- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.981
67 kilo ile hamile kaldım kızçemmmyani tam 15 kilo almış durumdayım boyumda cok uzun değil öyle 1.65 ama takmıyorum oğluşum sağlıklı olsun kilolar çokta önemli değil dün doktora gittik teyzesi çınar bey 2400 gr olmuş 46 cm de boyu var.hersey yolunda çok şükür bekliyoruz paşamı küçük kardeş çınar nasıl kızçem
bende matemetiği çok severdim kızçem tam tersi ama kaç senedir kitap açmamışım bütün hepsini unuttumİyidir cok sukur calisiyorum isler yogun bu aralar.bnde ders calismaya basladm snava grcem hayrlisylangerci canm hiiiicc ders calsmak istemiyor ama hele su matematik yokmu ya olmasa cok daha rahat olcak ama.napacan cekecen
esilam kampanya bitiş tarihinden sonra geliyor ürünler.yaklaşık 2 haftayı buluyor eline ulaşmasıcnm nasılsın?bişey sorcam butikbebeden sipariş verdim nezaman gelir acaba:26::26::26:
çok şükür canım iyi diyeli iyi olalımhoşbuldum sağol canım benim sen nasılsın nasıl gidiyo bebişimiz nasıl :) adetin 3.günü gidip hem testlerimi yineleyeyim o zaman prolaktin LH falan bakılsın hemde muayenemi olayım evet bu sefer iğneli tedavi isteyecem çok araştırdım bayağı etkiliymiş inş olur ne diyim Allahım bizleri çaresiz bırakmasın...
benimde bacaklarımda vardı kilo alığp vermekten oluyor.hani sporla kilo versek aslında olmazdakızçemm o çatlaklardan bel bacak ve kalçada çok var benim... ani kilo alıp vermelerden oldu... annemide de göbüşünde var..bende de olacakk..napalım artık...
oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyykızçelerimmmm....
napıyosunuzz bakimmm.... hayalotumm, umudum,ngasgciimm, sernesim,gulbisim, karammmm ve diger kızçelerimmm(bankada f klavyeye alışmışım,q da zor oluyoo)
hepinizi özledim...merak ettim.. bizim bankada tadilat başladı.. şube savaş alanı gibi..dün oturupp bakamadım buralara hiç....
işler güçler çok yogun... bugün de sınavım vardı sabah 9,30 dan akşam 18,30 a kadar tüm gün..yine gelemedim...
inşallah herşey yolundadır
dün bizim minnak ı görmeye gittik... çocuk hiperaktif olcak galibahızlandırılmış sandım görüntüyü ama değilmiş
eller ayaklar ayrı oynuyordu...
kalp atışı 168 çıktı.. 145 üstü kız diyorlar ama doktorumuz erkege benzettim ama net olarak 1 ay sonra söylerim dedi...arkadaşıma da erkek demiş ama kız çıktı sonraa.. bakalım.. Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..hepimizee...
bekleyen kızçelerimin de göbüşleri doluversin....
boydan fotografımızı koyacaktım ama dosya büyük gelmişş
bana hiç kalp atımını söyleedi doktor bizimkisi kaçtı acababoyumuzz 3,77.. kalbimiz 16811haftalık olmuşuzzz
Nabe rcanlarim ozledim hepinizi
Bana bir oglus geliyormusahmedimiz geliyor
Darisi bekleyenlere isteyenlere hasretini cekenlere insallah en kisa zamanda.
boyumuzz 3,77.. kalbimiz 16811haftalık olmuşuzzz
canbonlarımmm biz geldikkk
annemlere gititm geldim evımdeyım çok şükür
2 gecedır uyuyamıyorm bacak kramplarından:26:sol bacağımın ustune basamıyorum yürürken .gecelerı bir kasılıyıorki anlatamam.gündüz oturduğum zaman ayağa kalkıyorum 15 dakika yürümeden açılmıyor bacaklarımnapcagımı bılemedım doktora bı sorucam bakalım nedıyecek
onun haricinde iyiyiz bi sorun yok.beyinsel olarak çok doluyum şuan.düşünmekten her an aklımı yitirebilirim gibi:26:biliyorsunuz eşim dükkan açmıştı ben istemıyıordum zaten .battıyoruz gibi bir şey.tamda çocuk gelirken.vardır herşeyde bi hayır.eşime kızasım geliyor onu öyle gördükçe dahada bunalıyorum.ne olucak hıc bılmıyorum .rabım yarımcımız olsun
bu arada hediye hamıle elbısesı geldıama ben gıyemem sanırım.model olarak cok güzel ama ben taşıyamadım kendımle bıraz dalga gecım sımdı yani beni arkamdan gelip biri itse yuvaranırım bıdahada duramam herhalde bildiğiniz top giibi oldum artık futbolmu yoksa basketbol topumu onuda siz seçin hatta yok deniz topu diyelim oda büyük sanki
uzun lafın kısası herkes bayramda bana o elbıseyı gıydırmeye calısıyorben kaçıyorum. tabı gıyıneyıde bana bakıp bakıp gulsunler hey allahım ya ahh ahh bıraz zayıf olaydım ben gosterırdım onlara da neyse artık doğumdan sonra gorcekler işte bizden habrler böyle
canım bacak kramplarım benimde vardı gece uykudan uyandırıyordu o derece magnezyum eksikliğinden oluyormuş doktoruna söyle bir ilaç veriyorlar iyi geliyor bol bol da muz ye magnezym eksikliğne iyi geliyormuşş
