- 15 Eylül 2012
- 8.389
- 6.844
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.421
Sernesim.. seremcemim..hsgeldniz kuzular..netelerdesinuz yaw..
Yatygim yerden bakiim dedim kimse yokdu biraz topik kariatrdim :)
Uykum var sanki ole tebellk ediim dedim canim istemedi makina bosalcak duruyio...Uff pufff
sagol canımcım inşallah artık sabrım tukenıyo doktorumda oyle dedı cok mutlu oluyorum boyle yumurta görunce dedı cok guzel tam ıstedıgım gıbı nasıl oluyosacok umut verdı
inşallah canım benim inşallah eşimde ciddi bi sıkıntı yok cok sukur bakalım haftaya vercek esım tekrar o zaman kac olacak degerımız gorcez inşallah bi sıkıntı cıkmaz
:
yerim senin o takviminiiiiiii
günaydın canbonlarımmmmmm
ahanda gelen oldu çıkıyorum gelcem yineee
Günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım mutfağımıda topladım oturuyorum günüm yaklaşıyor pazartesi salı bekliyorum inşallah gelmez kırmızılar...pazartesi evlilik yıldönümü çok heyecanlıyım ilk yıldönümümüz...kasık ağrım var 2 taraflı Bi yanım olumlu Bi yanımda olumsuz acaba bu ay oldu mu soruları sürekli kafamda...akşam düğün vardı çok üşüdüm gece karın ağrısından çok rahat uyuyamadım dondum resmen şimdi iyiyim sadece tatlı tatlı kasıklar ve belim ağrıyor o kadar imş kırmızılarım gelmez
inşallah canım ya ben artık aşılamaya odaklandımya degişik duygular ıcındeyım karmasık... inşallah hepimize gelsin artıkBak dr un da cok umut verdiyse kolaylikla hamile kalabilirsin demek..bence sewin balim..
Bebis hayirlisinla gelcek en yakin zamnda :)
canım salı gunude bnm evlılık yıldonumum bende heyecan yok hastanede olcaz o gunGünaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım mutfağımıda topladım oturuyorum günüm yaklaşıyor pazartesi salı bekliyorum inşallah gelmez kırmızılar...pazartesi evlilik yıldönümü çok heyecanlıyım ilk yıldönümümüz...kasık ağrım var 2 taraflı Bi yanım olumlu Bi yanımda olumsuz acaba bu ay oldu mu soruları sürekli kafamda...akşam düğün vardı çok üşüdüm gece karın ağrısından çok rahat uyuyamadım dondum resmen şimdi iyiyim sadece tatlı tatlı kasıklar ve belim ağrıyor o kadar imş kırmızılarım gelmez
aaah ahh ne şartıymış kızçem o seni üzmek istemem ama bizim halimizi az çok görüyosun tövbe ettiysen Rabbim affeder sıkma canını.inşallah Rabbim gönlüne göre verirkızlar aranıza yeni katıldım hepinize kucak dolusu sevgiler ben de sizler gibi bebek istiyorum nisan ayında hamile kaldım fakat şartlar bebeğimden vazgeçmeme neden oldu hala o kadar pişmanım ki anlatamam şimdi korunmayı bıraktım bu ay olmadı bakalım önümüzdeki aylarda umarım iyi haberler alırım sizleri de okuyorum takip ediyorum umarım herkese Allah Dilediğini verir ve beni affeder(((( Ben çok üzgünüm
bende yirimkiiii o takvimibnde senin takvimini yirimm sukurler olsn bu gunlerimize darisi da butun kiscelerimize olsnn..
inşallah canım ya ben artık aşılamaya odaklandımya degişik duygular ıcındeyım karmasık... Inşallah hepimize gelsin artıkUmudum sen hiç düşük falan yaptınmı hiç hamile kalabildinmi
canım salı gunude bnm evlılık yıldonumum bende heyecan yok hastanede olcaz o gunInşallah tutunmustur bebsın evlılık yıldonumu hedıyen olsun
Aaah ahh ne şartıymış kızçem o seni üzmek istemem ama bizim halimizi az çok görüyosun tövbe ettiysen rabbim affeder sıkma canını.inşallah rabbim gönlüne göre verir
Bende yirimkiiii o takvimi
Gulbişim üzülme Allahım yavrunu sana sağ selim bağışlasın inşallah sakın üzülme onunla konuş beni bırakma de hissedermiş bebek hiçbir şey olmayacak inşallah dinlen hareket etme hatta izin alabiliyorsan al yat Bi kaç gün
Saol canm ins inss.konusuyorum valla Allaha yalvariyorum bebisime yalvariyorumzaten dr on gun rapor vermisti hala raporluyum son uc gun kaldi bitmesine.dua edin ltfn
cnm öncelikle sana hayırlı uğurlu olsun.. 6 haftalıkmıs senin ki ne zaman öğrendin cnm gebe olduğunu?
Saol canm ins inss.konusuyorum valla Allaha yalvariyorum bebisime yalvariyorumzaten dr on gun rapor vermisti hala raporluyum son uc gun kaldi bitmesine.dua edin ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?