

canim benim ya masllah kuzuma RABBIM tamamina erdirsin insallah darisi basimiza kilolarida takma kafaya lirsin verirsin emzirme doneminde heleki cok veriliyo tatli kilolar onlar ondan gelen hersey guzel oluyo sanki karninda buyume beirginestimi bari
amın kuzum darısı sizlere olsun inşallahkarnım büyüyo zaten aldğım kilolardan yağ bağlanmıştım öncesindeşimdi bebek olduğu belli giibi

yok anam 5 kiloyu nasıl çıkartam benhem doktor okadar kilolu demedikianam olurmu olur valla sonradan şiermiş oda anası giibiamin canbonum amınnn

sen beni sevmiyonmu şimdik:44::44::44:yoksam numaramı yapıyonnnn

Son düzenleme:
kızçelerim ben çıkıyom artıkyemek yaptıydım sofra hazırlım saat 9bucuk gıbı annemlere gecicez babanemı bırakmayaordan gec gelırız gece gıremem oyuzdenyarın sabahtan burdayımhaydık gorusuruk kızçelerimmmbol sohbetler size

hayırlı uğurlu olsun gonzalezim güle güle gir kkyabir telefonum bile yokki kkya girem

haydık hayırlısı dualarım seninle gonzalezimmm

saolasın kusum benim.. napalım,. bizde böyle avunuyoruz,
duaların kabul olsun insaAllah, ne diyem başka
yok anam 5 kiloyu nasıl çıkartam benhem doktor okadar kilolu demedikianam olurmu olur valla sonradan şiermiş oda anası giibiamin canbonum amınnn

çıkar mı çıkar valla; heç belli olmazzz hem tohtor ne biliyomus bakam, belkim seni korkutmamak için demiyor simdilik ben dedim olucak hahahah
anam bide bir sonra ki kontrolünde dr daha kilo aldı çocuğun diyomus,, hahha tutturmuş olurum
ben geldimde sen yoksunki telefondan giriyosun ya bakmıyorsun bile topiğe

geldim kuzum
telden girince beğen yapamıyorum, çıkmıyo beğen yazısı
sen beni sevmiyonmu şimdik:44::44::44:yoksam numaramı yapıyonnnn

sen karar ver, hangisi sence

sen bence beni seviyonda belli etmiyonnnnvalla bu çucuk tosba olursa nasıl çıkartırım onu bensen doğurursun inşallah 5 kilo bebe

Biz smdi enistenle yürüyüşe gdiyoz gelnce cvbimi verecem sağa bekle beni kusum

hayırılısı olsun canımm ben pazartesi arayacağım telefonla bakalımm sonuçlar çıktıysa söylerler kilolar verilir canım boş ver bebek doğduktan sonra uykusuzluktan zaten hal kalmaycak

kuzummm maşallahh sizeee güzel sonuçlar alın inşallah..

yaww agzım yırtılıyoo esnemekten... kamyon geçmiş gibi üzerimden..erkenden sızıpp kalıomm

sen bence beni seviyonda belli etmiyonnnnvalla bu çucuk tosba olursa nasıl çıkartırım onu bensen doğurursun inşallah 5 kilo bebe

Zaten hep sen benm sacciklarmdan cekiyon
Bilmem belki seemiuorimdur
Kesip cikartirlar senden merak etme
E zaten halam 2tane 5kilo cikartmsdi zamanin birinde bi oglan bi kiz. Halama crkersem bi 5 kiloda benden olur

maşallahhh teyzoşumaaa benimm.... annesiiii ne zaman askere göndercesss... çok büyümüşş sıpaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…