- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.721
gördüm canım görmem mi kadın kaç aylık hamile karnına bak benim gazım varken karnım bu kadar oluyo
kızlar slm geçen ay hsg çekildi bi sorun yok denemelere devam ettik ayın 13 ünde olmam gereken regl bu sabaha kadar olmadı çok heycanladım hamileyim diye düşündüm fakat sabh pembemsi bir akıntı geldi adet olmadığıma inanmak istiyorum şu ana kadar devamı gelmedi yerleşme kanası olabilir mi... nerden biliceksiniz ama yaşayan vardır belki böle durumlar ne bilim çok umutluydum şayet adet olursam bu ay yumurta takibine başlıcak doktorum bu süreç hakkında bilgi verirmisiniz arkadaşlar
çok üzülüyoum 28 yaşındayım bütün planlarımı bebek üstüne yapıyorum çalıştığım kurum çok stresli diye işimden bile ayrıldım sağlıklı ir gebelik geçirim diye biz eşimle bu kadar uğraşıcamızı hiç düşünmedik meğerse hiç ertelememek lazımmışbilemedik
benim de o şekilde 3 gün hafif pembemsi akıntım olmuştu, hamileydim :)
inşallah sen de hamilesindir, bir kan testi yaptır bence, hayırlısı olsun
valla ben benimkinden inatım canım hatta ölse bakmam o derece inatım bu aylar tartışma ayımı anlamadım valla. bugün msj atıyo çok seviyorum seni diye ama yemezler....inanamıyorum ya bizde aynı şeyler yuzunden tartısıyoruz tam dısarı cıkacakken ama o gıydıklerıme karısıyo yok o ayakkabıyı gıyme yok soyle gıyın su esarbı ort bunaltıyo benıneyse cıkıyoruz dısarı onun ıstedıgı sekılde bıde ınat bızımkı hele ben elını tutmayayımda gor elımı sıkıca tutuyo
amaaan neyse gelıp gecıyo sukur bende sadece bbenmı yasıyorum bu olayları dıye uzuluyodum
benimde karnıma sancı gırdı dun o kadar kastımkı kendı olmayacagımız varsada oluruz adet
hayırlısı olsun canım bende randevu alcam acılsın randevular fakulteye gıtcem haftalık oluyo randevular
çok şükür canım sen nasılsın gerçi rahatsızmışın çok geçmiş olsunnn inşş çabucak geçer..Nabersiniz kızcelerim iyimisinizz ben bugun mr cektircem sol bacagim tutmuyor ise geldm ama arkadaslar idare edyor beni
kuzucummm nasılsınnn bebeğimmmm
kızlar slm geçen ay hsg çekildi bi sorun yok denemelere devam ettik ayın 13 ünde olmam gereken regl bu sabaha kadar olmadı çok heycanladım hamileyim diye düşündüm fakat sabh pembemsi bir akıntı geldi adet olmadığıma inanmak istiyorum şu ana kadar devamı gelmedi yerleşme kanası olabilir mi... nerden biliceksiniz ama yaşayan vardır belki böle durumlar ne bilim çok umutluydum şayet adet olursam bu ay yumurta takibine başlıcak doktorum bu süreç hakkında bilgi verirmisiniz arkadaşlar
çok üzülüyoum 28 yaşındayım bütün planlarımı bebek üstüne yapıyorum çalıştığım kurum çok stresli diye işimden bile ayrıldım sağlıklı ir gebelik geçirim diye biz eşimle bu kadar uğraşıcamızı hiç düşünmedik meğerse hiç ertelememek lazımmışbilemedik
canım hsg sonrası hamile kalma oranı çok artıyo bence hamiş olabilirsin en iyisi kan testi yaptır ve bizede haber ver. inş. hamilesindiir
valla ben benimkinden inatım canım hatta ölse bakmam o derece inatım bu aylar tartışma ayımı anlamadım valla. bugün msj atıyo çok seviyorum seni diye ama yemezler....
adet olsamda gitsem bi an önce canım doktora al sende bi an önc randevunu
çok şükür canım sen nasılsın gerçi rahatsızmışın çok geçmiş olsunnn inşş çabucak geçer..
gulbişimmmmmm..
