- 15 Eylül 2012
- 8.389
- 6.844
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.081
tatlım adetime 2 gün var ben sanmıyorum olsa çıkardı ama anlamadığım neden ovulasyon testi çift çizgi çıktı ikiside aynı koyulukta....canım ben branşçym müzik öğretmeniyimm:)))teşekkrler güzel dileklern için...
canım bıse solıcem ablamın 6 tane cocugu var takvım yontemını kullanarak bu kadar korunmus
dıyokı adetıme 3 gun kala yumurtlamısım heralde 4.cocuguna adetten 3 gun once hamıle kalmıs cok emın bı sekılde soyluyo hemde ama ne bılım olurmukı ınsallah hamılesındır canım
ooow muzık ogremenı cok eglencelı
hayırlısı olsun keserim beklicez napıcazzz... atamanda hayırlı olsunn çok sevindim senin adına...slm kızlar ben geldim.... evde gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı demekki daha zamanı var bizim sıpanınn:))) neyse canımı sıkmıyorum napalım bu işlerde kısmet:)) bu arada atamalrda belloldu nihayet merkeze geldim evime yakın bi okul olduuu:)))1
valla ha milletin kocası üzrine ceket atsa hamile kalıyo bende tık yok bazen eşime diyoruum bırak beni hhastayım ben olmucak herhalde diyorum kızıyo bana. herkes hamile bide canım dışarı çıkıyorum 5 kişiden en az 2si hamile eşime bak diyorum sen kafana takıyosun hep o yüzden hamileleri görüyosun diyo. Allahım en kısa zamanda bizede nasip etsin inşallahhhgercekten yasamayan bılemez benım ablamda hep kazayla oldu dıyo nasıl oluyosa artık o kazaya bızde kurban gıtsek dıyorum
ben dun bı alısverıse cıkayım dedım ya sankı herkesın kucagında bı bebkgözlerim doldu valla cok kotu oluyorum bende
tatlım adetıne varsa cıkmaz zaten atamanda hayırlı olsun hadı bakalım yenı egıtım ogretım yılında sana ve ogrencılerıe basarılarkacıncı sınıfları okutuyosun sınıf ogretmenımısın yoksa bransmı
hayırlısı olsun keserim beklicez napıcazzz... atamanda hayırlı olsunn çok sevindim senin adına...
valla ha milletin kocası üzrine ceket atsa hamile kalıyo bende tık yok bazen eşime diyoruum bırak beni hhastayım ben olmucak herhalde diyorum kızıyo bana. herkes hamile bide canım dışarı çıkıyorum 5 kişiden en az 2si hamile eşime bak diyorum sen kafana takıyosun hep o yüzden hamileleri görüyosun diyo. Allahım en kısa zamanda bizede nasip etsin inşallahhh
Canim hakkinda hayirlisi olsn belkide vardir hele dur daha erken.ins gwlicektir en yakn zamandaatamanda hayirli olsuuunn
canım benim hadi gözün aydın nete alısınca gırememk cok kasıyo ınsanı evet haklısın baska doktora gıdıcem nasıpse capayaklomene basladım bakalım hayırlısı inşallah gelmez adetin bi test alda yap bakalım
hosbuldum canım inşallah kızcem hocaya gıttınya duaların gucune cok ınanıyorum aksam kaynanm gelınce dıcem benıde gotursun varmıs bı hoca burda inşallah bebişine bişe olmaz bu sefer kuzucum
teşekkürler canım evime yakın bir okula atandım:)))tabii canım hayırlısı olsun bekleyip görcezz...
