Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlar nasılsınız ben cok kotu yorulmusum bugun sabah bi trafik vardı yarım saatlik yola 1,5 saate gittik kan vermek için sıraya girdim ama ne sıra 379.sıra bana geldı onumde 100 kişi

neyse onları hallettım bıde bende cene kılıtlenmesı var ordanda dıs fakultesıne muayene oldum yok muayene sırası yok rontgen sırası kan verme 2 saat çene muayenem 4 saat araya oglen tatılıde gırdı 5 saat hıc bukadar hastanede kalmamıstım yarın sabahta randevum var sonuclarımı göstercem bakalım doktorum ne dıcek

bende aynı dertten muztarıbım allah hepimize sabr versın
amın canım amınn

kızçem hoşgeldın gecmıs olsun canbonum bu cene kıtlenmesı nasıl bısey duymadım hıc:26 nasıl bı sıra ımıs ya banka kuyruğu gıbı mübarekneyse haletmısın en azından

hayalotum çok kötüyüm adet günüm 22 siydi ama olmadım 23 nde evde test yaptım negatif hiç adet belirtim falanda yok yinemi olmayacam acaba çok moralsizim Allahım yardım et doktora gitsemmi gitmesemmi bilemedim yine tarlusal verip yollayacak hazirandan beri düzenli hep 22 sinde adet oluyordum yine noldu bilemedim

canım bi dur hemen panik yapma.büyük ihtimal beklediğin için psikolojikman itiyorsun adeti:26:
hem 2 gün gecikme gecikme sayılmaz birazdaha bekle bu süre 1 hafta olsun bi ki inşallah olmaz olursa eger ozaman gıdersın mecbur tarlusalı alıp eve geırsıntelaş yapmayın 1 -2 günden ben 7 ay olmadığım günler oldu sıkıntıya sokma kendini hemen.2-3 gün sonra birdaha test yap olmadı kan verip tarlusala başlarsın oldumu canımhayırlısı olsun hakkında.inş bebek vardır dıyeyım bne yınedeyoksada hemen olda tedavine başla

Son düzenleme:
günaydın canbonlarımmmmmmmsize selam iletmeyi unuttum gece rüyama kadar girdi
cidden unutmuştum nasılda hatırıma geldı vallaboşuna dememişler selam baş üstünde taşınır dıye
scorpionsumun ve ece simayımızın öpücükleri ve selamları var.daha izne çıkmamış bizim scorcipim son aylarında artık kısmetse kasımda doğuma gırcek inş topiğe yazamadı net sorunarı varmış canboblarımmminş eskisi gibi aramızda olur oda

daha korunmasız 3. ayın olmuş canım çok erken benim ki 8. ayda tuttu ...her zaman istedeğimiz gibi olmuyor maalesef sorun yoksa stres yapma stres en büyük etken maalesef...

evet ama yaşım 37 , artık geç kalmıyormuyum. ALLAH BÜYÜK İNŞALLAH SENİN DEDİĞİN GİBİ OLURDA. DOKTARA GİTMEDEN OLUR İNŞALLAH. EVET BU AY STRES YAPMIYCAM İNŞALLAH. TEŞEKKÜREDERİM.

agzımı her actıgımda kut kut ses gelıyodu simdi 3-4 aydır agzımyarım acılıyor cene eklemı ıcın fızık tedavı verdı bakalım hıc te ugrascak bırısı degılım valla bıde gomulu dıslerımın cekılmesı lazımmıs onlarla hıc ugrasamam cok yoruldum belkı o yuzden bıraz hastanelerden uzak kalmak ıstıyorum
kimin çenesi kilitlendi :44:

bnm aslında cok komık gozukuyo bı yemege oturalım esım dalga gecıp duruyo ama cok can yakıcı yıllardır ugrasıyorum tam bı cozum bulamdım agız ıcıne takılan slıkon gıbı dıslere takılan aperey verılcek ama devlet karsılamıyomus dedım daha ozelde yaptırırım artık capaya gıtmek ıstemıyorum cok yoruyo orası benı

