- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.301
günaydın kızlar benim adet düzenime bişyler oldu valla..2 gün önce 3-4 damla geldi kesildi bugün tekrar başladı sanırım bukez tamamen başladı sancılarda geliyor:)) ama geçen ay fazla çalışamamıştık zatende bu ayı ii değerlendirmek lazım
aranıyosun belkide kkızçemmmbu ay iyi değerlendir emii
hayırlısı olsun keserim şimdi okudumkuzum sabah sancılarla uyandım malesef tamamen başladı( hayırlısı olsun diyorum....
gümüşüm hoşgeldiniz miniğimnle nasıl minik tosbağanapıyosunuz bakalım
hayalot tatil nasıldı göbüşünle bikini giydinmi
kan sonucum iyi canim, doktor iyi cikti demis, beni telefonla aradilar.
insallah canim, kese büyüktü canim, icinde plasentada böyle cekirdek gibiydi, okuduguma görede plasenta bebekten önce gelisirmis.
insallah canim, dualarinizi eksik etmeyin, insallahta senin dedigin gibi olur.
benimle insallah saklambac oynamak istemistir.
yoktu canim beyaz bir nokta. yani ben göremedim, ve bu benim doktorum degildi, zaten hic konusmadi dogru dürüst, benim doktrorum izinli haftaya kadar
hayırlısı olsun keserim şimdi okudum
gümüşüm hoşgeldiniz miniğimnle nasıl minik tosbağayok kuzum giymedim bu sene bikini mayo giydik göbek ve memikler önden giderkene nasıl giyineyim
o doktora bi anormallik varmış zaten.en azından bebek burada gelısıyor yada gelısmıyor demelıydı.sen düşünme bunları bol bol dua et inşallah goruceksın bu sefer yavrunu
bu ayı hepimizin degerlendirmesi lazım gerci degerlendirdigimiz diger aylarda yalan olduk ama
bu ayı hepimizin degerlendirmesi lazım gerci degerlendirdigimiz diger aylarda yalan olduk ama
canbonum hoşgeldinizzzz
aranıyosun belkide kkızçemmmbu ay iyi değerlendir emii
insallah canim, dua ediyorum
allahim ne verirse hayirlsiini versin, verdigide benim kabulumdur diyorum. ama bu bekelyis cok zor birsey yani.
evet doktor hic dogrü dürüst birsey demedi, bende düsün düsün bir haller oldum artik.
neyse seninde kafani agrittim hakini helal et :)
ay cok sevımlı oluyodu yahayırlısı olsun keserim şimdi okudum
gümüşüm hoşgeldiniz miniğimnle nasıl minik tosbağayok kuzum giymedim bu sene bikini mayo giydik göbek ve memikler önden giderkene nasıl giyineyim
o doktora bi anormallik varmış zaten.en azından bebek burada gelısıyor yada gelısmıyor demelıydı.sen düşünme bunları bol bol dua et inşallah goruceksın bu sefer yavrunu
yok canım esf ne güzel dertleşiyoz işteburda hep gulcek halımız yok bunun için burdayız ya zaten hep gel konuşuruz burdaki diğer kızçelerimde çok candandır
hayırlısı ne ise hakkında o olsun inşallah
hayalim hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz eden artık gelmiyosun merak ediyorum dur bi sarılam size paşanında adı çınar demek bizde çınar düşündük şuan ek isim olarak emire karar verdik bundan önce ege idi aslında tek isimden yanayım iki isim hiç sevmem ama kuranda geçen isim istedik çınar tek olmasın diye bakalım daha 4 ayımız var bişeyler bulunur daha şuanlık çınar emir
demekki bitanem
amin inşallah sende emir demiştin değilmi dünbu arada ben karar verdimde herife emir olucak daha demedim iyimi konuşmuyozda
tatlım evlilik yıl dönümün kutlu olsun nice senelere inşşbu arada kızlar dün de ilk evlilik yıl dönümümüzdü :)))) canım kocacığım saolsun süprizini de yaptıı ama ben ona bi süpriz yapamadım malesefisterdim ki bebiş olsun süprizimde o olsun ama olmadı napalım kısmet artıkk... herşeyi geçtim ama beklemek çokkk zorrr...
bu arada kızlar dün de ilk evlilik yıl dönümümüzdü :)))) canım kocacığım saolsun süprizini de yaptıı ama ben ona bi süpriz yapamadım malesefisterdim ki bebiş olsun süprizimde o olsun ama olmadı napalım kısmet artıkk... herşeyi geçtim ama beklemek çokkk zorrr...
tatlımmm hayırlı olsunnnnnn
keseyi görür pıtpıtları duyar 9 ay sonra kucağına alırsın inşallahhhh
Tsk ederim amin amintatlımm çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?