Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar slm geçen ay hsg çekildi bi sorun yok denemelere devam ettik ayın 13 ünde olmam gereken regl bu sabaha kadar olmadı çok heycanladım hamileyim diye düşündüm fakat sabh pembemsi bir akıntı geldi adet olmadığıma inanmak istiyorum şu ana kadar devamı gelmedi yerleşme kanası olabilir mi... nerden biliceksiniz ama yaşayan vardır belki böle durumlar ne bilim çok umutluydum şayet adet olursam bu ay yumurta takibine başlıcak doktorum bu süreç hakkında bilgi verirmisiniz arkadaşlar

çok üzülüyoum 28 yaşındayım bütün planlarımı bebek üstüne yapıyorum çalıştığım kurum çok stresli diye işimden bile ayrıldım sağlıklı ir gebelik geçirim diye biz eşimle bu kadar uğraşıcamızı hiç düşünmedik meğerse hiç ertelememek lazımmış bilemedik

benim de o şekilde 3 gün hafif pembemsi akıntım olmuştu, hamileydim :)
inşallah sen de hamilesindir, bir kan testi yaptır bence, hayırlısı olsun

valla ben benimkinden inatım canım hatta ölse bakmam o derece inatım bu aylar tartışma ayımı anlamadım valla. bugün msj atıyo çok seviyorum seni diye ama yemezler....
adet olsamda gitsem bi an önce canım doktora al sende bi an önc randevunu

Nabersiniz kızcelerim iyimisinizz ben bugun mr cektircem sol bacagim tutmuyor ise geldm ama arkadaslar idare edyor beni
çok şükür canım sen nasılsın gerçi rahatsızmışın çok geçmiş olsunnn inşş çabucak geçer..

kuzucummm nasılsınnn bebeğimmmm

iyi diyeyim iyi olayım canımm... ama psikolojik olarak çöküntü içindeyimmm...
bu arada en yakın arkadaşım mesaj atmış teyze oluyosun diyee. çok sevindim ama içimde burkulmadı değil ağlamaya başladımm
rabbim inşallah bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah anne olmayı. sen nasılsın bitanem nasıl geçiyo hamişlik bulantın falan var mı?

canım hsg sonrası hamile kalma oranı çok artıyo bence hamiş olabilirsin en iyisi kan testi yaptır ve bizede haber ver. inş. hamilesindiir

Saol canm sen nasil oldun baristinmi kocisinlw noluyor bize ya bnde dun atistim braz ama hata bnde galiba :26:

slmmm canlarr ne oluyor size böyle kızçelerimm herkess tartışmış eşiyle sorun kimde bilemem ama şu kısacık ömürde ne kendinizi sıkmayın ne de eşinizi biran onu kaybettiğinizi düşünün bakalım ne yapardınız o tartışmaları kavgaları bile özlerdiniz önce tartışılır sonra pişman olunur kalb kırılır sonra bir kaç sözle her şeyi unutu veririz hayat böyle boşanmayacağınıza göre aynı evin içinde hayatı zehir etmeyin birbirinize...

ben çokkk üzülüyorum böyle okuyunca sernesim karmım gülbisim inşallah düzelr eşlerinizle aranız bakın stresler size proklatin hormonu yüksek olarak geri dönüyorr tabi eşler bunu düşünmüyorr...zor aynı hayatı paylaşmak iki farklı kişi bir ortamda birbirlerine uyum sağlamak zor ...ama yapılacak bir şey yok her şey zamanla yerine oturur inşallah...

inşallah bebişleriniz gelir bu ay canlarımm yuvanız şenlenir sıkıntılarınız gider öptümm üçünüzüde

