- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.241
umjutlarımız bidaha ki aya bizimde keserim benim daha gelmedi kırmızılar ama bebişte yok malesefslm kızlar napıyorsunuz bakalımmm yaaa benimmm kırmızılar geldi malesef bu ayda fos çıktı
Cok sukur kizcemmm.darisi onlara insallah.evt bnde inaniyorum karamim ayni bnim gbi olcak stresi de ayni bnim gibi cunku bnde:26:boyleydim.halada kuruntularim var malum korkuyorum yinede.ama oluruna brakmak lazimmis.son dusukten snra inanirmisin bu ay olmasin rahmim filan toparlansin bunyem kendne gelsin dedm.hatta tup bebek merkzleri arastriyorduk senemiz dolunca yaptrcaz dye konusmustuk.cok sukur Rabbime gerek kalmadi
Sahi bu kizceler nerde :26:
slm kızlar napıyorsunuz bakalımmm yaaa benimmm kırmızılar geldi malesef bu ayda fos çıktı
amin saolun oğlum 3.5 yaşında aslında daha erken ama auralı migren çıkınca bende hapı bırakmak zorunda kaldım spiiralde olmuyor velhasıl olacaksa olsun dedik bakalım.. :)
canbonum benim isyan etmeyız tabı ama bazen en ufak bı gözyaşımız haşa isyan olur bılmeden.Rabbım en doğrusunu bılırhem iş hamıle olmaklada bitmiyorki bakalım sağlıklı bır sekılde kucağımıza alıprta buyutebılecekmıyız.kımbılır belkı bugünkü halımız gelecekteki halımızden bın kat daha ıyıdır.
belki saçma ama eşimle konuşuyoruz çok ağladık bu bebek için ama belki o hiç mutlu olmıycak dıyor.belkı bızı sövüp sayıcak küfür edicek belki çok kötü bi insan olucak dıyor Allah korusun..istiyoruz evet ama nasıl istemek çok önemli.ne deyipte istiyoruz.ben hep derdim allahım hayırlı ise ver sağlıklı ise verderdim.ama çok ağladığım zamanlarda allahım yeterki evladım olsun dediğimde oldumuki acaba:26:rabbım nasıp ettı ama bakalım herşey istediğimiz gibi olmuyor maalesef.evladımızla sınavlara sokmasın rabbım bızlerısen tahlillerini yenilettir hem hoca yada doktor yinede herşey rabbimden.kendimden örnek vermeyi sevmem ama bak 1 ayda 2 mılyar para harcadım hemde sadece muanelere.noldu tedavi bile olmadan geldi allahın izniyle.önce inancaz .ama hocayada git tabi kızçem.oynatma ama ellemesin hani bazıları karın falan kaldırıyormuş ona karsıyım korkarım:26:ama gitmende fayda var dua okunacaksa eger
haklısın hayalotum ama ne olursa olsun evlat ver Rabbim demiyorum her gece her zaman hepimiz için sağlıklı sıhhatli anne babasına itaatkar vatana millete hayırlı evlat ver ALLAHIM diyorum. inşallah hepinizin ki güzel ahlaklı hayırlı evlat olsunlar... bugünden sonra oluruna bırakcam canım herşeyi yapıp tedavi anlamında tevekkül etcem.
kesinlikle yok karnına bakayım aç falan derse kafasını patlatırım canım ben sadece dua okusun sonuçta eğer sübyan falan varsa duasını etsin diye gitcem sonuçta herşey dua ile hem yalnızda gitmicem kaynanamla eşimide alcam yanıma
doğru karamım amin inşallah rabbım nasıp edıcek
ozaman gıt yer gök dua ileymiş.neyın nerden vesile olacagını bilemeyizkihadi bakalım besmeleyle başlayalım hayırlısı olur inşallah
inşallah canım. daha iyiyim çok şükür şimdi ağlamalarım dindi sildim sümüklerimi
Bismilllahirrahmanirrrahim dedim ve pazartesi milat olcak inşallah hangi doktora gidersem gideyim zorla bütün testleri tahlilleri yaptırcam... sonrada hocaya gitcem dua etsin sonuçta dediğin gibi herşey duayla kendi duamıda edicem sizler melek sahibisiniz sizlerde duanızı eksik etmeyin...
