Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sağol kuzum inş sizinkilerin işleride düzene girer dün o arada yazmayı unutmusm şimdi farkettım
he kuzum ucuz olanlar bana uymuyor bana uyanlarda pahalı oluyor

Gunaydin kizlar nasilsiniz.giremiyorum bu aralar braz gecmisi okudumda.priorim cok sevndm bebisin buyumus masallah.stres yapma okuma kotu seyler. teyzosumu uzme.hayalotum noldu size :26:ins hersey duzene girer.bebis rizkiyla gelir takma kafana .dualarmdasn canm ins bugun teyzosumuda cok iyi saglikli bi seklde gorursun.sernesim kirmzilarn gelmis ksmet balim kismet..teselli sozlernden bktm artk o yuzden bisi dyemiyorum.ngasgim dger kizceler.sizler naslsiniz.canlarm hepinizi cok ozledm ben yine ayniyim.bildiginiz gbi.haftasonu mersnden arkadasm geldi bzde kaldi onu gezdrdim antebi baya gezdik yorgunum braz..

hemşirem
ahh kuzum rabbım buyuktur bakalım eşimin gidişatını izliyorum işte.bakalım ne olucaz.siz siz olun elinize ne geçerse kenara atın bişeyler 1 lira 2 lira demeyin kızçelerim.
ben eşimden hiç para gizlemedim gizlemedim derken hani benim param diye kenara bişey atmadım.benimki para verse var param sonra alırım dedim durdum nasılsa para var derdim bitince alırdım.
işte böyle yapmayın canbonlarım.alın heriflerinizden parayıatın kenara köşeyeinanın bu bebekte araya girince insan kara kara düşünüyor neyi nasıl yapacağını:26:bu devirde vallahi 5 lira 5 liradır boşverin.yinede şükür şuan daha
batmadık bzden ne beterleri var bunuda atlatırız inşhemşirem sen de neka güzel gezmısın eglenmısın kuzum

kuzummm çok sağolasın.. darısı bekleyen kızçelerime olsun inşallahhh.

canım benim vardır bir hayır.. kızma sen eşine.. bebeğinizle birlikte yoluna girecektir herşey hayırlısıyla.. i

içine sinmediyse giyme kızçem elbiseyii... nasıl mutlu oluyorsan öyle davran...

öyleeekuzum.. sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahh hepsii... yüzümüzü güldürsünler her daim..

özlüyorum ama ben seni

canım benim vardır bir hayır.. kızma sen eşine.. bebeğinizle birlikte yoluna girecektir herşey hayırlısıyla.. i

içine sinmediyse giyme kızçem elbiseyii... nasıl mutlu oluyorsan öyle davran...
inş kuzumelbiseyi değiştirdim dün akşama dogrugıttım pantolon aldım bayrama gıyerım

aynen bende artık ne yapacağımı şaşırdım. Her ay adet olmaktan nefret ediyorum artık. Ya ne dedilerse yapıyorum ama olmuyor doktora gidiyorum sorun yok denemeye devam edin diyor. Benimde bu ay 3. Ayım olacak korunmasız olarak. Off ya vallahi insanlar istemiyorlar kasa ile kaldım diyorlar. Ya biz bu kadar olsun diye istiyoruz yok . Neyse bunda da bir hayır vardır . Dua edelim .

daha korunmasız 3. ayın olmuş canım çok erken benim ki 8. ayda tuttu ...her zaman istedeğimiz gibi olmuyor maalesef sorun yoksa stres yapma stres en büyük etken maalesef...

perşembe gününe vermiş randevuyu doktor hayalotum saatini de belirtir inşallah hadi hayırlısı bakalım hayırlı sağlıklı haberler alırsın inşallah miniğinide görmüş biraz olsun hasret gidermiş olursun ...

cumaya alabildim kızçem hemde akşam 6 bucuga
dedim gerek yoktu aslında hiç vermeseydınız bu randevuyubu usgyı çeken doktor dışardan geliyormuşta 5te hastanede oluyormusta eşimde sinir oldu hem okadar para verıyoruz hemde sıra alamıyoruz dıye
şimdi parmaklarını falan görcez ya hep onun stresi sardı Allahım eli ayağı düzgün sağlıklıdır inşallah teyzesi yavrum:26:

saol canımcım evet cok zor beklemek

kızcelerım ben geldım cok yorgunum bugun tam 6 saat hastanedeydım cene kılıtlenmesı ve 3.gun hormon testlerı sımdı yemege bakmam lazım gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…