- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.961
iim canım kasık ağrılarım var biraz adetime 3-4 gün kaldı
iyiyim canım benm sen nasılsın dünAmin canim ..
Hayalotum benim .... hosbulduk canim .. nasilsin?
memleketteydim geldim ama kimse yokmuşşşş
kızlar neden kimse yazmıyo yazdklrıma kmse görmüyor sanırım
ya kuzum büyüyor bizim sıpada darısı seninle olsun inşallaholur canım arada hiç kafana takma.bazen tartışmalarda evliliğin tuzu biberi meddimi çok merak ettım iyice şimdi en son annesinde değilmiydi bu kızçe:26:
ya kuzum uğraştı uğraştı sormahatırlıyormusun her kıstım kaybolduğunda spiralini çıkarıyordu sonunda muradına erdi nediyeyim kayganalar kız seviyorlar benimkini erkek duyunca biz sevmeyiz dediler bende allah razı olsun demiştim bakalım bizim asıl sorunlar doğumdan sonra başlıcak kızçem cok az kaldı doğumuna ya
gözümüz aydın demek pıt pıt pıt pıt heee ilahi priorim
iyiyim canım benm sen nasılsın dün
klnim hoşgeldinizzz
kim yazmıyo de bakem çekem saçcıklarından
İns adetin gelmez bu ay hadi hayirlisi.benmde gunum dundu olmadm daha ama karnm agriyor olcam galiba
kızlar ben geldim.nasılsınız bakem?
canım iyiyiz sen nasılsın bebiiş nasıll ay benim bebekte dursaydı doğum tarihlerimz aynı olucaktı
bizde iyiyiz çok şükür cnm.3 gün önce grip oldum çok ağır bişekilde bide üstüne bademcikler şişti.atlatmaya çalışıyoruz.cnm Rabbim en kısa zamanda yine nasip eder inş hayırlısıyla.tedavi falan oluyomusun.
Selam herkese...nasilsiniz kizlar..biz eww döndük az once smdi de telden yaziuorum..
Bitek habipteme alinti yapabldm.pc olaydi rhat herkesr alinti yapabilirdm..
Bu arada.... gurbetkiscem gelmis..Nerelerdesin sen bakimm
Hayalotum ugramis tatilin guzrl geciyo anlasildi..ins cumagunu ewinden yazabilirsin kiscem..
Kln im grlmis..hsgeldn balom nassin bakim..selencelkimle arada 1hafta var . O önde srnden. İnşallah habiptem gbi güzelce dgum yapabilirsiniz
Priorim.kusum dgum gununde gecti.. mewla sana o pit pitlari yolladı. .ne güzel yeni yaşın da melegin kucagnda olcak ins
Gulbisim... seremcemim...karamim... sernesim.sizlerde iyisinizdir ins. Yazdıklarınızı tam okuyamadm...yarin bkarim inş
Bana gelicek olursak...cumartesi aksamndan beri kafam bi ton..üzüldügum şeyler oldu. .bgunse agladim..elimden bu gelio anca. .
Bazrn bu tür seyler olmayınca çocuk olsun ck istyom..ama bu uzuldgimseyler olunca da gözüm hcbse gormuuo..olmasin isyemiuom diyom.
Hatta ben bile offff...geldimi hepbir gelir..ailem esim..hersru tuz biber..nfret eediyorum bazen..kimseyo goresim gelmiyo. .
Buarada adetimbitti..canım ne calismak istyo ne bse.bu hale her geldgimde hayattan kopuyorum ne olcalsa olsun dyebiliyorum..
Nysr kızlar ksra bakmayın ck doluyum. ..
sllmm kızlarr ben geldimm nasılsınız bakalım gülbiş 3 gün kalmış inşallah hamilesindir canım keserimm sende hoşgeldin nasılsın belki hamilesindir ber gebelik testi alıp yapsana adete yakın dönemlerde yapılırsa ovulasyon testi hamilelik çıkıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemem hadi hayırlısı inşallah sende hamilesindir canımmm...
hayalot gelmiş gitmiş sanırım iyiyim ben canım ne olsun evde can sıkıntısı işte
priorim nasılsınn yoğun işlerin galiba gözün aydın canım pıt pıt pıt pıtları duymuşun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
herkese öpücükler gönderiyorum butun kızlara
yaaa kızlar bişy dycem adetime 3 gün var bende de test yoktu ovulasyn testi yaptm iki çizgide koyu anlamadım bi sayfada okumuştum ovulasyon testlernde 2 çizgide koyu olursa hamileleik olabilir demişlerdi bakalım ne olucak:))
Evt canm bnde duymustum :) ins vardir bnde smdi idrar testi aldm eve gecnce yspim ovu testte var ikisini yapim bakim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?