Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aranıyosun belkide kkızçemmmbu ay iyi değerlendir emii

kuzum sabah sancılarla uyandım malesef tamamen başladı( hayırlısı olsun diyorum....
hayırlısı olsun keserim şimdi okudum
napıyosunuz bakalım
hayalot tatil nasıldı göbüşünle bikini giydinmi
gümüşüm hoşgeldiniz miniğimnle nasıl minik tosbağayok kuzum giymedim bu sene bikinimayo giydikgöbek ve memikler önden giderkene nasıl giyineyim

o doktora bi anormallik varmış zaten.en azından bebek burada gelısıyor yada gelısmıyor demelıydı.sen düşünme bunları bol bol dua et inşallah goruceksın bu sefer yavrunu

insallah canim, dua ediyorum
allahim ne verirse hayirlsiini versin, verdigide benim kabulumdur diyorum. ama bu bekelyis cok zor birsey yani.
evet doktor hic dogrü dürüst birsey demedi, bende düsün düsün bir haller oldum artik.

neyse seninde kafani agrittim hakini helal et :)

yok canım esf ne güzel dertleşiyoz işteburda hep gulcek halımız yok bunun için burdayız ya zatenhep gel konuşuruz burdaki diğer kızçelerimde çok candandır
hayırlısı ne ise hakkında o olsun inşallah

ay cok sevımlı oluyodu ya
miniğim iyidir inşallah
iğnelerimiz sabah akşam oldu ağlayarak yapıyoruz ama bebeğim iyi olsun katlanırım

tsk ederim canim...
evet hepside cok candan :)

ben yine haber veririm size, sali günü gidm hayirli haberleri allayimda bir geleyim insallah.

sen kacinci ayda hamilesin?

Bitanem calismaya devam ediyorum :26: artik eve gelincede bilgisayara bakmak bile cok zor geliyorhemen uzanip uyumak istiyorum o yuzden pek yazamadim ama cok özledim hepinizi ama artik birkac haftaya izine cikacagim ins o zaman hep sizinleyim

Son düzenleme:
tatlım evlilik yıl dönümün kutlu olsun nice senelere inşş
bitanem hakkında hayırlısı herzamann üzülmee zamanını bekliyo senin minik

Canim benimm nice uzun hayirli guzel beraberliginize ins.omur boyu mutluluk diliyorm.ins seneye deil surprizle bebisinizle beraber kutlarsin ins bu arada aferin enisteyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…