Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sana yetişmek için baya ugraşmışşAllahım tamamına erdirsin canımmsenin kv sanırım kız cocuklarını seviyolaramin canım ALLAhım isteyen herkese nasip etsin

Sanada gelim bitanem sen yuklusun yorma kendini hatta cikacaksaniz fazla ugrasmayin.bizm guya kira ama resmwn kazidik :2:

kuzum valla yavaşş yavaşş camlarıı sildim.. perdeleri de 2 günde yıkarım akşam işten gelice.. mutfak dolaplarının alt kapakları sildim.. bir ara da üst kapakları silicem.. yapamıyorum ben iş. deli oluyorum.... Hayırlısıylaa sizin bebişler de gelsin.. hepbirliktee pis pis oturalımm

kızçeleriiimmmm...

biz dün dr ye gittk... pıt pıt ları duyduk çok şükürrr... burada hep pıt pıt diyoruz ama orada pıt pıt pıt pıt yapıyor

çok güzeldi... darısı isateyen bekleyen tüm kızçelerime olsun inşallahh... öpüyorum siziiii

kuzularm nasılsınız bakemm bende iim nihayet evime gelebildim 25 gündür kaynananın yanınndaydık malum eşimde biraz rahtszdı tatili orda geçirdikkk umarım herkes iyidir... piriorm kuşum demek pıt pıtları gördünn ayyyy teyzesi yesin onu:)))

sağolasın kızçemya bende çikolatayla kandırıyorumeşim diyorki çocuğu kandırmasanainsanı korku sarıyor ama bu 2 gündür daha farklı büyüyolar çok şükür ngasgım darısı diğer kızçelerimize olsunsen nasılsın iyimisin
Selam arkadaslar uzun suredir yoktum, yeni arkadaslar gelmis galiba hosgelmisler.. nasilsinizzz? ne var yok buralarda...
hoşgeldin

ya kuzum büyüyor bizim sıpada darısı seninle olsun inşallaholur canım arada hiç kafana takma.bazen tartışmalarda evliliğin tuzu biberi meddimi çok merak ettım iyice şimdi en son annesinde değilmiydi bu kızçe:26:
sana yetişmek için baya ugraşmışşAllahım tamamına erdirsin canımmsenin kv sanırım kız cocuklarını seviyolaramin canım ALLAhım isteyen herkese nasip etsin
ya kuzum uğraştı uğraştı sormahatırlıyormusun her kıstım kaybolduğunda spiralini çıkarıyordusonunda muradına erdi nediyeyim kayganalar kız seviyorlar benimkini erkek duyunca biz sevmeyiz dediler bende allah razı olsun demiştimbakalım bizim asıl sorunlar doğumdan sonra başlıcakkızçem cok az kaldı doğumuna ya

gözümüz aydın demek pıt pıt pıt pıt heeeilahi priorim

Rabbim hep guldursun yuzumuzu sevincten de aglatsin insallah

Amin canim ..

biz geldik ama kimsecikler yokki

Hayalotum benim .... hosbulduk canim .. nasilsin?

Alpinimmmmmmm...habiptem maşallah hemde 41 kere..
Allahim en güze gunlerini sana saglikla gostersin insaAllah... opyorum ikinizi de

Selam herkese...nasilsiniz kizlar..biz eww döndük az once smdi de telden yaziuorum..
Bitek habipteme alinti yapabldm.pc olaydi rhat herkesr alinti yapabilirdm..
Bu arada.... gurbetkiscem gelmis..Nerelerdesin sen bakimm
Hayalotum ugramis tatilin guzrl geciyo anlasildi..ins cumagunu ewinden yazabilirsin kiscem..
Kln im grlmis..hsgeldn balom nassin bakim..selencelkimle arada 1hafta var . O önde srnden. İnşallah habiptem gbi güzelce dgum yapabilirsiniz
Priorim.kusum dgum gununde gecti.. mewla sana o pit pitlari yolladı. .ne güzel yeni yaşın da melegin kucagnda olcak ins
Gulbisim... seremcemim...karamim... sernesim.sizlerde iyisinizdir ins. Yazdıklarınızı tam okuyamadm...yarin bkarim inş

Bana gelicek olursak...cumartesi aksamndan beri kafam bi ton..üzüldügum şeyler oldu. .bgunse agladim..elimden bu gelio anca. .
Bazrn bu tür seyler olmayınca çocuk olsun ck istyom..ama bu uzuldgimseyler olunca da gözüm hcbse gormuuo..olmasin isyemiuom diyom.
Hatta ben bile offff...geldimi hepbir gelir..ailem esim..hersru tuz biber..nfret eediyorum bazen..kimseyo goresim gelmiyo. .

Buarada adetimbitti..canım ne calismak istyo ne bse.bu hale her geldgimde hayattan kopuyorum ne olcalsa olsun dyebiliyorum..
Nysr kızlar ksra bakmayın ck doluyum. ..

Allah kolaylik vesin bitanem.amin amin olsunda temizlik kalsin.zaten bu yaptigi bir yil yeter bze yani buyuk tmizlik olarak

Kizcem hosgeldin.biz iyiyiz cok sukur.senin kafan neden dolu neye uzuldunki ins kotu bisi olmamistir :26: uzme kendini lutfen bigun o da olcak ins.umudunu yitirme karamsarliga dusme.herseyde bir hayir var kolay deilbiliyorum ama iste sabirr...

Masallah canm darisida kucagina almak olsn ins

Hosgeldin canm nasilsin hade gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…