kızlaaar ben geldiiim ama yıne kımsecıkler yok.. sabahtan berı hastanelerdeydım sonuclarımızı gosterdım doktoruma bende kan tahlılı ıstedı yumurtalık rezervlerıne bakılan ozelde yapılıyomus onu verdım sonucunu cuma alıcam.bıde esımden tekrar ayrıntılı spermogram ıstedıler o capada yapılıyomus baska yerden kabul etmıyolarmıs esım bı daha asla gıtmem demıstı bakalım nasıl ıkna edıcem sonucları topla gel bayramdan sonra asılama yada tup bebge baslayalım dedı cok heyecanlandım bakalım hakkımızdan hayırlısı... bu arada yarın mısafırlerım var esımın kuzenı ve benm kuzenım evlıler bızı tanıstıranlar bıze gelıcekler sehır dısındalar bıraz temızlık yapmam lazım eve bakamadım 1 haftadır cumadan pazara esım evdeydı hıc bı ıs yapamıyorum o evde olunca ben sımdı cıkıyorum canlar dualarınızı eksık etmeyın ıslerım bıterse gelırım yıne Allaha emanet olun

Çörekotu ve civanpercemi ve duphaston
Merhaba hanımlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim eğer doğurmak nasip olursa bu ikimci bebeğim olacak inşallah
Ben dört aydır bebek için çalışmalara başlamıştım ancak bu son dört aydaki adetlerim sadece birgün sürüyordu bu yüzden Dr bana sınırlasın fse değerim den dolayı bende yine burdan okudum çörek otunu adetimin üçüncü günü hergün sabah ve akşam birer tatlı kaşığı balla karıştırarak 10 gün boyunca yedim Dr tavsiyesiyle adetin 25 günün de duphastona başladım bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor yada adeti normale çeviri yor duphaston içtiğim sıralardada civanpercemi çayı içtim günde bir bardak sadece abartmayalım dedim ve bu ay kendideki değişikliği hissettim ben özellikle çörekotuna bağlıyorum çevremdeki kişilerdende sonradanduydum üç ay dört ay kullanıp hamile kalan çok insan var ama bu ay benim bu denememle hamile kaldım tatbiki hersey Allah tandır ama yaptıklarımızda etkisi oldu ve Allah ta istedi nihayetinde...
Birde en önemlisi buna odaklanmayın ben bu ay hamilelikten önce adetimin daha fazla olmasını istediğim için aynı zamanda civanpercemini içtim ve yine çörekotu iyi bir adet düzenleyici yani hamileliği düşündüm ama odaklanmayın bunu söyleyeyim ne okuym olsun başka şeylerle meşgul olun Allah'a bırakın ve rahat olun bakın burda bile çoğu insan tüp bebeğe basvuracakken o ay hamile kalıyor neden nasıl olsa tüp bebekyapacağım diye kafasından çıkarıyor o ay enazından çıkarıyor aklından ve normal gebe kalıyor ve buna benzer çok örnekler var...
Allah tüm isteyenlere evlat nasip etsin sormak istediğiniz biley olursa yardımcı olurum..
Allahım tamamına erdirsin tüm hamilelerin ....
evrakcu bu mesajı beğendi.

