Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Al bendende ayni bu ayda olmadi, ilk defa 5 gun gecikmisti psikolojikmis demek cok sartlandirmusim kendimi testte tek cizgi gorunce sok oldum vallahi saymicam ekimde artik

slm kızlar napıyorsunuz bakalımmm yaaa benimmm kırmızılar geldi malesef bu ayda fos çıktı

kızlar dün benden az bişy kan geldi kırmızı pembe karışımı sonra daha da gelmedi bişy ped koydum dünden beri temiz çoz az leke var kahvemsi kasıklarımda ağrımıyor bakalm 2 gün daha bekleymde...

Son düzenleme:

tatlımmm hayırlı olsunnnnnn
keseyi görür pıtpıtları duyar 9 ay sonra kucağına alırsın inşallahhhh

nasılsınız canlarımmmmmm..ah bu scorpi uykucu olduuuuakşamları 10 da sızıyorum ama geceleri de uyuyamıyorum..beni,m kızçe çok hareketli maşallahh iki dakka durmuyo işyerinde bile zor çalışıyorum..ama çok güzel bir duygu artık elini ayağını kafasını hissedebiliyorum teyzeleriiii..neredeyse 7 aylık olduu
yavaş yavaş hazırlıklara başladık..20 gün sonra odamız gelecek..sonra cicileri yıkyıp ütüliycez.gerçiçook alınacak var ama ben buldukça beğendikçe almayı tercih ediyorum o yüzden toplu alışverişe çıkmıyorum..mevlit için hastane için hediyelik araştırmalarına başladım.ama anacım çalışınca zormuş yaa vakit yokkiii
işte böyle canlarım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınnn
bu arada hayalotum isimler süper..ismiyle yaşasın oğluşun inşallahhh

günaydın kızlar benim adet düzenime bişyler oldu valla..2 gün önce 3-4 damla geldi kesildi bugün tekrar başladı sanırım bukez tamamen başladı sancılarda geliyor:)) ama geçen ay fazla çalışamamıştık zatende bu ayı ii değerlendirmek lazım

kusura bakma dün yazdığını göremeden çıkmak zorunda kadım canım
evet canım hamileyim darısı tüm istiyenlere inşallah
canım ben yaşamadım bana doktorum kese var bebek kesenin içinde büyücek korkma demişti ama bebeği göremedik tabi küçüklüğünden dolayısenin doktorun böyle bir şey demedi mi sana ?yada nezaman gel dedi bidaha ?inşallah gelişicek sen yinede içini ferah tut ben yaşamadığım için ne desem yalan olur çünkü:26:

Hayalotummm benim oglusumun adida cinar olacak ama yanindaki ismi henuz belli degil

hayalim hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzeden artık gelmiyosun merak ediyorum dur bi sarılam sizepaşanında adı çınar demek bizde çınar düşündükşuan ek isim olarak emire karar verdik bundan önce ege idiaslında tek isimden yanayım iki isim hiç sevmem ama kuranda geçen isim istedik çınar tek olmasın diye bakalım daha 4 ayımız var bişeyler bulunur daha şuanlık çınar emir

benim doktorum görünmüyor dedi iki dakika bakti, sonra haftaya gel dedi. yani sali günü randevum var ve bu bekelyis beni öldürecek.
ben arastirma yaptim ve diyorki bos gebelikte kanamada ola bilir,
benim ne kanamam var nede baska birseyim.
normal hamile belirtilerim var.
kan aldi sornada dediki bakalim, iki saat bekeldim sonuc iciin, (9 dogurdum diye bilirim) sonrada iyi cikinca bir ohhh dedim ....

bu arada kızlar dün de ilk evlilik yıl dönümümüzdü :)))) canım kocacığım saolsun süprizini de yaptıı ama ben ona bi süpriz yapamadım malesef isterdim ki bebiş olsun süprizimde o olsun ama olmadı napalım kısmet artıkk... herşeyi geçtim ama beklemek çokkk zorrr...

kesenin içinde ufacık bir nokta yokmuydu..benim öyleydi mesela :26:yuvarlak bir boşluğun içinde beyaz bi nokta vardı darısı sana inşallah.bu gidişinde gözükür inşallah annesi dualarım seninle saklambaç oynamak istemiş canı demekki sıpanınkan sonucun kaç cıkı peki iyimi

kızlar dün benden az bişy kan geldi kırmızı pembe karışımı sonra daha da gelmedi bişy ped koydum dünden beri temiz çoz az leke var kahvemsi kasıklarımda ağrımıyor bakalm 2 gün daha bekleymde...

keserim kesildimihayırlısı ne ise o olsun hakkında canbonumbiraz daha bekliyelim ozaman

kan sonucum iyi canim, doktor iyi cikti demis, beni telefonla aradilar.
insallah canim, kese büyüktü canim, icinde plasentada böyle cekirdek gibiydi, okuduguma görede plasenta bebekten önce gelisirmis.

insallah canim, dualarinizi eksik etmeyin, insallahta senin dedigin gibi olur.
benimle insallah saklambac oynamak istemistir.
yoktu canim beyaz bir nokta. yani ben göremedim, ve bu benim doktorum degildi, zaten hic konusmadi dogru dürüst, benim doktrorum izinli haftaya kadar

anammmmmmmmmm kızçemmm bende sizi soruyordummmnasılsınız prensesinmle
ben onun elini bacağını kolunu kafasını poposunu her bi tarafını yirim yirim
alırsın canbonum az kaldı biraz hızlanmaya bak ama güzel şeyler al kızçemeallahım güle güle giydirmeyi nasip eder inşallahbeğendinmi isimleri kızçem bide diyorum bu çocuk yaşlanında çınar dede nasl desin torunlarıemir dede biraz daha agır en azındançalışırkende emir bey veya çınar bey ikiside fiyakalı duruyoay delirdim yine neleri düşünüyorum yarabbimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…