- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.841
tşkr ederim tatlımm bende iyiyimmçok sakinn burasıı:26:
haklısın canım çek saclarınııherkes terk etti canım gelmiyo kimsecikler gelende kaçıyo hemennnnhhuuuuu hatunlar neredesiniz gelin iki laf edelimm. çekicem hepinizin saçlarını
haklısın canım çek saclarınıı
haylotumm tatilde...
umudum nerelerde
diger kızceler calışıyo sanırım:26:
canım sen calışıyomusun yoksa evdemisin:44:
hakkında hayırlısı olsun canımm demeki zamanını bekliyo senin bebişş Rabbim tez vakit yollasın canım hediyeniiihayalotum şimdi deniz güneş kumun tadını çıkarıyodurumudum nerelerde bilmiyorum valla zaten il onun çekcem saçlarını
ben ne yazık ki çalışmıyorum canım evde kös kös oturuyorum yaptığım bişeyde yok. bebiş için çabalıyorum ama o da şimdilik yokbeklemedeyim işte canımmm
hakkında hayırlısı olsun canımm demeki zamanını bekliyo senin bebişş Rabbim tez vakit yollasın canım hediyeniii
Rabbimm isteyen herkese versinn inş(Amin)
aminn bitanemm inşş tez zamanda gelirevet canım zamanını bekliyo ama ben çok sabırsızlanıyorum 2 düşükten sonra daha da çok ister oldum onu. Aminnn inş. Rabbim her isteyene nasip etsin anne olmayııı
slm canım hg nasılsınnnslm canlarım nasılsınızz???
slm canlarım nasılsınızz???
Allahım iyil,k versinn canımmiim kuşum sen nasılsın bebiş nasıl takvimine baktım da az kalmış bebişimzn gelmesine:)))
Allahım iyil,k versinn canımmevet canım az kaldı kasılmalarım kısa kısa sancılarım oluyo arada:26::26:
iim canım kayınvaldemlerdeyim hala yarın yozgata geçiyoruz sanırım:)) baya kaldık burda bu ay pek bişy yapamadık daha doğrusu ovulasyon testinde çift çizgiyi görene dek yaptık o günden sonra yapamadıkhoşgeldin bitanem iyiyiz sen nasılsın??
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim....
iim canım kayınvaldemlerdeyim hala yarın yozgata geçiyoruz sanırım:)) baya kaldık burda bu ay pek bişy yapamadık daha doğrusu ovulasyon testinde çift çizgiyi görene dek yaptık o günden sonra yapamadık
hayırlısı olsun canım belli mi olur tutar belkim çalışmışınız yine siz biz bu ay 1 kere beraber olduk koca ay geçtii kırmızıları bekliyorum bakalım ne zaman gelecek:18:
teyzesi yesin onusaol canım bende nasıl oluyum işte karnımda kaşıntı başladııkaşırken acıyoo nemlendiriciler karlamıyoo
bebişde iyi teyzesi yarın bakıcaz bakalım nasılmış bizim kızdr gitcem
özel saglık sigortası olunca iyi oluyo zaten bende olmadıgı için bosuna para vermek istemiyorumbende üni hastanesine yarına almıştım ama iptal ettim eşim sormuş özel sağ. sigortası karşılıyomuş tahlilleri bakalım işte canım gelsin kırmızılar gitcem. inş... hiç bişeye gerek kalmadan hamiş oluruz tekrar...
sağol canım sen nasılsın??
amin canım Rabbim gönlüne göre versin kız erkek farketmez hayırlı saglıklı evlatlar olsun inşallahselam canlarherkeslere selambugun ıkılı teste dr gıttık dr amca erkege benzettım dedı sızınlede paylasayım dedımrabbım hayırlısını versın hepımız ıcın
günaydın sabah şekerimkızçelerimmmmmm herkeslereee günaydınnnnnnn....
nasılsınız bakalımmmm.. herkess iyi miiii..... ara ara gelip bakıommm gündüzz ama kimsecikler olmuyoo.. ben yokken de herkes toplanıyooo :44::44:
teyzesi yesin onuteyzesi demn cok hosuma gitti bende yegen cok oldugu için kızkardeslerimde hep oyle diyolarya teyzesi diye onları anımsadım bi anda bide özlemişim onları hadi bakalım bi hasret giderin inşallah herşey yolundadır
özel saglık sigortası olunca iyi oluyo zaten bende olmadıgı için bosuna para vermek istemiyoruminşallah canım yine senin normal kalma durumunu gördük inşallah Rabbim daha fazla aratmasın
amin canım Rabbim gönlüne göre versin kız erkek farketmez hayırlı saglıklı evlatlar olsun inşallah
günaydın sabah şekerim
evet bi kaç gündür sayfaları sadece ben dolduruyorum malesefkimsecikler kalmamış topikte sen nasılsın tatlım işler güçler nasıl
benim bugun mısafirim var inşallah erkenden damlamazlar butun işlerim duruyoaksama gelin dedim ama
selam canlarherkeslere selambugun ıkılı teste dr gıttık dr amca erkege benzettım dedı sızınlede paylasayım dedımrabbım hayırlısını versın hepımız ıcın
kızçelerimmmmmm herkeslereee günaydınnnnnnn....
nasılsınız bakalımmmm.. herkess iyi miiii..... ara ara gelip bakıommm gündüzz ama kimsecikler olmuyoo.. ben yokken de herkes toplanıyooo :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?