Son düzenleme:
Saol canm sen nasil oldun baristinmi kocisinlw noluyor bize ya bnde dun atistim braz ama hata bnde galiba :26:
anlamadım ne oluyo canım ama barışmadım ben şöyle böyle yarım ağız konuşuyoruz... hata %100 onda 1 haftadır yüzünü görememişim ctesi günü hzırlandım uyuyodu yanına gittim uyandırmak için ki beni bu saatte kaldır demişti uyan dedim ve bana bağırmaya başladı ne diye kaldırıyomuşum kalkcakmış o bilmiyo muymuymuş ağlamamak için kendimi zor tuttum... çıkmıyorum senle biyere dedim ama zar zor çıkyık bütün gece konuşmadık elini tutmadım dışarda eve geldik yattı uyudu. dün sabahta annesine kahvaltıya gittik midesini bozmuş benim ki yine bakayım dedim ne geliyosun peşimden diye yine bana çıkıştı bende ailesinin yanında ağzıma geleni saydım arkadaşımın düğünü vardı tek başıma düğüne gittim eve geldim yatıyodu yattı yattı uyudu o uyandı ben yattım sabahta işe gitti şimdi msjlar atıyo sabah giderken öpüyo falan ama o kadar kolay değil. benim haftasonumu bana zahir ett,i ben ne ummuştum ne buldum işte böyle canımmm...

ah canım evet düşününce onları kaybetmek zor da bi de onlar bizi kaybettiklerini düşünseler biliyorum çok seviyo beni ama hataları var yukarıda yazdım canım gülbişe anlatırken görürsün. tamam bende psikolojil olarak iyi depilim alınganım ama bu defa başka... tabi ki barışcaz ama burnu sürtcek birazcıkkk canım yok öyle hemencecik barışmakkk

sürtsün bakalım burnu inşallah akıllanırr

sürtsün bakalım burnu inşallah akıllanırr

sürtüyo sürtüyo canım akıllanmaya başlıyo. doktordan randevu alıcam bu hafta gidelim iş falan yapma yorma kendini diyoo. bende gitmicem doktora falan dedimmm. çok seviyommm ben kocamııı ama acıkk üzücem onuuu

kuzummmm kıyamam sana annemm olacak inşallahh yavrukuşumm..... vaktini bekliyor demekki bizim sıpaa.. gelecek tabii.. miden bulancak., senin deee uykunn gelecek gülcem ben sanaa... baaak karam çok istiyodunn dicemm... üzme kendini diyemiyorum ama zor kuzumm biliyorum yaaa...çok haklısın.. ama sabırrr.. inşallah en hayırlı zaman, en yakın zamandır senin ve diğer kızçelerim için..

ben iyi olmaya çalışıyorum kuzummm yorgunluk ve uykusuzluk hissi çok fazlaa ... minnak iyidir inşallah canım...

darısı başınıza olsun inşallakk kızçemm benimm
inşallah kızzcem ınsallah ne tatlıdır o hısler hayalı bıle guzel
Nabersiniz kızcelerim iyimisinizz ben bugun mr cektircem sol bacagim tutmuyor ise geldm ama arkadaslar idare edyor beni
geçmiş olsun canm ya noldukı:26: benımde bıara cok agırdı hatta1 sene hep agırdı evlenmeden cok cok onceydı boyun uzuyodur deıler e tabı nerden baksan 10 sene once cocuktum gecıstırdım bende gıtmedım doktora
inşallah hamilesindir canım önce bi evde kendın tahlıl yap sonra kanda baktır cok merak ettım hadı bakalım hayırlısı olsun hakkından hsgden sonra yuksek ıhtımalmıs bende cekılelı 3 ay oldu ama malesef
bu ay tartısma ayı heraldee halımıze bakılırsa
ben cok ınat degılım hemen barısıyorum ıyımı edıyorum kotumu edıyorum bılmıyorum

inşallah canım yaa
ben zaten cok küs kalamıyorum yanıma gelıp bı tatlı söz soleyınce barısıyoruz hemen dogru soluyosun canım bende aynılarını dusunuyorumRabbim sevdıklerımızı basımızdan yanımızdan eksık etmesın

Bende bende anne olmak istiyorum 2014,

araniza yeni katiliyorum ve bu ay ilk denememiz olcak.. insallah olur..
dun adet oldum.. 14 gun saycakmisiz yani 1 ekim de caliscaz..

