- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.741
çok şükür canım sen nasılsın gerçi rahatsızmışın çok geçmiş olsunnn inşş çabucak geçer..
Bende bende anne olmak istiyorum 2014,
araniza yeni katiliyorum ve bu ay ilk denememiz olcak.. insallah olur..
dun adet oldum.. 14 gun saycakmisiz yani 1 ekim de caliscaz..
Hayirlisi bakalim cok heycanliyim..
anam bi sayfayı tek basıma doldurmuşum
kısçeler naparsınız beaben anca gelebildim.. ev işi biter mi hiç smdi mtfakat makina bosalt doldur işi var.. persembe ablamla yengem bana geliyorlar.. bugün öğlende de onun haberini aldım, bekliyordum bu aralar, ablam izindeyken hazır.. yengem de istiyordu ne zaman dayımın hanımı.. önce ki yerimizde de gelmislerdi, o zaman dayım, yengem, teyzem, ablam.. ama artık teyzem ve dayım yok Allahım mekanlarını cennet eylesin insaAllah.. (Amin)
smdi yine kalkayım görüsmek üzere kısçeler
inşallah canım inşallah... sabrediyorum dua ediyorum Allahtan gelene razıyım ama gözümden akan yaşlarada mani olamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinkuzummmm kıyamam sana annemmolacak inşallahh yavrukuşumm..... vaktini bekliyor demekki bizim sıpaa.. gelecek tabii.. miden bulancak., senin deee uykunn gelecek gülcem ben sanaa... baaak karam çok istiyodunn dicemm... üzme kendini diyemiyorum ama zor kuzumm biliyorum yaaa...çok haklısın.. ama sabırrr.. inşallah en hayırlı zaman, en yakın zamandır senin ve diğer kızçelerim için..
inşallah kızzcem ınsallah ne tatlıdır o hısler hayalı bıle guzel
geçmiş olsun canm ya noldukı:26: benımde bıara cok agırdı hatta1 sene hep agırdı evlenmeden cok cok onceydı boyun uzuyodur deıler e tabı nerden baksan 10 sene once cocuktumgecıstırdım bende gıtmedım doktora
inşallah hamilesindir canım önce bi evde kendın tahlıl yap sonra kanda baktır cok merak ettım hadı bakalım hayırlısı olsun hakkından hsgden sonra yuksek ıhtımalmıs bende cekılelı 3 ay oldu ama malesef
bu ay tartısma ayı heraldee halımıze bakılırsa
ben cok ınat degılım hemen barısıyorum ıyımı edıyorum kotumu edıyorum bılmıyorum
inşallah canım yaa
ben zaten cok küs kalamıyorum yanıma gelıp bı tatlı söz soleyınce barısıyoruz hemen dogru soluyosun canım bende aynılarını dusunuyorumRabbim sevdıklerımızı basımızdan yanımızdan eksık etmesın
inşallah canım inşallah... sabrediyorum dua ediyorum Allahtan gelene razıyım ama gözümden akan yaşlarada mani olamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
iyi ediyosun canımmm barış tabi ama ben çok sinirlendim hıncımı almadan rahat etmicem
dönmem merak etme sen umutummselencelkim yazamadım sana be kusum, o anda çıkdım bida giridğimde sen yokdun bu kez, nyse görüsürüz insaAllah bakalım, öphüyom seni, insaAllah verir canım
asetonum, ha gayret,insaAllah uyuyunca hemen uyanmaz
hayalotum, hayırlı yolculuklarınız olsun insaAllah.. sen bana yaz derkeneş sen girip yazmışın bilem.. heh aferin yorma beni böyle bakdikkat edin kendinize, güneste çok kalma bak, yeğencik de rahatsız olmasın..
ben hızır acilin olurum kusumDD
çok öpüyom seni.. Allah'a emant ol cankus
scorpim masaAllah canm size.. epey yola girdinriz sizde..hayatımız da güzelliklerin olduğu yanı sıra, üzüntülerimiz de unutmuyoruz ama yapacak, elden gelen birsey yok kuzum .. hersey Allah'ın takdiri..
bebis odanızı güle güle kullanmak nasip olsun cnm insaAllah, öpüyorm kısçemm..
seremcemim insaAllah sorunsuz geçer, iyi olduğunda bizlere haber ver yavrukus
öyle kusum, iki arada dengeyi kurmak zor .. kendi ailenin içinden çıkıp, baska ailede artık hayatını sürdürmekte zor..
