- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.001
ah kuzum Allah kolaylık versın belkıde ben yokken konusmussunuzdur hatırlmaıyorum dukkan ısını :44: allahım hayırlı kapılar acsın evet waikiki ve defactoda guzel seyler var gerek yok cok pahalı kıyafet almaya sende benm gıbı kararsızsın yada hep begendıgımız seyler pahalı oluyo demı
Gunaydin kizlar nasilsiniz.giremiyorum bu aralar braz gecmisi okudumda.priorim cok sevndm bebisin buyumus masallah.stres yapma okuma kotu seyler.teyzosumu uzme.hayalotum noldu size :26:ins hersey duzene girer.bebis rizkiyla gelir takma kafana .dualarmdasn canm ins bugun teyzosumuda cok iyi saglikli bi seklde gorursun.sernesim kirmzilarn gelmis ksmet balim kismet..teselli sozlernden bktm artk o yuzden bisi dyemiyorum.ngasgim dger kizceler.sizler naslsiniz.canlarm hepinizi cok ozledm ben yine ayniyim.bildiginiz gbi.haftasonu mersnden arkadasm geldi bzde kaldi onu gezdrdim antebi baya gezdik yorgunum braz..
oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyerim ben onu ya ne kadar buyumus kızçem hadi bakalım rabbım gonlunuze gore versın inş sağlıklı olsunlarda
bana hiç kalp atımını söyleedi doktor bizimkisi kaçtı acababakalım kızçemi çıkacak yoksam kızancıkmıı
canbonlarımmm biz geldikkk
annemlere gititm geldim evımdeyım çok şükür
2 gecedır uyuyamıyorm bacak kramplarından:26:sol bacağımın ustune basamıyorum yürürken .gecelerı bir kasılıyıorki anlatamam.gündüz oturduğum zaman ayağa kalkıyorum 15 dakika yürümeden açılmıyor bacaklarımnapcagımı bılemedım doktora bı sorucam bakalım nedıyecek
onun haricinde iyiyiz bi sorun yok.beyinsel olarak çok doluyum şuan.düşünmekten her an aklımı yitirebilirim gibi:26:biliyorsunuz eşim dükkan açmıştı ben istemıyıordum zaten .battıyoruz gibi bir şey.tamda çocuk gelirken.vardır herşeyde bi hayır.eşime kızasım geliyor onu öyle gördükçe dahada bunalıyorum.ne olucak hıc bılmıyorum .rabım yarımcımız olsun
bu arada hediye hamıle elbısesı geldıama ben gıyemem sanırım.model olarak cok güzel ama ben taşıyamadım kendımle bıraz dalga gecım sımdı yani beni arkamdan gelip biri itse yuvaranırım bıdahada duramam herhalde bildiğiniz top giibi oldum artık futbolmu yoksa basketbol topumu onuda siz seçin hatta yok deniz topu diyelim oda büyük sanki
uzun lafın kısası herkes bayramda bana o elbıseyı gıydırmeye calısıyorben kaçıyorum. tabı gıyıneyıde bana bakıp bakıp gulsunler hey allahım ya ahh ahh bıraz zayıf olaydım ben gosterırdım onlara da neyse artık doğumdan sonra gorcekler işte bizden habrler böyle
ay ay maşallah canım ya çok hareketli ise erkek dee olabilir ...gerçi bizimkisi çok hareket etmiyo ama...hakkında hayırlısı eli ayağı düzgün olsunda gerisi önemli değil artık artık 1ay sonra ki görüşme gününe yeni haberler ...
Gunaydin kizlar nasilsiniz.giremiyorum bu aralar braz gecmisi okudumda.priorim cok sevndm bebisin buyumus masallah.stres yapma okuma kotu seyler.teyzosumu uzme.hayalotum noldu size :26:ins hersey duzene girer.bebis rizkiyla gelir takma kafana .dualarmdasn canm ins bugun teyzosumuda cok iyi saglikli bi seklde gorursun.sernesim kirmzilarn gelmis ksmet balim kismet..teselli sozlernden bktm artk o yuzden bisi dyemiyorum.ngasgim dger kizceler.sizler naslsiniz.canlarm hepinizi cok ozledm ben yine ayniyim.bildiginiz gbi.haftasonu mersnden arkadasm geldi bzde kaldi onu gezdrdim antebi baya gezdik yorgunum braz..
inş kuzumcanım benim vardır bir hayır.. kızma sen eşine.. bebeğinizle birlikte yoluna girecektir herşey hayırlısıyla.. i
içine sinmediyse giyme kızçem elbiseyii... nasıl mutlu oluyorsan öyle davran...
inş kuzumelbiseyi değiştirdim dün akşama dogru gıttım pantolon aldım bayrama gıyerım
aslındabayram için istiyorum elbise ama bulamadım kendime göre
pantolon rahat evet ben hiç uzun etek gıymedıgım ıcın hamılelıkte uzun elbıse ıstedım ama düşerim korkusuyla alamadım ilk aylarımdabacaklarıma dolanıyor hep
kızlar maalesef bende bu aydan çok umutluydum ama sonuç husran gerçekten çok zormuş beklemek ve bu 4 uncu ay artık bende bı sorun mu var dıye şüphelenmeye başladım ılk geceden hamıle kalanlar var gereçkten şaıyorum onlara
aynen bende artık ne yapacağımı şaşırdım. Her ay adet olmaktan nefret ediyorum artık. Ya ne dedilerse yapıyorum ama olmuyor doktora gidiyorum sorun yok denemeye devam edin diyor. Benimde bu ay 3. Ayım olacak korunmasız olarak. Off ya vallahi insanlar istemiyorlar kasa ile kaldım diyorlar. Ya biz bu kadar olsun diye istiyoruz yok . Neyse bunda da bir hayır vardır . Dua edelim .
perşembe gününe vermiş randevuyu doktor hayalotum saatini de belirtir inşallah hadi hayırlısı bakalım hayırlı sağlıklı haberler alırsın inşallah miniğinide görmüş biraz olsun hasret gidermiş olursun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?