Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Evt canm onemli olan mutluluk huzur skma canini birgun bzde saglam pozitfleri gorcez.evt oyle yapaydin keske
inşallah canım inşallah ben hiç göremedim onu
Bnde ooylece susmak isyiyorum.kmseyle konusmak istemiyorumm. hatta telfnumu cevrm disi yaptm kimse ulasamiyor.hastane isleri icn filan cok ariyorlar bu aralar kmsenin yardmina kosasmda yok.biktimm

aksine bende yalnızlıktan bıktım cok yalnızım telefonlada olmuyo ayda 2000 dk yetmiyo bile
gulbisim buarada senin yaş kaçtı zormu senin bölümün hastanede

Karamm gel antebe kiz ben seni gotureyim buradaki meshur heryerden geliyorlar.urfada da var.cok duydum once Allah snra bunun dualari sayesnde oldu dye.evt boynumuzda yada ic camasirin icine.tenine degcek yani.bolbol felak nas oku ayetel kursi dilnden dusrme bunlari

İnsallah bu ay goruruz canm yasim 24.kardiovaskuler yogun bakmda calistim5 yil orasi cok.zordu ama cok sey ogrndim sertifikasini filan aldm.snrada dialize gectim diyaliz rahat cok sukur.1,5 yildrda burdaym iste.

İnsallah bu ay goruruz canm yasim 24.kardiovaskuler yogun bakmda calistim5 yil orasi cok.zordu ama cok sey ogrndim sertifikasini filan aldm.snrada dialize gectim diyaliz rahat cok sukur.1,5 yildrda burdaym iste.

zorda olsa mesleğin cok güzel benm hiç aklıma hemşire olmak gelmemişti zmanında nedense ama simdi olsa hemsire olmak ısterım ama tren kactı coktan

Canim uzme kendini tamam mi umidimiz bidahaki aya. Gt bi tahlillerini yaptir bitanem. Bu arada benim internt gtti yk teldn gryrm boylede cok zor oluyo ya
Ah gulbisim ben oralari cok merak ediyrm gelmek istiyorum ama esim gotrmuyo beni. Ins vesile olsun canim ben cok inanyrm boyle seylere bakalm bende buralardan bulmaya caliscam

Amin canm amin.evt snde bul git biran once.:26:

inşallah ümidimizi kaybetmemliyiz bakalım bi daha gideyim bakalım bu doktor ne dicek
Kotu yonleride var guzel yonleride var iste hersey nasip kismet.braz yipratici ama iste onada alistik:44:

Allah kolaylıklar versin canım tabi herseyin bi zor tarafı vardır

canbonlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
nassınız iyimisiniz kuzu kulaklarım
anca internt bulabildimmmburada net yok ama ttnet ten istanbuldaki bizim evin şifresi üzerinden bağlantı kurulabiliyormuş aklınızda bulunsun ttnet kullanıcısı iseniz yada buradamı o şekil biliyorumanca öğrendik böyle olduğunu
çok özlemişim ya rüyalarımda dolanıyosunuz vallageçmişi çok okuyamadım biraz beğeni yaptım eve gelince geri dönüp okurum yavaş yavaş
scorcipim kuzum üzme kendini emi Allah rahmet eylesin sakın ağlayıpta teyzoşumu üzme anlıyolar biliyosun bitanemrabbm yardımcınız olsun inş
habibtemmm meleğin çok tatlı rabbım nazarlardan korusun inş allahım isteyen herkese bizlerede nasip eylesin böyle meleklerdençok tatlı bu kızçe yaaaakaramım hemşirem eşlerinizlemi tartıştınız vurun kızçelerim kafalarınaevde sizin sözünüz geçsin bırakın herifleri düzelir inş herşey..seremcemim rahim filmin nasıl geçti okuyamadım kuzum ya:26:gonzalezimn misafirleri varmışşşkolay gelsın bıtanem
meddim ruh ikizim daha yokmu ya yoksa benmı goremedımhepinizi çok öpüyorum canbonlarım şimdi çıkma zamanı kimseciklerde yok topıktengasgım kızçem hissetmeye başlamışın testte guızel çıkış çok sevındım canbonum
bende çok iyiyim bu arada ..bizim fındık hergun buyuyor artık hıssedıyorum.hergun 3-4 saatte bir tekme atıp kaçıyor.bugün tekmeleri biraz daha uzun sürdü boy attı sanırımartık duyamadığım zaman korku sarıyor malum günlük yaşantımdan daha bı farklı yoruluyorum birşey olcak dıye tırmıyorum degıl ama rabbime emanet gıdıyoruz bakalımtatil güzel kızçelerim hava cok sıcak burada.hep gölgedeyimdarısı sizlere inş hem bebişin hem tatilinsizi çok seviyorum ..şimdi cıkım 2 suda tepineyim yıne gelırım fırsat buldukça kendınıze ıyı bakın emiii

canbonlarım yine ben
şimdi esas elti aradı hani benle uğraşan küçük olan yokmuhamileymişdaha spirali çıkaralı 2. ayıallahım kucağına almayı nasip eylesin ama sonunda bana yetişdi hep istedim benle uğraşmasın benden önce olsun büyütsün 2.çocugunuda ama nasip değilmişgerçi biyandanda iyi oldu apartmanda 2 bebek olunca belki bana fazla damlamaz kayganalardirek esas eltiye postalarım hele bide onun 2.cisi kız olursa kayganalar benim fındığıma elini bile sürmezlerne kötüyüm ben yaa kendimden korktum bi anAllahım sizlerede nasip eylesin inşallah

bu arada net sadece havuz başından çekiyorbizim ev en tepede olduğu için oraya gelmiyor net artık yarın yine girerim kızçelerim sizi seviyorum bazen geceleride girerim az kaldı zaten cuma günü kısmetse evimdeyim inşallah

iyi keyifler iyi tatiller canbonum ...ne güzel tekmeleri hissetmek ya bende korkuyorum bazen hissetmeyince çikolata yiyorum sonra hareket ediyor canım ...özledikk valla biz iyiyiz sen nasılsın canım kendine dikkat et miniği okşa benim yerime

Hosgeldin kizcem iyi tatiller.oh gez eglen keyfine bak.teyzos buyumusde tekmemi atiyormus masallah findigima Allah bagslasin yigenciginizi darisida basimiza artik evt arada tartisiyoz ama stresten iste bebisler gelmiyor ya geriliyoz bzde baristik ama cok sukur ben cok srviyorum kocisimi kizcem meddim gelmedi hic ya bnde mrk ettm simdi :26: balm yine gel bekleriz cabuk gel.kendne ii bak optm.

Hakkimda ne dediler bakalim ne duydun hakkimda sukur bende iyiyim .. ozledim buranin ortamini ama kimseler yok

Valla birileri seni soruyordu ama gurbetkiz nerelerde acaba coktandir ugramiyor falan diye hangi kizceydi tam hatrlamiyorum :26::26:evet ya buranin ortami bir baska gercek arkadaslik var herne kadar sanal ortam olsada cok guzel dostlar ediniyorsun

Valla birileri seni soruyordu ama gurbetkiz nerelerde acaba coktandir ugramiyor falan diye hangi kizceydi tam hatrlamiyorum :26::26:evet ya buranin ortami bir baska gercek arkadaslik var herne kadar sanal ortam olsada cok guzel dostlar ediniyorsun

saka sina sordum canim bende zatenn buranin ortami gercekten farkli .. ahh ahh cok gulduk ve agladik buralarda bizz

canım benimm ne güzel tadını çıkar güneş kum denizminişimizede iyi bak annesiiöpüyorum senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…