- 15 Eylül 2012
- 8.389
- 6.844
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.761
valla kıymetli mi kıymetsiz mi oluyorum bilemiyorum canımm. gülmeler bizde de oluyo ama ben güleceğim zaman arkamı dönüyorum sonra somurtmaya devamm
Tsk edrim kuzum sen nasilsin canm benum yigencik nasil
ben geldimmmmmm...kızlar çok şükür bitti kurtuldum şuan çok iyiyim tüpler biraz tıkalıymış ama ilacı bidaha vermişler açılmış senin için bi tedavi oldu bu dedi doktorum bende çok mutlu oldummmm.. cuma günü ilk ilişki dedi ağrı kanama olabilir dedi hafif kanamam var ama bu aydan umutlu konuştu yani inşallah adet zamanı evlilik yıldönümüze geliyo bebiş haberi alırım:))))))çok mutluyummm bana dua edin nolur bebişim gelsinnnn
hoşgeldin canım çok şükür bişey yokmuş olanda açılmış... hamiş olma olasılığın çok fazla canım hsgden sonra inş. bu ay gelir sana meleğinben geldimmmmmm...kızlar çok şükür bitti kurtuldum şuan çok iyiyim tüpler biraz tıkalıymış ama ilacı bidaha vermişler açılmış senin için bi tedavi oldu bu dedi doktorum bende çok mutlu oldummmm.. cuma günü ilk ilişki dedi ağrı kanama olabilir dedi hafif kanamam var ama bu aydan umutlu konuştu yani inşallah adet zamanı evlilik yıldönümüze geliyo bebiş haberi alırım:))))))çok mutluyummm bana dua edin nolur bebişim gelsinnnn
sürtüyo sürtüyo canım akıllanmaya başlıyo. doktordan randevu alıcam bu hafta gidelim iş falan yapma yorma kendini diyoo. bende gitmicem doktora falan dedimmm. çok seviyommm ben kocamıııama acıkk üzücem onuuu
ben geldimmmmmm...kızlar çok şükür bitti kurtuldum şuan çok iyiyim tüpler biraz tıkalıymış ama ilacı bidaha vermişler açılmış senin için bi tedavi oldu bu dedi doktorum bende çok mutlu oldummmm.. cuma günü ilk ilişki dedi ağrı kanama olabilir dedi hafif kanamam var ama bu aydan umutlu konuştu yani inşallah adet zamanı evlilik yıldönümüze geliyo bebiş haberi alırım:))))))çok mutluyummm bana dua edin nolur bebişim gelsinnnn
E azcik uz bari karamim ama sizde barisin biranonce bi sen kaldin bak biz hemencecik barstik.seninkide ayip etmis yahu insan anasinin evndede bagirirmiymis.ondan dolayi braz haketmis sanki enisteeonce evde snra orda.bende bi hata yaparsa braz gec affediyorum ama bu sefer hata bnde olnca bde pisman oldm yaptgima sus gulbis dedim adam unutmus caktrma bari
evet canım bu cocuksuzluk hem bızı hemde eslerimizi bay bi yıpratıyo malesef biraz daha sabır grlicek o beişler gelicek inşallah Allahın izniyleCanim kiscem ne guzel konusmussun oyle dogru spyluyorsun isteyken bile ozluyorum onu cok cok seviyorum.zaten hatada bndeydi ama napim bu aralar cok gerginim isler yogun surekli yasli kadnlar gbi biyerlerim agriyor ilaclar filan iyice yprandm.zaten en buyuk sebep bu cocuksuzlukolsada senlensek artik ciksta dra gittik geldgmzde kendisi optu sarldi uzme kendini filan dedi canm benm ben ona nasl haksizlik ediyorum ya of ama istemeden oluyor hersey
hoşgeldiniz kızcelerim
bi namaz kılıp gelcem
evet canım bu cocuksuzluk hem bızı hemde eslerimizi bay bi yıpratıyo malesef biraz daha sabır grlicek o beişler gelicek inşallah Allahın izniyle
Ah sernesim insallah kiscem ins gelser artik
anam bi sayfayı tek basıma doldurmuşum
kısçeler naparsınız beaben anca gelebildim.. ev işi biter mi hiç smdi mtfakat makina bosalt doldur işi var.. persembe ablamla yengem bana geliyorlar.. bugün öğlende de onun haberini aldım, bekliyordum bu aralar, ablam izindeyken hazır.. yengem de istiyordu ne zaman dayımın hanımı.. önce ki yerimizde de gelmislerdi, o zaman dayım, yengem, teyzem, ablam.. ama artık teyzem ve dayım yok Allahım mekanlarını cennet eylesin insaAllah.. (Amin)
smdi yine kalkayım görüsmek üzere kısçeler
evet inş.gelir meleklerimiz..iyikide görmedim ameliyathaneye girince çok korktum ama doktora soru soracakken gerisini hatırlamıyorumm :)
Ah sernesim insallah kiscem ins gelser artik
hoşbuldum canımmmmAllah kabul etsin namazını.... AMİNNN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?