slm kızlar ben geldim.... evde gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı demekki daha zamanı var bizim sıpanınn:))) neyse canımı sıkmıyorum napalım bu işlerde kısmet:)) bu arada atamalrda belloldu nihayet merkeze geldim evime yakın bi okul olduuu:)))1
Karam hosgeldin canm gelnemis krmizilar ins vardir canm yaa.bnimde bilmiyorum kan testi yaptirmadan umutlu olamiyorum insan korkuyor iste.:26: uzme tatli canini olur ins umut var yinede.hocaya gidin canm gidin iyi olur
hoşbuldum gülbişimmm gelmedi daha canım ama ne bileyim yaa çok huzursuzum. stresten midir nedir bacaklarıma kramp giriyo kasılıyo. inşallah bu ay tutmuşturda dünyalar benim olur... ne zaman yaptırcan sen kan testi canım inşallah bebişin senledirgit yaptır şu testide bende meraktan ölmeyeyim burdaa hoca bulamıyorum ki canım burda yaa dedim ya kaynanamda başkasına koşar yardıma ama gelince tık yok. bakalım tekrar söylicem
selamlarrrr evliliğimiz 1 yılı devirdi bizde bebiş istiyoruz artık 2 aydır denıyoruz henuz olmadı :44: bu aykı hastalıgıma cok yaklastım 2 3 gundur mıdem bulanıyor ama sıcaktanda olabılır testi ne zaman yaptırsam bilemedim heycanlıyım cok :)
aynısını bende yapıyorum esımde aynısını dıyo ben neden gormuyorum dıyo az önce kızkardesımle konustum oda 2yıllık evlı nerdeyse bı bos gebelık gecırdı oda kalamıyo ama o bana dıyokı sen kafayı sıyırmıssın masallah o bnm kadar takmıyohayırlısı olsun keserim beklicez napıcazzz... atamanda hayırlı olsunn çok sevindim senin adına...
valla ha milletin kocası üzrine ceket atsa hamile kalıyo bende tık yok bazen eşime diyoruum bırak beni hhastayım ben olmucak herhalde diyorum kızıyo bana. herkes hamile bide canım dışarı çıkıyorum 5 kişiden en az 2si hamile eşime bak diyorum sen kafana takıyosun hep o yüzden hamileleri görüyosun diyo. Allahım en kısa zamanda bizede nasip etsin inşallahhh
hhehheeh kızcem gelırımkıEvt canm bnde inaniyorum zaten inanirsan olurmus.git kizcem sende git onmli byle seyler.iyi insanlarin saf temiz kalpli gecegunduz ibadetle ugrasanlarin duasi makbul olur.bnimki kesinlessin tutunursa varya hepinizi getirttirecem buraya
canım bnm hayırlısı olsun test falan hemen yapma bence ben cok uzulmustum bekle adetın gecsın 1 gun hemen o zaman yap Rabbim gönlune gore versın kızcemselamlarrrr evliliğimiz 1 yılı devirdi bizde bebiş istiyoruz artık 2 aydır denıyoruz henuz olmadı :44: bu aykı hastalıgıma cok yaklastım 2 3 gundur mıdem bulanıyor ama sıcaktanda olabılır testi ne zaman yaptırsam bilemedim heycanlıyım cok :)
Stres yapma kuzum Allahin dedigi olur.benim koca bugun isten gec cikiyor arabada yok babama brakti kendin tek gtme dedi zaten is cikisida yetisemiyorum.yarinda hocaya tekrar gtcem uc gun gecerse gel dmisti dugunde var.persembeye kaldi arik bnde sabirsizlaniyorumo cadi kaygana yokmmu cadi niye goturmuyor seni ya israr et braz.karam nerdeydin sen smdi :26:
stres yapmamak elde değil canımmm...git bakalım ne diyecek hoca canım yazarsın bizede.
valla bi bilsem canım kendi soktu benim aklıma sübyanmış şuymuş buymuş şimdide ben hoca falan bilmiyorum diyo...
kocaelideyim ben canımm
Valla ayip etmis kizcm.bizmkilerde eltim cok soyledi durdu ama nedense bi turlu goturemedi.gecen gun kardesinin karisini goturmus el kiziyiz iste.beni ablamla enistem goturdu enistemin kuzeninin hanimi 4 dusuk yapms o hocayq gitmis onlardan adresi aldik.uzakmissin bana yoksa gelirdin antebe ben seni gotururdm kizcem ilcede zaten.keske bu taraflara gelebilseniz hem tanismis olurdukhemde gderdik hpcaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?