bende bir tane aldım hamile elbisesi hayalotumr arttık etekler karnımı çok sıkıyorr mecburen aldım ama bu aldıgım elbise hç hamile gibi göstermiyor daha zayıf gösterdi livaa dan aldım çok güzel modeller vardı etek gömlek takımlrda var istersen bir bak oraya yakın mağazası varsavalla bende yandan bakılınca yarım dünya gibi gözüküyorum artık aynaya bakınca moralim bozuluyor ya
aynen kızçem bende geceelrim kramplardan uyanıyorummuz yemiyorum hiç biliyosun wc sorunu yaşadığım için ama doktor ilaç verirse kullanayım bakalım:26:
ben pantolon gıyındığim için hamile pantolun aldım 2.ayımdan beri kullanıyorum çokta rahatbide normalde de elbise giymediğimden bi tuhafıma kaçtı hamile elbiselerininde altı bom bol muş ya benden 2 tane daha girer valla dar olsaydı çok güzel ama baktım senin dediğin yere netten alışverişi tutturamıyorumki bedende ben
anladım canım benim aldığım elbisenin arkası bağlamalı o yüzden karnına göre ayarlıyorsun bende bir tane alacağım hamile pantolonu evde falan rahat oluyor yarın mı gideceksin ayrıntılı ultrason için canım
canım hosgeldın bacak krampları magnezyum eksıklıgınden kaynaklanıyor doktorun sana magnezyum verecektır cok rahatlatıyor hamılelıkte daha cok oluyor ablam sureklı ıcıyordu magnezyum.bendede bı ara kramplar vardı bacagımda bende kullandım gectı sukur.canbonlarımmm biz geldikkk
annemlere gititm geldim evımdeyım çok şükür
2 gecedır uyuyamıyorm bacak kramplarından:26:sol bacağımın ustune basamıyorum yürürken .gecelerı bir kasılıyıorki anlatamam.gündüz oturduğum zaman ayağa kalkıyorum 15 dakika yürümeden açılmıyor bacaklarımnapcagımı bılemedım doktora bı sorucam bakalım nedıyecek
onun haricinde iyiyiz bi sorun yok.beyinsel olarak çok doluyum şuan.düşünmekten her an aklımı yitirebilirim gibi:26:biliyorsunuz eşim dükkan açmıştı ben istemıyıordum zaten .battıyoruz gibi bir şey.tamda çocuk gelirken.vardır herşeyde bi hayır.eşime kızasım geliyor onu öyle gördükçe dahada bunalıyorum.ne olucak hıc bılmıyorum .rabım yarımcımız olsun
bu arada hediye hamıle elbısesı geldıama ben gıyemem sanırım.model olarak cok güzel ama ben taşıyamadım kendımle bıraz dalga gecım sımdı yani beni arkamdan gelip biri itse yuvaranırım bıdahada duramam herhalde bildiğiniz top giibi oldum artık futbolmu yoksa basketbol topumu onuda siz seçin hatta yok deniz topu diyelim oda büyük sanki
uzun lafın kısası herkes bayramda bana o elbıseyı gıydırmeye calısıyorben kaçıyorum. tabı gıyıneyıde bana bakıp bakıp gulsunler hey allahım ya ahh ahh bıraz zayıf olaydım ben gosterırdım onlara da neyse artık doğumdan sonra gorcekler işte bizden habrler böyle
canım hosgeldın bacak krampları magnezyum eksıklıgınden kaynaklanıyor doktorun sana magnezyum verecektır cok rahatlatıyor hamılelıkte daha cok oluyor ablam sureklı ıcıyordu magnezyum.bendede bı ara kramplar vardı bacagımda bende kullandım gectı sukur.
demek cok kılo aldın bıse olmaz hamıle gıtyım magazalarında kendıne gore seyler bulabılırsın zevkıne gore..
hayalotum benımde en nefret ettıgım sey dukkan konusu hıc sevmezdım esnaf aılesınden olmakta hhıc ıstemezdım ablamlardan bılıyorum cok sıkıntı cektıler benım esımın ıslerı ıyı cok sukur ama kayınpedrımın dukkanı var oda sureklı ıs cıkısı hafta sonları falan yardıma gıdıyo cok sınır oluyorum devretmeyı dusunuyolar bı devredebılsek
bende yaklaşık 5 aydır bekliyorum ama olması. 1 gün günüm geçince bile strese kapılıyorum. bu ay şu ana 5 gün geçti fakat enfeksiyon olduğu için ilaç falan kullandım o kadar doktora gittim hamile olsam belli olurdu değil mi.? çok aşırı kasık ağrılarım ve göğüslerim şişti acıyr. Hasta olucakmışım gibi belirtiler var. acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ?
hoşbulduk sernesimmmbu gidişimde bende alıyım bakım bılmıyodum magnezyum eksıklıgınden olduğunu valla
ah kızçem zaten istemiyordumki açılmasını hatta ozamanlar sen topiktemiydin hatırlamıyorum tam ama eşim benden gizli açmıştı zatenbiliyodum bu şekil olucaığını ama bebekte geliyor inşallah kolay atlatırız:26:yinede bugünüme şükür
ya kuzum çok kilo aldım hamile giyimciler çok pahalı açıkçası bu lc.waikiiki,defactoda var gerçi oralardan bakıyorum ama üst olarak zevkime göre bişey bulamıyorumbi bana göre üretim yapmamışlar şu tekstilciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?