kuzummm nasılsınnnn yavrukuşşşşşşş
anlamadım ne oluyo canım ama barışmadım ben şöyle böyle yarım ağız konuşuyoruz... hata %100 onda 1 haftadır yüzünü görememişim ctesi günü hzırlandım uyuyodu yanına gittim uyandırmak için ki beni bu saatte kaldır demişti uyan dedim ve bana bağırmaya başladı ne diye kaldırıyomuşum kalkcakmış o bilmiyo muymuymuş ağlamamak için kendimi zor tuttum... çıkmıyorum senle biyere dedim ama zar zor çıkyık bütün gece konuşmadık elini tutmadım dışarda eve geldik yattı uyudu. dün sabahta annesine kahvaltıya gittik midesini bozmuş benim ki yine bakayım dedim ne geliyosun peşimden diye yine bana çıkıştı bende ailesinin yanında ağzıma geleni saydım arkadaşımın düğünü vardı tek başıma düğüne gittim eve geldim yatıyodu yattı yattı uyudu o uyandı ben yattım sabahta işe gitti şimdi msjlar atıyo sabah giderken öpüyo falan ama o kadar kolay değil. benim haftasonumu bana zahir ett,i ben ne ummuştum ne buldum işte böyle canımmm...Saol canm sen nasil oldun baristinmi kocisinlw noluyor bize ya bnde dun atistim braz ama hata bnde galiba :26:
ah canım evet düşününce onları kaybetmek zor da bi de onlar bizi kaybettiklerini düşünseler biliyorum çok seviyo beni ama hataları var yukarıda yazdım canım gülbişe anlatırken görürsün. tamam bende psikolojil olarak iyi depilim alınganım ama bu defa başka... tabi ki barışcaz ama burnu sürtcek birazcıkkk canım yok öyle hemencecik barışmakkkslmmm canlarr ne oluyor size böyle kızçelerimm herkess tartışmış eşiyle sorun kimde bilemem ama şu kısacık ömürde ne kendinizi sıkmayın ne de eşinizi biran onu kaybettiğinizi düşünün bakalım ne yapardınız o tartışmaları kavgaları bile özlerdiniz önce tartışılır sonra pişman olunur kalb kırılır sonra bir kaç sözle her şeyi unutu veririz hayat böyle boşanmayacağınıza göre aynı evin içinde hayatı zehir etmeyin birbirinize...
ben çokkk üzülüyorum böyle okuyunca sernesim karmım gülbisim inşallah düzelr eşlerinizle aranız bakın stresler size proklatin hormonu yüksek olarak geri dönüyorr tabi eşler bunu düşünmüyorr...zor aynı hayatı paylaşmak iki farklı kişi bir ortamda birbirlerine uyum sağlamak zor ...ama yapılacak bir şey yok her şey zamanla yerine oturur inşallah...
inşallah bebişleriniz gelir bu ay canlarımm yuvanız şenlenir sıkıntılarınız gideröptümm üçünüzüde
anlamadım ne oluyo canım ama barışmadım ben şöyle böyle yarım ağız konuşuyoruz... hata %100 onda 1 haftadır yüzünü görememişim ctesi günü hzırlandım uyuyodu yanına gittim uyandırmak için ki beni bu saatte kaldır demişti uyan dedim ve bana bağırmaya başladı ne diye kaldırıyomuşum kalkcakmış o bilmiyo muymuymuş ağlamamak için kendimi zor tuttum... çıkmıyorum senle biyere dedim ama zar zor çıkyık bütün gece konuşmadık elini tutmadım dışarda eve geldik yattı uyudu. dün sabahta annesine kahvaltıya gittik midesini bozmuş benim ki yine bakayım dedim ne geliyosun peşimden diye yine bana çıkıştı bende ailesinin yanında ağzıma geleni saydım arkadaşımın düğünü vardı tek başıma düğüne gittim eve geldim yatıyodu yattı yattı uyudu o uyandı ben yattım sabahta işe gitti şimdi msjlar atıyo sabah giderken öpüyo falan ama o kadar kolay değil. benim haftasonumu bana zahir ett,i ben ne ummuştum ne buldum işte böyle canımmm...