Hayirlisi bakalim cok heycanliyim..

selencelkim yazamadım sana be kusum, o anda çıkdım bida giridğimde sen yokdun bu kez, nyse görüsürüz insaAllah bakalım, öphüyom seni, insaAllah verir canım

iyiyiz canım nolsun 2.5 saattir sallıyorum uyuyması için yeni uyudu tosun

asetonum, ha gayret, insaAllah uyuyunca hemen uyanmaz

hayalotum, hayırlı yolculuklarınız olsun insaAllah.. sen bana yaz derkeneş sen girip yazmışın bilem.. heh aferin yorma beni böyle bak dikkat edin kendinize, güneste çok kalma bak, yeğencik de rahatsız olmasın..
ben hızır acilin olurum kusum DD
çok öpüyom seni.. Allah'a emant ol cankus

scorpim masaAllah canm size.. epey yola girdinriz sizde.. hayatımız da güzelliklerin olduğu yanı sıra, üzüntülerimiz de unutmuyoruz ama yapacak, elden gelen birsey yok kuzum .. hersey Allah'ın takdiri..
bebis odanızı güle güle kullanmak nasip olsun cnm insaAllah, öpüyorm kısçemm..

seremcemim insaAllah sorunsuz geçer, iyi olduğunda bizlere haber ver yavrukus

öyle kusum, iki arada dengeyi kurmak zor .. kendi ailenin içinden çıkıp, baska ailede artık hayatını sürdürmekte zor..
insaAllah geçer bunlarda.. öpüyom seni kısçem

o ne öyle yaaa benim gazım olduğunda öyle oluyorum, demek ik hamis olsam, iki katı woowww

gulbisim geçmisler olsun insaAllah, mr sonucun ins güzel çıkar, öpüyom seni kısçem

ngasgımm çok güzel anlatmışsın cnm
" eşinizi bir an onu kaybettiğinizi düsünün " şu sözünden yola çıkarak, aynı evde hayat dha güzel geçecektir değil mi kusum bazen benim ed aklıma gelir öyle.. insan bian aklına gelmesi bile çok zor geliyor, Allahım diyorum sonra kimseyi en yakınından etme..(amin)
olur öyle arada, ama birde önemil olan kavgayı uzatmamak, ertesi gün olduğunda hiçbise yokmus gibi yapmak..
bir keresinde tadsızdık son zamanda kinde.. kapıdan çıkarken, kapıyı çekti gitti., dedim geri geldiğinde geldiğini anlasam arabadan, kapıyı ben açsam dedii, yüzüme bakmyı sinirli fln, kapıyı yine kendi açsın dedim, ve kenid açtı girdi.. ama zor olan aynı evi paylaşıp, ikimizde tek yaşıyormuşuz gibi olması..
ve daha sonar konustğumuzda, kapıyı açmanı beklerdim"... dedi esim..
ama dedim kapıyı çektin gittin, nasıl açıcaktım,. yüzüme mi bakıcaktın sanki fln dedim.
demek ki dedim, bekliyormus kapıyı açıp, uzatmamak olduğunu..

ahh kızlar, iki arada bi derede hayatı sürmek zor gerçekten , demen gibi, ayrılma olmayacağına göre, iyi geçinmeye bakmak aynı evde..

öptüm seni kuzum, minnak nasıl bu arada

heh aferin kuzum, hemen normale dönme, ascık anlasın anam bnde ne fenayım he, burnundan kıl aldırtmıyom kararıma
hadi dr a gidin de, hersey güzellikel son bulur insaAllah, şu tartısmalar da biter gider
öpüyom seni kısçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…