Ah hayalotum insanlar üstüme gelmese belkide bu kadar hırpalamıcam kendimi ama sürekli çocukla olmamsı ile ilgili bişey diyolar sonra ben kendimi yiyorummm.
ama yarın düğün var gidip acık kafa dağıtayım oynayayımmmdeli miyim ben nee
Aaaahhh kızçem bende çok istedim ama kimse beğenmedikiayrıcada kayrada çok büyük problem var eşim y ile r yanyana gelirse söyliyemiyor kayya diyor
sil tabiiisümüklü hatce..burdada hep sümüklüler toplandık zaten iyimi
hadi bakalım inş.ahh o cadılar yokmu zaten onlar olmasa biz herşeyi zaman bırakıcaz ama olmuyor işte bazen
rabbım kuagınada almayı nasıp etsın ıns.kızçem batın gectımıki değer cok güzel.erkenmı yumurtladın yoksa acaba ikiz falanmı
balböceğimm sıktım senide dertlerimle kafanı şişirdim hiç seni minnakımı soramadım...kusuruma bakmayın hakkını helal et... ee anlat bakalım nasıl geçti tatil naptınız nasıldı bodrumm.. çok özledim ben orayıı. girdin mi çokca denizee
Batim 25 temmuzdu.bilmemki oylemi dersin :26:
Aaao zaman koyma kizcem
sildim sildimm hayalotum elimi yüzümüde yıkadım açıldım biraz yarın şşmiş suratla gitmeyeyim düğünehepimiz bu kadar birbirimize benzemesek toplanamazdık burda canım o cadılar gibi olurduk Allah korusun.ben o cadıları konuşanları Allaha havale ediyorum Rabbim en iyisini bilir
Öncelikle allah cocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah. Paylaşmak istediğim ve bir cok kisinin buyuk ihtimalle bildigi ovulusion testi tecrubemi paylaşmak istedim. Predictor ovulusion testini kullandım bu ay tam gunu tespit etti ve amacına uygun sekilde kullandık testi, umudum yoktu hic ve normal şartlarda bugun yarın adet olmam gerekiyordu ki bende once kanama gibi birşey oldu 2 gun once, ben adet oldugumu sandim karnım da ağrıyordu fakat tak diye akşamına kesildi kahverengi leke gibi biraz devam etti. Bu endişeyle hastaneye gittim bugun jineklog asla gebelik ihtimalinden bahsetmedi hatta hormon test yapacağız tedaviye başlayacağız yumurtlama olmamış olabilir iltihap var gibi görünüyor dedi ama kan testi de istedi. 2 saat sonra aradım hayırlı olsun hamilesin dedi oran 150 çıkmış bugun bir parça kan daha geldi baya koyu bir kıvam ama normalmiş bu durum yerleşme kanaması oluyormuş bu yani kısacası predictor eğer başka bir sorun yoksa kesinlikle basarili bir uygulama oluyor tabi Allah'ın takdiridir hersey hepinize nasip etsin inşallah en içten dileklerimle ❤
biri canınımmı sıktım dediçekerim o saçcıklarından bak dur bı sarılayım bakem helal olsun kuzum ne hakkım olcak ki sende helal et emi tatıl ıyıydı.tatıldı ama yorulup geldım valla yuzduk bol bol minnakta yoruldu teyzesi anası yordu sanırım bıraz ama iyi sanırım denizini sevmiyorumki çakıllı ya ben yüzerken yorulunca havada kalamıyorum ayaklarım kumda olması lazım ee malum oyle oluncada ayaklarım yara bere ıcınde kalıyor.denıze 3 kez gıttık ama guzeldı yınede tek terlikle giren akıllı bendimm seneye deniz ayakkabısı alcam rahat ederim ozaman
ne hakkım var canım varsada kat be kat helal olsun canım arkadaşım benim
