- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.941
sana yetişmek için baya ugraşmışşcanbonlarım yine ben
şimdi esas elti aradı hani benle uğraşan küçük olan yokmuhamileymiş daha spirali çıkaralı 2. ayı allahım kucağına almayı nasip eylesin ama sonunda bana yetişdi hep istedim benle uğraşmasın benden önce olsun büyütsün 2.çocugunuda ama nasip değilmiş gerçi biyandanda iyi oldu apartmanda 2 bebek olunca belki bana fazla damlamaz kayganalar direk esas eltiye postalarım hele bide onun 2.cisi kız olursa kayganalar benim fındığıma elini bile sürmezler ne kötüyüm ben yaa kendimden korktum bi an Allahım sizlerede nasip eylesin inşallah
gurbetim nerelerdersin kuzum sen özlettin kendiniiSelam arkadaslar uzun suredir yoktum, yeni arkadaslar gelmis galiba hosgelmisler.. nasilsinizzz? ne var yok buralarda...
gurbetim nerelerdersin kuzum sen özlettin kendiniiçalışıyomusun yoksa:44:sık sık gel özletme kendini balımm
saka sina sordum canim bende zatennburanin ortami gercekten farkli .. ahh ahh cok gulduk ve agladik buralarda bizz
Sanada gelim bitanem sen yuklusun yorma kendinihatta cikacaksaniz fazla ugrasmayin.bizm guya kira ama resmwn kazidik :2:
sağolasın kızçemiyi keyifler iyi tatiller canbonum ...ne güzel tekmeleri hissetmek ya bende korkuyorum bazen hissetmeyince çikolata yiyorum sonra hareket ediyor canım ...özledikk vallabiz iyiyiz sen nasılsın canım kendine dikkat et miniği okşa benim yerime
Selam arkadaslar uzun suredir yoktum, yeni arkadaslar gelmis galiba hosgelmisler.. nasilsinizzz? ne var yok buralarda...
ya kuzum büyüyor bizim sıpada darısı seninle olsun inşallahHosgeldin kizcem iyi tatiller.oh gez eglen keyfine bak.teyzos buyumusde tekmemi atiyormusmasallah findigima Allah bagslasin yigenciginizi darisida basimiza artik evt arada tartisiyoz ama stresten iste bebisler gelmiyor ya geriliyoz bzde baristik ama cok sukur ben cok srviyorum kocisimi kizcem meddim gelmedi hic ya bnde mrk ettm simdi :26: balm yine gel bekleriz cabuk gel.kendne ii bak optm.
ya kuzum uğraştı uğraştı sormasana yetişmek için baya ugraşmışşAllahım tamamına erdirsin canımm senin kv sanırım kız cocuklarını seviyolar amin canım ALLAhım isteyen herkese nasip etsin
kızçeleriiimmmm...
biz dün dr ye gittk... pıt pıt ları duyduk çok şükürrr... burada hep pıt pıt diyoruz ama orada pıt pıt pıt pıt yapıyor
çok güzeldi... darısı isateyen bekleyen tüm kızçelerime olsun inşallahh... öpüyorum siziiii
Rabbim hep guldursun yuzumuzu sevincten de aglatsin insallah
sağolasın kızçemya bende çikolatayla kandırıyorum eşim diyorki çocuğu kandırmasana insanı korku sarıyor ama bu 2 gündür daha farklı büyüyolar çok şükür ngasgım darısı diğer kızçelerimize olsun sen nasılsın iyimisin
hoşgeldin
biz geldik ama kimsecikler yokki
selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa
Eki Görüntüle 783859
kuzum valla yavaşş yavaşş camlarıı sildim.. perdeleri de 2 günde yıkarım akşam işten gelice.. mutfak dolaplarının alt kapakları sildim.. bir ara da üst kapakları silicem.. yapamıyorum ben iş. deli oluyorum.... Hayırlısıylaa sizin bebişler de gelsin.. hepbirliktee pis pis oturalımm
kızçeleriiimmmm...
biz dün dr ye gittk... pıt pıt ları duyduk çok şükürrr... burada hep pıt pıt diyoruz ama orada pıt pıt pıt pıt yapıyor
çok güzeldi... darısı isateyen bekleyen tüm kızçelerime olsun inşallahh... öpüyorum siziiii
kuzularm nasılsınız bakemm bende iim nihayet evime gelebildim 25 gündür kaynananın yanınndaydık malum eşimde biraz rahtszdı tatili orda geçirdikkk umarım herkes iyidir... piriorm kuşum demek pıt pıtları gördünn ayyyy teyzesi yesin onu:)))
Hosgeldin canm nasilsinhade gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?