- 15 Eylül 2012
- 8.389
- 6.844
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.821
Sernesim 7 de isbasi yapiyorum ama biz kendimiz bir saat erkene aldik hastalarla anlasip.cunku ona gore aksm 4 deilde 3 de cikiyoruz.Calismayida o.konuyu esimde cok spyledi evde otur cocuk yap yorulma filan dye ben oyle hayatta yapamam bakma sen byle konustugumaiznli oldugumda evde patliyorum sıkıntıdan
merhaba kızlar .nasılsınız?
kızlar hepimizin batları ortalama aynı gunde benımde 25i ama dediğim gibi ama +3 -3 oluyo buaralar bekleyelim görelim mevla neyler neylerse güzel eylerdün dayanamadım test yaptım negatif
çok şükür canım napalım sıkıntı atıyoruz burda sen nasılsın bakalım
iyiyim cnm.sen nasılsın.çok şükür iyi gidiyo.dün akşam biraz kötü oldum hastanedeydim serum falan taktılar.hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
kızlar hepimizin batları ortalama aynı gunde benımde 25i ama dediğim gibi ama +3 -3 oluyo buaralar bekleyelim görelim mevla neyler neylerse güzel eylerdün dayanamadım test yaptım negatif
Kızları ya ben bir şey sorcam ben pazartesi hsh çekindim benim lekeler devam ediyor ağrıda var biraz bide şişkinlik başladı ağrı ve leke geleceğini biliyodum ama şişkinlik var normal mi karnım çok şiş
canım alısınca oyle oluyo tabi heleki elinde meslegin var ben daha acıktan üniversite okuyorum 3.sınıfta takıldım kaldım böyle oluncada bi iş bulamıyoruz olsun sen calıs insanın kendı ayakları uzerınde durması cok guzel
iyiyim bende çok şükür canımm... çok geçmiş olsun ne oldu ki:26:iyiyim cnm.sen nasılsın.çok şükür iyi gidiyo.dün akşam biraz kötü oldum hastanedeydim serum falan taktılar.
canım bende nisanda çektirmiştim hsgden hemen sonra çok az pembemsi leke geldi bi daha ağrı leke şişkinlik olmadı normal midir bilmiyorum ama doktorunun numarası varsa bi sor danış bence hem için rahatlarKızları ya ben bir şey sorcam ben pazartesi hsg çekindim ya benim lekeler devam ediyor ağrıda var biraz bide şişkinlik başladı ağrı ve leke geleceğini biliyodum ama şişkinlik var normal mi karnım çok şiş
Evt canim keske ayni andada hepimz guzel haberi versek ne guzel olur vallq ins gelmz kirmizilar hayirlisiylan
iyiyim bende çok şükür canımm... çok geçmiş olsun ne oldu ki:26:
canım bende nisanda çektirmiştim hsgden hemen sonra çok az pembemsi leke geldi bi daha ağrı leke şişkinlik olmadı normal midir bilmiyorum ama doktorunun numarası varsa bi sor danış bence hem için rahatlar
ayy ne güzel olur keşke keşke keşke aynı anda hamiş olsakkk
günaydın canlar simdi yemek yapcam ben ortalıgı toplıcam gelırım yıne gulbısım sen nasıl gırıyon çalısırken nete kızcem sabah kaçta kalkıyosun nefret ederim erken kalkmaktan o yuzdende çalışmıyorum ya
ayy ne güzel olur keşke keşke keşke aynı anda hamiş olsakkk
bende 3. gün gidicem inşallah üniversite hastanesine gidecegim için randevuları kacırmamaya calısıyorum baklaım artık hayırlısıbenim geç geliyo erken gelmiyo canım. hakkımızda hayırlısı olsun bu ay test falan yapmam zaten bi çalışmamızda olmadı. eşim cuma günü gidelim doktora diyo ama gitmicm gelsin bi kırmızılar 3. günü gidip hormon tahlili yaptırcan sonrada diğer pıhtı ve genetik. Allahım ne dengesiz insan oldum bi gün diyorum yaın gitcem hemen dra sonra yok beklicem
gecmiş olsun canım cok zor ya bas agrısıiyiyim cnm.sen nasılsın.çok şükür iyi gidiyo.dün akşam biraz kötü oldum hastanedeydim serum falan taktılar.
canım olabilir hava kaçmıs olabilir bendede olmustu ama cok hafıf lekelenme ilk 2 gün olmustu gecer canım gecmiş olsun ama normale donmem 3-4 gunu bulmustuKızları ya ben bir şey sorcam ben pazartesi hsg çekindim ya benim lekeler devam ediyor ağrıda var biraz bide şişkinlik başladı ağrı ve leke geleceğini biliyodum ama şişkinlik var normal mi karnım çok şiş
Bitirirsin ins sende alirsin meslegini elina.hayirlisi olsn.neyi okuyorsun.ben saglk meslegi okudum onun icn 17 yasmdan beri calisiyorum.
saol cnm sosyoloji okuyorum nasip inşallah bitiririm :97::97::97::97: sen hangi bölümde hemşiresin:94:Telden giriyorum kiscem hic bilgisayardan giremedim daha.ayarlarimi filan hep burdan yaptm.sissiz yapamiyorum herdaim siznleyimsmdi radyasyon fullenmistir zaten vucudumda :26:
slm canım iyi nolsun sen nasılsın bebiş nasılSLM KIZLAR
nasılsınız
saol canım bende nasıl oluyum işte karnımda kaşıntı başladııslm canım iyi nolsun sen nasılsın bebiş nasıl
bende üni hastanesine yarına almıştım ama iptal ettim eşim sormuş özel sağ. sigortası karşılıyomuş tahlilleri bakalım işte canım gelsin kırmızılar gitcem. inş... hiç bişeye gerek kalmadan hamiş oluruz tekrar...bende 3. gün gidicem inşallah üniversite hastanesine gidecegim için randevuları kacırmamaya calısıyorum baklaım artık hayırlısı
gecmiş olsun canım cok zor ya bas agrısı
canım olabilir hava kaçmıs olabilir bendede olmustu ama cok hafıf lekelenme ilk 2 gün olmustu gecer canım gecmiş olsun ama normale donmem 3-4 gunu bulmustu
saol cnm sosyoloji okuyorum nasip inşallah bitiririm :97::97::97::97: sen hangi bölümde hemşiresin:94:
sağol canım sen nasılsın??SLM KIZLAR
nasılsınız
tşkr ederim tatlımm bende iyiyimmsağol canım sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?