Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bebeğimmm iyice bi araştırsan da sağlam bi doktora gitsen.. üzülme kuzummm.. gelecek bebişşşş

Gunaydin kizceler nasilsiniz ben dun kinada gobecikler attim ama cok yoruldum kocisle gelin damada sadic olduk.gece 2 de evdeydik cok sukur kanama filan olmadi karnm cok agridi cok korkuyorum.dugunumuzde carsamba gunu.en yakn arkadasm var burda onunda cuma kinasi cumartesi dugun ve yine sadicim.buralarda hala sadiclik var.yogun bir hafta geciriyorum anliycaniz ama oln bebisim bnimle olsn baska bisi istemem .gece eve dondugumuzde testler iyice koyulasmisti

Gülbis banada dua eder misin piorim Sende hamişler bana dua edin nolur bebeğim bu ay gelsin darısı bana ve diğer kızlara inşallah

çekeyimm ben halayıııı ti lililililililililiilililililil :118::118::118:

Allah ın izniyle birşey olmass kızçemmm...

Herkese günaydınnn :) Benim sizlere bi sorum olcak, yardımcı olabilirseniz çok sevinicem. 1 yıllık evliyim, bebek için henüz çalışmalarımız olmadı. Bu ay düşünüyoduk ama dişlerimi yaptırmam gerektiği için eylüle bıraktık. Hamile kalmak için yapılması gereken şeyler var mı? Ya da yapılmaması gereken. Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)

Gunaydin canm hosgeldin.hakkinda hayirlisi olsn.bnce bisi yapmana gerek yok bikac ay dene olmazsa gdersin.genelde oncesnde folik asit kullaniliyor .baskada biseeye gerek yok bnce.islerini yaptrmandada iyi dusunmussun.

bebeğimmm iyice bi araştırsan da sağlam bi doktora gitsen.. üzülme kuzummm.. gelecek bebişşşş
inşallah canım uzun bir muddet doktor yuzu görmek ıstemıyorum
ne guzel eglenmişsin kızcem
hakkından hayırlısı olsun bı kan testı yapta bakalım merak ettık

gunaydın canım dişlerini halletmen iyi olur senin için,hamile kalmak için yumurtlama gunlerını kacırma bide hemen ayaga kalkıp yıkanma bildiklerim bunlar ama bize bi faydası olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…