- 15 Eylül 2012
- 8.387
- 6.843
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.021
amın canım amınnbende aynı dertten muztarıbım allah hepimize sabr versın
canlar nasılsınız ben cok kotu yorulmusum bugun sabah bi trafik vardı yarım saatlik yola 1,5 saate gittik kan vermek için sıraya girdim ama ne sıra 379.sıra bana geldıonumde 100 kişi
neyse onları hallettım bıde bende cene kılıtlenmesı var ordanda dıs fakultesıne muayene oldum yok muayene sırası yok rontgen sırası kan verme 2 saat çene muayenem 4 saat araya oglen tatılıde gırdı 5 saat hıc bukadar hastanede kalmamıstım yarın sabahta randevum var sonuclarımı göstercem bakalım doktorum ne dıcek
hayalotum çok kötüyümadet günüm 22 siydi ama olmadım 23 nde evde test yaptım negatif hiç adet belirtim falanda yok yinemi olmayacam acaba çok moralsizim Allahım yardım et doktora gitsemmi gitmesemmi bilemedim yine tarlusal verip yollayacak hazirandan beri düzenli hep 22 sinde adet oluyordum yine noldu bilemedim
daha korunmasız 3. ayın olmuş canım çok erken benim ki 8. ayda tuttu ...her zaman istedeğimiz gibi olmuyor maalesef sorun yoksa stres yapma stres en büyük etken maalesef...
kızcelerım ben geldım cok yorgunum bugun tam 6 saat hastanedeydım cene kılıtlenmesı ve 3.gun hormon testlerı sımdı yemege bakmam lazım gorusuruz
agzımı her actıgımda kut kut ses gelıyodu simdi 3-4 aydır agzımyarım acılıyor cene eklemı ıcın fızık tedavı verdı bakalım hıc te ugrascak bırısı degılım valla bıde gomulu dıslerımın cekılmesı lazımmıs onlarla hıc ugrasamam cok yoruldum belkı o yuzden bıraz hastanelerden uzak kalmak ıstıyorumamın canım amınn
kızçem hoşgeldın gecmıs olsun canbonum bu cene kıtlenmesı nasıl bısey duymadım hıc:26nasıl bı sıra ımıs ya banka kuyruğu gıbı mübarek neyse haletmısın en azından
kimin çenesi kilitlendi :44:
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız pek kimse uğramıyor galiba sernesimin de misafirleri gelecekmiş dua istemiş dualarım seninle canım hakkında hayırlısı olsun hayırlı bir evlat versin rabbim sanabende bir bebek ziyaretinden geldim daha doğalı 1 haftalık olmuş 3 kğ doğmuş allahım küçücükdü ya ayaklar eller falan insan dokunmaya kıyamaz çok farklı bir şey ya ...allahım bizlere hayırlısıyla kucağımıza almayı olmayanlarında karnının da dolmasını sen nasip et
Allah razı olsun ngasgım Rabbim seninde hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin hayırlı saglıklı evlat etsin.bnm mısafirler once anadolu yakasındakı krabalara ugrayıp aksama bıze gelıceklermıs nasıpse ıyı de oldu aslında bnede anca hazırlanırım cok yoruldum saate baka baka ıs yapıyorumhayırlı akşamlar kızlar nasılsınız pek kimse uğramıyor galiba sernesimin de misafirleri gelecekmiş dua istemiş dualarım seninle canım hakkında hayırlısı olsun hayırlı bir evlat versin rabbim sanabende bir bebek ziyaretinden geldim daha doğalı 1 haftalık olmuş 3 kğ doğmuş allahım küçücükdü ya ayaklar eller falan insan dokunmaya kıyamaz çok farklı bir şey ya ...allahım bizlere hayırlısıyla kucağımıza almayı olmayanlarında karnının da dolmasını sen nasip et
öncelikle hepinize slm ve rabbim yardımcımız olsun Birşey soracağım arkadaşlar ben her ayın 22sinde adet oluyordum bu ay 12 sınde oluyorum dusus oluyordu ama 2 yada 3 gun bu ay 10 gun oldu adetim bitti biteli de 8 gun oldu bebek için ugrasıyoruz dun aksam tuvalete gııtım bende cok degısık kanlı bır akıntı gıbı bırsey geldı sizce bu ne olabılır ? bıraz korktum acıkcası cunku bu zamana kadar hıc oyle bırseyle karsılasmamıstım yardımcı olursanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?