- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.101
Neden oyle dyorsun kizcem neden olmasin keske bi test yaptrsan cok merak ediyorum.dusukten snra tutma ihtimali yuksekmus.hem erken ogrenirsen onleminide alms olursun.bende de ayni dedign gbi oluyorum hep islaklik var.hatta sabah ayni senin gbi isemis gbi cok islanmistim gittm baktm seffaf renkte kaygan sivi :26: dun tekrar yaptm idrar testini cift cizgiyi gordm cok sukur.kesinlesti gibi.ins hep birlikte hamis oluruz artik.ins sonucumuz kotu olmaz yine.inanki cok cok korkuyorum diken ustundeyim sanki :26:
slm kızlar nasılsınz???
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
çok şükür keserim sen nasılsın?
ii diyelim ii olalım modundayım.... sıkıldım artık yaaaa herşeyden...
ne oldu ki canım yaaa
yaaa blmyrm üzerimde bi bıkkınlık var adetmde yaklaştı yaa yarın olcak sanırım onun gergnliğde var neden olmuyor dye düşünyrmm her ay sıkldım valla hayırlısı diyorum ama içm içimi yiyor...
slm kızlar nasılsınz???
canımıniçi hoşgeldinnn
kuzucum görmedim kusura bakma girdim hemen cıkmam lazımdı bugun cok işim vardı e tabi biriktirisem oyle olur
sen napıyosun gelmedı dımı kırmızılar?
buarada kayınvalıdeme hoca konusunu soyledım aksam gıdıyoruz inşallah.
umarım hayırlara vesıle olur...
canım benim önemli değil... geçen günde ben işin içinden çıkmadım yapmaya yapmaya dağ oluyo işler. kolay gelsin sana canımmm...
yok hala gelmedi canım beklemedeyim eşime test al dedim almıyo bekle olmazsan pztesi gideriz diyoo:26::26:
git tabi hocayada canım bakalım ne diyecek inşallah vesile olur Rabbim yüzünü güldürür. haber ver bizede geldikten sonra canım çatlarım meraktann
ben napcam bilmiyorum burda hoca falan yok bulamadım
tamma canım annemler çok uzakta benim canım şu an gitme imkanımda yok eşim yoğun çalışıyo bırakmama onu yalnız başına. hayırlısı olsun artık...sağol canımcım bitti çok sukur sımdı yıne cıkmam lazım kociş gelirse beni pcde görmesin
tamam canım bi gidiyim hayırlısıyla inşallah gelince yazarım yada sabah yazarım ama gece gelmeye calısırım inşallah.senin kendi annenler nerdeler canım onun yanına gitmiyomusun belki vardır onun bildiği yada senin gitmene gerek bile yok sen söyle annen yada bi yakının senin için gitsin
hoşgeldin canımm. kolay gelsin bu arada yorma kendini keşke yıkattığın yeeri arayıp tekrar verseydin halılarıslmm kızlar nasılsınız iki günden beri giremedimm geçmişi okudum da geldimm ama keserim belki yumurtluyosundur tekrardan olabiliyor çünkü ben adetine bir hafta kala evlenip hamile kalanları biliyorumm bol bol çalışın tutarsa gelmez adetin belkide gebelik ttestinde yükselecek kadr çıkmamıştır kırmızılar gelmediği müddetçe sorun yok hayırlısı ise gelsin bebişin canımm...
karammm neden test yapmıyorsun kuzumm inşallah hamilesindir hadi sendenden de hayırlı haberler alalım inşallahh...
bu arada bebeğin düşmemesi için okunacak dualar var sürekli düşük yapıp tutunamayanlar için hocaya gitmeye gerek yok kuzum hocanız var burada allahın izniyle o duaları okursanız bir şey olmaz bir ara girdiğimde yazarımm...
priori miniğin nasıl sen nasılsın bakalımm...
hayalott yok ortalıklardaa...
umudum nerelerde girmedi bir daha..
sernes canım sen nasılsın ...her şeyin bir zamanı var kuzum inşallah hayırlı zamanda gelir meleğin burda bir tanıdığım var ikiz hamileydi bebekler karnında öldü sonra kadın 2 sene hamile kalamadı hiç bir sorun olmadığı halde rabbim biliyor dualarımdasınız hayırlısıyla sende iyi haberler alırsın en yakın zamanda...
bende uğraşıyorum evde temizlikle güya yorulmayayım diye halıları verdik yıkamaya halı bir geldi sapsarı tekrar yıkadık bügün eşimle..mutfak yerler falan derken oturamadım bir türlü ...herkesi öptümm canlar
tamma canım annemler çok uzakta benim canım şu an gitme imkanımda yok eşim yoğun çalışıyo bırakmama onu yalnız başına. hayırlısı olsun artık...
hoşgeldin canımm. kolay gelsin bu arada yorma kendini keşke yıkattığın yeeri arayıp tekrar verseydin halıları
test yapmaya korkuyorum canım yine sonu hüsran olursa diye eşimde izin vermiyo zaten pztesiyi bekle diyo ama belki yarın çıkar alırım... hatta düşük olmaması için okunacak dualrı yazarsan çok makbule geçer duacın olurum bitanem..
kimsecikler yok gelmiyo umudum hiç gelmedi zaten
sen iyisin dimi canım teyzoş nasıll
annem dinleniyo ben tepineyim azıcık diyo demek ki canımhoşbulduk canım ...ben iyiyim ne olsun canım valla minik de arada hareketlerini hissediyorumm oda benim yorulduğumu anlıyor galiba ne zaman uzunsam yada otursam hareket ediyorr ...o duaları yazarım inşallah canım kitabımı komşu aldı alayım kitabı yazarım inşallah ...sonu hüsran olur diye düşünme canım bizim 8 ay olmadı her seferinde üzülüyorduk bazen 1 hafta geçiyordu et parçalrı falan düşüyodu ben haralde tutunamdı diyordum ama bir ay geçti bir gün yaptım ve inanamadım hep testi yapardım gözlerimi kapatır ikinci çizgi çıksın diye dua ederdim ama maalesef ummadığın zamanda geliyor rabbim ne istersen değil adeta ben istersem olur mesajını veriyor ...hayırlısı canımm ya inşallah hamilesin birde sulu akıntım var demiştin benimde belirtilerimde vardı beyaz su gibi gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?