Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldimmmmmm...kızlar çok şükür bitti kurtuldum şuan çok iyiyim tüpler biraz tıkalıymış ama ilacı bidaha vermişler açılmış senin için bi tedavi oldu bu dedi doktorum bende çok mutlu oldummmm.. cuma günü ilk ilişki dedi ağrı kanama olabilir dedi hafif kanamam var ama bu aydan umutlu konuştu yani inşallah adet zamanı evlilik yıldönümüze geliyo bebiş haberi alırım:))))))çok mutluyummm bana dua edin nolur bebişim gelsinnnn

Tsk edrim kuzum sen nasilsin canm benum yigencik nasil

iyiyim ben kuzummm napayım çalışıyorum özlüyorum ben sizi çok.. ama işlerden başımı kaldıramıyorum.. arada kaçamak yapıp girmeye çalışıyorumm..

yiğenciğin iyidir inşallah kuzumm.. c.tesi gitcess doktora bakalım...[/QUOTE]

Bizde seni ozluyoz valla aman cokda yorma kendini iki canlisin artik ayy cok guzel yaa hade bakalm ctesi git gor minigi ins guzel haberler alrsin.iyidr iyi mrk etme canm.

SEREMCEMİM kuzummm geçmişler olsun bitanemmm.. hadi güzel haberlerin gelsin inşallahhhh.... halayy çekelimmmm

hoşgeldin canım çok şükür bişey yokmuş olanda açılmış... hamiş olma olasılığın çok fazla canım hsgden sonra inş. bu ay gelir sana meleğin

E azcik uz bari karamim ama sizde barisin biranonce bi sen kaldin bak biz hemencecik barstik.seninkide ayip etmis yahu insan anasinin evndede bagirirmiymis.ondan dolayi braz haketmis sanki enistee once evde snra orda.bende bi hata yaparsa braz gec affediyorum ama bu sefer hata bnde olnca bde pisman oldm yaptgima sus gulbis dedim adam unutmus caktrma bari

Gecmis olsn canm dualarimiz seninle ins olcak bu ay bebisin gelcek demekki. ins yildonumu hediyeniz olur.ay benmde yaklasiyor bnde demn arkadasima dedim artk ins tutarda yildonumu hediyemz olur dye

azcık daha küseyim barışcam canım ama önce iyice gönlümü alsın.. haketti tabii cancağızım yoksam ben hiç böyle şeyler yapar mıyım hiç böceğime...

evet canım bu cocuksuzluk hem bızı hemde eslerimizi bay bi yıpratıyo malesef biraz daha sabır grlicek o beişler gelicek inşallah Allahın izniyle

hoşgeldin canım çokk çok geçmiş olsun iyikide anestezili çekilmişsin benimde ilacı vermekte zorlandı katateri takarken falan e tabi sen görmedin neler yolladılar içeriye iyikide görmedin çok sevindim inşallah bu ay gelir bebişin hepimizin yavruları gelsin artık inşallah Allahım

evet inş.gelir meleklerimiz..iyikide görmedim ameliyathaneye girince çok korktum ama doktora soru soracakken gerisini hatırlamıyorumm :)

iyiyim ben canım minnak da iyi şükür üçlü testide normalmişş...kendi kanından akraban gelince insan bir heyacanlanıyor uzakta olduğumuzdan alışık gelmiyor kendi evinde yakınlarını görmek mutlu ediyor şahşen ben en sevmediğim anlaşamadığım kişilerin sesini duymak istiyorum uzakta olunca farklı oluyor insan kıymet biliyorr benimde annem gelecek kısmetse eylülde 2 sene olacak evleneli dana kaynanamlar gelmedi gerçi onları isteyende yok zatenngözün aydın diyeyim canım ne güzel misafirlerin geliyormuş

evet inş.gelir meleklerimiz..iyikide görmedim ameliyathaneye girince çok korktum ama doktora soru soracakken gerisini hatırlamıyorumm :)

canım geçmiş olsun bir yandanda hayırlı olsun diyeyim de hayırlara vesile olur inşallah spermler açılan kanallardan geçerde bebişin gelir bu ay ...inşallah darısı diğer kızçelerime ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…