ah canım evet düşününce onları kaybetmek zor da bi de onlar bizi kaybettiklerini düşünseler biliyorum çok seviyo beni ama hataları var yukarıda yazdım canım gülbişe anlatırken görürsün. tamam bende psikolojil olarak iyi depilim alınganım ama bu defa başka... tabi ki barışcaz ama burnu sürtcek birazcıkkk canım yok öyle hemencecik barışmakkk
sürtsün bakalım burnu inşallah akıllanırr
iyi diyeyim iyi olayım canımm... ama psikolojik olarak çöküntü içindeyimmm...
bu arada en yakın arkadaşım mesaj atmış teyze oluyosun diyee. çok sevindim ama içimde burkulmadı değil ağlamaya başladımm
rabbim inşallah bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah anne olmayı. sen nasılsın bitanem nasıl geçiyo hamişlik bulantın falan var mı?
inşallah kızzcem ınsallah ne tatlıdır o hısler hayalı bıle guzelben iyi olmaya çalışıyorum kuzummm yorgunluk ve uykusuzluk hissi çok fazlaa ... minnak iyidir inşallah canım...
darısı başınıza olsun inşallakk kızçemm benimm
geçmiş olsun canm ya noldukı:26: benımde bıara cok agırdı hatta1 sene hep agırdı evlenmeden cok cok onceydı boyun uzuyodur deıler e tabı nerden baksan 10 sene once cocuktumNabersiniz kızcelerim iyimisinizz ben bugun mr cektircem sol bacagim tutmuyor ise geldm ama arkadaslar idare edyor beni
inşallah hamilesindir canım önce bi evde kendın tahlıl yap sonra kanda baktır cok merak ettım hadı bakalım hayırlısı olsun hakkından hsgden sonra yuksek ıhtımalmıs bende cekılelı 3 ay oldu ama malesefkızlar slm geçen ay hsg çekildi bi sorun yok denemelere devam ettik ayın 13 ünde olmam gereken regl bu sabaha kadar olmadı çok heycanladım hamileyim diye düşündüm fakat sabh pembemsi bir akıntı geldi adet olmadığıma inanmak istiyorum şu ana kadar devamı gelmedi yerleşme kanası olabilir mi... nerden biliceksiniz ama yaşayan vardır belki böle durumlar ne bilim çok umutluydum şayet adet olursam bu ay yumurta takibine başlıcak doktorum bu süreç hakkında bilgi verirmisiniz arkadaşlar
bu ay tartısma ayı heraldee halımıze bakılırsavalla ben benimkinden inatım canım hatta ölse bakmam o derece inatım bu aylar tartışma ayımı anlamadım valla. bugün msj atıyo çok seviyorum seni diye ama yemezler....
adet olsamda gitsem bi an önce canım doktora al sende bi an önc randevunu
çok şükür canım sen nasılsın gerçi rahatsızmışın çok geçmiş olsunnn inşş çabucak geçer..
slmmm canlarr ne oluyor size böyle kızçelerimm herkess tartışmış eşiyle sorun kimde bilemem ama şu kısacık ömürde ne kendinizi sıkmayın ne de eşinizi biran onu kaybettiğinizi düşünün bakalım ne yapardınız o tartışmaları kavgaları bile özlerdiniz önce tartışılır sonra pişman olunur kalb kırılır sonra bir kaç sözle her şeyi unutu veririz hayat böyle boşanmayacağınıza göre aynı evin içinde hayatı zehir etmeyin birbirinize...
ben çokkk üzülüyorum böyle okuyunca sernesim karmım gülbisim inşallah düzelr eşlerinizle aranız bakın stresler size proklatin hormonu yüksek olarak geri dönüyorr tabi eşler bunu düşünmüyorr...zor aynı hayatı paylaşmak iki farklı kişi bir ortamda birbirlerine uyum sağlamak zor ...ama yapılacak bir şey yok her şey zamanla yerine oturur inşallah...
