Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım bıse solıcem ablamın 6 tane cocugu var takvım yontemını kullanarak bu kadar korunmus

dıyokı adetıme 3 gun kala yumurtlamısım heralde 4.cocuguna adetten 3 gun once hamıle kalmıs cok emın bı sekılde soyluyo hemde ama ne bılım olurmukı ınsallah hamılesındır canım

ooow muzık ogremenı cok eglencelı

asılama yaptırcaktın nerelerdesın kuzum cok merak edıyorum umarım hersey yolundadır:26::26::26::26:

hakkımızda hayırlısı olsun canımmm oooooo demek 6 tanee haaaa ayyy ne güzelll yaaa:)))))) valla belkide 2. kez yımırtladım:))))))bilemiycemmmm evet yaaa müzik öğretmeniyim çook eğlenceli branşımı seviyorum:))))işin ilginç tarafı atandığım okulun müdürünü geçen sene öğretmenler korosu oluştrdum konser vermiştm müdür oaraya gelip kaval çalmştııı tabi ben blmyrdum o müdür olduğunu demin tesadüfen öğrendimmm okulun sitesine girdim müdür kmmş dye bi baktım kiii aaaaa şok oldum:))) yani müdürümüzde müzik öğretmeniymş oooohhh neee güzelll demiii:))))

hayırlısı olsun keserim beklicez napıcazzz... atamanda hayırlı olsunn çok sevindim senin adına...

valla ha milletin kocası üzrine ceket atsa hamile kalıyo bende tık yok bazen eşime diyoruum bırak beni hhastayım ben olmucak herhalde diyorum kızıyo bana. herkes hamile bide canım dışarı çıkıyorum 5 kişiden en az 2si hamile eşime bak diyorum sen kafana takıyosun hep o yüzden hamileleri görüyosun diyo. Allahım en kısa zamanda bizede nasip etsin inşallahhh

karamm çokk saol canım inşallah gelicek bebeklerimiz ama demkki daha vakti var:)))

Karam hosgeldin canm gelnemis krmizilar ins vardir canm yaa.bnimde bilmiyorum kan testi yaptirmadan umutlu olamiyorum insan korkuyor iste.:26: uzme tatli canini olur ins umut var yinede.hocaya gidin canm gidin iyi olur

Evt canm bnde inaniyorum zaten inanirsan olurmus.git kizcem sende git onmli byle seyler.iyi insanlarin saf temiz kalpli gecegunduz ibadetle ugrasanlarin duasi makbul olur.bnimki kesinlessin tutunursa varya hepinizi getirttirecem buraya

canımmm tebrik ederimm.. eve yakın olmuşş rahat rahatt gidip gelirsin..

kırmızılar gelmediyse hala umut var... geç çıkıyoo idrar da.. erkek gebelik testi mi yaptın:44:

Karam hosgeldin canm gelnemis krmizilar ins vardir canm yaa.bnimde bilmiyorum kan testi yaptirmadan umutlu olamiyorum insan korkuyor iste.:26: uzme tatli canini olur ins umut var yinede.hocaya gidin canm gidin iyi olur

hoşbuldum gülbişimmm gelmedi daha canım ama ne bileyim yaa çok huzursuzum. stresten midir nedir bacaklarıma kramp giriyo kasılıyo. inşallah bu ay tutmuşturda dünyalar benim olur... ne zaman yaptırcan sen kan testi canım inşallah bebişin senledir git yaptır şu testide bende meraktan ölmeyeyim burdaa hoca bulamıyorum ki canım burda yaa dedim ya kaynanamda başkasına koşar yardıma ama gelince tık yok. bakalım tekrar söylicem

Stres yapma kuzum Allahin dedigi olur.benim koca bugun isten gec cikiyor arabada yok babama brakti kendin tek gtme dedi zaten is cikisida yetisemiyorum.yarinda hocaya tekrar gtcem uc gun gecerse gel dmisti dugunde var.persembeye kaldi arik bnde sabirsizlaniyorum o cadi kaygana yokmmu cadi niye goturmuyor seni ya israr et braz.karam nerdeydin sen smdi :26:

selamlarrrr evliliğimiz 1 yılı devirdi bizde bebiş istiyoruz artık 2 aydır denıyoruz henuz olmadı :44: bu aykı hastalıgıma cok yaklastım 2 3 gundur mıdem bulanıyor ama sıcaktanda olabılır testi ne zaman yaptırsam bilemedim heycanlıyım cok :)

Hosgeldin canm hakknda hayirlisi olsn ins gelir bebisin bu ay stres yapma sakn.braz bekle istersen hemen cikmayabiliyor.ama erken gebelik testi varya onda cikabilir kacgun var adetine.bnce sakin ol ve bekle :))

aynısını bende yapıyorum esımde aynısını dıyo ben neden gormuyorum dıyo az önce kızkardesımle konustum oda 2yıllık evlı nerdeyse bı bos gebelık gecırdı oda kalamıyo ama o bana dıyokı sen kafayı sıyırmıssın masallah o bnm kadar takmıyo
Evt canm bnde inaniyorum zaten inanirsan olurmus.git kizcem sende git onmli byle seyler.iyi insanlarin saf temiz kalpli gecegunduz ibadetle ugrasanlarin duasi makbul olur.bnimki kesinlessin tutunursa varya hepinizi getirttirecem buraya
hhehheeh kızcem gelırımkı
canım bnm hayırlısı olsun test falan hemen yapma bence ben cok uzulmustum bekle adetın gecsın 1 gun hemen o zaman yap Rabbim gönlune gore versın kızcem

stres yapmamak elde değil canımmm...git bakalım ne diyecek hoca canım yazarsın bizede.
valla bi bilsem canım kendi soktu benim aklıma sübyanmış şuymuş buymuş şimdide ben hoca falan bilmiyorum diyo...
kocaelideyim ben canımm

Valla ayip etmis kizcm.bizmkilerde eltim cok soyledi durdu ama nedense bi turlu goturemedi.gecen gun kardesinin karisini goturmus el kiziyiz iste.beni ablamla enistem goturdu enistemin kuzeninin hanimi 4 dusuk yapms o hocayq gitmis onlardan adresi aldik.uzakmissin bana yoksa gelirdin antebe ben seni gotururdm kizcem ilcede zaten.keske bu taraflara gelebilseniz hem tanismis olurduk hemde gderdik hpcaya

ben ondan ümidi kestim canım diyorum ya o anca kendini gezdirsin... keşke yakın olabilseydim ve gelme imkanım olsaydı canım ne güzel olurdu dediğin gibi hem senle tanışmış olurduk. 1 taşla 2 kuş vurmuş olurdum
bide ben hala adet olmadım canım ya afedein sanki hep altııma etmiş gibi çamaşırım ıslak wcye gidip bakıyorum bişey yok. uykumunda maşallahı var yatktan kalkamıyorum bacaklarım kasılıyo hep. acaba mı diyorum ama nerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…