- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.861
canımm nasılsın... teyzoşş nasılll
iyiyiz cnm.sen nasılsın?nasıl gidiyo.bebişin kalp atışlarını duydunuzmu
iyiyiz cnm sen nasılsın?sana yazdım ama görmedin galiba.bizimde kontrolumuz vardı bugün.bebiş iyiymiş çok şükür.artık yavaş yavaş hareket etmeye başlamış.haftayada ikili test yaptırcaz.inş sonucu iyi çıkar.senin nasıl geçiyo hamilelik.kalp atışlarını duydunuzmu bebişin
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim :) 9 aydır evliyim ve kondomla korunuyorduk.geçen ay yumurtlama günümden iki gün sonra korunmayı bıraktık.bu ay genel bi kontrol için doktora gittim e yumurtlama oldugunu söyledi ayın 19 unda.benim hesaplarıma görede yumurtlama günüm ayın 19 uydu.yumurtlaama gününde ve öncesinde bendede esnek beyaz akıntı oldu.dün bu akıntım kesildi bugünse sapsarı koyu kıvamlı akıntı geldi fakat çok değil ve ateşimin çıktıgını hissediyorum.deneyimlerinize dayanarak soruyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
kuzucummm napıyosunnnnn
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
Kızcelerim nasilsinizz gelemedim bugun yaniniza .kocisle duvarlari sildik daha dogrusu bana yaptirmadi el altnda calstm geri kalan camlar kapilar dolaplar kiyafetler ohoo cokmus beyaa.ablam geldi beraber yaptk bunlarida tabi kolay olmadi balkonlar camlar batms durmdaydi binada tadilat vardi tamamen bitti cok sukur bir aydr suruyordu.resmen kaziyarak temzledik.bu arada kahverengi akinti gelmis durmus tabi belim karnim cok agryor yorgunluktanmidr ndir.esimde cok kiziyor neden kendni yoruyorsun olacagi varsada gider yine dyebakalm 3 gunum kaldi kirmizilara test yapsammi ki acaba karamim sernesim siz yaptnizmi hic :26:
Iyi akşamlar kızlar. msafirletm var gelemedm..smdi bi hber vereym dedim.iki dayimin hanmlari bide kendi ablam var.
Yarin beraber gtcez onlarla hftasonu olmayabilir im
Opuym sizleri smfi ckmam gerek
selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa
Eki Görüntüle 783859
selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa
Eki Görüntüle 783859
maşallah canım çokkk tatlı allah nazarlardan saklasın uzun ömür versin sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip canımm...
tsk ederımmm cnm hayırlısıyla dgoorursun sendeeeee...
Amanda amann dudagini büküsüne bak sunuunncok guzel bisey canim bu yaa canim benm Allah anali babali buyutsun size bagislasin melegini.acisini yasatmasinn darisida bizlere insallah.aminn.....
Amanda amann dudagini büküsüne bak sunuunncok guzel bisey canim bu yaa canim benm Allah anali babali buyutsun size bagislasin melegini.acisini yasatmasinn darisida bizlere insallah.aminn.....
amin canım inşallah hayırlısıyla bakalımm zor mu bakması canım nasıl gidiyor bebek büyütmek zor olsada uykusuz kalınsada değer herhalde bebeğin bir gülüşünee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?