inşallah bebişleriniz gelir bu ay canlarımm yuvanız şenlenir sıkıntılarınız gideröptümm üçünüzüde
umudum canım ben çıkıyorumm belim agrıdı totom uyuştu
biraz uzanayımmm
öpüyorum seni tatlımmmhayırlı geceler Rabbim gönlündekini tez zamanda versinn
asetonumm hg canımm tam çıkıyodum minigimiz nasıll sen nasılsın tatlımm
iyiyiz canım nolsun 2.5 saattir sallıyorum uyuyması için yeni uyudu tosun
ay Allahım saat kaçtan beridir kya girmeye çalışıyorummmgünaydınlar canbonlarımmm
saat 7 buçuk gıbı evden cıkıcaz ve ben kkyı acıcam dıye hala hazırlıklarım duruyor
9 buçuk ta yalavodan vapura binicez sonra kısmetse bodruma akşam varırız artıkinanın sonu deniz tatil ama hiç gözüm kesmiyor o yolu
pc yanımda ama net bulabilsem kkdayım yine yoksa artık bişeyler düşüncez gonzalezlik hızır acilliğimi üstlencek artık
çıkıyorum artık öpüyorum hepinizi kendine çok iyi bakın emi kızçelerimgiremessem haftaya cumaya görüşürük artık gerçi girerimde olsun haydık Allaha emanet olun
Yorucu bi haftasonunun ardindan dustum yollara.kizimla işe gidiyoruz teyzelerii.masallah alarm da hizli artikk kendisitekmeleriyl uyandiriyo beni alarmdan once
Ctesi annemle eminonu turu yaptik.7 saat surdu tabi yavas yavas otura dinleneama bebek icn cikmadik aslinda.abimin 4. Senesi doluyor.mevlitte dagitmak icin hediyelik almaya ciktik.neyse guzel şallar bulduk.bu sende de degisik olsun dedik.bu ara yine zor gunlerdeyim anlayacaginuz.begimi heyecanla beklerken abimi dr deli gibi ozluyor olmak hamile psikolojime cok agiir geliyo.kader diyorum ama kizimin dayisini hic taniyamamis olnasi da canimi yakiyoe abimin yegen sevgisi asayamamis olmasi.oysa ne hayalleri vardi konusurduk..off neysr sabah sabah sizi de uzuyorum.kusura bakmayinn
Ayrica bebek sekeri arastirmasi yaptim biraz.hep ayni seyler var degisik istiyom dusunucem azcik.
Dun de kizcemin odasini hallettik.cilekten aldik.1ay sonra gelecek.zaman cabuk geciyor agirlasmadan halledelim diyorum.
İste boyle canlarim iyi kotu,mutlu hüzünlü geciyor gunler.
Gecnise bakamadim herkes iyidir insallah.hayalotum tatile cikmis.ama o bisekilde internet bulu gelir eminim.
Opuyorum hepinizi
seremcemim insaAllah sorunsuz geçer, iyi olduğunda bizlere haber ver yavrukusCanlarım ben hastaneye gidiyorum şuan yoldayız eşimle çok korkuyorum Bi bitseydi şu rahim filmi denilen şey saat 10 da burda ol dediler 11 de işlem başlayacak ama ben kalpten gidecek gitmezsem nolur dua edin anestezili olacak kendime gelince yazarım burda olurum inşallah
oyle bacım oyle gıderek daha ıyı anlıyorum erkeklerın dengesız oldugunudun oyle bı alıntılar yazmıstım tak tepeme dıkıldı bıseye bakcam dedı sayfaları kapatmaya calısıyorum zar zor kapatınca ne yazıyonki dedı sınırlendı dedım kadınsal seyler dıyınce durdu
evet hayat buymus demekkı nazlı nazlı buyudugun aıleden kocanın elıne duusnce ınsan bocalıyocıkıp gezmedıkte evde oturduk
Nabersiniz kızcelerim iyimisinizz ben bugun mr cektircem sol bacagim tutmuyor ise geldm ama arkadaslar idare edyor beni
slmmm canlarr ne oluyor size böyle kızçelerimm herkess tartışmış eşiyle sorun kimde bilemem ama şu kısacık ömürde ne kendinizi sıkmayın ne de eşinizi biran onu kaybettiğinizi düşünün bakalım ne yapardınız o tartışmaları kavgaları bile özlerdiniz önce tartışılır sonra pişman olunur kalb kırılır sonra bir kaç sözle her şeyi unutu veririz hayat böyle boşanmayacağınıza göre aynı evin içinde hayatı zehir etmeyin birbirinize...
sürtüyo sürtüyo canım akıllanmaya başlıyo. doktordan randevu alıcam bu hafta gidelim iş falan yapma yorma kendini diyoo. bende gitmicem doktora falan dedimmm. çok seviyommm ben kocamıııama acıkk üzücem onuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?