insaAllah geçer bunlarda.. öpüyom seni kısçem
o ne öyle yaaabenim gazım olduğunda öyle oluyorum, demek ik hamis olsam, iki katı woowww
gulbisim geçmisler olsun insaAllah, mr sonucun ins güzel çıkar, öpüyom seni kısçem
ngasgımm çok güzel anlatmışsın cnm
" eşinizi bir an onu kaybettiğinizi düsünün " şu sözünden yola çıkarak, aynı evde hayat dha güzel geçecektir değil mi kusumbazen benim ed aklıma gelir öyle.. insan bian aklına gelmesi bile çok zor geliyor, Allahım diyorum sonra kimseyi en yakınından etme..(amin)
olur öyle arada, ama birde önemil olan kavgayı uzatmamak, ertesi gün olduğunda hiçbise yokmus gibi yapmak..
bir keresinde tadsızdık son zamanda kinde.. kapıdan çıkarken, kapıyı çekti gitti., dedim geri geldiğinde geldiğini anlasam arabadan, kapıyı ben açsam dedii, yüzüme bakmyı sinirli fln, kapıyı yine kendi açsın dedim, ve kenid açtı girdi.. ama zor olan aynı evi paylaşıp, ikimizde tek yaşıyormuşuz gibi olması..
ve daha sonar konustğumuzda, kapıyı açmanı beklerdim"... dedi esim..
ama dedim kapıyı çektin gittin, nasıl açıcaktım,. yüzüme mi bakıcaktın sanki fln dedim.
demek ki dedim, bekliyormus kapıyı açıp, uzatmamak olduğunu..
ahh kızlar, iki arada bi derede hayatı sürmek zor gerçekten, demen gibi, ayrılma olmayacağına göre, iyi geçinmeye bakmak aynı evde..
öptüm seni kuzum, minnak nasıl bu arada
heh aferin kuzum, hemen normale dönme, ascık anlasınanam bnde ne fenayım he, burnundan kıl aldırtmıyom kararıma
hadi dr a gidin de, hersey güzellikel son bulur insaAllah, şu tartısmalar da biter gider
öpüyom seni kısçem
sende iyi yapıyosun aslında öyle yapınca daha kıymetli olunuyo sanki:13: ama ben beceremiyorum küs durmayı tartışmayı bile beceremiyoruz başlıyoruz gülmeye buzlar eriyo o arada farkettirmeden
anam bi sayfayı tek basıma doldurmuşum
kısçeler naparsınız beaben anca gelebildim.. ev işi biter mi hiç smdi mtfakat makina bosalt doldur işi var.. persembe ablamla yengem bana geliyorlar.. bugün öğlende de onun haberini aldım, bekliyordum bu aralar, ablam izindeyken hazır.. yengem de istiyordu ne zaman dayımın hanımı.. önce ki yerimizde de gelmislerdi, o zaman dayım, yengem, teyzem, ablam.. ama artık teyzem ve dayım yok Allahım mekanlarını cennet eylesin insaAllah.. (Amin)
smdi yine kalkayım görüsmek üzere kısçeler
priorim npan kısçem, iyi misin biraz daha, konusamadık bi ara denk gelip
seremcemim iyi misin nasıl geçti :26::26:
valla kıymetli mi kıymetsiz mi oluyorum bilemiyorum canımm. gülmeler bizde de oluyo ama ben güleceğim zaman arkamı dönüyorum sonra somurtmaya devamm
priorim npan kısçem, iyi misin biraz daha, konusamadık bi ara denk gelip
seremcemim iyi misin nasıl geçti :26::26:
amaaan Rabbim mutlulugumuzu daim etsin inşallah yuvalarımıza birde evlat göndersin Rabbim inşallah
amaaan Rabbim mutlulugumuzu daim etsin inşallah yuvalarımızabirde evlat göndersin Rabbim inşallah
amin canım tartışmalarımız böyle olsun Rabbim beterinden korusun. inşallah canımmm zaten bebişim olsa adama sarmam çocukla uğraşırım
aminnnnnnnn
Hadi ins cnmm..denk gelir bu yeni gideceğiniz drdönmem merak etme sen umutummdoktora gitmeye daha var canım bi adet olayımda öyle gideyim bakalım yeni doktor yeni bebişe vesile olacak mı? bende seni öptüm kaymaklı dondurmam kolay gelsin sanaaa
Sagol kuşum ins mekanlari cennet olsuncanımm başın sağolsun kuzummm... mekanları cennet olsun inşallahhhhh.. Rabbim taksiratlarını affetsinnn
Eywaahh kusum sende mi basladin aglamalaraiyiym şükür kızçemm ama şu uyku mahvediyoo beni.. bi de ruh halimm alaboraa... ağlıyorumm durmadan.. eşime gidip sarılıyorumm.. sen beni sevmiyosun artık di mi diyorumm ağlıyorummgülüyoo o da bana durmadan bi garip oldum ben :44::44:.. ne yapacağımı bilemiyorumm .. nolcaksam böyle.. :44::44:
Bizde napalm kkuzum vakit geçirmeye takiliyoruz öylesen nasılsın ceylanım.. gezilmişş tozulmuşş.. piknikler yapılmışşşmaşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?