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız pek kimse uğramıyor galiba sernesimin de misafirleri gelecekmiş dua istemiş dualarım seninle canım hakkında hayırlısı olsun hayırlı bir evlat versin rabbim sana bende bir bebek ziyaretinden geldim daha doğalı 1 haftalık olmuş 3 kğ doğmuş allahım küçücükdü ya ayaklar eller falan insan dokunmaya kıyamaz çok farklı bir şey ya ...allahım bizlere hayırlısıyla kucağımıza almayı olmayanlarında karnının da dolmasını sen nasip et

öncelikle hepinize slm ve rabbim yardımcımız olsun Birşey soracağım arkadaşlar ben her ayın 22sinde adet oluyordum bu ay 12 sınde oluyorum dusus oluyordu ama 2 yada 3 gun bu ay 10 gun oldu adetim bitti biteli de 8 gun oldu bebek için ugrasıyoruz dun aksam tuvalete gııtım bende cok degısık kanlı bır akıntı gıbı bırsey geldı sizce bu ne olabılır ? bıraz korktum acıkcası cunku bu zamana kadar hıc oyle bırseyle karsılasmamıstım yardımcı olursanız sevınırım

aminn canım aminn

Allah razı olsun ngasgım Rabbim seninde hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin hayırlı saglıklı evlat etsin.bnm mısafirler once anadolu yakasındakı krabalara ugrayıp aksama bıze gelıceklermıs nasıpse ıyı de oldu aslında bnede anca hazırlanırım cok yoruldum saate baka baka ıs yapıyorum

amin canım Rabbim isteyen herkese bazen olabılıyor o tur akıntılar yumurtlama donemlerınde ama sakın ıhmal etme helekı bebıs dusunuyosan hemen bı kadın dogum uzmanına gorun derım inşallah Rabbim gönlune göre versın

slm kızlar nasılsınız benim kırmızılar yine teşrif ettiler malesef umutlar bir sonraki aya kaldı bakalm hayırlısı artık ne diyelim

canbonlarımmmmm nassınızzz kuzukulaklarımmmkuzukulaklarım deyınce aklıma karamım geliyor yaneden gelmiyor bu kız anlamaıyorum odamı kafasını dinlemek ıstıyorkı
bende annemlere gıttım bugun sabahtan oyuzden gelemedim aksam dondum cok yorgunum anlatılmıycak gıbı
dudagımdada uçuk cıktı cok acıyor kaşınıyor oluyorum yahu
birde hangı akıla hızmet zovırax krem surdum ama cok azcık herkes krem o bısey olmaz dedı.bende akıllık gıt eczacıya sor sana ama minnacık degdırdım sadece bişey olurmu kızçelerim anne sütüne gecıyormus cunku bu ılaç
bebemde ıyı tekmeliyor teyzelerı ama bugun oda yorulmuştur.dınlencez uyuyacağız sımdı
hepınızı opuyorum gecmıse bakamadım ama keserım gözüme çarptın
hayırlsıı oslun uzulme ne olur.su tedavılerınızı bı olun once ne olur.sonrasında nasıl alıcaksınız ıns yavrularınızı kucaklarınıza
öpyorum hepınızı yatın gorusurukkk

Arkadadşlar merhaba.. Ben biraz yoğun çalışıyorum, çok giremiyorum nete.. Ama sizlerin paylaşımlarını okuyorum sürekli arada da yazıyorum.. Benim buay da olmadı ekimi beklicez artık... Kendimle beraber tüm bekleyenlere dua ediyorum.. Ekim ayında güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle

evet topiğimizin adını anlamlandıralım bu ayda olmadı ekimde anne olmak ümidiyle diyelim:))))))))

Slm arkadaslar rabbim isteyen herkese bebis nasip etsin ins.bizde 9 ay ugrastik ve sonunda suan 4 aylik hamileyim hep banada sikma kendini rahat ol diuolardi uyuz oluyodum ama bi ay biraktim akisina umursamadim ve haziranda hamile kaldim sok sok yani.ve doktora gitmistim mayis ayinda takibe almadi 1 sene doldugunda mudahale ediyolar ve bana doktor 28 de bir regl oldugum halde gec yumurtluyosun dedi ve biz o ay adet
15.gunu 2 kez denedik(bunun ayibi yok) acaba alakasi varmi bilmiyorum ama bana o gun tuttu gibi geliuo yumurtanin kacisi kalmadi bence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…