- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.041
hoşgeldın canımArkadadşlar merhaba.. Ben biraz yoğun çalışıyorum, çok giremiyorum nete.. Ama sizlerin paylaşımlarını okuyorum sürekli arada da yazıyorum.. Benim buay da olmadıekimi beklicez artık... Kendimle beraber tüm bekleyenlere dua ediyorum.. Ekim ayında güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle
inş canımselam kızlar,
bizim de 3. denememiz ve yine regliyimekim ayında tuttururuz inşallahh..
evet topiğimizin adını anlamlandıralım bu ayda olmadı ekimde anne olmak ümidiyle diyelim:))))))))
Slm arkadaslar rabbim isteyen herkese bebis nasip etsin ins.bizde 9 ay ugrastik ve sonunda suan 4 aylik hamileyim hep banada sikma kendini rahat ol diuolardi uyuz oluyodum ama bi ay biraktim akisina umursamadim ve haziranda hamile kaldim sok sok yani.ve doktora gitmistim mayis ayinda takibe almadi 1 sene doldugunda mudahale ediyolar ve bana doktor 28 de bir regl oldugum halde gec yumurtluyosun dedi ve biz o ay adet
15.gunu 2 kez denedik(bunun ayibi yok) acaba alakasi varmi bilmiyorum ama bana o gun tuttu gibi geliuo yumurtanin kacisi kalmadi bence:))
kızçeler nasılsınız.ben iyimiyim kötümüyüz bilmiyorum.geceleyin sağ bacağım nasıl kasıldı anlatamamsabahtan beri parmak ucumda zıplayıp duruyorum koca göbeğimle hayır zıplamam bir şey değil çooocummmun beyni sulanmıştır ben hopladıkçaa yarın ayrıntılı usgye gırcem sonunda.cumartesıde randevum var su kasılmaları bı demem lazım o magnezyum ılaçları benim olmalı yoksa ben böyle çekirge gibi bir sıçra iki sıçra 3ünde ne olur bilemem
şaka falan nasıl başedıcem ben ya böyle kasılamalarla.sabaha kadar ağladım durdumeşimde zavallım uykusuz gıttı işe gündüzde aradı bacakların nasıl oldu deyip gülüyor bana tabi ona kolay geliyor onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür şişik dudak iniyor yavaş yavaş eski güzelliğime kavuşucam inş şimdi yemek yapıyım da yavaş yavaş biraz daha dınelneyım sanırım bu gecede kasılmalarım devanm edıcek cunku bacaklarım hala şiş damarlarım çok gergın ya
kuzumm çok geçmiş olsun zor olur o... kalsiyum alman gerekiyor... süt yoğurt peynir vs.
sağol bitanem benim.kalsiyum alımım çok güzel ama yinede yetersiz geliyor demekki:26:bu gıdısımde doktora soylıyecegım bakalım bırseyler onerır muhtemelen
sen nasılsın canbonum gorusemıyoruz hıc mınnakım nasıl
canımmm minnak iyi çok şükür.. ama ben bittim artık... son iki haftadır h.sonu tatili yapmadım.. bankanın sürekli bişileri vardı..eğitim toplantı 18 gündür sabah 8 akşam 6 dışardayım çok yoruldum artık..takatim kalmadı....
konuş kuzum doktorunla.. gerçi sana diyorum bende de başladı.. yoğurt süt peynir vs tükememe rağmen
kızçeler nasılsınız.ben iyimiyim kötümüyüz bilmiyorum.geceleyin sağ bacağım nasıl kasıldı anlatamamsabahtan beri parmak ucumda zıplayıp duruyorum koca göbeğimle hayır zıplamam bir şey değil çooocummmun beyni sulanmıştır ben hopladıkçaa yarın ayrıntılı usgye gırcem sonunda.cumartesıde randevum var su kasılmaları bı demem lazım o magnezyum ılaçları benim olmalı yoksa ben böyle çekirge gibi bir sıçra iki sıçra 3ünde ne olur bilemem
şaka falan nasıl başedıcem ben ya böyle kasılamalarla.sabaha kadar ağladım durdumeşimde zavallım uykusuz gıttı işe gündüzde aradı bacakların nasıl oldu deyip gülüyor bana tabi ona kolay geliyor onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür şişik dudak iniyor yavaş yavaş eski güzelliğime kavuşucam inş şimdi yemek yapıyım da yavaş yavaş biraz daha dınelneyım sanırım bu gecede kasılmalarım devanm edıcek cunku bacaklarım hala şiş damarlarım çok gergın ya
geçmiş olsun canım ya bende 1 dk sürüyordu geçiyordu şimdi monogram diye bir ilac içiyorum allahtan kalmadı sütü eksik etme iç sürekli canım..
Hayalotum canım nasılsın , minnak nasılkızçeler nasılsınız.ben iyimiyim kötümüyüz bilmiyorum.geceleyin sağ bacağım nasıl kasıldı anlatamamsabahtan beri parmak ucumda zıplayıp duruyorum koca göbeğimle hayır zıplamam bir şey değil çooocummmun beyni sulanmıştır ben hopladıkçaa yarın ayrıntılı usgye gırcem sonunda.cumartesıde randevum var su kasılmaları bı demem lazım o magnezyum ılaçları benim olmalı yoksa ben böyle çekirge gibi bir sıçra iki sıçra 3ünde ne olur bilemem
canımmm minnak iyi çok şükür.. ama ben bittim artık... son iki haftadır h.sonu tatili yapmadım.. bankanın sürekli bişileri vardı..eğitim toplantı 18 gündür sabah 8 akşam 6 dışardayım çok yoruldum artık..takatim kalmadı....
konuş kuzum doktorunla.. gerçi sana diyorum bende de başladı.. yoğurt süt peynir vs tükememe rağmen
geçmiş olsun canım ya bende 1 dk sürüyordu geçiyordu şimdi monogram diye bir ilac içiyorum allahtan kalmadı sütü eksik etme iç sürekli canım..
Ayy kıyamam sana canım ya , niye bu kadar çok çalıştırıyorlar siziAllah yardımcın olsun tatlım . Senin meslek maalesef çok zor canım . Keşke biraz daha hassas davranabilseler priorim , gömüyorlar mı ?
Sana da çok geçmiş olsun. Hayalota yazdım canım , şikayetin kramp ise dene lütfen .
Bebişide seni de çok öpüyorum.
Hayalotum canım nasılsın , minnak nasıl
Çok geçmiş olsun canım.
Kasılmalardan kastın kramplaar mı canım ?
Eğer öyleyse , kramp geldiğinde bacaklarını uzatmaya çalış ve aynı anda ayak parmaklarını kendine doğru çekebileceğin kadar çek , 2 saniye içinde kramp geçiyo. Eşinde sonrasında kısa bir masaj yaparsa süper olur. Kesin çözüm kuzucum. Böylelikle kramp sonrası bacaklarda oluşan ağrıda çok azalıyor. Umarım tarif edebilmişimdir. Mutlaka dene canım.
İkinizide çok öpüyorum canım , kendinize dikkat edin
günaydınnnnnnnnnnnnn canbonlarımmmmmmmmmmmmmmbacaklarım daha ıyı bugunnn bu akşam usg var sonunda.nasıl heyecanlıyım korkuyorumda.dua edın emı ıns sağlıklıdır bebem teyzelerı.darısı sızlere ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?