Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sernesim.. seremcemim..hsgeldniz kuzular..netelerdesinuz yaw..
Yatygim yerden bakiim dedim kimse yokdu biraz topik kariatrdim :)
Uykum var sanki ole tebellk ediim dedim canim istemedi makina bosalcak duruyio...Uff pufff

sagol bebegım ıyım cok sukur sen nasılsın
bende son 1haftadır gıremıyorum nete bugunde gorumcemın mısafırı vardı cok ısrar ettı oraya gıttım degısıklık oldu banada geldım sımdı bıraz bakayım dedım aslında buraya gırınce meddın dedıgı gıbı aklımızı bozuyoruz bazen uzak kalmak ıyı gelıyor

Bak dr un da cok umut verdiyse kolaylikla hamile kalabilirsin demek..bence sewin balim..
Bebis hayirlisinla gelcek en yakin zamnda :)

Günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım mutfağımıda topladım oturuyorum günüm yaklaşıyor pazartesi salı bekliyorum inşallah gelmez kırmızılar...pazartesi evlilik yıldönümü çok heyecanlıyım ilk yıldönümümüz...kasık ağrım var 2 taraflı Bi yanım olumlu Bi yanımda olumsuz acaba bu ay oldu mu soruları sürekli kafamda...akşam düğün vardı çok üşüdüm gece karın ağrısından çok rahat uyuyamadım dondum resmen şimdi iyiyim sadece tatlı tatlı kasıklar ve belim ağrıyor o kadar imş kırmızılarım gelmez

kızlar aranıza yeni katıldım hepinize kucak dolusu sevgiler ben de sizler gibi bebek istiyorum nisan ayında hamile kaldım fakat şartlar bebeğimden vazgeçmeme neden oldu hala o kadar pişmanım ki anlatamam şimdi korunmayı bıraktım bu ay olmadı bakalım önümüzdeki aylarda umarım iyi haberler alırım sizleri de okuyorum takip ediyorum umarım herkese Allah Dilediğini verir ve beni affeder (((( Ben çok üzgünüm

Canimm ins kirmizilarin gelmezz.hayirlisi olsn.belirti arama deisiyor sakn stres yapma oluruna birak

Bak dr un da cok umut verdiyse kolaylikla hamile kalabilirsin demek..bence sewin balim..
Bebis hayirlisinla gelcek en yakin zamnda :)
inşallah canım ya ben artık aşılamaya odaklandımya degişik duygular ıcındeyım karmasık... inşallah hepimize gelsin artık umudum sen hiç düşük falan yaptınmı hiç hamile kalabildinmi
canım salı gunude bnm evlılık yıldonumum bende heyecan yok hastanede olcaz o gun inşallah tutunmustur bebsın evlılık yıldonumu hedıyen olsun
aaah ahh ne şartıymış kızçem o seni üzmek istemem ama bizim halimizi az çok görüyosun tövbe ettiysen Rabbim affeder sıkma canını.inşallah Rabbim gönlüne göre verir
bnde senin takvimini yirimm sukurler olsn bu gunlerimize darisi da butun kiscelerimize olsnn..
bende yirimkiiii o takvimi

teşekkür ederim iyi niyetlerin için allah hepinize güzel kuzucuklar versin şartlara gelince hiç önemli değil geldi geçti ve gitti asl olan şartlar değilmiş allahım beni gerçekten affetsin

Ya bende deminden beri pembemsi lekelenme var ya cok korkuyorum:26: ilki bildigim kirmizydi akntiylq beraber ondan snra lekelenme tarzi acik renk geliyor.gerci dr lekelenmen olabilir korkma demisti ama ben korkmaya basladm belmde agriyor.Allahim bebegimi alma bendwn :18:

Gulbişim üzülme Allahım yavrunu sana sağ selim bağışlasın inşallah sakın üzülme onunla konuş beni bırakma de hissedermiş bebek 😊hiçbir şey olmayacak inşallah dinlen hareket etme hatta izin alabiliyorsan al yat Bi kaç gün

Saol canm ins inss.konusuyorum valla Allaha yalvariyorum bebisime yalvariyorum zaten dr on gun rapor vermisti hala raporluyum son uc gun kaldi bitmesine.dua edin ltfn

Saol canm ins inss.konusuyorum valla Allaha yalvariyorum bebisime yalvariyorum zaten dr on gun rapor vermisti hala raporluyum son uc gun kaldi bitmesine.dua edin ltfn

kuzum ben doktorumla konuşmuştum.. küçük lekelerden korkmuyoruz dedi.. pedi dolduracak şekilde yoğun kanama olması gerekiyormuş.. için rahat değilse doktorunu ara canım.. bir de ayaklarının altına şastık koyy..yüksekte dursunn.. öyle yat canım.. ben evde akşamları öylee yaparımm lekke olmamasına rağmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…