tatil dönüşü ne yazık ki eziyet oluyo canım.. ohh iyi yapmışınız yüzmüşünüz yorulmamıştır minnakım ilk tatiliydi eminim çok eğlenmiştir o içerde suyun içindeyken daha büyük sulara daldıevet bodrumun denizi çakılllı o konuda marmaris süper canım ben çok beğendim plajını otelimizde denize sıfırdı hatta iztuzu plajı mükemmelin ötesii minnak doğunca oralara gidin ama tabi bodrumun ayrı güzelliği var ben benim adamı kandırmaya çalışıyorum eylülde 3 günlüğüne götürsene beni diye ama pek niyeti yok kandırıyo beni bende pek başarılı sayılmam su üzerinde canım ama işte kendimizi götürüyoruz sonuçtaaa. kıyamma ben senin ayacıklarınaa yazıkkkkk akıllanmış oldun canımm seneye tedbirli gidersin inşallah bibilimizle yüzersinizz
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inş. bu ay bende ovu testi alcam bakalım belki bundan alırım işe yaramış baksanaÖncelikle allah cocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah. Paylaşmak istediğim ve bir cok kisinin buyuk ihtimalle bildigi ovulusion testi tecrubemi paylaşmak istedim. Predictor ovulusion testini kullandım bu ay tam gunu tespit etti ve amacına uygun sekilde kullandık testi, umudum yoktu hic ve normal şartlarda bugun yarın adet olmam gerekiyordu ki bende once kanama gibi birşey oldu 2 gun once, ben adet oldugumu sandim karnım da ağrıyordu fakat tak diye akşamına kesildi kahverengi leke gibi biraz devam etti. Bu endişeyle hastaneye gittim bugun jineklog asla gebelik ihtimalinden bahsetmedi hatta hormon test yapacağız tedaviye başlayacağız yumurtlama olmamış olabilir iltihap var gibi görünüyor dedi ama kan testi de istedi. 2 saat sonra aradım hayırlı olsun hamilesin dedi oran 150 çıkmış bugun bir parça kan daha geldi baya koyu bir kıvam ama normalmiş bu durum yerleşme kanaması oluyormuş bu yani kısacası predictor eğer başka bir sorun yoksa kesinlikle basarili bir uygulama oluyor tabi Allah'ın takdiridir hersey hepinize nasip etsin inşallah en içten dileklerimle ❤
düğün 2 yerde olcak cancağızım bu hafta tekirdağda haftaya burda oraya gitmicektik aslında ama bugün benim koca fikir değiştirdi elbise alamadım bi zümrüt yeşili straplez kısa elbisem var bide askılı ssiyah uzun şifon var ben yeşili giymek istiyodum ama benim herif izin vermiyo alttan üstten açıkmış olmazmış o nedenle siyah elbiseyi giycen altınada dore ayakkabıyla dore portföy alcam bakalım bide oralarda kuaför arıcam fellik fellikiçimde kaldı ama kısmet degılmıs napalım
aferım balımakız düğünde kızçeleri bi çatlat ne gıycen
marmariside gittikben cok merak edıyordum eşimle düştük yola sözde orda denize giricektik ama orasıda kumsal değildi gerçi otel plajına girmedik hiç orda halk plajı dıyordu ama restoran ve barların plajıydı bi tur atıp gerı donuyordukki yol üzerinde bi yer b bulduk orası süperdi 1 gece orda kaldık otelde sonra bodruma boşuna 1 gece fazladan para ödemiş olduk ama marmariside gördüm küçük İstanbul giibi orası bodrum daha sakin belkide marmarisi bu yüzden pek ısınmadık eşimle istanbuldan uzaklaşmak istedik ama tabı sadece merkez gezdık gezılcek yerlerini gezemeden donduk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?