Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aaaa sen takvım yapmışın kesınlestımı canımmmmtebrık ederımmm

saol canım

Tatlım tekrar yasayacaksın ınsallah uzme kendını artık

bunlar hep imtihan , sabır senin kesen görünmüş sadece 9 ay taşıyıp kaybedenler var. Bende 5.5 aylıkken kaybetmiştim bebeğimi . Bak şimdi tekrar bebek için çalışıyoruz . Allah yine verir üzülme adetin bitincede hemen başla denemelere . Hepsini kaybedecez diye birşey yokki dimi. Allah büyük dua edelim.

evet bende yumurtlama olmadığına inanıyorum artık düzenli adet oluyorum ve adet bitiminden sonra adet oluncaya kadar gün aşırı bebek olsun diye çalışıyoruz fakat yinede adet oluyorum , yumurtlama olsa kesinlikle tutar fakat yumurtlamanın olmaması neyin göstergesi acaba menepoza mı giriyoruz anlamına geliyor. Ben mayıs ayında ki bebek kaybımdan ve kürtajımdan sonra doktora gidip tüm tahlillermi yaptırdım herşey normal çıkmıştı. Anlamıyıorum herhalde bir zamanı vardır.

aminnn benimde bu ay 3.ayım olacak takmıyorum diyorum bu ay ama hep aklımda . Bayramda adet olmam gerekiyor . Bayram hediyesi olsa. Adını bayram koyacam :)

ya bak demek sana da benım gıbı dokundu hay allahım yaa benımde bugun 10,günum hala kanamam var ve cok sıddetlı kasık bel ağrılarım var valla bana normalde gıttım ben dedım klomen kullandım kanamam gecmedı dedım ağrımda cok dedım bana önce doğum kontrol hap yazdı kanamayı durdururu sonra ben ama belkı bu ay da hamıle kalırım neden doğum kontrol alayım dıyınce sildi o ılacı duphaston yazdı.bu ılac adet düzenleyıcı ımıs kanı keser dedı ayrıca cocuk tutarsa tutmasına yardımcı olur dedı rahmı düzenler dedı dün 2 tane ıctım sabah aksam içiliyor ama kan tam durmadı henuz ve ağrımda halen var (bı daha asla ama asla ne ılac kullanırım nede doktora gıderım cok cok ders oldu bana bu ay ondan bundan duydum gıttım yazdırdım klomenı aldım basıma belayı 10 gündür kanamam ve kasık aprılarımdan ölücem resmen cok pısman oldum cok

ya bıde kıst olusturma durumu varmıs klomenın evet oda ayrı bır dert bız yanlıs yapıyoruz zaten et duanı otur asagıya ne gezıyorsun on doktor

aminnn benimde bu ay 3.ayım olacak takmıyorum diyorum bu ay ama hep aklımda . Bayramda adet olmam gerekiyor . Bayram hediyesi olsa. Adını bayram koyacam :)
benimde bat 15 ekim :) inşallah gelmez kırmızlar
benimde kasıklarım cok agrıyo sat 21 eylul
ama hala kasıklarım agrıyo bugun kucuk bı tıp merkezı var onceden sureklı oraya gıdıyodum klomene o doktor baslatmıstı 3 kere o doktorla basladım kloene sonrada fakulte verdı en son. artık asılama yaptır dedıler klomenle ugrasma dedı doktorum bakalım bıraz kafamı dınleyeyım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Selam kizlar..
Bugun tam 1yil olmus buraya gireli..ama hala birsey yok

benımde bugun kanamada 10,gunum acaba ben bu ay yumurtlarmıyım bu kadar kanamaya ne zaman yumurtlarım acaba adetım 24 eylul ıdı hala kanamam var bu ay gider sanırım bu sekılde kanama bıtmedı aşırı kasık ağrılarım gecmedı şu duphaston işe yarasada gecse barı ya

kilo yokda bende doğuma hazırlık olsun diye ...birde benim mink bu aralar fazla hareket etmiyor korkuyorum ya

sen ne zamandır bebek ıstıyorsun bı doktara ben asılama yı sormustum bana dedıkı asılama cok sacma bırsey öyle bır tedavı yurt dısında yok bıle dedı normal ılıskı en guzleı dedı off bılmıyorum ben kesın kararlıyım kendıme 4-5 ay verdım gıtmıcem artık doktora duamı edıcem oturcam evımde cok sıkıldım cok topu topu 7 aydır falan korunmuyorum ortalığı ayaga kaldırdım gıtmedıgım doktor kalmadı artık böyke yapmıcam hayırlısı olsun hakkımda dıcem duamı edıcem bak klomenıde kendım ıstedım de ne oldu kanamam halen gecmedı ağrıdanda ölüyorum 10 gündür artık bu bana ders olsun

günaydın kızceler bende grip olmusum dun esım grip olmustu o bulastırdı galıba:2::2::2:
buarada priorim nerelerdesin karamda yok:26:

günaydın canımnerelerdeydin yaa seni çok merak ettim

Sagolasn melekim
Bende blmiyom hangi alemlrdeyim (
Bu aralar cok sıkıntıdaym..hersey ayni..ewde olmak da sikiyor beni..iyice psklojim altust oldu..konusmak bile icmden gelmio bazen..kafayi yoyorum sanki.. icimde ki bosluklardan hicbise teselli etmio beni
Allahim kimsryi benm yerime koymasn yalnzlk ck zor

anlıyorum canım seni bazen bende çok sıkılıyorum
evimizi şenlendirecek ses getirecek bi bebek olsaydı böyle olmazdı ama nerdeeeee
yine adet olmuşum bende hiç geciktiği yok ki gecikmiyo şükür düzenli ama ben istiyorum ki 9 ay gelmesin

tüp bebekte çare değil ki gitsek yine eminim negatif sonuç alacağımızdan artık tüp bebek yaptırasımda gelmiyo 5 kez negatif aldıktan sonra hevesim kalmadı hiç.....
millet burda eşlerine hamileliklerini nasıl müjdelediklerini anlatıyolar okuyorum çok üzülüyorum benim neyim eksik ki onlardan
sanırım ben hiç bi zaman onun müjdesini veremicem eşime

Son düzenleme:

2 senedir istiyoruz canım asılamada yolu kısaltıyolar en derıne gonderıyolar sposları ben ılk 1 sene hıc bı tedavı yapmadım doktorumda ıstemedı sen erken davranmıssın zaten 1 seneyı gecınce ınfertılıte bolumune gıdıyosun yas 35 ıse bu sure 6 ay
geçmiş olsun canım

saol canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…