Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

❤❤❤❤❤❤❤ cok teşekkur ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah uyarını hemen dikkate alacağım yarın

kızçem sen trakyayamı gidiyonn nersine gidiyosun de bakem banabizim oracıklra gidiyomuşun ya mari hiç seste etmiyosunvalla oraya gıdınce en kapalı sen olursunşimdiki gençlik çoşmuş orda bir görsen neler giyiniyolargerçi ne tarafına gidiyorsun bilmişyorum ama bizim köyün otarafları öyle ben gidince yanlarında kendimi bi tuhaf hissediyorumdiyorum Allahım ben açıksam bunlar çıplak herhaldeoılsun eşinle tartışmaktansa bi geceliğine onu dinle derim.ama zamanla kalkar bu kıskançlıklarbenimkide öyleydi şimdi sen giyin hadi ben aşağıda bekliyorum deyip kaçıyor hemen

ya kuuzm gündüz gözüyle bi gördüktekne turuna katıldık ama bodrumdan o güzeldi tabi ben ilk durakta denize girebildim sonrasında hep tekneden atlamalıydı ee o beceride bende yokhayır atlarımda sonra nasıl çıkarım bılemedımeşim çok eğlendi ama teknede onun için iyi oldu bi açıdan ben de gittim gördüm iştedoğru bodrumun gece hayatı bayağı bi sesliama ben gece kuşu olamıyorum öyle yerlerdeoyüzden gündüz bana göre bide bizim aldığımız yerde hep yaşlı amcalar teyzeler mevcut kuş sesleriyle dinleniyoruz seneye kısmetse benim bıdık ağladığında oradan kavulmazsak iyidir

günaydın canbonlarımmmmm
insanın evi gibi yok vallahi
karnımız acıktı evdede bir şey yok gitmeden dolabı boşaltmıştım bi bakkala doğru gideyim herif uyanıncada markete gideriz artık öpüyorum canbonlarım gelirim yıne yemecıkten sonra

Cok heycanliyimmmm dun dr a gittim haftaya keseyi goruruz dedi .progestan basladi coraspin folbiole devam.10 gunde rapor verdi dinlen yat dedi.bide 5 haftaliktir dedi ama kafam karisti :26: 25 temmuzda kanamam oldu bhcg 7 olmustu dusuk yapiyorsun dmislerdi.bugun tatil old icn kendi druma gidemedim yarn gtcem bakalim

Gunaydin canbonum afiyet olsn kizcem yorma kendini

Benmde battan iki gun sonra yani ucuncu gun boyle cikti kizcem.ruyamda gorsem inanmazdim 948 i

İnsallah canm benim.git tabi sende konus gorus.bence gerek kalmicak kendiliginden olcak inaniyorum ben.zamani gelnce Rabbim vercek sanada melegini.benm esimin sonuclari cok kotuydu ileri hareketlilik hele tamamen sifira dusmustu urologda hic kendinizi yipratmeyn drek tup bebek yaptirin bu normmal bisi demisti.o dedikten snraki ay tuttu dustu bu ay gene tuttu.e sizinde tutuyor yani sonucta cok sumur.ama ne desemde insana bos geliyor bende cok korkardim senin gibi.hic kolay deil hic.Allah herkesin kucagini doldursun isteyen herkesin.amin

çorluya gidiyorum canımmm ne bilem hiç konusu olmadı ki canımmm... valla benim herif böyle değildi hatta ne istersen giy karışmam derdi sonradan bu hale geldi... bi haller oldu yok giymiycen o elbiseyi diyoo. aman napam canım herkes coşsun ben bugünlük böyle takılıcam mecburrr... haftaya görüşcem ben kocacıkla alcam istediğim elbiseyi bişeyde dedirtmicem

Karam toparlandigina cok sevindim bitanem ha soyle canm ya oluruna birak eminim hersey cok guzel olacak cunku biz hep dualar ediyoruz birbirimize .bende iyim cok sukur.arkadasimin kinasi var bugun yakn arkadasimin bnde kiyafet begenmeye calisiyoeum siznde varmis dugun :)

napıyosunuz canlar ben bu aralar yogunum esıme tatıl bugun bırazcık gezcez dısarı en sonkı tartısmamızda ikeaya gitcektim trip yuzunden gıdememıstık kaynanm sehır dısına cıkcak dugune gıdıyo onu termınale bırakcaz sonrada gezcez ınsallah bı aksılık cıkmazsa gecmıse bakamadım geldım cıkıyorum hemen Allaha emanet olun

maşallah benim pıtırcığıma yaaadoğru demiş doktorun sata göre hesaplanıyor bitanem ozaman 5 çıkmıyormu zaten

iyi gezmeler sernesimmmmbenim yerimede dolaş ikeada bayırlırım büyük marketlerde dolanmaya

düşündüm taşındım sanırım ÇINAR EMİR e karar verdim sizce nasıl kızçelerim:26:
çınarlar gibi uzun ömrü olsun
emirinde anlamı çok güzel kurandada geçiyor hem

Son düzenleme:
hoş geldin canım aramıza ben iyiyim sen nasılsın

tsk ederim canim iyi diyelimde iyi olalim.

sen hamilemisin?
cinar ismi cok güzel tabi emirde öyle :)

canim benim bir sorunum var.
7+2 (sali günü) hamileyim...ama kese var yolk kesesimi deniliyor oda var ama bebek görünmedi.
cok endiseliyim ben. böyle bir durumu yasayanlar varmi

esasinda benim adetim her 34 günde bir gelir
o yüzden acaba gecmi döllenme oldu diye düsünüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…