- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.601
canbonlarım biz geldikkkçok iyiymişiz teyzeleri tabi doktor biraz bana güldü :26:fazla kilo almışız dedi bende biliyorum dedim 1,5 kilo almam gerekirken ben 3 kilo almışım nasıl oluyo anlamıyorum ya neysem benim kilaları boşverelimde gfelelim sıpaya
260 gram olmuş 21 cm de boyu olmuşsattan 2 gün daha büyük çıktık yine.güzel besleniyo bebek dedi. beslencek tabi dedim bende anası bu haldeyken onun kemik torbası çıkması komik olurdu değilmi
%100 erkek dedi artık9 ile 15 eylül arası ayrıntılı ultrosana gırcez bakalım oda iyi çıkar inşallah.kepçe dedi çocuğuma belli olurmu ya soramadımda o ara:26:kepçe olmasın çocuğum ya ailedede yok ama darısı sizlere kızçelerim
kasıklarım çok agrıyo çok yürüdüm bugünbiraz uzanayım yine damlarım ben
tahlil sonucuda güzel çıktı kızçem sorun yok dedi doktormaşallah canım ya tahlil sonucun ne çıktı hayalotum minik güzel besleniyorcanım bu kilo konusu bence biraz fazla çıkıyor ben doktorlara göre iki kilo almışım ama alakası yok evde elektronik tartı varsa her gün sabahları aç karnına tartıl gerçek kilonu bulursun iki bardak su içmiş olarak gitsen doktora yarım kg fazla çıkıyorsun ve üstündeki kıyafetlerinde bir gramajı var canım ...yok canım ya şimdidn belli olmaz ya kepçelik falan boşver takma kafana ...hadi dinlen bakalımm yorgunluğunu atarsın
hayırlı uğurlu olsun gonzalezim güle güle gir kkyaKızlar bu arada yeni telefonumdan ilk defa kk ya girmis bulunmaktayım
Once ki telefonumdan giremiyodum.girsem de atıyordu hemen disari
Ilk sernesime cvp vermis oldum
Enisteniz de , artik diyo cepten girersin aksamlari pc benm olur dyo
Modemi de kablosuz yaptk bgun.. artik cepten paso kk..paso face
haydık hayırlısı dualarım seninle gonzalezimmmBu arada net ten siparis ettllermiz bgun geldi...Artık tamamen adet olup bittgnde calismalar baslicak kismetse ..Allahim ins hersey güzel gelisir ve o bekldgmiz mutlulugmuza 17.senemizin baslarinda kawusabiluriz artik
amın kuzum darısı sizlere olsun inşallahcanim benim ya masllah kuzuma RABBIM tamamina erdirsin insallah darisi basimiza kilolarida takma kafaya lirsin verirsin emzirme doneminde heleki cok veriliyo tatli kilolar onlar ondan gelen hersey guzel oluyo sanki karninda buyume beirginestimi bari
canbonuma bak sen canbonuma.. maşaAllahı var anacım..
teyzos da besili olucak bu gidisle, 5kilocuk doğarmıs bide, ay ne güleriiiimmmmm
ayy insaAllah bizler de böyle en yakın zamanda anlatabilirizAllahım bizlere de nasip et
huuu kısçeler hadi gelin artık nerdesinizpc bana kaldı esim bi yere kadar gitti
ascık da face bakam bi , buralardayım
gunaydın kusumgene beni geçti bu kısçe yaww sabah sabah damlamış bura ben alıntıları yapıp yazıncaya kadar.. e tabi çene bol, eli de bol maşaşşaAllahh DD
haydi güle güle simdiden, teyzosrdan haberler getir bize
gece gonzalezinde yokdu üzülmehadi görüsürük bakam, seviorum seni sevmesem mi acaba ne :44::44:
hayırlı uğurlu olsun gonzalezim güle güle gir kkyabir telefonum bile yokki kkya girem
haydık hayırlısı dualarım seninle gonzalezimmm
yok anam 5 kiloyu nasıl çıkartam benhem doktor okadar kilolu demediki anam olurmu olur valla sonradan şiermiş oda anası giibi amin canbonum amınnn
ben geldimde sen yoksunkitelefondan giriyosun ya bakmıyorsun bile topiğe
sen beni sevmiyonmu şimdik:44::44::44:yoksam numaramı yapıyonnnn
yawww tam çıkarkene sen geliyon gonzalezimmm
noldukine
bnde çıkcam biraz, haydi görüsürüz ozmn.. saatlerimiz ayarlıyalım geri gelmek için
saolasın kusum benim.. napalım,. bizde böyle avunuyoruz,
duaların kabul olsun insaAllah, ne diyem başka
çıkar mı çıkar valla; heç belli olmazzzhem tohtor ne biliyomus bakam, belkim seni korkutmamak için demiyor simdilik ben dedim olucak hahahah
anam bide bir sonra ki kontrolünde dr daha kilo aldı çocuğun diyomus,, hahha tutturmuş olurum
geldim kuzum
telden girince beğen yapamıyorum, çıkmıyo beğen yazısı
sen karar ver, hangisi sence
tahlil sonucuda güzel çıktı kızçem sorun yok dedi doktordarısı senin sonuca inşallah nezaman göstercen doktoruna sen şimdi yok kızçem zate tartıda ne çıkıyorsam doktorum 1 kilo düşüp öyle konuşuyor benimle.napalım artık alıyorum önünede geçemiyorum bakalım bu ay yüzücem belki biraz fayda sağlar.olurda eğer oda sağlamazsa demkki yapım gerreği gelişiyo artık :26:kepçe fındık kurdu koli bandıyla bantlarmışım bide çocuğun kulaklarını şaka şaka sağlıklı olsunda
iyiyiz teyzesi bir sıkıntımız yok çok şükür arada hissediyorum hareketlerini...pazartesi
alacacağız üçlü test sonuçlarımızıda hayırlısı bakalım ...sen nasılsın uykudan kalkamassın sen şimdi baya halsizlik oluyor ilk aylarda..inşallah buluntın olmazz..
sen bence beni seviyonda belli etmiyonnnnvalla bu çucuk tosba olursa nasıl çıkartırım onu ben sen doğurursun inşallah 5 kilo bebe
canbonlarım biz geldikkkçok iyiymişiz teyzeleri tabi doktor biraz bana güldü :26:fazla kilo almışız dedi bende biliyorum dedim 1,5 kilo almam gerekirken ben 3 kilo almışım nasıl oluyo anlamıyorum ya neysem benim kilaları boşverelimde gfelelim sıpaya
260 gram olmuş 21 cm de boyu olmuşsattan 2 gün daha büyük çıktık yine.güzel besleniyo bebek dedi. beslencek tabi dedim bende anası bu haldeyken onun kemik torbası çıkması komik olurdu değilmi
%100 erkek dedi artık9 ile 15 eylül arası ayrıntılı ultrosana gırcez bakalım oda iyi çıkar inşallah.kepçe dedi çocuğuma belli olurmu ya soramadımda o ara:26:kepçe olmasın çocuğum ya ailedede yok ama darısı sizlere kızçelerim
kasıklarım çok agrıyo çok yürüdüm bugünbiraz uzanayım yine damlarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?