- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.061
İns canim sizlerin dualari sayesinde kizcemsen nasilsin bu arada findik nasil
aminnnn kuzumm Rabbim verecek inşallah...
kuzum ben iyiym... fındık da iyidir inşallah...
benim her zaman ki gibi yoğun 21 eylül ve 6 ekim de sınavlarım var.. uykudan doğru düzgün ders de çalışamıyorumm.. napcaksammm
sen nasılsın bitanem.. enişte de iyidir inşallah
kuzukulaklarım sonunda internetim geldi ve bende buraya uçtummmgçmişe az bişeycik baktım ama tek tek alıntı yapamadım canlarımmm. bu arada ben hala adet olmadım pazar günü olmam gerekiyodu ama hala gelen giden yok. ama bu sabah çok karnım ağrıdı afedersiniz kukumda çok ağrı oldu neyin nesi bu bilmiyorum bakalım pztesiye kadar beklicem o zamana kadar olucakmıyım. inş. olmam bebiş vardırr..
umutum ne oldu bitanem üzme kendini her ne olduysa kıyamam ben sana sıkma tatlı canını...
sernesim sende bakma o doktorlara başka bi doktora daha git canım. bu doktorlar deli etcek bizi yaaa
gülbişim senin adınada çok çok sevindim. haydin keserimle beraber test yaptırında coşalım şurda...
hayalotcummm gez gez sende deniz güneş kumm ohhhh tadını çıkar. keşke bende tekrar tatile çıksamama nerde... bu arada teyzoşada dikkat et. yerim ben onun kıpırdatıp seni tekmeleyen ayaklarını kollarını
ngasnmmm priorim ve adını yazamadığı düğer kızçelerim sizlerde iyisiniz dimi ballı lokmalarımm...
öpüyorum sizleriii gelin hadi özledimm ben siziiii:132:
İns kuzum.masallah teyzosa.ne sinaviki kizcm neyi okuyorsun.enisten iyi iyi.deli ya mutluluktan ucuyor :)))
oyyy kuzummmm o ağrılar bebişee işarettir inşallahhh.. Hayırlısını versin Rabbimmm...
gözün aydın netin gelmişşş
şu kızçeler de bi kan baktırsaydıı...
keserim yok sabahtan beriiii :44::44::44:
canım benim hadi gözün aydın nete alısınca gırememk cok kasıyo ınsanı evet haklısın baska doktora gıdıcem nasıpse capayakuzukulaklarım sonunda internetim geldi ve bende buraya uçtummmgçmişe az bişeycik baktım ama tek tek alıntı yapamadım canlarımmm. bu arada ben hala adet olmadım pazar günü olmam gerekiyodu ama hala gelen giden yok. ama bu sabah çok karnım ağrıdı afedersiniz kukumda çok ağrı oldu neyin nesi bu bilmiyorum bakalım pztesiye kadar beklicem o zamana kadar olucakmıyım. inş. olmam bebiş vardırr..
umutum ne oldu bitanem üzme kendini her ne olduysa kıyamam ben sana sıkma tatlı canını...
sernesim sende bakma o doktorlara başka bi doktora daha git canım. bu doktorlar deli etcek bizi yaaa
gülbişim senin adınada çok çok sevindim. haydin keserimle beraber test yaptırında coşalım şurda...
hayalotcummm gez gez sende deniz güneş kumm ohhhh tadını çıkar. keşke bende tekrar tatile çıksamama nerde... bu arada teyzoşada dikkat et. yerim ben onun kıpırdatıp seni tekmeleyen ayaklarını kollarını
ngasnmmm priorim ve adını yazamadığı düğer kızçelerim sizlerde iyisiniz dimi ballı lokmalarımm...
öpüyorum sizleriii gelin hadi özledimm ben siziiii:132:
hosbuldum canım inşallah kızcem hocaya gıttınya duaların gucune cok ınanıyorum aksam kaynanm gelınce dıcem benıde gotursun varmıs bı hoca burda inşallah bebişine bişe olmaz bu sefer kuzucumSen nerelerdesin kizcemm hosgeldin.demek mensin geldi cuma gunu yazmissin ama gormemisim :26: hakknda hayirlisi olsn uzme kendini.doktorlara bakma sen kscm onlar morel bozmada superler.benmkide bakalm cift cizgiyi gordum erken gebelik testinde.ins bisi olmz.
hoşgeldin bitanem nasılsın??
canım benim hadi gözün aydın nete alısınca gırememk cok kasıyo ınsanı evet haklısın baska doktora gıdıcem nasıpse capayaklomene basladım bakalım hayırlısı inşallah gelmez adetin bi test alda yap bakalım
hosbuldum canım inşallah kızcem hocaya gıttınya duaların gucune cok ınanıyorum aksam kaynanm gelınce dıcem benıde gotursun varmıs bı hoca burda inşallah bebişine bişe olmaz bu sefer kuzucum
hosbuldum kuzucum dune göre daha ıyım sen nasılsın bakalım gelmemiş kırmızılar hadı hayırlısı
Elhamdülillah iyiyim canım evet gelmedi kırmızılar ama hiç umudum yok nedense zaten olsa bile tutunamıcak diye çok korkuyorum o yüzden test yapmıyorum. sende hiç sıkma canını canımm araştır iyi bi doktora gitt bozma moralinide sakın canım
cok yoruldum valla Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah sende sıkma canını yapma o zamn test falan oluruna bırak ben 2 sende hıc yapmadım en fazla 3 tane am netten ovulasyon kıtı alınca ıcınde 20 tanede geblık testı vardı yaptım adetım geldı
gercekten yasamayan bılemez benım ablamda hep kazayla oldu dıyo nasıl oluyosa artık o kazaya bızde kurban gıtsek dıyorumamin canım valla yaşamayan bilemez geçende kadının biri diyo ki nasıl çocuk sahibi olamıyolar şaşırıyorum ben çocuğa karar verdim o ay hamile kaldım hastanede tedavi görüyorum diyenlere şaşırıyodum diyo... içimden neler dedim ama dışarı patlatamadım tabi...
canımı sıkmamaya çalışıyorum ama olmuyo canım her geçen gün daha çok üzülüyorum. herkesin kucağında bebişlerini görünce içim gidiyo ama yapcak bişeyim yokk
tatlım adetıne varsa cıkmaz zaten atamanda hayırlı olsun hadı bakalım yenı egıtım ogretım yılında sana ve ogrencılerıe basarılarslm kızlar ben geldim.... evde gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı demekki daha zamanı var bizim sıpanınn:))) neyse canımı sıkmıyorum napalım bu işlerde kısmet:)) bu arada atamalrda belloldu nihayet merkeze geldim evime yakın bi okul olduuu:)))1
gercekten yasamayan bılemez benım ablamda hep kazayla oldu dıyo nasıl oluyosa artık o kazaya bızde kurban gıtsek dıyorum
ben dun bı alısverıse cıkayım dedım ya sankı herkesın kucagında bı bebkgözlerim doldu valla cok kotu oluyorum bende
tatlım adetıne varsa cıkmaz zaten atamanda hayırlı olsun hadı bakalım yenı egıtım ogretım yılında sana ve ogrencılerıe basarılarkacıncı sınıfları okutuyosun sınıf ogretmenımısın yoksa bransmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?