- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.041
kızcelerim nasılsınız bakalım 2gundur evde yoktum gelemdım yanınıza ozledım 2 gunde bıle bi sarılayı oncegulbısım keserım karamım adetiniz gelmediğine göre hala bi umut vardır
ben bugun gıttım doktora cok moralım bozuldu eve donerken otobus duragında aglıcaktım kendımı zor tuttum
gittiğim bütün doktorlar miyomlarımın gebelik oluşmaması için etki etmediğini söylemişlerdi şimdi ise gittiğim doktor oda aynı şeyi söylüyo ama 2 senedir hiç gebe kalamadıysan belkide bi etkisi var dedi hormon tahlili yap dedim gerek yok dedi klomen yazdı 12.gun gel dedı bakıcak catlamısmı dıye bıde ılacı ıstersen kullan dıyo neden adam akıllı bı doktor benı bulmuyo yada ben mı secıyorumistersen kullan dıyo ben yazdım yani gerek yok fazla oyalanma dıyo bence aldır mıyomlarını bide ne diyo hiç çocugun yok dımı şok oldum cunku mıyom amelıyatı hıc cocugu olmayanlara cıok gereklı degılse yapılmıyor bugune kadar sureklı gıttıgım doktorların hıcbırısı bu rıskı goze almadılar cok moralım bozuk bugun coook
kapalı amelıyat yaptır dıyo rahı daha az zara gorur dıye oda tup bebek merkezlerınde oluyomus bılmıyorum napıcam ama tek bıldıgım kafamdan bunları atmak tekrar doktora gıtmıcem uzun bır muddet sadece yumurtam catlamısmı ona baktırmak ıcın gıdıcem cunku klomenden sonra kist rıski varmıs :26:
neyse canlar cok konustum galıba
hamilesinn hadi hayırlısı inşallah canım dikkat et kendine inşallah meleğin sıkı sıkı tutunursana
Herseyden ck yoruldum dayancak gücüm kalmadibugünden beri agliyom
Eki Görüntüle 786896 Eki Görüntüle 786895 Eki Görüntüle 786897
canımm arkadaşlarım bunu da demin yaptımmm ovi testi ilee ooofff çokkk tedirginim inşallah vardır bebiş:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Gunaydin kizcelernasilsiniz ben dun kinada gobecikler attim ama cok yoruldum kocisle gelin damada sadic olduk.gece 2 de evdeydik cok sukur kanama filan olmadi karnm cok agridi cok korkuyorum.dugunumuzde carsamba gunu.en yakn arkadasm var burda onunda cuma kinasi cumartesi dugun ve yine sadicim.buralarda hala sadiclik var.yogun bir hafta geciriyorum anliycaniz ama oln bebisim bnimle olsn baska bisi istemem .gece eve dondugumuzde testler iyice koyulasmisti
Gülbis banada dua eder misin piorim Sende hamişler bana dua edin nolur bebeğim bu ay gelsin darısı bana ve diğer kızlara inşallah
Gunaydin kizcelernasilsiniz ben dun kinada gobecikler attim ama cok yoruldum kocisle gelin damada sadic olduk.gece 2 de evdeydik cok sukur kanama filan olmadi karnm cok agridi cok korkuyorum.dugunumuzde carsamba gunu.en yakn arkadasm var burda onunda cuma kinasi cumartesi dugun ve yine sadicim.buralarda hala sadiclik var.yogun bir hafta geciriyorum anliycaniz ama oln bebisim bnimle olsn baska bisi istemem .gece eve dondugumuzde testler iyice koyulasmisti
canım inşallah bi sorun çıkmazzz evt canımmm halayını çekmştmmm:)))) sende çekkk :))))
inşallahhhhh bebeğimmmmmmm Rabbim önce göbüşleriii sonra kucaklarıı doldursunnnnn...
keserim de gelseydiiiii merak ettimmmmm :18::18::18:
Evt napti acaba soyle okkali bir deger cikaydida 7 lerlen 8 lerlen ugrasmasak
Gülbis banada dua eder misin piorim Sende hamişler bana dua edin nolur bebeğim bu ay gelsin darısı bana ve diğer kızlara inşallah
çıkacak inşallahh kuzumm benimmmmm
Herkese günaydınnn :) Benim sizlere bi sorum olcak, yardımcı olabilirseniz çok sevinicem. 1 yıllık evliyim, bebek için henüz çalışmalarımız olmadı. Bu ay düşünüyoduk ama dişlerimi yaptırmam gerektiği için eylüle bıraktık. Hamile kalmak için yapılması gereken şeyler var mı? Ya da yapılmaması gereken. Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)
inşallah canım uzun bir muddet doktor yuzu görmek ıstemıyorumbebeğimmm iyice bi araştırsan da sağlam bi doktora gitsen.. üzülme kuzummm.. gelecek bebişşşş
ne guzel eglenmişsin kızcemGunaydin kizcelernasilsiniz ben dun kinada gobecikler attim ama cok yoruldum kocisle gelin damada sadic olduk.gece 2 de evdeydik cok sukur kanama filan olmadi karnm cok agridi cok korkuyorum.dugunumuzde carsamba gunu.en yakn arkadasm var burda onunda cuma kinasi cumartesi dugun ve yine sadicim.buralarda hala sadiclik var.yogun bir hafta geciriyorum anliycaniz ama oln bebisim bnimle olsn baska bisi istemem .gece eve dondugumuzde testler iyice koyulasmisti
Herkese günaydınnn :) Benim sizlere bi sorum olcak, yardımcı olabilirseniz çok sevinicem. 1 yıllık evliyim, bebek için henüz çalışmalarımız olmadı. Bu ay düşünüyoduk ama dişlerimi yaptırmam gerektiği için eylüle bıraktık. Hamile kalmak için yapılması gereken şeyler var mı? Ya da yapılmaması gereken. Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)
çekeyimm ben halayıııı ti lililililililililiilililililil:118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?